Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 15/11 – 16/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε το πολυπόθητο ΣΚ, επιτέλους, μόνο που δεν έχει ξημερώσει ακόμα, για να δω προς τα πού θα τραβήξω;;; Τι θέλω να κάνω..
Η νοικοκυρά μου χτυπά τη πόρτα επίμονα και μου λέει.. «..Άσε το πληκτρολόγιο και πιάσε τη σκούπα! Πήγαινε super-market! Μαγείρεψε! .. Συμμαζέψου..!!» Βρε πρωί-πρωί, άσε με να πιω το καφεδάκι μου, να γράψω ζωδιάκα, να παίξω με το σκύλο μου, να σερφάρω λίγο ακόμα και βλέπουμε.. χα χα .. ένα μαστίγιο παρακαλώ.. μπας και ταρακουνηθώ..

Μπα, ξανά, τα σύννεφα, ο ουρανός, ο ήλιος, αυτά θα μου μεταφέρουν τις διαθέσεις τους και θα τα ακολουθήσω, όσο θέλω και μου αρέσει.. Με τις φιλενάδες μου λέμε να κάνουμε αγώνα γλυκού. Δηλαδή, να δημιουργήσουμε μια λιχουδιά. Το περιοδικό μόλις κυκλοφόρησε, (Γλυκά Μυστικά) είναι γεμάτο από φοβερές συνταγές και πήραν τα μυαλά μας αέρα. Η Αιγοκερίνα διάλεξε το εξώφυλλο! Χα χα… στα δύσκολα πάντα! Εγώ θα πάω σε κάτι πιο light.. και η φίλη μας η Υδροχόος, έκπληξη! Μετά πριν το φάμε φυσικά, θα το δημοσιεύσουμε, έτσι για να προκαλέσουμε το σύμπαν όλο!! Η κάθε μια από εμάς, θα είναι μια νικήτρια, αφού το δώρο, είναι το γλυκό το ίδιο. Μιλάμε για τρελή απόλαυση.. Κλείνω προς σοκολάτα με καραμέλα… Πολύ light χα χα .. τι να πω.. Αλλά το κρύο, θέλει λιχουδιές..
Θέλω να πάω και γυμναστήριο. Να κάνω σώμα. Πρέπει να πάρω τα πάνω μου. Τι κατάσταση είναι αυτή;;; Όμως ο καναπές είναι πιο γλυκός και χουχουλιάρικος. Τζακάκι, κουβερτούλα, λιχουδιές, μουσική, ταινιούλες… πω πω.. μη ξεχνάμε πως είμαι μια Ταυρίνα με τα όλα της… Νομίζω πάει, ήδη έφυγε το Σάββατο… και δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα…!!!

Μυστήριες καλημέρες, λοιπόν..


Κριός
Σήμερα λοιπόν με το που θα ξυπνήσετε θα πιάσετε ξεσκονόπανο. Ναι πρέπει να συμμαζέψετε το σπίτι σας, να βάλετε τα πράγματά σας, στη θέση τους, να επαναφέρετε τις ισορροπίες, γιατί ένα χάος υπάρχει και σας ενοχλεί πολύ. Ξεχάστε τις βόλτες και τα σούρτα φέρτα, έχει τρελή φασίνα. Ευτυχώς η Κυριακή σας θα είναι εντελώς διαφορετική. Νομίζω μπαίνετε στο αμάξι και όπου σας βγάλει, αφού τίποτα δε θα σας κρατά μέσα στο σπίτι σας. Το αξίζετε άλλωστε μετά από τόσο σκληρή δουλειά. Βόλτες, φίλοι, χαρωπές καταστάσεις.. Απολαύστε το!

Ταύρος
Λοιπόν αγαπητά μου σήμερα τα άστρα φωνάζουν για relax. Απίστευτο και όμως αληθινό, δηλαδή να μη κάνετε απολύτως τίποτα. Δε γίνεται αυτό, για αυτό όσα βλέπει η πεθερά, τα πάνω-πάνω και πολύ του είναι! Τη τούρτα που έλεγα, μπας και την αγοράσετε παρά να την ετοιμάσετε;;; Μπα, η σπιτική, είναι πιο απολαυστική! Το σύμπαν σας θέλει να ερωτοτροπείτε. Ναι σεξάκι έχει το μενού. Η Κυριακή σας διαφορετική, είστε πιο συμμαζεμένοι, μετράτε τα κουκιά σας, σας πιάνει εκείνο το, όλα πρέπει να είναι σε τάξη και ασφάλεια. Να φορέσετε και τα γυαλιά σας..

