Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 26/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς να σας το πω.. είναι και πρωί ακόμα. Λοιπόν, η σημερινή ημέρα είναι η χειρότερη αστρολογικά όλου του μήνα! Καταστροφική ως εκεί που δε φτάνει και
μόνο σκοτάδια και τίποτα άλλο!

Επαγγελματικά ζητήματα θα απασχολήσουν σχεδόν τους πάντες, αφού όλοι πάνω κάτω κάνουμε σχέδια για το κλείσιμο της χρονιάς, τους στόχους που έχουμε πρέπει να τους πετύχουμε και φυσικά γίνονται και πλάνα για τη νέα τη χρονιά, αφού πρέπει να ξέρουμε προς τα πού βαδίζουμε τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο, το πιο δύσκολο όλου του έτους!!!


Εντάσεις, καυγάδες, εμπόδια, λόγια, παρεξηγήσεις, μπορεί να πέσει και λίγο ξύλο, έτσι γιατί η αδρεναλίνη όταν ανεβαίνει προκαλεί ανεξέλεγκτες συμπεριφορές. Η αυτοπεποίθηση και το ηθικό πέφτουν στα πατώματα. Όλοι ξαφνικά βρίσκονται μπροστά από ένα τοίχο και κολλάει το σύμπαν όλο..

Μόνο οι Αιγόκεροι είναι μες στη τρελή τη χαρά, αλλά να που δε τους κάνει κανείς τη χάρη και θα παρασυρθούν και αυτοί στο κόσμο το χαοτικό.. το δικό μας.. χα χα ..

Ψυχραιμία και υπομονή, γιατί από αύριο ξημερώνει μια νέα πιο χαρωπή ημέρα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Έχω την εντύπωση πως εχθές τα κάνατε κάπως σαλάτα και σήμερα φυσικά το κακό συνεχίζεται κατά κάποιο τρόπο. Δεν είναι καλή η ημέρα, σε καμία περίπτωση, για να ζητήσετε κάτι, για να το παίξετε διπλωμάτες και γενικότερα να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ή τα οικονομικά σας ζητήματα. Την ευκαιρία θα σας τη δώσει το σύμπαν στις 28, για αυτό μέχρι τότε μη καταστρέψετε ότι ωραίο έχετε φτιάξει!

Ταύρος
Δύσκολη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Οι σχέσεις σας με τον κόσμο δεν είναι και τόσο καλές, είστε και κάπως νευρικοί και απαισιόδοξοι, δημιουργείτε μια κατάσταση αγχωτική στον εαυτό σας και στους άλλους.. Χάλια η κατάσταση. Μη προσπαθήσετε σήμερα να λύσετε ένα θέμα που σας απασχολεί, είτε με το ταίρι σας, είτε με το αφεντικό σας, είτε με κάποιον φίλο σας. Άλλα θα ξεκινάτε να λέτε και αλλού θα καταλήξετε!

Δίδυμος
Είστε στη τσίτα τις ημέρες αυτές και θα σας βγει μια κούραση απίστευτη. Φυσικά δε θα μπορέσετε σήμερα να ηρεμίσετε ούτε λεπτό και νομίζω θα σας τραβάνε από εδώ και εκεί σα το λάστιχο, για διάφορες δουλειές, με αποτέλεσμα να τα πάρετε φουλ στο κρανίο και να τα κάνετε όλα μπάχαλο. Το στοματάκι σας θα στάξει εκείνο το δηλητήριο, είναι το σίγουρο αυτό και ναι να περιμένετε να τσακωθείτε με τους πάντες! Από αύριο κάθε μέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη.. Υπομονή!

Καρκίνος
Γλυκά μου σας βλέπω να κοιτάζετε έξω από το παράθυρο, να χαζεύετε στο κενό και να αναρωτιέστε, πότε θα τελειώσουν τα βάσανά σας, μπας και ηρεμίσετε και εσείς λιγάκι στη ζωή σας. Θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα για τον εαυτό σας, για την οικογένειά σας, ίσως ακόμα και να μείνετε λίγο παραπάνω μόνοι με το σύντροφό σας και οι καταστάσεις δε σας αφήνουν. Μη μουτρώνετε, άλλωστε δεν είστε οι μόνοι στο κόσμο αυτό. Κανείς δεν έχει χρόνο στις ημέρες μας..

Λέων
Μέρα που θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και δε θα μπορέσει κανείς να σας μαζέψει. Για τόσα νεύρα λέμε.. Κάτι συμβαίνει στη δουλειά σας τις ημέρες αυτές, που σας ενοχλεί απίστευτα πολύ και σήμερα θα συμβεί και το κουλό και δε θα αντέξετε άλλο. Θα ξεσπάσετε και με το παραπάνω. Κοιτάξτε μη χάσετε το δίκιο σας, γιατί με θολωμένο το μυαλό, οι κουβέντες σας δε θα είναι γλυκές, αλλά πικρόχολες και δηλητηριώδες. Όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει! Για να δούμε..

