Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 03/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ωραίο ΣΚ, να μας ξανά έρθει.. Είναι απίστευτο το πώς τα φέρνει η ζωή και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει καθημερινά. Εκεί που νομίζεις ότι έφτασε το τέλος, πώς δεν υπάρχει κανείς για εσένα, πώς δε σε αγαπούν, δε σε εκτιμούν, εκεί ως δια μαγείας, πάντα
εμφανίζεται μια ψυχή, ένας φίλος, μια παλιά αγάπη, κάποιος άνθρωπος, τέλος πάντων, που με το μαγικό το ραβδάκι του, σε αγγίζει και σου λέει.. « Είσαι καλά; Θέλω να σε δω. Να μιλήσουμε. Μου έχεις λείψει..» και ας έχουν περάσει, χρόνια και ζαμάνια.. που λέμε..

Κουβέντες απλές, καθημερινές, ανθρώπινες, που ως λέξεις ναι είναι κοινές, όμως όταν τις ακούς από τους σωστούς ανθρώπους, από εκείνους που δε θα σου πουν ψέματα, τότε είναι όλα τα χρυσάφια και τα διαμάντια του κόσμου μαζί..

Εσύ, ο άγνωστος καβαλάρης, διάλεξες τα λεφτά. Ναι ο δρόμος αυτός είναι μοναχικός και δύσβατος. Γιατί τα λεφτά μωρό μου, δεν έχουν ψυχή, δεν αγαπούν, δε καλύπτουν κανένα κενό, απλά υπάρχουν για να σου καλύπτουν τις ανάγκες σου, τις παράξενες και υλιστικές ανάγκες σου. Η καρδιά όμως παραμένει άδεια, σωστά;;

Εσύ, ο άγνωστος αετός, διάλεξες τη καριέρα. Θυσίασες το σπίτι σου, την οικογένειά σου, για ένα μέλλον, σε ένα τόπο ξένο, γιατί θες να προσφέρεις στον εαυτό σου, στη κοινωνία, στο σύμπαν. Θες να αφήσεις το έργο σου πίσω, έχεις καρδιά, αγαπάς, αλλά προφανώς αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.. Έτσι δεν είναι;;;

Εσύ, ο αγαπησιάρης της παρέας, προτιμάς συναίσθημα και ξερό ψωμί. Διάλεξες την αγάπη, την οικογένεια, το σπίτι σου και συμβιβάστηκες, στο σήμερα, στο τώρα, στο αβέβαιο μέλλον. Έχεις όμως καρδιά. Αγαπάς. Και ας είναι άδειες οι τσέπες σου. Θυσιάζεσαι καθημερινά. Πώς νιώθεις για αυτό;;

Και όλα καταλήγουν στο άνθρωπο και στο χρήμα! Ωραίος συνδυασμός, ένα αναγκαίο κακό, όμως είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα, παιδείας, οικογένειας, να μπορέσεις εσύ και εγώ, να τα συνδυάσουμε και να κρατήσουμε τις ισορροπίες στη ζωή αυτή.

Προτιμώ την αγάπη, τον έρωτα, την αληθινή φιλία, όμως θέλω και τα λεφτά, γιατί αλλιώς δε μπορώ να ζήσω. Πώς θα έρθω να σε δω; Πώς θα ντυθώ όμορφα; Πώς θα αγοράσω το άρωμά μου; Πώς θα σε πάρω τηλέφωνο; Πώς θα παραμείνω, ήρεμη, γνήσια και καθαρή, όταν δεν έχω τα καύσιμα για να κινηθώ..;;; 

Παράξενη που είναι η ζωή..



Κριός
Πάλι με μουτράκια ξεκινάει η ημέρα σας. Θα σας μαλώσω. Τι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, που το θέλετε τόσο πολύ και κανείς δε σας δίνει σημασία; Σταματήστε τη γκρίνια και φροντίστε να αντιμετωπίσετε τα θέματα που σας απασχολούν, από μόνοι σας. Δηλαδή δε γίνεται να υπάρχει πάντα κάποιος από πίσω, ούτε εσείς να ρίχνετε την ιδέα και οι άλλοι να τρέχουν. Μόνοι σας, θα βγάλετε το φίδι από τη τρύπα!

Ταύρος
Να σας ξεσηκώσω, πρωί-πρωί;;; Σήμερα είναι μια φοβερή ημέρα από όλες τις απόψεις. Ένα όνειρο που έχετε, από τα πολλά θα έλεγα, μπορεί να πραγματοποιηθεί και αν κάνετε και τις σωστές κινήσεις, θα είναι και άμεσα τα αποτελέσματα. Δε πρέπει να το βάζετε κάτω με το παραμικρό, παλέψτε λίγο ακόμα και κάτι θα γίνει. Πάντως τυχερή η ημέρα σας, είτε αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα, είτε ερωτικό!

Δίδυμος
Εσείς που ψάχνετε για δουλειά, σας βρίσκω λίγο νευρικούς και αναποφάσιστους και παίζει να πάρετε μια απόφαση εντελώς λανθασμένη και να κατευθυνθείτε σε δρόμους μυστήριους πολύ! Καλύτερα να μείνετε σπίτι σας και να κλείστε ακόμα και το τηλέφωνο, γιατί θα σας προτείνουν κάτι, που ναι μεν θα σας δώσει το χρήμα που τόσο θέλετε, αλλά από την άλλη θα μπλέξετε. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες;;;

Καρκίνος
Εντάξει, κάνατε τα πλάνα σας, οργανωθήκατε, από ιδέες γέμισε το κεφάλι σας, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως. Δηλαδή, αφήστε για λίγο τα όνειρα και τα παραμύθια και προσγειωθείτε εδώ στη γη. Όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να δουλέψετε σωστά, να συνεργαστείτε και να λάβετε μέρος φυσικά, στο παιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό! Είτε ερωτικό, είτε επαγγελματικό!

