Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια του μήνα: Νοέμβρης 2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Έφτασε και ο Νοέμβρης, επιτέλους να και ένας ήρεμος μήνας, δίχως αστρολογικά κουλά, εντάξει θα έρθει μια πανσέληνος στις 7, αλλά
εδώ περάσαμε τα πάνδεινα τους προηγούμενους μήνες, ένα φεγγάρι θα μας πειράξει..;;;

Ο μήνας που ξεκαθαρίζουν πολύ τα πράγματα, κυρίως στα θέματα των σχέσεων. Αρκετοί βρίσκετε το θάρρος και το σθένος, να αποκαλύψετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, όποιο και αν είναι το κόστος, δηλαδή μπορεί να συμβεί ακόμα και ένας χωρισμός, ή ένας γάμος! Ακραία τα αποτελέσματα, όμως πιο ξεκάθαρα δε γίνεται!

Πολλοί θα αναρωτηθείτε για το τι κρύβει μέσα η καρδιά σας, θα ψάξετε τον έρωτα, τη φιλία, την επικοινωνία με τους άλλους και ναι επιτέλους οι σχέσεις μας βελτιώνονται ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο. Μιλήστε επιτέλους. Πείτε την αλήθεια. Δείξτε το πόσο σας νοιάζει ο άλλος, ο απέναντί σας και μη κρατάτε μίση και έχθρες. Η ζωή είναι μικρή και σίγουρα μια και χρόνος δεν υπάρχει..

Ερωτικά τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στο παιχνίδι αυτό είναι οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι! Ναι πολύ φλερτ, πολύ σεξ, πολύ από όλα τα καλά του κόσμου, για αυτό σουλουπωθείτε να είστε όμορφοι, καθαροί και περιποιημένοι. Ακόμα και μια επανασύνδεση μπορεί να προκύψει, έτσι στα πολύ ξαφνικά..
Οι λοιποί δυστυχώς, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ψυχολογικά μας, τα υπαρξιακά μας και να ξεκαθαρίσουμε πολύ τα πράγματα μέσα μας, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.. Κάτι θα γίνει, η ελπίδα, πεθαίνει πάντα τελευταία..

Καλή Συνέχεια σε όλους!


Κριός
Έντονος θα είναι ο Νοέμβρης για εσάς, στο θέμα των σχέσεων, αλλά και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ως τις 15, θα πρέπει να βρείτε τρόπο, να μιλήσετε στο ταίρι σας, να του ανοιχτείτε, να μάθει επιτέλους τι σας προβληματίζει. Πρέπει να καθαρίσει το τοπίο, να λύσετε τις διαφορές σας, άμεσα κιόλας! Μη ρίξετε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί, γιατί ξαφνικά θα σκάσει η βόμβα, από εκεί που δε το περιμένατε. Το νου σας, γιατί οι τσακωμοί θα αφορούν κυρίως οικονομικά ζητήματα. Αν καταφέρετε να αντεπεξέλθετε, τότε υπάρχει ελπίδα. Ξεκλέψτε χρόνο από τη δουλειά σας, για το σπίτι, για το σύντροφο, για τον εραστή σας. Μπαίνει και η Αφροδίτη στο Τοξότη, όλο και κάτι καλό θα σας συμβεί! Λεφτά έρχονται, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Από τις 9 ως τις 12 αρπάξτε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Προσέξτε σας ζηλεύουν!

Ταύρος
Επιτέλους έρχεστε λίγο στα ίσα σας, να το πω έτσι πολύ του δρόμου, αλλά μόνο έτσι μπορούμε να το κατανοήσουμε στο απόλυτο! Ο Νοέμβρης, βάζει τα πράγματα στη θέση του. Ποια είναι αυτή; Η νεκροψία θα δείξει! Φτιάχνουν οι σχέσεις σας, ακόμα και με το ταίρι σας, που μέχρι πρότινος φάνταζε κάτι το ρημαγμένο. Καιρός λοιπόν, να μιλήσετε, να πείτε πώς νιώθετε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας και αν έχετε και κανένα μυστικό, να το ξεφουρνίσετε και να βρείτε τον τρόπο και να σας συγχωρέσουν. Μετά από όλο αυτό, μπορεί να προχωρήσει η σχέση σας, μπορεί και όχι. Αν αγαπάτε μια ψυχή, να του το πείτε. Ερωτική εξομολόγηση λέγεται αυτό! Επαγγελματικά, όλα φτιάχνουν, μπαίνει ξανά το νερό στο αυλάκι και αν βρείτε την ευκαιρία, ζητήστε και μια αύξηση. Προωθήστε τα σχέδιά σας, δείξτε ποιος κρύβεται από πίσω και διεκδικείστε κομμάτι από τα πίτα!