Δίδυμος
Πω πω μέσα στα νεύρα θα είστε σήμερα, αφού τα υπαρξιακά σας χτυπούν κόκκινο για ακόμα μια φορά. Σας φταίνε οι πάντες και τα πάντα και δε θέλετε να μιλήσετε σε άνθρωπο. Σίγουρα θα έχετε πυρετό, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό. Ξεκούραση χρειάζεστε και ηρεμία, τίποτα άλλο. Ναι ωραία η δράση, αλλά υπάρχει και η αντίδραση, εκείνη του οργανισμού σας, που σας λέει και ένα έλεος.. ας πούμε. Κοιμηθείτε νωρίς σήμερα, γιατί αύριο, η ημέρα σας θα είναι γεμάτη και παίζει και μια νέα πρόταση στο τραπέζι σας! Δουλειά και πάλι δουλειά.

Καρκίνος
Δε ξέρω τι συνέβη εχθές, πάντως αν όντως η ημέρα σας ήταν πολύ δύσκολη, σήμερα απλά θα παραμιλάτε. Εκεί που θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά εκεί θα έρχονται και τα μουτράκια. Από τη μια θα έχετε όρεξη να κάνετε τα πάντα, από την άλλη θα βαριέστε μέχρι θανάτου. Κάπως έτσι θα είναι το Σάββατό σας. Βλέπω να σας μαστιγώνουν, γιατί το μια κρύο, μια ζέστη, δεν είναι ότι το καλύτερο. Η Κυριακή σας πιο χαρωπή και ανάλαφρη, όμως όχι και τόσο ξένοιαστη. Πάλι με τα επαγγελματικά σας ζητήματα ασχολείστε. Κάτι νέο έρχεται!

Λέων
Φτου μη σας ματιάσω! Για τόσο φοβερό και τρομερό ΣΚ λέμε.. Ξαφνικά θα είστε μέσα στα χαμόγελα, την αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά και κανείς, μα κανείς δε θα σας το χαλάσει αυτό. Οποιαδήποτε συζήτηση και αν ανοίξετε, θα τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό. Να το περιμένετε. Αύριο δε, Κυριακή, θα είστε μέσα στα μέλια και τον έρωτα. Δε ξέρω με ποιον και πώς θα το καταφέρετε αυτό, πάντως είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, φροντίστε να περάσετε μια ρομαντική ημέρα και όμορφη!

Παρθένος
Καταπληκτικό ΣΚ και για εσάς! Σήμερα Σάββατο ξεκουραστείτε. Να πάτε ένα κομμωτήριο αν το έχετε ανάγκη. Να ψωνίσετε ρούχα. Οτιδήποτε σας ευχαριστεί πραγματικά. Βέβαια, φροντίστε να γεμίσετε και το ψυγείο σας με τρόφιμα, γιατί ποτέ δε ξέρετε ποιος μπορεί να σας επισκεφτεί. Μέρα που κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι. Η Κυριακή σας ακόμα πιο χαρωπή, αφού θα καλέσετε τελικά κόσμο, για να τους κάνετε το τραπέζι και να τους εντυπωσιάσετε μπορώ να πω.. Έτσι χαμογελάστε και εσείς λιγάκι.. Όλο δουλειές..

Ζυγός
Αχ αγαπητά μου θα σας μαλώσω. Δε κοιτάζετε τα άστρα, τι λένε, πριν πάρετε τις φοβερές και τρομερές τις αποφάσεις σας;; Αφού το σύμπαν δε σας τα λέει καλά, εσείς γιατί τα βάζετε μαζί του;;; Γκρίζες οι σκέψεις σας σήμερα, δεν έχει καμία σημασία αν είναι Σάββατο. Κάπου ταξιδεύει βασικά και θυμάται το παρελθόν, ανθρώπους που ήρθαν και έφυγαν, ωραίες καταστάσεις.. Δε ξέρω αν αυτό θα σας κάνει καλό. Για αυτό ή επικοινωνήστε μαζί του, ή ξεκολλήστε. Τόσο απλά! Τη Κυριακή παίρνετε μια ανάσα, είστε πιο ανάλαφροι και απολαμβάνετε τη κάθε στιγμή. Καιρός ήταν..!

