Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 29/11 – 30/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κρίμα έξω έχει συννεφιά, αλλά δε πειράζει και τόσο, αφού σκέφτομαι να στολίσω! Λίγο νωρίς είναι, αλλά μέσα στην εβδομάδα, χλωμό το βλέπω να ασχολούμαι, ας μπω στο mood των Χριστουγέννων από αυτό το ΣΚ.. Από την άλλη μου
έχει λείψει ένα φαγητό του φούρνου. Ας πούμε κοτόπουλο με πατάτες. Τόσο απλό, τόσο καθημερινό, αλλά τόσο σπάνιο για εμένα μια εργαζόμενη γυναίκα, που μετά τη δουλειά, απλά αράζω, χαλαρώνω, μεταμορφώνομαι σε ξωτικό και γράφω.. αλλά όταν έρχεται το Σάββατο το πρωί, αλλάζω πάλι χαρακτήρα και άποψη και γίνομαι δούλα και κυρά με τα όλα της..
Μπερδεμένα σας τα λέω, κάπως έτσι νιώθω και εγώ..


Να μη φτιάξω και ένα γλυκάκι;;; Γίνεται το απόγευμα όταν ξυπνήσω, να μην έχω μαζί με το καφέ μου και μια λιχουδιά; Μήπως αυτό να το πάρω έτοιμο, για να γλυτώσω χρόνο;
Έχω να πάω και στο «κολλητό» μου, το supermarket. Να του δώσω τα πολύτιμα τα φράγκα μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή αυτή και το πληρώνεις και ακριβά!
Το σπίτι ποιος θα το καθαρίσει;; Να στολίσω πρώτα και μετά.. χα χα καλά Χριστούγεννα!!!

Και με κάτι τέτοιες σκέψεις, καθαρά γυναικείες, ή μιας εργαζόμενης νοικοκυράς, σας λέω καλημέρα, υπομονή και τα φωτάκια θα μας ανταμείψουν στη πορεία..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Και τελειώνει ο μήνας αυτός για εσάς με γκρίνια και μουτράκια. Βρε θα σας μαλώσω. Σε λίγο θα είστε μόνιμα θυμωμένοι έτσι όπως το πάτε. Άλλα έχετε στο μυαλό σας να κάνετε και άλλα θα προκύψουν. Σήμερα θα κλειστείτε στον εαυτό σας και θα σκέφτεστε διάφορα τρελά με αποτέλεσμα να σας πάρει από κάτω. Αν ετοιμάζετε κάτι, το οτιδήποτε, κρατήστε το μυστικό. Δε νομίζω να σας πάρουν εύκολα λέξη σήμερα. Αύριο το κερασάκι στη τούρτα θα είναι να αφήσετε να σας παρασύρουν σε ανούσια έξοδα και εξόδους! Να πάτε όπου εσείς θέλετε και ας έχετε αμέτρητες προτάσεις. Δε μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια! Για να δούμε..

Ταύρος
Γλυκά μου πώς να σας το πω.. Άλλα κανονίζετε και αλλιώς θα σας προκύψουν. Απρόβλεπτες οι ημέρες σας, χαρωπές μεν, αλλά γεμάτες από εκπλήξεις. Σήμερα, θα σας ξεσηκώσουν για εκείνο το καφέ και ξαφνικά θα χάσετε το δρόμο της επιστροφής. Σας βλέπω, να το κάνετε φαγητό, ποτό και ότι προκύψει.. Αν σας συμβούν όλα αυτά εννοείται πως αφήνετε όλες τις δουλειές στην άκρη.. Μπορεί να έρθει ο κύριος Έρωτας που λέγαμε.. Αύριο Κυριακή, μια από τα ίδια. Σας αλλάζουν τα σχέδια, όμως θα περάσετε πολύ ωραία. Μη γκρινιάζετε επειδή ξεφεύγετε.. Χρειάζεται και αυτό πού και πού..