Δίδυμος
Γλυκά μου προσδεθείτε καλά, γιατί πολύ ανώμαλος ο Νοέμβρης για εσάς! Πάλι σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας, τα ψυχολογικά σας και δε ξέρετε τι θέλετε και γιατί. Ερωτικά και επαγγελματικά, στο ίδιο καζάνι βράζουν, εκείνο της αβεβαιότητας και πρέπει εσείς να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα και όχι οι άλλοι για εσάς. Αν έχετε μια σχέση, κοιτάξτε κατά πόσο σας ενδιαφέρει αληθινά το άτομο και εκφραστείτε αναλόγως! Από τις 16 και μετά έρχεται μια νέα γνωριμία, ολοταχώς και κατά επάνω σας που αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα. Επαγγελματικά ενώ ξεκινάει χαλαρά ο μήνας, στη πορεία θα αλλάξουν τα πράγματα, αφού θα παίξει σκληρός ανταγωνισμός και κακές συμπεριφορές από ανθρώπους που δε το περιμένατε. Όποιος επιζήσει! Προς το τέλος του μήνα, βάλτε τα δυνατά σας, εσείς που ψάχνετε για δουλειά, κάτι υπάρχει εκεί έξω!

Καρκίνος
Ευαίσθητά μου Καρκινάκια, δύσκολος πολύ ο Νοέμβρης για εσάς! Δε ξέρω από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Κάτι θα συμβεί στη προσωπική σας τη ζωή, δε ξέρω, θα είναι οικογενειακό το ζήτημα; Θα είναι ερωτικό; Πάντως σίγουρα θα έχει να κάνει με το σύντροφό σας, σε μεγάλο βαθμό. Μια κρύο και μια ζέστη. Εκεί που όλα θα είναι μια χαρά, εκεί και η καταστροφή. Παίζει να μην αντέξετε αυτή τη φορά και να χρειαστεί να φύγετε μακριά. Πόσο δύσκολη απόφαση, είναι αυτή για εσάς.. Πάντως θα δώσετε ένα τέλος, όποιο και αν είναι αυτό, όσο και αν σας πονά.. Οι ελεύθεροι της παρέας όμως, παίζετε σε άλλη φάση. Προκύπτει γνωριμία, τρελή και ονειρεμένη. Κρατήστε μικρό καλάθι στην αρχή! Επαγγελματικά ήρεμα τα πράγματα. Από τις 16 και μετά όμως θα πρέπει να είστε πάλι σε ετοιμότητα και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί και θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν και θα κάνετε και λανθασμένες επιλογές! Το νου σας..

Λέων
Όχι χρυσά μου, ο Νοέμβρης δε θα είναι καθόλου ερωτικός μήνας για εσάς. Ναι ο Δίας μπορεί να είναι με το μέρος σας, αλλά λίγο οι πλανήτες από εδώ, λίγο κάτι παράξενα από εκεί, θα σας ξεχάσει για λίγο, έχει και αυτός τα βάσανά του. Πρέπει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Είτε αυτό αφορά το σύντροφό σας, είτε τους φίλους σας, είτε τους συναδέλφους. Το βασικότερο από όλα, είναι να βρείτε τρόπο επικοινωνίας. Αν σας ενδιαφέρει η σχέση σας, επιβάλλεται να υποχωρήσετε και να έχετε και έτοιμες τις απαντήσεις στο τσεπάκι. Όλοι θα μπλεχτούν στα πόδια σας, γεγονός που θα σας εκνευρίσει και ναι παίζει και ένας χωρισμός. Στο χέρι σας είναι όλα! Πάντως δε θα γίνει το δικό σας αυτή τη φορά. Επαγγελματικά, να είστε ήρεμοι, ξεκούραστοι και πολύ καλά οργανωμένοι. Θα τρέξετε σε σημείο που δε φαντάζεστε!

Παρθένος
Εντάξει το σύμπαν είναι με το μέρος σας, για όλο το μήνα, για αυτό φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε το γεγονός, τουλάχιστον για τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Οι παντρεμένοι, ξανά βρίσκετε το καλό σας τον εαυτό, μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά και ναι θα έχει και μπόλικο σεξ. Οι ελεύθεροι τώρα, αν δε την έχετε κάνει τη γνωριμία ήδη, θα τη κάνετε και θα παίξει και πολύ πάθος στη μέση. Μπορεί να ζήσετε ακόμα και τις 9 ½ εβδομάδες, ένα πράγμα. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες και μη ξεμυαλιστείτε τύπου γάμους και τέτοια! Ζήστε το όμως δίχως τίτλους! Ο Νοέμβρης θα σας ξαμολήσει που λέμε, απελευθερώνεστε κανονικά! Εργασία και χαρά που λέμε, κάτι τέτοιο θα σας ταιριάζει όλο το μήνα. Ναι θα τα δώσετε όλα για όλα, αλλά με αυτό τον τρόπο, θα αποδείξετε και την αξία σας. Από τις 16 και μετά θα είστε πιο τυχεροί!

