Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 05/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.. Τι τραγουδάω τις ημέρες αυτές είναι απίστευτο και εξωπραγματικό για τα δικά μου δεδομένα. Να όμως που μου έχει κολλήσει και δε ξέρω το γιατί..;;;

 «..θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα, σα να είναι η τελευταία μας φορά..» 

Σύμπαν, ρίξε μου μια με ένα ρόπαλο στο κεφάλι μπας και συνέλθω, γιατί δε με βλέπω καλά.. Όμως κάτι μου λέει ο ποιητής εδώ πέρα και όλως τυχαίως, νομίζω έχω αρχίσει να λαμβάνω τις απαντήσεις που ψάχνω..

Όχι, άκρη δε θα βγάλω ποτέ, γιατί ο δικός μου ο έρωτας, είναι παράξενος.. έχει ποικιλία, αδυναμίες, πάθη και πολλά μυστικά.. Ναι είναι αγνός, όμως είναι και πολύ σκοτεινός.. Επειδή όμως το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό, μπορώ να πω πως το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει, ο έρωτας είναι πιο κοντά από ότι νόμιζα και έχω αρχίσει να νιώθω την ανάσα του..

Είσαι εσύ, που κρύβεσαι και φοβάσαι να μιλήσεις.. Είσαι εσύ, που με παρακολουθείς και μένεις με το στόμα ανοιχτό, κάθε φορά. Είσαι εσύ, που καίγεσαι για εμένα, φλέγεσαι ολόκληρος και με θες και με ξανά θες.. Είσαι εσύ που μου μιλάς τα βράδια και μου λες, πόσο κακό κορίτσι είμαι.. Είσαι εσύ, ο αιώνιος ο ψεύτης, όμως τώρα ξέρω και μου αρέσει..
Και ναι μαζί σου θέλω να κάνω έρωτα και ας είναι η τελευταία μας φορά..

Και κάπως έτσι σας λέω.. καλή συνέχεια..



Κριός
Μια χαρά είναι οι ημέρες σας, δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο. Βρήκατε το χρόνο να ξεκουραστείτε; Κοιμηθήκατε πάρα πολύ; Πάντως λάμπετε σήμερα και η ενέργεια στο φουλ. Ωραία, οργανωθείτε και κλείστε τις εκκρεμότητές σας και μόνο τις δικές σας. Δηλαδή, μην αναλάβετε να κάνετε και των άλλων και να πείτε και κανένα όχι, μπας και δουλέψουν και εκείνοι τον εγκέφαλό τους! Βάλτε προτεραιότητες!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί σήμερα, κάτι θα θυμηθείτε, ίσως να αναπολήσετε και μια εποχή και ναι παίζει πολύ να σας πάρει και από κάτω. Μια φορά και ένα καιρό, λέω εγώ, ήταν όλα διαφορετικά και πολύ καλύτερα. Αλλάξτε το κλίμα, ζήστε το τώρα και σκεφτείτε, πώς θα συνδυάσετε τις εμπειρίες σας, με τα γεγονότα που ήδη τρέχουν. Μυρίζει έρωτας, μεγάλος έρωτας, ή τον ζείτε, ή θα τον ζήσετε.. Έρχεται ολοταχώς!

Δίδυμος
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε.. Ναι μπορεί να σας ζητήσουν ακόμα και σε γάμο.. Χα χα .. χαπακωθείτε, γιατί σας βλέπω να το παθαίνετε το εγκεφαλικό.. Ρομαντικό το κλίμα, με το ταίρι σας, συζητήσεις ατελείωτες θα υπάρξουν και θα τα πείτε όλα. Τόση αγάπη και μελό.. καιρό έχουμε να δούμε από πλευρά σας, για αυτό μην αντιστέκεστε στο σύμπαν.. Βέβαια, αποφύγετε να δώσετε όρκους ζωής, γιατί αύριο σίγουρα θα είναι μια άλλη μέρα για εσάς… Πιο φευγάτη..

Καρκίνος
Μέσα στη γκρίνια και τα νεύρα θα είστε σήμερα, γιατί άλλα θέλετε να κάνετε και άλλα θα σας ζητήσουν. Εντάξει, δε γίνεται συνέχεια να λέτε ναι σε όλα, πείτε και κανέναν όχι και ας σας κακό χαρακτηρίσουν. Άλλωστε ο κόσμος δε χρωστάει τις καλές κουβέντες, τα φτυάρια έχουν πάντα προτεραιότητα! Για αυτό μια μικρή επανάσταση δε βλάπτει. Κάντε ότι εσείς επιθυμείτε για τον εαυτό σας και ας είναι ενάντια στο σύστημα.. Καιρός είναι να δουν και την άλλη σας πλευρά..

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω. Κάτι έχετε ανακαλύψει, ένα νέο παιχνιδάκι, μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί όμως και ένα νέο έρωτα. Καλά θα κάνετε, πριν πέσετε με τα μούτρα, να το ψάξετε λίγο το θέμα, για να είστε απολύτως σίγουροι, για το αν αξίζει να ασχοληθείτε ή όχι. Ωραίος ο ενθουσιασμός, όμως ο χρόνος δε περισσεύει, ούτε υπάρχουν και τα περιθώρια για να κάνετε λάθη! Να γίνετε κάτι σα ντετέκτιβ .. ρωτήστε, παρακολουθήστε, ψάξτε..!!!

