Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 27/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερή ημέρα ξημέρωσε, αστρολογικά πάντα! Σήμερα το σύμπαν έχει τρελά κέφια και μοιράζει τη χαρά και τις εκπλήξεις σε αφθονία! Όλα τα ζώδια πάνω-κάτω μέχρι να βραδιάσει θα έχουν ένα χαμόγελο είτε κρυφό, είτε
φανερό, στο πρόσωπο. Τόσο απλά..

Επειδή όμως είμαστε και παιδιά του κυρίου Έρωτα, θα μας επισκεφτεί από το πουθενά να το περιμένετε. Ταύροι, Λιοντάρια και Ζυγοί, ετοιμαστείτε να απογειωθείτε κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε απρόβλεπτο θα μπορούσε να συμβεί, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα. Για αυτό ντυθείτε καλά, αρωματιστείτε, γιατί δε ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε έτσι ξαφνικά, ή να σας ζητήσει εκείνο το ραντεβού το πολυπόθητο. Λέμε τώρα..

Οι λοιποί, θα έχετε επίσης μια φοβερή ημέρα, αλλά σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο. Λεφτά έρχονται από το πουθενά, νέες επαγγελματικές προτάσεις προκύπτουν και επιτέλους κάποιοι ακούτε εκείνο το μπράβο, που τόσο καιρό το προσμένατε με μεγάλη αγωνία.
Το σύμπαν μοιράζει τα δώρα του, για αυτό ανοίξτε το μυαλό σας, τη καρδιά σας, το στόμα σας και μοιράστε και εσείς τα δικά σας τα δώρα εκεί που πρέπει και αξίζει φυσικά..!!!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Είστε μέσα στη γκρίνια και στα μουτράκια, αλλά όσο θα περνάει η ημέρα θα φτιάχνει και το κέφι σας, σιγά-σιγά! Να δώσετε βάση στα μικρά τα πράγματα, στις λεπτομέρειες, γιατί κάπου εκεί κρύβονται μικρές ευκαιρίες που αν πέσουν στην αντίληψή σας και τις αρπάξετε, σίγουρα μετά θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας! Μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο. Για αυτό το νου σας και τα μάτια σας δεκατέσσερα..!!

Ταύρος
Σας ξημέρωσε μια πολύ ερωτική ημέρα και άκρως απρόβλεπτη! Δε ξέρετε από πού θα σας έρθει, ένα πράγμα, μπορεί να σημαίνει αυτό κεραυνοβόλος έρωτας, μπορεί μια πρόταση παράξενη και αναπάντεχη, πάντως ότι και αν σας συμβεί, σίγουρα θα σας ξεσηκώσει, θα χάσετε τα μυαλά σας, η γη θα εξαφανισθεί κάτω από τα πόδια σας και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι απλά να ακολουθήσετε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν. Καλή επιτυχία..

Δίδυμος
Υπάρχει κάποιος άνθρωπος, που είναι δίπλα σας σχεδόν κάθε μέρα, αλλά μέχρι και σήμερα δε του δίνατε ιδιαίτερη σημασία. Θεωρούσατε κιόλας, πώς δεν έχετε καμία σχέση μαζί του αλλά να που αυτό θα αλλάξει. Ένα γεγονός, ή μια πράξη, θα σας ανοίξει τα μάτια και θα διαπιστώσετε την αιτία που είναι δίπλα σας και τι μπορεί να σας προσφέρει. Μια μέρα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Ξαφνικά ξεθολώνει το τοπίο και είστε σίγουροι πλέον για το πιο δρόμο να διαλέξετε!

Καρκίνος
Κάτι πολύ καλό θα συμβεί στη δουλειά σας και θα απογειωθείτε. Τελικά δε πήγε ο κόπος σας χαμένος και σήμερα θα έρθουν και οι αποδείξεις. Να το τρίψετε το γεγονός λίγο στη μούρη των άλλων, έτσι για να πάρετε το αίμα σας πίσω. Μέρες τώρα παλεύετε μόνοι σας, μέσα σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα και κανείς δεν άπλωσε το χέρι για να σας σώσει. Προτάσεις για έξω, να τις δεχθείτε γιατί και εσείς πρέπει να ανταμείψετε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο.

Λέων
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Το σύμπαν σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και να σας πω, για ετοιμάστε και βαλίτσα γιατί φεύγετε! Θα είναι επαγγελματικό το ταξίδι; Θα είναι αναψυχής; Πάντως δε κάθεστε ούτε λεπτό. Ακόμα μπορεί να συναντήσετε και τον κύριο Έρωτα! Μην ανησυχείτε είναι ουδέτερος και ταιριάζει με όλους τους ανθρώπους.. Μια παλιά αγάπη πέφτει στα πόδια σας ξαφνικά; Μια νέα γνωριμία προκύπτει και σας παίρνει τα μυαλά; Πάντως ξαμοληθείτε και δε θα χάσετε!!!