Δίδυμος
Πιο τέλειο ΣΚ που αυτό δεν υπάρχει. Κλείνει ο μήνας σας χαρωπά και ψυχολογικά είστε στα καλύτερά σας. Μέρα που θα γοητέψετε τα πλήθη, για αυτό να ντυθείτε ωραία, να είστε όμορφοι, γιατί επιβάλλεται να μαγέψετε μερικές ψυχές. Σας βρίσκω να φλερτάρετε όλη την ημέρα, μέσα στα χαμόγελα και τον κόσμο και να μιλάτε ασταμάτητα και ακατάπαυστα.. Εύγε.. Η Κυριακή σας μπορεί να εξελιχθεί σε άκρως ερωτική, αν αυτό επιθυμείτε. Πρέπει να έχετε όρεξη αλλιώς ότι και να λένε τα άστρα, πάλι το δικό σας θα κάνετε. Κάποιος σας πλησιάζει και σας φλερτάρει κάπως παράξενα. Μαγεύεστε και ίσως και να παρασυρθείτε. Το νου σας..

Καρκίνος
Μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, ως συνήθως από νωρίς, αφού τις λατρεύετε αυτές τις ημέρες. Αυτή τη φορά θέλετε να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα, ιδιαίτερα αν είναι να ταξιδέψετε. Βρείτε έναν αγαπημένο προορισμό και κάντε τα πλάνα σας. Ακόμα και αν δε γίνει αυτό, τότε σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να στολίσετε το σπίτι σας ή να βγείτε έξω και να ψωνίσετε διάφορα στολίδια. Η Κυριακή σας θα είναι μια μέρα έκπληξη για εσάς, αφού θα δείτε κάποιο άτομο, από τα παλιά, με το οποίο έχετε κάνει πολλές τρέλες. Ναι θα μπείτε στο πειρασμό και θα κάνετε τη ζαβολιά σας.

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου; Γιατί έχετε τα κάτω σας πρωί-πρωί; Πω πω τα άστρα σήμερα και αύριο σας θέλουν κάπως στεναχωρημένους και λυπημένους. Μιλάμε για πολύ μαυρίλα. Σήμερα θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα αγαπήσετε το ταίρι σας περισσότερο ή κάποιον δικό σας άνθρωπο και θα του το δείξετε και με πράξεις και με λόγια. Αυτό και μόνο αν το σκεφτείτε είναι ένας λόγος να χαμογελάτε. Υπάρχει κάποιος δίπλα σας. Αύριο Κυριακή, θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα κάνετε εκείνο το διάλογο που τόσο καιρό αποφεύγατε. Θα λάβετε τις απαντήσεις που ούτε καν φανταζόσασταν. Δε ξέρω αν θα είναι καλές ή κακές, πάντως, θα μείνετε λίγο με το στόμα ανοιχτό..

Παρθένος
Μέσα στη χαρά και την ευτυχία σας βρίσκω και τις δυο ημέρες. Προφανώς θα ξεκουραστείτε όσο θέλετε, θα φάτε εκεί τα παράξενα τα φαγητά σας, θα απολυμάνετε το σύμπαν και θα νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι. Σήμερα θα είστε μέσα στις σκέψεις, θετικές ευτυχώς και με ένα χαμόγελο ως εκεί δα πάνω. Μπορεί να πετύχατε ένα στόχο στη δουλειά σας, μπορεί να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, μπορεί το οτιδήποτε. Αύριο Κυριακή, θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα σας ξεσηκώσουν για να πάτε μια βόλτα. Να πάτε γιατί αλλιώς θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε. Μέρα ευχάριστη γεμάτη από εκπλήξεις!

Ζυγός
Εντάξει σήμερα δε θα έχετε και τα τρελά τα κέφια. Βασικά νιώθετε εξαντλημένοι από τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σας και θέλετε να κοιμηθείτε, να φάτε του σκασμού και να αράξετε γενικώς. Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Μπορεί ακόμα να κλείσετε και το τηλέφωνο. Καμία φασαρία. Σας ενοχλούν τα πάντα. Ευτυχώς που η Κυριακή σας δε θα είναι έτσι. Αν κοιμηθήκατε καλά, θα ξυπνήσετε μέσα στην ενέργεια και στη τρελή την όρεξη να κάνετε διάφορα πράγματα. Ένας δικός σας άνθρωπος θα σας ζητήσει τη βοήθειά σας και εσείς θα τη προσφέρετε με μεγάλη αγάπη και ευκολία. Πράξτε όπως νιώθετε και θα ανταμειφτείτε για αυτό.

