Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ζώδια & Πανσέληνος, σήμερα 07/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε και η σημερινή ημέρα, Παρασκευή αλλά και με ένα φεγγάρι ΝΑ μετά συγχωρέσεως! Πανσέληνος λοιπόν και ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα;;;
Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι!

Βέβαια, μη ξεφύγουμε από το μάτι του κυκλώνα, θα πάθουν πυρετό τα άστρα και ο ουρανός! Δε μας φτάνει ο Κρόνος, που δίνει και πάλι ρέστα, έχουμε και το φεγγάρι!!!


Η διάθεσή μου.. “One of these mornings, it won’t be very long..” – Moby.. ναι ένα από αυτά τα πρωινά, δεν αργεί να φτάσει η ημέρα, θα εξαφανισθώ. Θα τα μαζέψω και δε θα με δει ξανά ψυχή.. Όχι, κατά τα άλλα, δε με έχει πιάσει καθόλου το φεγγάρι..
Δε βρίσκω το λόγο που ασχολούμαι με τον έρωτα. Έχω χάσει κάθε ελπίδα. Δε συγκινείται με τίποτα. Του μιλάω γλυκά και τρυφερά, μου γυρίζει πλάτη. Κάνω πως φεύγω, με μαζεύει. Του ζητάω μια χάρη, φεύγει μακριά. Τι θέλεις κύριε Έρωτα από τη ζωή μου;;; Πάρε τις αποφάσεις σου, γιατί One of these mornings.. θα τη κάνω κανονικά και θα με ψάχνεις..

Οι σκέψεις μου ταξιδεύουν τόσο μακριά, σε χώρες φανταστικές, μοναδικές, ειρηνικές, που το χρήμα δεν υπάρχει, ας υποθέσουμε ταξιδεύω σε παραδείσους, σε όνειρα, σε ψυχές.. Χαμογελώ, γιατί μου αρέσει, αλλά πάλι μόνη είμαι.. Κανείς δε μου κρατά το χέρι..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Δε σας επηρεάζει καθόλου το φεγγάρι, για αυτό δεν έχετε να ανησυχείτε. Αντιθέτως νιώθετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας, μπορείτε να πάρετε πιο εύκολα κάποιες αποφάσεις και ξαφνικά βλέπετε το δρόμο που θα τραβήξετε, πιο καθαρά από ποτέ! Επανήλθε το χαμόγελο θα έλεγα, τα νέα είναι ευχάριστα κυρίως για θέματα οικονομικά. Αν σας χρωστούν σας τα επιστρέφουν, δίχως καν να τα ζητήσετε.

Ταύρος
Ως συνήθως στο μάτι του κυκλώνα! Μη συμβεί κάποιο αστρολογικό γεγονός και δεν είστε μέσα και εσείς, θα τρελαθεί το σύμπαν. Μπορεί μέσα σας να νιώθετε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, όμως χαλαρώστε γιατί το φεγγάρι σας περνάει κάπως ξυστά. Δώστε βάση στις σχέσεις σας και ξεκαθαρίστε το τοπίο. Ωραία ημέρα, για να μιλήσετε στο σύντροφό σας. Να ζητήσετε ένα συγγνώμη από ένα συνάδελφο. Πάντως φτιάξτε το τοπίο άμεσα!

Δίδυμος
Μπορεί η πανσέληνος να μη σας επηρεάζει άμεσα, αλλά πάλι θα έχετε τις μαύρες σας. Μην είστε ψηλομύτες και ρίξτε λίγο το πήχη, γιατί ο κόσμος έχει φλομώσει από τέτοιες συμπεριφορές. Κάποιο θέμα θα σκάσει από το παρελθόν που θα σας ταράξει κανονικά. Ένας πρώην;;; Μια απιστία;;; Ένα ψέμα;;; Πάντως τα βάζετε ξανά με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας και παίρνετε σκούπα και φαράσι.. Σκέφτεστε να χωρίσετε;;; Μετά σεξ με ποιον;;;

Καρκίνος
Να περιμένετε σήμερα τα τηλέφωνα να σας ζαλίσουν κανονικά. Φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, όλοι θα σας θυμηθούν και ξαφνικά θα σας ζητήσουν να πάτε και για ένα καφέ. Απίστευτο αυτό, βάλτε τους όλους σε ένα πούλμαν και κάντε ένα lets know us better. Ιδιαίτερα κοινωνικούς και χαρωπούς σας βρίσκω. Υπάρχει ένα άτομο, που θα τραβήξει τη περιέργειά σας. Ναι θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα και όχι δεν είναι ερωτικό!

Λέων
Σας μαγεύει το φεγγάρι αυτό κανονικά. Ευτυχώς θετικά και αισιόδοξα. Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να γίνει δικό σας. Βάζετε συνέχεια νέους στόχους, μια να φτιάξετε σώμα, μια να βγάλετε περισσότερα λεφτά, μια να σας αγαπήσει ξανά το ταίρι σας, πάντως θέλετε τα πάντα και είστε έτοιμοι να παλέψετε για αυτό. Εντάξει όλα ωραία ακούγονται, απλά βάλτε προτεραιότητες και μη περιμένετε άμεσα αποτελέσματα , πέρα από ένα σεξάκι.. Όλα τα άλλα θέλουν το χρόνο τους!