Παρθένος
Κάτι θα συμβεί, κάτι θα σας πει το ταίρι σας και θα γίνετε τούρμπο. Δύσκολη η ημέρα σας, πολλά νεύρα και άγχος και δε φτάνουν τα δικά σας τα βάσανα, τα επαγγελματικά, έχετε τώρα και τα ερωτικά. Ρίξτε νερό στο κρασί σας, ξεχάστε τα μούτρα, το δίκιο σας θα το χάσετε στα σίγουρα, για αυτό κάντε τις γατούλες. Ναι ξέρω, δε σας ταιριάζει και τόσο, όμως για σκεφτείτε το πρωί τι μούτρα θα αντιμετωπίσετε;;; Ολοταχώς για γλύκες, νάζια και καμώματα και ένα «συγγνώμη» είναι πάντα μια ωραία κουβέντα..

Ζυγός
Ναι ο έρωτας πάλι έχει εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σας. Μέχρι και χθες δε θέλατε να δείτε κάποιες αλήθειες, όμως από σήμερα το παίρνετε απόφαση. Συμβιβάζεστε με το ταίρι σας, με τη σχέση σας, με το άτομο που σας ενδιαφέρει και το δείχνετε κιόλας. Βασικά μπαίνετε ξανά δυναμικά στο παιχνίδι, γιατί σας έχει κάνει νούμερα τώρα τελευταία. Τύπου λείπετε συνέχεια, είστε ατημέλητοι, δε νοιάζεστε. Για να σας δω χρυσά μου, θα πάτε τώρα κομμωτήριο;;;

Σκορπιός
Δεν είναι καλή ημέρα για εσάς. Ξαφνικά νιώθετε απίστευτη ανασφάλεια και θέλετε να ακούσετε γλυκόλογα. Πολλά και με σορόπια μέσα και τα σχετικά. Αν ήσασταν φρόνιμα παιδιά, θα τα ακούσετε, αν όχι, τότε λυπάμαι, πρέπει να κάνετε εσείς τη πρώτη τη κίνηση, μπας και ζεσταθεί και η απέναντι όχθη λιγάκι.. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Μπορεί σήμερα να έχετε απίστευτη ανάγκη κάποιος να είναι δίπλα σας, αλλά θυμηθείτε ποιος τους έδιωξε αρχικά!!!

Τοξότης
Τίποτα δε θα σας πτοεί εσάς. Όλα είναι μια χαρά. Δίπλα σας πέφτουν στα πατώματα, σφάζονται κανονικά, κυρίως στον εργασιακό το χώρο, αλλά εσείς στο κόσμο σας ως συνήθως. Άλλωστε όλο αυτό θα λειτουργήσει υπερ σας, γιατί θα βρείτε το χρόνο να κλείσετε τρύπες και να πάτε και μερικά βήματα παρακάτω. Μη δίνετε σημασία στους δίπλα, δε σας αφορούν τα γεγονότα, τουλάχιστον όχι άμεσα!

Αιγόκερως
Μέρα φοβερή για εσάς και κάπως απρόβλεπτη. Θα σας πρότεινα να οργανωθείτε καλά, να συμμαζέψετε το σπίτι σας, το γραφείο σας και να κρύψετε και τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Ποια είναι αυτά; Σίγουρα κάποια έγγραφα, κάποια τηλέφωνα, μερικές φωτογραφίες, οτιδήποτε μπορεί να κάψει τη γούνα σας τέλος πάντων. Τι έγινε αγοράσατε κανένα ρούχο τρελό και το κρύψατε κατευθείαν στη ντουλάπα;;; Το νου σας, γιατί μπορεί και να σας πιάσουν..

Υδροχόος
Καλά εντάξει, τραβάω τις κοτσίδες μου πρωί-πρωί με τη περίπτωσή σας.. Δε παίζεστε σας το έχω πει αυτό;;; Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, δόξα να έχει και μέσα στον έρωτα. Τι έγινε;; Υπερθερμάνθηκε η καρδιά σας και δε θα μπορέσετε να τη συμμαζέψετε;;; Στείλτε το ρημάδι το μήνυμα και ας είναι φιλικό.. Υπάρχει κάποιο άτομο που κατοικεί μόνιμα μέσα στο μυαλό σας. Να εκδηλωθείτε και εσείς μια φορά στη ζωή σας.. Και ναι έχετε και πυρετό!!!!

Ιχθύες
Καλά ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας και εντυπωσιάστε τα πλήθη. Μέσα στα χαμόγελα και στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, κανείς δε θα καταφέρει να σας προσγειώσει εδώ κάτω στη γη. Αποφασιστικοί, δραστικοί, μέσα στην ενέργεια. Δε ξέρω αν θα γίνει το δικό σας, πάντως η ημέρα σας είναι τυχερή και θετική από όλες τις απόψεις. Μαζέψτε λίγο τον ενθουσιασμό σας και συγκεντρωθείτε. Θα παίξετε αρκετά έξω από τα νερά σας, η εμπειρία μετράει πάνω από όλα! Καλή επιτυχία…

magicfariel@gmail.com