Σκορπιός
Νομίζω σας ξημέρωσε ένα άκρως ερωτικό και ρομαντικό Σαββατοκύριακο, όλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Θα ξυπνήσετε με τέτοια διάθεση και θα κάνετε τα πάντα για να είναι έτσι η ατμόσφαιρα και σήμερα και αύριο. Μη περιμένετε από το σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας κάνουν τη πρόταση που τόσο πολύ εσείς ονειρεύεστε. Ρίξτε εσείς την ιδέα, είτε μέσω αστείου, είτε στα σοβαρά. Δε θα χάσετε να είστε σίγουροι για αυτό! Τη Κυριακή σας τη ξεκινάτε με δουλειές, όμως θα τις αφήσετε στη μέση γιατί φίλοι είναι αυτοί ή έρωτας.. Ξεσηκώνεστε και παρασέρνεστε κανονικά..

Τοξότης
Λίγο πεσμένη η διάθεσή σας, όμως θα το ανατρέψετε το κλίμα σε πιο θερμό. Ναι σήμερα θα στολίσετε το σπίτι σας, Χριστούγεννα έρχονται και θέλετε να μπείτε στο κλίμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σας θυμίζουν και τα παιδικά σας τα χρόνια, ίσως και αγαπημένα πρόσωπα, μια νοσταλγία θα τη νιώσετε, ίσως για αυτό θα είστε έτσι όλη την ημέρα. Η Κυριακή σας θα είναι ακόμα πιο μουντή, αφού θέλετε να απομονωθείτε και να μη σας ενοχλήσει κανείς. Θα σας πρότεινα να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε, για να έχετε τις δυνάμεις σας από εβδομάδα. Άλλωστε αλλάζει το σκηνικό για σας, σύντομα!

Αιγόκερως
Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και λάμπετε ολόκληροι. Σήμερα θα το παίξετε λίγο μαμά Τερέζα, αφού έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε μια πονεμένη ψυχή. Μιλήστε με αγάπη, απλώστε το χέρι σας, μην είστε δικτατορικοί και επικριτικοί και πετάξτε όλο αυτό το τοίχος επιτέλους, για να μη σας φοβούνται και να έρθουν πιο κοντά σας. Θα νιώσετε πολύ ωραία στο τέλος. Αν δε φουντώσετε με αυτά που θα ακούσετε!! Η Κυριακή σας, ας είναι χαλαρή και αδιάφορη. Δηλαδή μη κανονίσετε τίποτα. Όπως ξημερώσει, όπως νιώσετε και όλο και κάπου θα πάτε. Η βόλτες το αγαπημένο σας..

Υδροχόος
Ας τα ξανά πούμε άλλη μια φορά, δε πειράζει, να εμπεδώσετε τη κατάσταση καλύτερα. Σήμερα λοιπόν, θα πάρετε σβάρνα τα μαγαζιά και θα κάνετε εκείνο το γνωστό το shopping therapy! Θα ξεπαραδιαστείτε κανονικά ακόμα και αν πάτε στο supermarket για τα απαραίτητα. Ξεφεύγετε εντελώς, παντελώς. Να σημειώνατε τις πραγματικές σας ανάγκες σε ένα χαρτί καλύτερα, για να αποφύγετε τα χειρότερα;; Σκεφτείτε το! Η Κυριακή σας είναι προτιμότερο να σας βρει κάπου χαλαρά και ξένοιαστα. Δηλαδή σας το ξανά λέω, να πάτε να φάτε έξω, με καλή παρείτσα, σε ένα ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα. Απλά πράγματα.. Νορμάλ.. Θα νιώσετε ωραία!

Ιχθύες
Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και φαίνεται αυτό. Λάμπετε κανονικά και χαμογελάτε. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως είστε σε τέλεια φόρμα και ετοιμοπόλεμοι. Σήμερα θα γκρινιάξετε λίγο παραπάνω, σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν το καλό σας το χαρακτήρα, ούτε όλα αυτά που τους προσφέρετε. Θα είναι περισσότερο ένας διάλογος με συγκεκριμένα επιχειρήματα, σε στιγμή παράξενη. Αυτό θα αποστομώσει αρκετούς και θα έρθουν στα ίσα τους κατά κάποιο τρόπο. Η Κυριακή σας ακόμα πιο παράξενη ημέρα, αφού ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι ο κόσμος γύρω σας δεν έχει την ίδια νοημοσύνη με εσάς. Απόρρητε πως συνεργάζεστε μαζί τους τόσο καιρό.. Δε βλέπουν τίποτα πέρα από το δέντρο..

magicfariel@gmail.com