Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 19/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αστρολογικά η ημέρα θα είναι σχετικά αδιάφορη και γκρίζα σχεδόν για όλα τα ζώδια. Κάποιοι θα τη πάρουν την ανάσα τους, όμως θα είναι για
λίγο και θα πρέπει βέβαια να αντιληφθούν την ευκαιρία, όταν παρουσιαστεί για να την αρπάξουν.

Υπομονή το ΣΚ έρχεται ολοταχώς και από ότι ξέρω, θα είναι πολύ super για όλο τον κόσμο.

Μέχρι όμως να φτάσει, πρέπει να πέσουμε λίγο ακόμα στα πατώματα, πρέπει τα υπαρξιακά μας να κάνουν party, πρέπει να περάσουμε από σαράντα κύματα, έτσι για να απολαύσουμε αυτές τις δυο μερούλες, που φεύγουν σα νερό..


Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με το σύμπαν, γιατί για ακόμα μια φορά θέλω να γυρίσω στη μαμά μου. Βαρέθηκα τους τίτλους, δε τους θέλω άλλο επάνω μου. Άλλωστε όταν δε μου προσφέρουν κάτι, δε βρίσκω το λόγο να τους κουβαλώ, γιατί πλέον με βαραίνουν πολύ!!

Τι εννοεί ο ποιητής;;; Ο επίλογος θα δείξει..

The end!



Κριός
Πάρτε το απόφαση καλύτερα ότι μέχρι και αύριο, θα είστε μέσα στα νεύρα και στη γκρίνια. Το συναίσθημα τύπου να διώξετε τους πάντες μέσα από τη ζωή σας, θα κυριαρχήσει έντονα σήμερα, όμως μη κάνετε το λάθος, πλησιάζουν και γιορτές.. Αφήστε τον εγωισμό και τα πείσματα στην άκρη. Δεν είναι καλές ημέρες, ούτε για συζητήσεις, ούτε για να ζητάτε εκείνα παράξενα χατίρια. Κλείστε τα αυτιά σας και μη δίνετε σημασία σε ανούσια λόγια.

Ταύρος
Σαφώς καλύτερη η ημέρα σας, για το ψυχικό σας τον κόσμο, βέβαια αδιάφορη θα είναι επίσης. Το ρίχνετε στην εργασιοθεραπεία αφού είναι κάτι που σας αρέσει και ξεχνιέστε κιόλας. Τελειώνει ο μήνας, οργανωθείτε καλύτερα και ασχοληθείτε σε βάθος, άλλωστε χρόνο έχετε. Μπορεί να κουραστείτε, αλλά θα αξίζει το κόπο, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

Δίδυμος
Η καλύτερη παρέα θα είστε σήμερα και όλοι θα σας θέλουν ένα πράγμα. Ντυθείτε ωραία, ξεχάστε για λίγο τις φόρμες, πρέπει να γοητέψετε τα πλήθη. Ακόμα και επαγγελματικό ραντεβού αν έχετε, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να τους μαγέψετε. Ναι μια αναλαμπή στη ζωή σας θετική θα είναι αυτή, για αυτό να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Δεν έχετε μυαλό για έρωτας, η δουλειά πάνω από όλα!

Καρκίνος
Καλέ σήμερα θα σηκώσετε χέρι και θα φύγει η ανάστροφη δίχως να το καταλάβετε!!! Εσείς τα πιο ήρεμα πλασματάκια, ναι θα βγείτε από τα ρούχα σας, θα εξασιαστείτε κανονικά, θα ενοχληθείτε όσο εκεί που δε φτάνει. Δε ξέρω τι θα συμβεί, πάντως σίγουρα θα αφορά ένα οικογενειακό ζήτημα, γιατί είναι θέμα που σας ενδιαφέρει και σας καίει χρόνια τώρα. Μήπως να κάνατε γιόγκα πριν πάτε σπίτι;;;

Λέων
Κάτι σας βασανίζει μέρες τώρα. Μάθατε μήπως την αλήθεια; Ή νιώθετε πώς τη γνωρίζετε ήδη; Πάντως στενάχωρα τα βλέπω τα πράγματα, καλά θα κάνετε να βρείτε ένα φιλαράκι έμπιστο και πιο έμπειρο και να συζητήσετε τα προβλήματά σας, μπας και ακούσετε κάτι το διαφορετικό. Κάτι που έχει τελειώσει, καλά θα κάνετε να το πάρετε απόφαση και να το αφήσετε να φύγει. Μη μένετε σε καταστάσεις που σας χαλούν, άλλο..!!!!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως τα έχετε παίξει εντελώς! Ο οργανισμός σας ίσως να είναι και πιο αδύναμος από ποτέ, η διατροφή σας έχει διαταραχθεί κανονικότατα και εσείς από ψυχολογικούς λόγους συνεχίζετε να αδιαφορείτε για αυτό και κάνετε τη μια κατάχρηση μετά την άλλη. Εντάξει δε χρειάζεται να πάτε στο νοσοκομείο για να σταματήσετε!!! Αφήστε τις λιχουδιές και πιάστε τα βραστά και χαπακωθείτε κιόλας. Χρειάζεστε ξεκούραση!