Λέων
Νομίζω τη κάνατε τη βρομοδουλειά σας και σήμερα θα είστε βουτηγμένοι μέσα στις τύψεις. Εκεί να καείτε στη κόλαση. Ψέματα και μυστικά, τα έχετε κάποιοι με το τσουβάλι και τα αραδιάζετε, γιατί ξαφνικά σας ήρθε η ιδέα να συναντήσετε ένα πρώην ερωτικό σύντροφο, ενώ είστε ήδη σε σχέση, ή κάτι κάνατε στα κρυφά τέλος πάντων, που δε πρέπει να μαθευτεί. Ναι προς το παρόν, κρατήστε το για πάρτη σας!

Παρθένος
Εργασία και χαρά. Τίποτα άλλο δε θα έχει η ημέρα σας. Κάτι νέο έχετε αναλάβει, που θα σας βγάλει πολλά θετικά στοιχεία του εαυτού σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε πιο προσωπικά, γιατί θέλετε το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Όχι δε βαριέστε καθόλου, αντιθέτως θα πωρωθείτε τόσο πολύ, που θα φύγει η ημέρα σας, ως δια μαγείας.. Με αυτό τον τρόπο θα δείξετε πόσο δυνατοί είστε και πόσο ικανοί. Σας εμπιστεύονται περισσότερο.

Ζυγός
Άσχημη ημέρα σας ξημέρωσε, δύσκολη και δύστροπη! Πώς τα καταφέρατε πάλι, κανείς δε ξέρει, πάντως έχετε αμέτρητες δουλειές να κάνετε και παίζει να πνιγείτε και σε μια κουταλιά νερό. Ναι, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, έχει θολώσει το μυαλό σας και ενώ ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, βλέπετε μόνο το χάος. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε, να οργανωθείτε και στη τελική, αφήστε και τίποτα για αύριο. Δε γίνονται όλα σε μια μέρα. Εντάξει;;;

Σκορπιός
Μέσα στο πάθος και τη τρέλα σας βρίσκω. Δε ξέρω τι σας τσίμπησε έτσι ξαφνικά, πάντως έχετε ξεσηκωθεί για τα καλά, θέλετε να κάνετε άγριο και παθιασμένο έρωτα, σε ένα πρόσωπο, θέλετε να ξεφύγετε εντελώς! Καίγεστε, για τόσο πολύ, που δε ξέρω, θα τα κάνετε όλα για να βρεθείτε με αυτό το πρόσωπο, το συντομότερο το δυνατόν.. Εσείς που το έχετε μπροστά σας, εκδηλώστε τη φλόγα που κρύβετε μέσα σας και ναι είναι μια άκρως ερωτική και σεξουαλική Δευτέρα για εσάς! Μόνο για εσάς!!!

Τοξότης
Τόση χαρά και ευτυχία, πραγματικά πρέπει να έχετε πολύ καιρό να νιώσετε. Τα άστρα είναι με το μέρος σας, η τύχη το ίδιο, όλο το σύμπαν σας αγαπά.. Δε γίνεται εσείς να νιώθετε το αντίθετο, θα τρελαθώ.. Ως τις 5 θα είστε έτσι, γιατί μετά να πάρει σειρά και κανείς άλλος.. Μέρα όμορφη, που θα σας έρθει το κέφι, να φτιάξετε το γραφείο σας, το σπίτι σας, το χώρο που περνάτε πολλές ώρες. Ναι, αλλαγή σκηνικού, είναι μια ωραία ιδέα, για να ανανεωθείτε εσωτερικά.

Αιγόκερως
Να μη φορέσετε πολλά ρούχα, γιατί σας βλέπω να φουντώνετε κανονικά! Ναι θα ανέβει η πίεσή σας μέσα στην ημέρα, όμως θα βρείτε τον τρόπο να τη ρίξετε και να γειώσετε και μερικούς. Δε χρειάζεται να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας για κανέναν και αν δείτε πως κάποιος θα προσπαθήσει να ρίξει λάδι στη φωτιά, εσείς να τη σβήσετε. Βέβαια, η επίθεση σας ταιριάζει καλύτερα, για αυτό χρησιμοποιήστε λέξεις που σκοτώνουν!!!

Υδροχόος
Λοιπόν αγαπητά μου πλασματάκια, η σημερινή ημέρα είναι πολύ super για εσάς! Τι σημαίνει αυτό; Τι θέλετε περισσότερο στο κόσμο όλον;; Τι γουστάρει η ψυχή σας;; Αυτό λοιπόν να κάνετε! Δε νομίζω να σας αρνηθεί κανείς κάτι, η ημέρα σας είναι λαμπερή, φωτεινή και πανέμορφη. Η τύχη είναι με το μέρος σας, για αυτό αν σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να το κάνετε, δίχως καμία αμφιβολία. Αν από την άλλη θέλετε να πείτε το Σ’Αγαπώ, με τον τρόπο σας, πείτε το!

Ιχθύες
Ο καλλιτέχνης ξυπνά από μέσα σας και ναι πάλι θα πιάσετε καμβά, πινέλα και χρώματα και θα δημιουργήσετε κάτι το μοναδικό. Μέσα στις ιδέες είστε, η φαντασία σας καλπάζει και εσείς θέλετε να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα. Δουλέψτε ομαδικά, συνεργαστείτε εν ολίγοις, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και άμεσα κιόλας. Η ημέρα σας είναι φωτεινή, θετική γεμάτη από αισιοδοξία! Κάπως έτσι θα σας πάει ως και τις 7!

magicfariel@gmail.com