Ζυγός
Δε ξέρω τι γίνεται στο σύμπαν, μάλλον σας έχει βάλει στο μάτι και δε θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί, μέχρι να πέσετε κάτω. Λυπάμαι που σας το λέω, είστε και τα αγαπημένα μου παιδιά, αλλά ο Νοέμβρης θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας από όλες τις απόψεις. Δηλαδή, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα πείτε αυτά που κρύβετε τόσο καιρό μέσα σας και θα γίνει ο πανικός ο ίδιος. Και στη δουλειά αλλά και στο ταίρι σας. Ναι, επιτέλους θα μιλήσετε, όμως θα στάξει το στοματάκι σας και πολύ φαρμάκι, που όλα θα παίζουν και τίποτα. Σίγουρα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, σίγουρα θα γίνετε αντιληπτοί, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο οι άλλοι θα μπορέσουν να σας δώσουν αυτά που ζητάτε! Συνιστώ ψυχραιμία και όχι ακραίες συμπεριφορές. Για τους ελεύθερους, τη νέα γνωριμία τη φέρνει ο Αϊ Βασίλης! Προσμένετε ως τα Χριστούγεννα, λοιπόν! Επαγγελματικά τώρα η αβεβαιότητα η ίδια. Δε ξέρετε τι σας ξημερώνει και πώς. Κάποια πράγματα δε στηρίζονται σε εσάς αποκλειστικά, για αυτό να περιμένετε τα πάντα. Κατά βάθος και προς τα τέλη του μήνα, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη θα κάνει εκεί πέρα τα μαγικά της και θα ζεστάνει λίγο τη καρδιά σας. Πόσο παράξενο είναι αυτό; Ο Νοέμβρης λοιπόν, θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και θα σας βοηθήσει να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, από το ταίρι σας, από τις σχέσεις γενικότερα. Διαπιστώνετε ποιους χρειάζεστε περισσότερο στη ζωή σας, ποιους αγαπάτε αληθινά και ποιοι αξίζει να μείνουν ή να φύγουν στο κάτω-κάτω. Πάνω από όλα θα πρέπει να κοιτάξετε μέσα στη καρδιά σας, να δείτε εσείς τι πραγματικά νιώθετε, τι θα σας ευχαριστούσε και μέχρι που θα φτάνατε για μερικούς ανθρώπους. Από τις 9 ως τις 14, μπορούν να συμβούν τα πάντα, ακόμα και ένας χωρισμός. Θα είστε υπεύθυνοι εξολοκλήρου για το παρόν και το μέλλον. Επαγγελματικά τώρα, πολλές δυσκολίες και προβλήματα. Τα εμπόδια δε λένε να φύγουν με τίποτα. Ο Κρόνος δίνει ρέστα να είστε σίγουροι για αυτό! Αν κάτι το θέλετε πολύ, θα το καταφέρετε. Αν όχι, τότε με τη νέα χρονιά μπορεί να συμβεί κάτι καλό!

Τοξότης
Ως σήμερα, πρέπει να έχετε βιώσει τα απίστευτα. Τα πάντα έχουν συμβεί στη ζωή σας, ένα παιδί έχει έρθει, ίσως και ένας χωρισμός, ή μπορεί να έχετε βρεθεί εκτός βάσης για καιρό πολύ, λόγω κάποιας δουλειάς, πάντως το ταρακούνημα ήταν γερό. Ο Νοέμβρης λοιπόν, σας λέει καλημέρα και σας χαϊδεύει στο πρόσωπο και τα μαλλιά, γιατί καιρός να δείτε τα ζητήματά σας από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και αν κάτι χρειάζεται να φτιάξει, ας φτιάξει! Δηλαδή επιστρέφετε στο σύντροφό σας, γυρίζετε πίσω σπίτι, μονιάζετε ξανά, τουλάχιστον εκεί που αξίζει. Γλυκάνει η ψυχή σας και αυτό θα φανεί πολύ στους δικούς σας ανθρώπους. Όσο για τους ελεύθερους της παρέας, απογειώνεστε κανονικά! Σας βλέπω από κανάρα σε κανάρα, δίχως να το κρύβετε καν. Θα βρεθεί όμως το άτομο που θα σας προσγειώσει και πολύ ανώμαλα. Ερωτεύεστε εν ολίγοις! Επαγγελματικά πετάει η ομάδα! Βελτιώνεστε, γίνεστε πιο καλοί και μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά.

