Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 10/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα δεν έχει ξημερώσει, είμαι ξύπνια όμως και σκέφτομαι διάφορα. Από τη μια χαμογελώ, από την άλλη βασανίζομαι. Όμως κάπως έτσι είναι η ζωή, για αυτό της ταιριάζει και ο χαρακτηρισμός..
«αλατοπίπερο»..

Κάθε μέρα μιλάω με γυναίκες, οι νέες μου φίλες. Όλες έχουν και τη δική τους ιστορία. Δεν έχει σημασία πόσο ετών είναι, ή τι δουλειά κάνουν, ή αν είναι παντρεμένες, ή ελεύθερες, η ουσία είναι μια. Ο κύριος Έρωτας! Πόσο όμορφο είναι αυτό.. Βασανιζόμαστε και μας αρέσει, αλλά να που αυτός μας κάνει και χαμογελάμε, αυτός μας ξυπνά, αυτός μας διατηρεί νέες, φρέσκιες και ωραίες.. Ο κύριος Έρωτας, ο δικός μου, ο δικός σου, ο δικός της. Ναι, η κάθε μια έχει και από μια διαφορετική περίπτωση. Δε μοιραζόμαστε ποτέ το κύριο Έρωτα, γιατί προσωπικά ζηλεύω και τον θέλω όλον για εμένα.. χα χα .. να και τα μαχαίρια πρωί-πρωί..
Ξεκαθαρίσαμε λοιπόν το τι θέλει μια γυναίκα, τόσο απλά.

Ας πάμε και στα φοβερά τα αγόρια μας, που θέλουν και δε κάνουν τίποτα για αυτό.. Εντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, πάντα θα συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά δε βλέπω και μεγάλη κίνηση. Δηλαδή, γιατί αγαπητά μου πλασματάκια, έχετε κλειστεί τόσο πολύ στον εαυτό σας;;; Γιατί δε φλερτάρετε;;; Γιατί δε μιλάτε για τα συναισθήματά σας;;; Μη ξεχνάτε ότι ο άντρας επιβάλλεται να είναι ο κυνηγός, σε όλες τις περιπτώσεις. Ωραία η καριέρα και τα λεφτά, αλλά έχετε και το ρόλο του κύριου Έρωτα. Δύσκολος πολύ με απίστευτες και αμέτρητες απαιτήσεις, αλλά στο τέλος, η ηδονή που θα νιώσετε είναι πολύ πιο απολαυστική, δε νομίζετε..;;;

Σχέσεις, τόσο απλές, που γίνονται τόσο δύσκολες. Σε αγαπώ και με αγαπάς. Άρα πώς το λέει και ο Bryan Ferry.. Let’s stick together.. come on, come on ..τι λες;;;

Πολύ γλυκές καλημέρες σε όλους ξανά..


Κριός
Δύσκολη η ημέρα σας πολύ. Ξαφνικά όλοι θα ζητήσουν κάτι από εσάς, αλλά και εσείς από τους άλλους και ο εγωισμός και το πείσμα θα χτυπήσουν στα κόκκινα, μια και έξω. Πολύ πίεση, άγχος και νεύρα, γιατί ενώ έχετε ξεκαθαρίσει τη θέση σας σε διάφορα ζητήματα, σας ζητούν να παραβλέψετε κάποια πράγμα, ενώ οι άλλοι δε σκοπεύουν να κάνουν πίσω σε κάτι. Ψυχραιμία και μη δαγκώνεστε!

Ταύρος
Τα ερωτικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν. Έχουν γίνει διάφορα και ο ποιητής κάτι θέλει να σας πει, αλλά τόσο αίνιγμα θέλει και το χρόνο του. Πρέπει και εσείς από τη πλευρά σας, να κάνετε κάτι για να αλλάξει το κλίμα. Είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, δηλαδή μήπως έφτασε ο καιρός να ανοίξετε τα χαρτιά σας και ότι γίνει;;; Από την άλλη όμως, μήπως να περιμένετε λιγάκι μπας και φανεί κανένα φως στο τούνελ;; Υπομονή το σύμπαν μας τα λέει μπερδεμένα..

Δίδυμος
Κάτι ωραίο συμβαίνει στα επαγγελματικά σας, πρέπει να βρήκατε αυτό που ψάχνατε πάνω-κάτω, πρέπει να σας έκαναν τα χατίρια, γιατί αρκετά σας βασάνισαν μερικές ψυχές. Το σύμπαν είναι υπέρ σας, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να είστε συνεργάσιμοι και φιλικοί με τους πάντες. Αφήστε το ύφος για μια άλλη ημέρα. Μη μπλέκετε τα ερωτικά σας, με τη δουλειά. Το τέλος είναι πάντα κακό και γέρνει προς τον αδύναμο..

Καρκίνος
Σήμερα θα σας πιάσει μια μανία καλλωπισμού. Δηλαδή θα πάτε κομμωτήριο, θα φτιάξετε μαλλί και νύχια, θα ντυθείτε ωραία και παίζει και ένα μασάζ για τις φραγκάτες της παρέας. Μπράβο κορίτσια, στο στοιχείο σας, να ξεκινήσει και ωραία η εβδομάδα. Βέβαια ο ψυχικός σας ο κόσμος δε λέει να φτιάξει με τίποτα. Πάλι η ανασφάλεια στα κόκκινα, η καχυποψία και αυτές οι μεταπτώσεις βολτάρουν ανενόχλητες. Θεραπευτείτε με την ομορφιά σας.. Ξέρετε εσείς..