Παρθένος
Πάλι κάποιος θα σας βοηθήσει να ξελασπώσετε και αυτό όχι απλά θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση, το χαμόγελο θα φτάσει ως και την Αφρική! Σας πληρώνουν ένα λογαριασμό που αφορά το σπίτι σας; Σας δίνουν λεφτά για να φτιάξετε κάτι που χάλασε; Πάντως εκεί που νομίζατε ότι είστε μόνοι σα τη καλαμιά στο κάμπο, θα διαπιστώσετε το αντίθετο και θα ξετρελαθείτε! Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί να είναι οι γονείς σας, πάντως το δωράκι σας θα το πάρετε!

Ζυγός
Πολύ ευχάριστη η ημέρα σας. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα κανονικά και μπουκάρει μέσα. Τι σημαίνει αυτό; Μια πρόταση αναπάντεχη ίσως; Ένα συγγνώμη από το πουθενά; Σεξ με πάθος; Από όλα τα καλά μπορεί να κρύβει η ημέρα σας, αρκεί να τα δεχθείτε έτσι όπως σας έρθουν. Ακόμα και επαγγελματικά, κάτι που θέλετε καιρό τώρα, ξαφνικά έρχεται στα πόδια σας και ναι οι απαντήσεις θα είναι θετικές! Χαμογελάστε γιατί είναι μια φοβερή ημέρα για εσάς. Μη κλειστείτε σπίτι!

Σκορπιός
Επιτέλους σας ξημέρωσε και εσάς μια φοβερή ημέρα. Αν κάποιος σας χρωστάει χρήματα, ξαφνικά θα σας πάρει τηλέφωνο και θα σας τα δώσει. Για αυτό να το σηκώσετε και να μην το αποφύγετε. Από την άλλη αν έχετε εργαστεί σκληρά για κάτι, θα ακούσετε εκείνο το μπράβο και θα ανέβει η διάθεσή σας και μετά ποιος σας πιάνει. Μέρα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, θετική από όλες τις απόψεις, παίρνετε τα πάνω σας και κάτι καλό θα σας συμβεί.

Τοξότης
Θυμάστε εκείνο το πρόσωπο που δε χωνεύατε με τίποτα; Που το βλέπατε και βγάζατε σπυράκια; Να περιμένετε να το συναντήσετε πολύ ξαφνικά και να είναι μαζί σας όλη την ημέρα. Όμως αυτή τη φορά έβαλε μυαλό, ρώτησε και έμαθε και ξαφνικά θα το δείτε μεταλλαγμένο από όλες τις απόψεις. Δώστε του ή της μια ευκαιρία και θα σας δείξει κάτι το ενδιαφέρον και το διαφορετικό. Η ημέρα σας θα πάει από το καλό στο καλύτερο αρκεί να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό.

Αιγόκερως
Τόσο καιρό φωνάζετε για τα μπουζούκια. Σήμερα θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα σας το ανακοινώσουν και επίσημα. Πρώτο τραπέζι πίστα θα σας έχουν, όλα πληρωμένα. Τι χαρά που θα κάνετε, τουλάχιστον εσείς που ακόμα γουστάρετε να νυχτοπερπατάτε. Γιατί οι ρούχλες της παρέας, σιγά μη ξεμυτίσετε από το σπίτι με τέτοιο καιρό. Πάντως ανεξάρτητα από αυτά που σας λέω, μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει και σας αναστατώνει γλυκά… Χρήμα μου μυρίζει και δωράκια!

Υδροχόος
Επιτέλους έφυγαν τα μαύρα τα σύννεφα και σήμερα όλως τυχαίως θα ξυπνήσετε και εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά. Μια πρόταση θα σας κάνουν πολύ παράξενη, ίσως και τρελή, η οποία θα σας ξεσηκώσει για τα καλά και δε θα μπορέσετε να την αρνηθείτε με τίποτα. Ξεφεύγετε λίγο από τα συνηθισμένα, αλλά κάτι τέτοιο είναι και του χαρακτήρα σας, για αυτό δεν υπάρχει και κανένας φόβος. Μόνο το πάθος! Σωστά; Κάντε ότι γουστάρετε και θα περάσετε πολύ super!!!

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι πολύ βαθιά μέσα στη τσέπη. Τόσο βαθιά που συγκλονίζομαι μόνο που το γράφω. Μια πρόταση, μπορεί να είναι επαγγελματική, μπορεί να είναι για ψυχαγωγία, πάντως κάτι ξεσηκωτικό πολύ, θα το ακολουθήσετε με πάθος και τόλμη, αλλά χρυσά μου τα ακριβά τα γούστα κοστίζουν. Και εντάξει εσείς που το έχετε και σας περισσεύει, οι λοιποί πώς θα το αντιμετωπίσετε αυτό;; Σας βλέπω να δανείζεστε, αλλά θα κάνετε το δικό σας, ο κόσμος να χαλάσει!! Χα χα .. φοβάμαι..

magicfariel@gmail.com