Αιγόκερως
Και τώρα θα σας ξαφνιάσω! Δε φταίω όμως, τα άστρα τα λένε και εγώ απλά σας τα μεταφέρω. Θα νιώσετε τον έρωτα και την αγάπη, βαθιά μέσα στο πετσί σας. Θα είναι από το σύντροφό σας; Θα είναι από κάποιο φίλο; Πάντως θα σας αγαπήσουν πολύ και θα το ανταποδώσετε! Μια φιλία στα πρόθυρα κατάρρευσης, φτιάχνει, επανέρχονται οι ισορροπίες και παίζει πολύ και κάποιος που μπαίνει σπίτι σας ή συναναστρέφεστε καθημερινά, να σας φλερτάρει και να νιώσετε πολύ παράξενα, αλλά ιδιαίτερα γοητευμένοι. Εσείς που είστε μόνοι, να προσμένετε το φιλικό, να γίνει ερωτικό. Όμως παίζει και το αντίθετο. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, να μετατρέψετε το ερωτικό σε φιλικό. Ψάξτε μέσα σας βαθιά τι πραγματικά θέλετε, σίγουρα την αγάπη, αλλά σε ποια μορφή; Την επιλογή εσείς θα τη κάνετε! Επαγγελματικά τώρα, τσίτα τα γκάζια. Πρέπει να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας και να σταματήστε τη γκρίνια και τη μουρμούρα. Πετυχαίνετε τους στόχους σας, αρκεί να κρατήσετε διπλωματική στάση.

Υδροχόος
Ότι και να σας γράψω, λίγο θα είναι! Ο Νοέμβρης, σας καλημερίζει με υπαρξιακά και ψυχολογικά προβλήματα! Ναι, θα τα δείτε όλα τις ημέρες αυτές, να είστε σίγουροι και θα τα κάνετε και λίμπα, παρακαλώ πολύ! Βασικά το έχετε πάρει απόφαση, ότι για να είστε δυνατοί παίχτες και μέσα στα πράγματα θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον κόσμο, πολύ βασικό αυτό! Ότι έγινε στο παρελθόν, πάει τελείωσε. Προχωράτε σε νέα βάση δεδομένων και αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνετε πολύ σωστή επιλογή των ατόμων που θα είναι δίπλα σας! Τους περνάτε όλους από ακτίνες Χ, κάτι τέτοιο και οι γνήσιοι παραμένουν, οι κάλπικοι φεύγουν! Ο τρόπος σας δε θα είναι και ο καλύτερος, ως συνήθως, που σημαίνει ότι και πάλι θα πληγώσετε ψυχές και παίζει κάποιοι να μη φταίνε και καθόλου! Από τις 17 και μετά τα βρίσκετε κάπως με τον εαυτό σας, θα γλυκάνει λίγο η καρδούλα σας και ίσως τότε κάνετε και κανένα θαύμα! Επαγγελματικά τώρα, δείτε τι πραγματικά θέλετε και δράστε αναλόγως. Μη κάνετε τίποτα με το ζόρι και όχι βιαστικά. Μετά τις 15 και μέχρι τέλος, ίσως να γίνει κάτι, αλλά ο Δεκέμβρης, θα είναι σαφώς ένας καλύτερος μήνας για εσάς!

Ιχθύες
Ρομαντικούς και ευαίσθητους σας βρίσκω και είμαστε στη καρδιά του φθινοπώρου προς χειμώνα. Ο Νοέμβρης θα είναι ένας ήρεμος μήνας για εσάς, θα μπορέσετε με καθαρό κεφάλι να δείτε το πώς νιώθετε για το σύντροφό σας και να κοιτάξτε τη σχέση σας γενικότερα. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα, όμως αυτά πάει πέρασαν, έφτασε η στιγμή να δείτε τα λάθη σας, να τα αποδεχθείτε όμως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και το ταίρι σας. Αν αγαπιέστε, δείξτε το ο ένας στον άλλον, αν όχι, βρείτε τη δύναμη να πείτε το αντίο. Καλή η συνήθεια, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο έρωτας. Ως τις 16 ότι κάνετε, γιατί μετά σας πιάνουν πάλι τα τρελά σας. Φτιάξτε τις σχέσεις σας, οπωσδήποτε! Επαγγελματικά, πετάξτε στα σκουπίδια ότι δε σας κάνει και πάρτε δραστικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά σας. Ως τις 16 το σύμπαν θα είναι με το μέρος σας, μπορεί ακόμα και να βρείτε μια νέα δουλειά!

magicfariel@gmail.com