Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 24/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από όλα τα καλά θα έχει η σημερινή ημέρα. Αν αφήσω τη φαντασία μου ελεύθερη, βλέπω εικόνες, από στιγμές που θα βιώσουμε.. Για κάποιους οι πρωινές οι ώρες θα είναι
ευχάριστες και για κάποιους οι βραδινές, ως συνήθως..

Μικρά καθημερινά επεισόδια.


Κάποιοι στο γραφείο, απορροφημένοι, αγχωμένοι, αφηρημένοι, βαριεστημένοι και με μουτράκια ως τα δάπεδα.. οι Κριοί, οι Ταύροι, και οι Παρθένοι, αλλά από το απόγευμα και μετά που όλα θα έχουν μπει στη θέση τους, θα έρθει και εκείνη η τρομερή η ανακούφιση..

Κάποιοι στη τσίτα, για μια νέα δουλειά, για ένα νέο στόχο, για κάτι δύσκολο πολύ, αλλά όχι ακατόρθωτο, .. οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί.. το παλεύουν ιδιαίτερα και τα καταφέρνουν στο τέλος..

Και ολοκληρώνω, με τον έρωτα, που εννοείται πως δε λείπει από τις ζωές μας, ούτε για ένα λεπτό.. Ποιους χτυπάει με τα βέλη του;;; Γιατί θα ρίξει πολλά, αφού μόνο ένα ζώδιο έχει να χαρεί τον έρωτα σήμερα.. Και είναι οι Υδροχόοι!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό.. Όλο το σύμπαν, ο ουρανός και τα άστρα και ο φτερωτός ο έρωτας, πάνω από τους Υδροχόους.. Έρωτας, κεραυνοβόλος, μοναδικός..

Και κάπως έτσι, σας αφήνω..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά δε ξεκινάει καλά η εβδομάδα σας.. Από τις 28 και μετά θα επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη σας, αλλά μέχρι τότε, σκούρα τα πράγματα κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Σήμερα το μυαλό σας θα ταξιδεύει αλλού, γεγονός που οτιδήποτε και αν αναλάβετε δε θα μπορέσετε να το φέρετε εις πέρας με τίποτα. Από το απόγευμα και μετά, που θα ηρεμίσετε λιγάκι, τότε να φροντίσετε για τις εκκρεμότητές σας.

Ταύρος
Λοιπόν, έχετε δουλειές με φούντες σήμερα και θα πρέπει από νωρίς το πρωί, να βάλετε προτεραιότητες και να τρέξετε γρήγορα, για να προλάβετε τα πάντα. Κλείστε το τηλέφωνο, τα social media, σταματήστε το χαζολόι, γιατί κάποια πράγματα επιβάλλεται να γίνουν άμεσα! Μην αφήσετε τίποτα για αύριο, γιατί κανείς δε ξέρει τι μας ξημερώνει, σωστά; Εμπόδια έρχονται κατά επάνω σας, πρέπει να σας βρουν πανέτοιμους για να τα αντιμετωπίσετε!

Δίδυμος
Ετοιμοπόλεμους σας βρίσκω και να πω ένα μπράβο, πρωί-πρωί ή να τρομάξω;;; Κάτι έχετε βάλει στο μάτι, μια δουλειά, κάποιον άνθρωποι, κάτι λεφτά, που σήμερα ειδικά θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να γίνει το δικό σας. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε. Μη κάνετε πίσω. Βέβαια, η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη, γιατί τις ημέρες αυτές τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο. Να είστε συμμαζεμένοι γενικώς, γιατί δε ξέρετε οι άλλοι τι φύλλα κρατούν στα χέρια τους..

Καρκίνος
Χρυσά μου δύσκολη η ημέρα σας από άποψη ψυχολογική. Δηλαδή θα σπαταλήσετε περισσότερη ώρα στο καθρέπτη μπροστά, λίγο οι άσπρες τρίχες, λίγο κάτι ρυτίδες, θα κάνετε το λάθος και να ζυγιστείτε, πάει ήρθε η καταστροφή. Η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της, αλλά εσείς δε το δέχεστε αυτό με τίποτα. Ένας πανικός θα σας πιάσει, τύπου πώς είστε έτσι και έρχονται και Χριστούγεννα.. και σας βλέπω να τρέχετε πανικόβλητοι για να ομορφύνετε. Με μέτρο χρυσά μου.. όλα μπορούν να συμβούν, δίχως άγχος όμως..

Λέων
Εντάξει η ημέρα σας θα είναι ουδέτερη αλλά θα σας δείξει το καλό της το πρόσωπο, αν δραστηριοποιηθείτε και δε γκρινιάζετε. Ότι έχετε κατά νου, που σας βασανίζει, φροντίστε να το τακτοποιήσετε και να μην αφήσετε τίποτα για αύριο. Θα κουραστείτε, θα νευριάσετε, αλλά αν δε χάσετε το χρόνο σας, σε εκείνες τις πολύωρες τις συζητήσεις, θα τελειώσετε μέχρι το απόγευμα και θα είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε. Μη φορτώνετε το μυαλό σας με περισσότερες σκοτούρες. Ούτε με των άλλων.