Παρθένος
Τραγική η ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Αν και δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, σήμερα θα τους δείτε όλους! Έχετε δουλειές με φούντες και εκεί που τα έχετε οργανώσει όλα μια χαρά, εκεί θα σας αποδιοργανώσουν εντελώς! Καθυστερήσεις μου μυρίζουν, κάτι που σας εκνευρίζει αρκετά, αλλά για σκεφτείτε μήπως κάτι θέλει να σας πει το σύμπαν; Μήπως ένα θέμα σας το βλέπετε από μια πλευρά λίγο λανθασμένη; Αντιμετωπίστε το χάος.. και σκεφτείτε το ξανά..

Ζυγός
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εσάς.. Σήμερα θα νιώθετε ότι, ότι προσπάθειες και αν έχετε κάνει το τελευταίο καιρό, κυρίως για ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, πήγαν χαμένες, πως δεν υπάρχει ελπίδα, πάει κανένα φως στο τούνελ. Αυτό θα σας ρίξει πολύ ψυχολογικά και θα κλείσετε τα αυτιά σας, στα πάντα. Θέλετε να απομονωθείτε αλλά δε θα σας αφήσουν, κάτι το οποίο θα σας στρεσάρει ακόμα πιο πολύ. Δεν είναι άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή και υπομονή. Αύριο ξημερώνει μια πολύ super ημέρα για εσάς!

Σκορπιός
Κάτι σας βασανίζει το μυαλό και έχετε αρρωστήσει μόνο με τη σκέψη. Ένα θέμα μπορεί προσωπικό, μπορεί και επαγγελματικό, πάντως τον ύπνο σας τον χάσατε ένα πράγμα. Βασανίζεστε γιατί ξέρετε ποια είναι η αλήθεια, την έχετε πει εκατό φορές στον εαυτό σας, ξέρετε ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες οι κινήσεις σας, γνωρίζετε καλύτερα από όλους ποιο είναι το σωστό για εσάς, άσχετα αν μπορεί να είναι κακό ή λάθος για τους άλλους. Αποφασίστε τι θα κάνετε..!!!

Τοξότης
Βλέπετε τους άλλους που πέφτουν στα πατώματα και θέλετε να πέσετε και εσείς μαζί τους.. Για συνέλθετε, γιατί σήμερα εκεί που είναι όλα μια χαρά για εσάς, εκεί ξαφνικά θα δημιουργήσετε φανταστικά θέματα, έτσι για το πανικό και το χάος. Αν κάπου έχετε κολλήσει, αφήστε το για το απόγευμα. Το μυαλό μέχρι τότε θα έχει ξεμπλοκάρει. Απαισιόδοξες σκέψεις ταξιδεύουν μέσα σας και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Ξυπνήστε! Έρχονται δυο φοβερές ημέρες για εσάς. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!

Αιγόκερως
Και αφού δεν έχετε χαλάσει το χατίρι σε κανέναν τις ημέρες αυτές, θα ξεκινήσετε να ζητάτε χάρες από εδώ και εκεί. Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για κανένα ζώδιο. Είναι όλοι μέσα στα νεύρα και υπάρχει ένταση. Χαλαρώστε στη ζωή σας και μην απαιτήσετε τίποτα από κανέναν. Θα νευριάσετε, θα απογοητευτείτε και ξαφνικά θα γίνετε κακοί με τον κόσμο, άνευ λόγου και αιτίας. Αύριο είναι μια ωραία ημέρα για να ζητήσετε κάτι, αλλά με μέτρο πάντα..

Υδροχόος
Και η δική σας μέρα δύσκολη θα είναι. Πάλι με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε γιατί άλλα θέλετε και άλλα κάνετε. Έχετε βάλει στο μυαλό σας, όλα τα αρνητικά, δε σκέφτεστε τίποτα το αισιόδοξο, τίποτα το λαμπερό και φανταχτερό.. απλά σκοτάδια. Το σύμπαν φταίει για αυτό και το ξερό σας το κεφάλι, αλλά θα σας έλεγα να βρείτε τρόπους να το αλλάξετε το κλίμα άμεσα!!! Κάνετε κακό στον εαυτό σας και ποδοπατάτε την αυτοπεποίθηση σας, άνευ λόγου και αιτίας! Για να συνέλθετε.. γλυκά μου..!

Ιχθύες
Έχετε βάλει στο μυαλό σας το ακατόρθωτο. Θέλετε κάτι πάρα πολύ, αλλά θέλει σκληρή δουλειά για να το πετύχετε. Δύσκολη μέρα αλλά όχι και άσχημη. Οργανωθείτε καλύτερα και αποφύγετε τις απαισιόδοξες τις σκέψεις. Μπορεί να χρειάζεται να δώσετε περισσότερα από όσα νομίζατε, είτε αυτό σημαίνει λεφτά, είτε έμπνευση, είτε σκληρή προσωπική δουλειά. Μη κάνετε πίσω. Τώρα όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Προχωρήστε ακάθεκτα, απλά να είστε καλά οπλισμένοι.. Η μάχη είναι θα είναι μεγάλη!

magicfariel@gmail.com