Λέων
Κάτι πάλι θα συμβεί και θα μεταμορφωθείτε στους τέλειους θεατρίνους. Λίγο δράμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αλλά η ημέρα δεν είναι και τόσο καλή γενικότερα. Δηλαδή εσείς μπορεί να πετάτε, όχι όμως οι άλλοι. Θα σας δώσουν τη σημασία που αποζητάτε, θα αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε, όμως εσείς αμίλητοι. Κρατάτε τα φύλλα σας κλειστά και πολύ καλά κάνετε. Καιρός ήταν να πάρετε και αυτόν το ρόλο.

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως είστε πολύ κουρασμένοι και σωματικά και εγκεφαλικά. Σήμερα θα σας βγει αυτό και ναι θα μπλοκάρετε κανονικότατα, αφού το μόνο που θέλετε είναι να πέσετε στο κρεβάτι και να κοιμηθείτε. Μην αγχώνεστε αν κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει ή αν δε θα τα προλάβετε. Ο εαυτός σας έχει μεγάλη σημασία και πρέπει πάνω από όλα να είστε καλά. Μήπως να το λέγατε έξω φωναχτά και να εξαφανιστείτε;;;

Ζυγός
Έχετε μπουχτίσει από υποσχέσεις είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές. Θέλετε αποδεικτικά στοιχεία, για όλα αυτά που σας λένε, ας μπούνε και μερικές υπογραφές για να είστε απολύτως σίγουροι. Το μέλλον σας αγχώνει αρκετά, αφού αλλιώς τα σχεδιάζετε και αλλιώς σας προκύπτουν τόσα χρόνια. Ζητήστε σήμερα να σας επιβεβαιώσουν κάποια πράγματα, για να ξέρετε προς τα πού θα παίξετε μπάλα.

Σκορπιός
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε βγαίνει ούτε με σφαίρες. Τόσο πείσμα και εγωισμός, πω πω.. Εκρηκτική η ημέρα σας, σας βλέπω να τις κόβετε τις φλέβες κανονικά, που λέει ο λόγος, βέβαια, πρέπει να γίνει το δικό σας. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, τι είναι αυτό που σας εκφράζει και φυσικά, αν αξίζει το κόπο να τραβάτε τέτοιο λούκι. Αυτοκαταστροφική η ημέρα σας εντελώς..

Τοξότης
Όσο και αν προσπαθήσετε σήμερα για το καλύτερο, τίποτα δε θα καταφέρετε και θα απογοητευθείτε απίστευτα πολύ. Μερικές φορές κάποια πράγματα δε περνούν εξολοκλήρου από τα χέρια μας και σήμερα ειδική όλοι σφάζονται είτε με τον εαυτό τους, είτε με τους άλλους. Αφήστε την ημέρα να φύγει, κάντε τη δουλειά σας, ή το σκοπό σας τέλος πάντων και να ξέρετε ότι ως και τις 14 κάπως έτσι θα είναι η φάση. Δύσκολη και μουντή!

Αιγόκερως
Λοιπόν σήμερα σας ξημέρωσε η ημέρα της λαμογιάς. Κάτι θα σας προτείνουν παράξενο που θα ταιριάζει και πολύ με το χαρακτήρα σας. Δε ξέρω αν θα βγάλετε κάτι από αυτό, πάντως θα τον ξεχάσετε για λίγο τον ίσιο το δρόμο. Τι να σας πω, παράξενα τα άστρα, πολύ, να προσέξετε πού πάτε να μπλέξετε. Μπορεί να είστε έμπιστο άτομο, αλλά ζείτε και για ένα κούτελο στη κοινωνία αυτή. Και καλύτερα να σας βγει το μάτι παρά το όνομα. Τι άλλο να σας συμβουλέψω;;;

Υδροχόος
Πω πω νεύρα και κακό!!! Γιατί τόσα σκοτάδια χρυσά μου;;; Πάλι αλλιώς τα σχεδιάζατε και αλλιώς σας προέκυψαν, αλλά μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Απρόβλεπτοι εσείς, απρόβλεπτο και το σύμπαν. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε λιγάκι στη ζωή σας και μαζευτείτε στο σπίτι σας, στο κρεβατάκι σας και ξεκουραστείτε. Μην είστε ανυπόμονοι, πεισματάρηδες και εγωιστές. Μη πάρετε καμία απόφαση σήμερα. Απομονωθείτε από τους πάντες!

Ιχθύες
Ωχ παράξενα μας τα λένε τα άστρα και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Φλερτάρετε ασύστολα μου φαίνεται και όπου σας κάνουν τα γλυκά τα μάτια. Εντάξει οι ελεύθεροι κάντε ότι σας αρέσει, αλλά το θέμα μας είναι οι δεσμευμένοι. Σα να έσπασε το αυγό και εσείς να πεταχτήκατε από μέσα ένα πράγμα. Ναι τώρα θα σας φέρουμε και το μπιμπερό. Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα και τα χαμόγελα. Τουλάχιστον ως τις 13 θα είστε στο κόσμο σας, ως συνήθως..

magicfariel@gmail.com