Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Σκορπιός το ζώδιο του Πάθους! Ξέρεις σε ποιο πλανήτη τον έχεις και τι σημαίνει αυτό;;; by F’Ariel!

Πάθος.. πόσο που αρέσει αυτή η λέξη. Κατευθείαν το μυαλό πηγαίνει στον έρωτα, στο σεξ, όμως το πάθος έχει μια ευρύτερη έννοια, αφού αφορά
συναισθήματα, βαθιά, πολύ βαθιά, ίσως και αδυναμίες..

Ο άνθρωπος που απολαμβάνει τον έρωτα και το σεξ δε σημαίνει πως έχει πάθος. Από την άλλη το να έχει κάποιος πάθος, δεν αποκτάει αυτόματα και το τίτλο του τέλειου εραστή.


Όλοι νιώθουμε έντονα συναισθήματα, όλοι παθιαζόμαστε με κάτι, σε διάφορους τομείς της ζωής μας και όχι απαραίτητα στο σεξ!

Τα Ζώδια που ζουν μέσα στο πάθος, είναι της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) όμως και ο Σκορπιός! Ο Άρης φταίει για όλα, αυτός ο πολεμοχαρής και ο αλανιάρης. Είναι δύσκολοι στις επιλογές τους, θέλουν να το κυνηγούν το θέμα, να το ψάχνουν, να έχει μπόλικο μυστήριο. Όσο πιο παράξενο, άλλο τόσο τους συναρπάζει, το θέλουν και πρέπει να το έχουν. Βέβαια, παίζει σημαντικό ρόλο ο ωροσκόπος και οι λοιποί πλανήτες, αλλά η βάση, καίει από μόνη της.. Λάβα, καυτή λάβα.. για τόσο πάθος!

Τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος - Σκορπιός - Λέων - Υδροχόος) και τα Παρορμητικά (Κριός - Ζυγός - Καρκίνος – Αιγόκερως) ενθουσιάζονται με το παραμικρό και παθιάζονται πιο εύκολα. Όταν τους αρέσει κάτι, βάζουν στόχο και πρέπει να το πετύχουν και σε χρόνο ρεκόρ! Το πάθος ρέει άφθονο θα έλεγα σε όλες τις περιπτώσεις, αφού οι μεν είναι συναισθηματικοί τύποι και ζουν για τον έρωτα και το σεξ και οι δε είναι περισσότερο της εμπειρίας, της απόλαυσης και της ηδονής! Βάλτε μόνοι σας, τον εαυτό σας σε μια κατηγορία.. Δε θα σας αποκαλύψω τα πάντα..

Τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι - Τοξότης - Παρθένος – Ιχθείς) είναι ως συνήθως πέρα βρέχει!!! Ναι παθιάζονται, αλλά τους περνάει πολύ γρήγορα, γιατί συνέχεια ψάχνουν τον επόμενο στόχο. Είναι άνθρωποι, που δε προλαβαίνουν να νιώσουν βαθιά συναισθήματα, ούτε έχουν εμμονές, αφού θα κυνηγήσουν, θα παθιαστούν, όσο θέλουν και θα φύγουν, πριν καν βγει το πόρισμα..

Ο Σκορπιός όμως είναι ο βασιλιάς του Πάθους! Αιώνιος χαρακτηρισμός, ένας τίτλος μόνιμος και αποκλειστικός θα έλεγα! 


Οι πλανήτες, λοιπόν που βρίσκονται στο Σκορπιό, έχουν μεγάλη σημασία. Όλοι έχουμε από αυτό, να το πω έτσι απλά, αρκεί ο καθένας από εμάς να γνωρίζει τον αστρολογικό του χάρτη. Επηρεαζόμαστε άμεσα, μας μαγεύει ένα πράγμα, ανάλογα με το πού έχουμε το Σκορπιό.
Για να καταλάβουμε δηλαδή, τις αντιδράσεις μας, γιατί παθιαζόμαστε με κάτι, γιατί λειτουργούμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, γιατί διαφέρουμε από κάποιον άλλον, ανεξάρτητα εάν έχουμε το ίδιο ζώδιο, θα πρέπει να μάθουμε τι σημαίνει, όταν έχουμε ένα πλανήτη στο Σκορπιό..

Ας ταξιδέψουμε λοιπόν..

Ήλιος στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι εσωτερική. Άτομο με δυνατή προσωπικότητα, γεμάτο από πάθος, αλλά ξέρει πώς να αντισταθεί στο πειρασμό και πότε.

Σελήνη στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι συναισθηματική. Άτομο σκοτεινό, με εμμονές, πάθη, ίσως και ανήθικο. Τα μυστικά η μεγάλη του αδυναμία.

Ερμής στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι εγκεφαλική. Άτομο με βαθιά σκέψη και έντονο το χάρισμα της τηλεπάθειας. Δε μιλάει πολύ, περισσότερο περιεργάζεται τις πληροφορίες που δέχεται. Τα μυστικά που κρύβει πολλά!

Αφροδίτη στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι συναισθηματική. Άτομο με έντονα πάθη, σεξουαλικά, ερωτικά, που πρέπει να τα ικανοποιήσει, δίχως να χάσει λεπτό. Βλέμμα που σαγηνεύει, αύρα που μαγεύει. Οξύθυμο επίσης με εκρήξεις ζήλιας!

Δίας στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι επαγγελματική. Άτομο της καριέρας, με έντονη την επιθυμία της επιτυχίας.

Κρόνος στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι εσωτερική. Άτομο αποφασιστικό, δυναμικό, με αντοχές ακόμα και στα πιο δύσκολα. Παθιάζεται, όχι απαραίτητα ερωτικά, αλλά πρέπει να τα έχει όλα δικά του.

Ουρανός – Ποσειδώνας – Πλούτωνας στο Σκορπιό
Η επιρροή είναι συναισθηματική! Βασικά δυο σκοτεινοί πλανήτες, με ένα φωτεινό, πόσα κοινά θα μπορούσαν να έχουν; Τα μαγικά του σύμπαντος.. θαρρώ.. Άτομο με έντονα πολύ συναισθήματα, φαντασία και σκοτεινό πάθος. Εδώ κάτι μου αρέσει..

Με μια φευγαλέα ματιά..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos