Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 17/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορώ να πω, πως αν φάω λίγη ακόμα σοκολάτα, θα κάνω μπουμ! Όχι δεν έφυγαν τα ψυχολογικά μου, αντιθέτως προστέθηκε ακόμα μια σκοτούρα στον εγκέφαλο, τα
κιλά που πήρα μέσα στο ΣΚ, έτσι για πλάκα..

Θέλω τόσο πολύ να φροντίσω τον εαυτό μου, το σώμα μου, το μυαλό μου, τη καρδιά μου, αλλά, μια το ένα, μια το άλλο, βαριέμαι απίστευτα, προτιμώ τον ύπνο! Να όμως που μπούχτισα και από αυτόν! Δε θέλω άλλο..

Δηλαδή δυο λατρείες μου μεγάλες, τις σιχάθηκα, τις απαρνιέμαι!

Και εδώ εμφανίζεται ξανά εκείνος ο κύριος Έρωτας!

Τι συνέβη μέσα στη νύχτα, που ξαφνικά ξύπνησα και στριφογυρνούσα, σα να είχε κάρβουνα το κρεβάτι; Τι είναι αυτά που έλεγες; Μήπως φώναζες και με μάλωνες, για τις αταξίες μου;; Πιο φρόνιμο κορίτσι από εμένα, δε πρόκειται να βρεις.. Όμως όπως κάνεις εσύ ζαβολιές, θα κάνω και εγώ. Με καρφώνεις με εκείνο το μαχαίρι;; Σβήνω τα λόγια μου.. Με αγαπάς και με φροντίζεις; Σου γράφω ποιήματα.. Εσύ έφτιαξες τους κανόνες του παιχνιδιού, εγώ απλά ακολουθώ.. Τώρα μη ζητάς και τα ρέστα από πάνω..

Και κάπως έτσι ξεκινά η εβδομάδα μου…

Καλή Συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μέρα όμορφη για εσάς η σημερινή, αφού το χαμόγελο δε λέει να φύγει από τα χείλη σας. Τι έγινε; Το κανονίσατε εκείνο το ταξιδάκι; Είστε έτοιμοι να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο; Το ένστικτό σας, είναι αυτό που σας μιλάει και σας λέει τι να κάνετε από εδώ και πέρα. Για ακολουθήστε το, κάτι ξέρει. Μπορεί να αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα, μπορεί και ένα ερωτικό. Ψάξτε την άκρη του νήματος και θα τη βρείτε!

Ταύρος
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, ήρεμη αρκετά μπορώ να πω και χαρωπή. Ξαφνικά θα θελήσετε και το ένα και το άλλο, βασικά τα πάντα και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Όχι άλλο φαγητό, στοχεύστε σε νέα όνειρα και επιθυμίες, ακόμα και μια συνάντηση θα μπορούσε να είναι όλα τα λεφτά. Προκαλέστε το σύμπαν, για να σας φέρει αυτό που θέλετε στη πόρτα σας!

Δίδυμος
Πρέπει να ανοίξατε δουλειές με φούντες αλλά σας αρέσει κιόλας πολύ. Η φαντασία σας καλπάζει, είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ και θα κάνετε τα πάντα για να εντυπωσιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Κυρίως στη δουλειά σας, έχετε ξαφνικά τόσο κέφι και όρεξη, πήρατε τα πάνω σας μέσα στο ΣΚ και θέλετε και άλλο, νομίζω.. Ρίξτε τις ιδέες σας άφοβα, σίγουρα θα αρέσουν και στη βράση κολλάει το σίδερο!!

Καρκίνος
Επιτέλους φεύγουν τα βαθιά τα σκοτάδια έστω για λίγες ημέρες γιατί η κατάστασή σας, ειλικρινά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δείτε λίγο τη πραγματικότητα, τι αληθινά συμβαίνει γύρω σας και αφήστε τις ψευδαισθήσεις για μια άλλη φορά. Άλλωστε σας κάνουν κακό. Πιστεύω να το καταλάβατε ως τώρα. Μέρα ωραία, για να κάνετε πράξη μερικές από τις σκέψεις σας, δίχως υπερβολές και με το χαμόγελο στα χείλη..

Λέων
Απολαύστε τη σημερινή ημέρα όσο μπορείτε γιατί στις 19 και 20, θα σας συμβούν τα απίστευτα. Γνωρίζετε πολύ καλά το τι συμβαίνει γύρω σας, άσχετα αν κάνετε τους χαζούς. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας βασανίζει, καλά θα κάνετε να το ψάξετε και να δώσετε σημασία μεγάλη στις λέξεις που θα ακούσετε. Κρύβουν μυστικά που αν τα ανακαλύψετε, θα δείτε και ποια είναι η πραγματικότητα που τόσο πολύ την αποφεύγετε!

