Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παρέα με τα Υπαρξιακά σας .. κάνετε εσείς οι Υδροχόοι.. ως και τις 03/12, by F’Ariel!

Επιμένω, πως η ημέρα αστρολογικά είναι φοβερή! Αν δε συμβαίνει αυτό, τότε κάτι φταίει με εσάς. Τα υπαρξιακά σας είναι αυτά που σας έχουν μπλοκάρει και ένα παρελθόν πολύ παράξενο.. Επιβάλλεται να
ξεπεράσετε εκείνα τα σκοτεινά σημεία, που σας πηγαίνουν πίσω. Πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί και πιο τολμηροί, για να πετύχετε αυτά που θέλετε για το σήμερα και το αύριο.

Σκέψεις σας βασανίζουν, για το τι θα πρέπει να κάνετε, ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας στον έρωτα, ή στα επαγγελματικά σας, ανάλογα με τους στόχους που έχετε βάλει και φυσικά τις προτεραιότητές σας..

Για να σας το πω πιο απλά..

Αν αγαπάτε, να το δείξετε! Καιρός να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να ρίξετε εκείνο το τοίχος και να μιλήσετε. Ξέρω, δεν εκφράζεστε εύκολα, δεν είστε συνηθισμένοι στο να κάνετε το πρώτο βήμα, αλλά αν η περίπτωσή σας έχει φερθεί άσχημα σε μερικές ψυχές, καιρός να φερθεί τώρα πιο όμορφα και να ζεστάνει λίγο το κλίμα. Μη περιμένετε συνέχεια από τους άλλους.

Να ένας λόγος που σας έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σας. Θέλετε να εκφραστείτε ελεύθερα και δε μπορείτε. Και σας λέω δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω!

Τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας βασανίζουν ακόμα περισσότερο, γιατί θέλετε κάτι πάρα πολύ και μόνο αυτό δε συμβαίνει. Θα τη βρείτε την άκρη του νήματος, όμως θα πρέπει ακόμα να κρατήσετε τα φύλλα σας κλειστά… Δηλαδή πράττετε ακριβώς όπως σας καθοδηγεί το σύμπαν, η διαίσθησή σας, αλλά προσοχή, δε πρέπει να παρασυρθείτε από εκείνη την αρνητική και αυτοκαταστροφική φαντασία..
Επιτυχίες έρχονται και θα είναι όλες δικές σας, αρκεί να κινηθείτε σωστά, έξυπνα, με λογική και με τη καρδιά σας πάνω από όλα. Σα να σας βλέπω.. σα να σας έχουν πάρει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια.. Ψυχραιμία χρυσά μου, γιατί θα το ξανά πάρετε πίσω. Στο χέρι σας είναι και μόνο..

Λοιπόν και τι λένε τα άστρα για το ΣΚ 29/11 και 30/11 Ναι τα υπαρξιακά σας, συνεχίζουν να κάνουν party, αφού είστε τιμωρία ή στην εξορία ένα πράγμα.. ;;; Βάζετε το χέρι βαθιά στη τσέπη, για να ικανοποιήσετε το εγώ σας, γεγονός που ναι μεν θα σας χαροποιήσει, από την άλλη πάλι το κενό..

Αφού θα μπείτε στη διαδικασία αυτή, τουλάχιστον κάντε κανά δωράκι στους δικούς σας ανθρώπους, έτσι να τους ζεστάνετε λίγο τη καρδιά!

Η Κυριακή σας ευτυχώς θα είναι πιο ήρεμη,, αλλά πάλι παρέα με τα υπαρξιακά σας θα κάνετε. Θα σας πρότεινα να πάτε σε ένα ήρεμο ταβερνάκι και να χαζέψετε το απέραντο γαλάζιο. Ηρεμία και γαλήνη. Να αφήστε τη θάλασσα να σας μιλήσει. Νομίζω μπορείτε να το καταφέρετε αυτό, καλύτερα από τον καθένα. Ότι πιο απλό, τόσο το καλύτερο για εσάς. Ξεχάστε για λίγο τις πολυτέλειες και τις χλίδες και ψάξτε να βρείτε τον αληθινό σας τον εαυτό. Τον έχετε χάσει, μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.
Γνωρίζω πως είστε των απολαύσεων, αλλά μπορεί να έχετε χάσει το νόημα στα μικρά καθημερινά πράγματα. Νιώστε την ανθρωπιά μέσα σας και μιλήστε. Πείτε αυτά που νιώθετε, βγάλτε επιτέλους τα εσώψυχά σας. Και εννοείται πως ο εγωισμός δεν υπάρχει πουθενά.. Ξεχάστε τον για λίγο, σας κάνει κακό..

Τώρα συνήθως λένε, έτσι όπως θα σας μπει ο μήνας, κάπως έτσι και θα σας βγει! Στη περίπτωσή σας βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί κατά βάθος το παλεύετε και βγαίνετε νικητές στο τέλος!

Αποφύγετε λοιπόν Δευτέρα και 1η του μήνα, να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Απομονωθείτε καλύτερα, ίσως να σας βγει σε καλό. 

Η επόμενη ημέρα είναι θα είναι πολύ καλύτερη και πιο δυνατή για το ψυχικό σας τον κόσμο. Δηλαδή τα άστρα μας λένε, πως, θα βάλετε ένα νέο στόχο και θα κινήσετε γη και ουρανό για να το πετύχετε. Θα ξαγρυπνήσετε ακόμα αν χρειαστεί.. για τόση πώρωση λέμε..

Βάλτε προτεραιότητες αλλιώς θα εξαντληθείτε και δε πρέπει.. Δύσκολες ημέρες ως και τις 03/12, θα κριθούν πολλά, από το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν. Όσο πιο ειλικρινής είστε με τον εαυτό σας και τους άλλους, άλλο τόσο θα καταφέρετε αυτά που θέλετε. Στο χέρι σας είναι και ο σύντροφό σας να σας πλησιάσει περισσότερο και οι φίλοι και οι γνωστοί.

Και τέλος η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6, σας κάνει πολύ ερωτικούς.. Τίποτα άλλα δε λέω ακόμα.. ας κρατήσω κάποια μυστικά προς το παρόν..

magicfariel@gmail.com