Ζυγός
Να και μια μέρα που θα νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε και το ΣΚ σας θα είναι τέλειο, αλλά αργεί ακόμα να φτάσει! Σήμερα καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε λιγάκι, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και φυσικά και εκείνες τις προτεραιότητες που τόσο τις αποφεύγετε. Ότι συμβαίνει υπάρχει και κάποιος λόγος. Ευτυχώς που θα ανακαλύψετε μερικούς από αυτούς και θα ανασάνετε με ανακούφιση γιατί τελικά όλα είναι μια χαρά.

Σκορπιός
Να μείνετε σπίτι, να κλειδαμπαρωθείτε και να μην ανοίξετε ούτε τις κουρτίνες. Για τόσο σκοτάδια μιλάμε. Έτσι είναι, τα πείσματα, η αρνητική η φαντασία και οι κινήσεις δίχως νόημα, φέρνουν μπόλικα από αυτά. Καιρός να σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας, ποιους ανθρώπους επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας και τι δρόμο θα ακολουθήσετε επαγγελματικά. Πάλι τα έχετε κάνει μπάχαλο, πάλι ψάχνετε για απαντήσεις, όμως μόνοι σας, θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Τοξότης
Σήμερα θα σας ζαλίσουν διάφοροι και θα εκνευριστείτε αρκετά. Το τελευταίο καιρό κάνετε παράξενες χάρες σε φίλους, που σας τρώνε το χρόνο, από τη δική σας τη ζωή, από τα δικά σας τα βάσανα και όλως τυχαίως διαπιστώνετε πως έχετε αφήσει στη μέση τα δικά σας θέματα και ασχολείστε μόνο με των άλλων. Μέρα που θα πείτε εκείνο το όχι, που θα κλείσετε το τηλέφωνο και θα εξαφανιστείτε!

Αιγόκερως
Κάτι έχετε αναλάβει και θέλετε να το τελειώσετε με επιτυχία φυσικά και έχετε αγχωθεί πολύ. Εντάξει μη κάνετε έτσι, αν υπάρχουν μικρά εμπόδια, άλλωστε κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Βέβαια νιώθετε πολύ υπερήφανοι για το έργο σας και καλά θα κάνετε να το δείξτε δίχως να καβαλήσετε κάποιο καλάμι. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει τελειώσει ένα μεγάλο σας βάσανο και θα νιώσετε εκείνη την ανακούφιση που αποζητάτε..

Υδροχόος
Αφού εχθές ξεσπάσατε παντού και τους κάνατε όλους να πάρουν υπογλώσσια, σήμερα θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Αισιόδοξοι, χαμογελαστοί και χαρωποί. Ναι αλλά ίσως να είστε και μόνοι. Αλλά πότε σας πείραξε αυτό, για να σας πειράξει τώρα;; Βγείτε έξω, δείτε κόσμο, ανταλλάξτε κουβέντες, γιατί πρέπει να σας δουν και να σας συμπαθήσουν. Δημόσιες σχέσεις είναι αυτές, που θα τις κάνετε στην έδρα σας και όχι στα βουνά και στα λαγκάδια!!!

Ιχθύες
Και έφτασε η ημέρα που θα πρέπει να βάλετε τη τελεία σας, είτε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, είτε σε προσωπικό. Αν χρωστάτε λεφτά, πάρτε το απόφαση θα ξεπαραδιαστείτε κανονικά. Η αναβολή δεν υπάρχει ως λέξη. Να τη ξεχάσετε. Μόνο από τη πίεση που θα δεχθείτε για το οποιοδήποτε θέμα, θα είναι αρκετό για να έχετε νευράκια και να χαλάσετε τη διάθεση και τη δική σας αλλά και των άλλων. Επιλογή σας ήταν, μη το ξεχνάτε αυτό!!!

magicfariel@gmail.com