Σκορπιός
Ο έρωτας σας περιτριγυρίζει και όσο και αν τον αποφεύγετε, θα τη φάτε τη κατραπακιά και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Υπάρχει κάποιο άτομο, που είναι μπροστά στα μάτια σας, κάθε μέρα και ενδιαφέρεται πολύ για εσάς. Σας κάνει και αισθάνεστε πολύ όμορφα, σας θυμίζει κάτι, αναπολείτε εποχές αθώες. Δώστε του την ευκαιρία, μη κάνετε πίσω, μπορεί να γίνει εκείνο το θαύμα που τόσο ελπίζετε. Η Κυριακή σας θέλει να ασχολείστε πάλι με τα επαγγελματικά σας. Νέα σχέδια, νέα πλάνα, λεφτά θα έρθουν, όμως θα φύγουν κιόλας. Το νου σας!

Τοξότης
Αγαπητά μου ετοιμαστείτε να βιώσετε ένα από τα πιο ωραία ΣΚ του μήνα. Θα σας κάνουν πολλές προτάσεις για έξω, για διασκέδαση, για ψυχαγωγία. Και εσείς θα ακολουθήσετε και θα περάσετε super. Αυτός ήταν και ο σκοπός άλλωστε. Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε. Φροντίστε να είστε όμορφοι και σουλουπωμένοι. Πρέπει να τους εντυπωσιάσετε. Αύριο δε, Κυριακή δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Θα φύγετε από το σπίτι νωρίς το πρωί και βράδυ αργά και αν υπάρχει και σοβαρός λόγος. Αλλιώς θα καταλήξετε σε κάποιο κρεβάτι φίλου..

Αιγόκερως
Ευτυχώς θα ξυπνήσετε με κέφια και μέσα στη τρελή τη χαρά. Έχετε τόσα πράγματα να κάνετε, σας βλέπω να τα προλαβαίνετε όλα και φυσικά να φτιάχνετε και εκείνο το γλυκό που λέγαμε. Ανταγωνιστικός ο Αιγόκερως, ωραίο το στοιχείο αυτό, ακόμα και στη καθαριότητα του σπιτιού. Δε πιστεύω να στολίσετε από τώρα και τα Χριστουγεννιάτικα, θα τρελαθώ..!! Αύριο Κυριακή, αλλάζει κατά πολύ η διάθεσή σας, αφού ίσως κάποιο άτομο από το φιλικό σας το περιβάλλον, να φλερτάρει με το σύντροφό σας. Ζήλειες, πάθη και άγριο σεξ, αυτά έχει η συνέχεια..

Υδροχόος
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Να και κάτι παράξενο για τα δικά σας τα δεδομένα. Δε σας νοιάζει τίποτα, αρκεί να ικανοποιήσετε τα δικά σας θέλω και θα το καταφέρετε αυτό, όπως πάντα! Σήμερα κάνετε πολλά έξοδα, περισσότερα από όσα πρέπει, αλλά υπάρχει και η άποψη τύπου, μια είναι η ζωή και άμα δε τη γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε, σωστά;; Μπράβο, δώστε και άλλο! Η Κυριακή σας μυστήρια αρκετά, αφού οργανώνετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Φτιάξατε και καλή ομαδούλα και κάπου ανάμεσα παίζει και ένας έρωτας! Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές..!!!

Ιχθύες
Ένα φανταστικό ΣΚ θα είναι το δικό σας, στη κυριολεξία. Δε θα αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει το κέφι, αντιθέτως θα έχετε τόσο καλή διάθεση, που θα φτιάξετε εσείς των άλλων. Βασικά να μας δώσετε και εμάς το χάπι που παίρνετε, γιατί ζηλεύουμε. Τόση ευτυχία, μαζεμένη, καιρό έχετε να νιώσετε. Η Κυριακή σας θα είναι μυστήρια, τύπου, θα νιώσετε μια ενέργεια πολύ περίεργη να σας κυριεύει και ξαφνικά θα δείτε το όνειρο πριν γίνει αληθινό και θα ανατριχιάσετε. Τι σας λέω.. χα χα .. Κάτι σας λέει ο εσωτερικός σας ο κόσμος, κάτι ζητάει. Να του το δώσετε!

magicfariel@gmail.com