Παρθένος
Σας το λέω από τώρα. Σήμερα θα τρελαθείτε κανονικά! Ξυπνάει από μέσα σας ο μαχητής, εκείνος ο παράξενος και θα κάνετε τα πάντα όχι απλά για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να εντυπωσιάσετε τους πάντες και να ακούσετε επιτέλους εκείνο το μπράβο. Η ημέρα σας είναι θετική από όλες τις απόψεις και αν προσπαθήσετε θα ανταμειφτείτε για αυτό. Δώστε τα όλα, αλλά προσοχή στο ομαδικό το πνεύμα. Δε θάβουμε δέκα για να βγείτε εσείς καθαροί. Θα πρέπει να συνεργαστείτε λοιπόν..

Ζυγός
Εντάσεις, καυγάδες και ο Θεός βοηθός! Σήμερα κάποιος θα σας προκαλέσει και θα πρέπει να ανοίξετε κουβέντα μαζί του και γλυκά μου, αν δεν έχετε τα σωστά τα επιχειρήματα, θα σας στριμώξουν στη γωνία κανονικά. Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα και πριν ξεκινήσετε εκείνη την επίθεση, καλό θα ήταν να μαθαίνατε τον αντίπαλό σας, λίγο περισσότερο. Προσέξτε τα λόγια σας, στάζουν φαρμάκι, μόνο που αυτή τη φορά θα ίσως να σας τη βγουν με κόκκινο και να συγχυστείτε! Το νου σας!

Σκορπιός
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα και ξαφνικά θα αποφασίσετε να τραβήξετε προς έναν άγνωστο δρόμο και ότι προκύψει. Θα είναι ερωτικό; Δηλαδή θα δώσετε την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, να σας πλησιάσει; Ή θα είναι επαγγελματικό; Τύπου θα κλείσετε μια δουλειά, πολύ διαφορετική για τα δικά σας τα δεδομένα; Πάντως ακολουθήστε τη καρδιά σας και εκείνη θα σας οδηγήσει στο σωστό το μέρος. Καλή επιτυχία.

Τοξότης
Λίγο άγαρμπους σας βρίσκω σήμερα σε γενικές γραμμές. Δεν έχετε και πολλά κέφια, δε θέλετε να σας μιλούν και να σας ενοχλούν, δύσκολο πολύ αυτό, πάντως με τη συμπεριφορά σας θα το δείξετε έντονα σε αρκετούς. Κρατήστε τη λέξη ψυχραιμία, γιατί δε πιάνουν και όλοι πουλιά στον αέρα. Επειδή όμως τα άστρα είναι μαγικά, να ξέρετε από τώρα, πως κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, θα ξεσπάσετε με ένα πολύ παράξενο τρόπο και ξαφνικά το χάος. Το νου σας.. και εσείς..!!!

Αιγόκερως
Πώς να σας το πω.. Θα βογκάτε όλη την ημέρα. Λίγο η μέση σας, λίγο η πλάτη σας, πάει παππουδιάσατε και εσείς.. χα χα .. αστειεύομαι, αλλά όχι και τόσο. Να πάτε στο γιατρό, να κάνετε τις εξετάσεις σας, γιατί αν πονάτε σε όλο σας το σώμα έτσι ξαφνικά, ή ψύξη λέγεται αυτό, ή τα προεόρτια μιας ασθένειας. Και εσείς πρέπει να είστε οι δυνατοί της παρέας. Για αυτό αφήστε τους ήχους και τα παράπονα και κοιτάξτε την υγεία σας. Άντε ακόμα εδώ είστε;;;

Υδροχόος
Έρωτας, μου μυρίζει έρωτας.. Τρομάζω από τη μια, γιατί σας αρέσουν και τα παράξενα, από την άλλη χαίρομαι, γιατί πρέπει και εσείς πού και πού να νιώθετε κάπως έτσι.. Υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, που θέλετε δε θέλετε, θα αρχίσετε να το βλέπετε με διαφορετικό μάτι. Μπορεί να είναι ένα φιλαράκι, μπορεί και όχι, πάντως καρδούλες θα βλέπουν τα ματάκια σας, κρυφά χαμόγελα και σκέψεις παντού και ξαφνικά πεταλούδες και στο στομάχι;;; Είδατε τι ωραία που είναι..;;;

Ιχθύες
Παράξενη η ημέρα σας. Σήμερα θα βάλετε από μόνοι σας τρικλοποδιά στον εαυτό σας και θα τα κάνετε μαντάρα. Ίσως να αρχίσετε να φωνάζετε κιόλας, να ξεσπάτε από εδώ και εκεί, πάντως λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει… Καλύτερα να πάτε σε ένα καθρέπτη και να τα πείτε με τον εαυτό σας, γιατί οι αποφάσεις οι δικές σας, δεν αφορούν τους άλλους. Μη κάνετε τίποτα το τρελό σήμερα, αφήστε την ημέρα να κυλήσει ομαλά και προσοχή μεγάλη στο τι λέτε και τι κάνετε.. Άντε καλή σας εβδομάδα..!!!

magicfariel@gmail.com