Παρθένος
Αγαπητά μου έφτασε η ημέρα που θα ξεφύγετε εντελώς! Πάει θα σπάσετε κάθε ρεκόρ, θα καταρρίψετε τα δεδομένα, πάντως μιλάμε για πολύ τρέλα. Οτιδήποτε μπει μέσα στο μυαλό σας, θα προσπαθήσετε να το κάνετε δίχως κανένα δισταγμό. Και λάθος να είναι, δε θα σας νοιάξει και τόσο, θα παραβλέψετε τις λεπτομέρειες και τα σχεδιαγράμματα και θα λειτουργήσετε εντελώς αυθόρμητα. Φεγγάρι είναι αυτό, σας έχει υπνωτίσει!

Ζυγός
Μπορεί να μη σας επηρεάζει άμεσα η πανσέληνος, αλλά δε ξεφεύγετε και τόσο εύκολα από τα σκάγια.. ας το πούμε κάπως έτσι. Πάλι βασανίζεστε με τα ερωτικά σας, με τα οικονομικά σας, σκοτάδια βλέπω και δε μου αρέσουν. Μην είστε ανασφαλής, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Βέβαια πριν ξεσπάσετε σε φανταστικές και υπερβολικές συζητήσεις, κοιτάξτε λίγο μέσα σας και αναρωτηθείτε, μήπως φταίτε και εσείς κάπου;;; Μήπως προκαλέσατε να σας φερθούν κάπως έτσι;;; think..!!!

Σκορπιός
Βασανίζεστε με τα ερωτικά σας όλως τυχαίως;;; Σας έχουν πέσει μαζεμένες οι περιπτώσεις και δε ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε;;; Βλέπετε αν έχετε παρελθόν μεγάλο και τρανό και ήσασταν και κακά παιδιά, τι σας κάνει το σύμπαν, έτσι ξαφνικά;;; Σήμερα θα ασχοληθείτε με ένα άτομο, που είναι ειδική περίπτωση για εσάς. Πρέπει να εκδηλωθείτε πρώτα, για να λάβετε αυτά που αποζητάτε. Μη τα θέλετε όλα στο πιάτο έτοιμα. Κάντε την ανατροπή!!

Τοξότης
Το νου σας σήμερα, το νου σας! Ξαφνικά έχει αλλάξει πολύ το σκηνικό, ιδιαίτερα στον εργασιακό σας το χώρο και σήμερα να περιμένετε να γίνει τρελό πανηγύρι. Ναι θα σας στριμώξουν στη γωνία, θα σας ανακρίνουν και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Αν έχετε ολοκληρώσει το έργο σας, να το δείξετε, για να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σας. Αν όχι ακούστε προσεκτικά και κάντε τη πάπια. Θα τα καταφέρετε;;; Μέχρι και τις 14 σκοτάδια, για αυτό υπομονή..

Αιγόκερως
Καλά, κάτι σας τσίμπησε την ώρα που κοιμόσασταν γιατί αυτό που θα σας συμβεί σήμερα, δεν έχει προηγούμενο. Ξαφνικά, θέλετε να βγείτε έξω, να ψωνίσετε νέα ρούχα, παπούτσια, να ανανεωθείτε γενικώς. Η μούρλια σας, δε θα σταματήσει εκεί πέρα. Αποζητάτε και νυχτοπερπατήματα και ξαφνικά είστε πιο ζωντανοί από ποτέ!! Μπράβο σας, όμως αύριο να μη κλαίτε γιατί ξεπαραδιαστήκατε εντελώς.. Ναι η νύχτα θέλει έρωτα, για αυτό κλείστε κάπως έτσι..

Υδροχόος
Γλυκά μου να πάρετε τα χάπια σας, από νωρίς το πρωί, γιατί δε σας βλέπω και πολύ καλά. Νεύρα πολλά και γκρίνια. Γιατί;;; Αφού αυτό που θέλετε να κάνετε, θα το κάνετε και κανείς δε θα σας πει και κουβέντα. Ναι καλά κάνουν και σας γκρινιάζουν, γιατί δε γίνεται συνέχεια να αφήνετε τα πράγματα στη μέση. Ωραία τα αινίγματα, όμως μερικές φορές πρέπει να λύνονται για να προχωράει και ο υπόλοιπος κόσμος παρακάτω. Ναι όλοι θα σας παραπονεθούν για την αδιαφορία σας και αυτό θα σας χαλάσει πολύ το κέφι..

Ιχθύες
Τα κέφια και η σχιζοφρένεια συνεχίζονται για εσάς. Μια γελάτε, μια γαυγίζετε! Πως γίνεται αυτό, ναι μόνο εσείς το ξέρετε. Από το πρωί θα σας πιάσει μια μανία, να καθαρίσετε το σπίτι σας, το αμάξι σας, το γραφείο σας, εντάξει κάντε και ένα μπάνιο, μπας και σας φύγει αυτή η παράξενη η διάθεση. Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, βέβαια, μην ενοχλείτε άλλο τον κόσμο, γιατί εσείς μπορεί να είστε στα καλά σας, οι άλλοι όμως δεν είναι! Βάλτε προτεραιότητες και δείτε το μέλλον..!!

magicfariel@gmail.com