Παρθένος
Ετοιμαστείτε να γκρεμοτσακιστείτε με τη μεταφορική έννοια πάντα. Σήμερα καθαρίζει το μυαλό σας, επιστρέφει στη θέση του και ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως οι άνθρωποι που συνεργάζεστε δε σας κάνουν και τόσο. Κακώς ανοίξατε παρτίδες εξαρχής, άντε τώρα να το μαζέψετε. Εξηγήστε καλύτερα στην αρχή το τι θέλετε και μετά ξεκινήστε εκείνο το ανελέητο το σκούπισμα. Ναι δύσκολη ημέρα και ψυχοφθόρα!

Ζυγός
Αφήστε τις ψεύτικες τις δικαιολογίες και κλείστε ραντεβού στο γιατρό, μη σας πω να πάτε και έτσι, μπας και σας κοιτάξει και μια ώρα αρχύτερα. Όμορφη η ημέρα σας, αλλά αν δε νιώθετε καλά, μπορεί να χρειάζεστε και ύπνο και ξεκούραση. Αυτό το σκεφτήκατε καθόλου ή νομίζετε πως είστε άτρωτοι; Μήπως να καθαρίζατε και το σπίτι σας; Πάντως δώστε βάση στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας γιατί είστε στα κόκκινα.. το ξέρετε αυτό..

Σκορπιός
Καλά σήμερα να φορέσετε κάτι σε ροζ. Πολύ ρομαντική η ημέρα σας, ξαφνικά θα έχετε την όρεξη να κάνετε τα πάντα. Τι έγινε χρυσά μου; Έπεσε σεξάκι μέσα στο ΣΚ και σήμερα τα βλέπετε όλα όμορφα και ωραία; Ασχολείστε ακόμα και με τον κύριο Έρωτα ή τη φοβερή εκείνη τη κοπελιά; Έτσι σας θέλω, χαμογελαστούς και ανάλαφρους. Τώρα δουλέψτε όμως, για να έρθουν τα καλύτερα!

Τοξότης
Επιτέλους φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα κυρίως πάνω από το σπίτι σας και την οικογένειά σας και θα νιώσετε μια πολύ μεγάλη ανακούφιση. Κάτι που καιρό σας βασάνιζε βρίσκει τη λύση του, ως δια μαγείας κιόλας και φτιάχνουν οι σχέσεις σας ξανά. Βέβαια μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι ικανοποιητικό για εσάς, αλλά μια τελεία θα μπει και θα ηρεμίσει το κεφάλι σας. Μη δώσετε συνέχεια.. Δε κουραστήκατε πια;;

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχετε τρελή διαύγεια. Επιπλέον και χαρίσματα τύπου, ότι σκέφτεστε θα γίνεται κιόλας. Μπράβο σας, για κάντε λιγάκι το κατάσκοπο εκεί πέρα, να μάθετε περισσότερα πράγματα για να κατανοήσετε ακόμα τόσα. Με το χαμόγελο πάντα και τη καλή τη κουβέντα, άσχετα αν από μέσα σας μπορεί να δαιμονίζεστε πού και πού. Αντλήστε πληροφορίες που θα σας χρησιμεύσουν στα επόμενα βήματά σας!

Υδροχόος
Πολύ μάχιμους σας βρίσκω ξαφνικά, σιγά μη χτυπήσετε σε καμιά στάμνα, εκεί δα πέρα… Όχι δε σας τη λέω, προς Θεού, αλλά όρεξη που την έχετε Δευτεριάτικο. Ξαφνικά τα δικά σας, είναι μόνο δικά σας και όλως τυχαίως ζητάτε μερίδιο από τη πίτα, κάποιες φορές με ευγενικό τρόπο, κάποιες όχι και τόσο. Θέλετε να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά πάντα με τους δικούς σας τους όρους! Ως συνήθως..

Ιχθύες
Εντάξει εσείς έχετε πάρει φωτιά! Νέα σχέδια, άλλα πλάνα, διαφορετικές δραστηριότητες, πάει θα καείτε σε λίγο έτσι όπως πάτε! Μπράβο σας, πάντως η φαντασία και η δημιουργικότητα στο φουλ, αλλά δε μένετε και εκεί πέρα, τα κάνετε και πράξεις! Απολαύστε την ημέρα σας, γιατί από τις 18 ως και τις 20, σας βλέπω να παίζετε μπουνιές και να σας χαλούν το όνειρο μια και έξω! Σήμερα όμως, χαμογελάμε, έτσι..;;;

magicfariel@gmail.com