Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Το Ζώδιο του μήνα.. Τοξότης, by F’Ariel!

Τοξοτάκια μου, τι νομίζατε πώς σας ξέχασα; Υπήρχε τέτοια περίπτωση; Ως και τις 21/12 που κρατούν τα γενέθλιά σας, να περιμένετε να σας συμβούν τα απίστευτα! Μπαίνει και
ο Κρόνος στο ζώδιό σας, χαρές που έχετε να κάνετε..
Χριστούγεννα, να φτιάξετε το ξενώνα, γιατί θα σας επισκεφτεί για περίπου 2 ½ χρόνια!!!

Από σήμερα λοιπόν και όλο το Δεκέμβρη, θα σας πιάσουν κάπως τα υπαρξιακά σας. Εκεί που θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία, εκεί θα σας παίρνει από κάτω. Ίσως να φτάσετε και σε σημείο, να μη ξέρετε πώς να νιώσετε.
Το καλό είναι ότι δε θα σας αφήσουν και τόσο σε ησυχία, δηλαδή είτε το θέλετε, είτε όχι, θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, θα βγείτε από το σπίτι, θα δείτε ανθρώπους και θα κάνετε και πολλές νέες γνωριμίες. Μπορεί τη στιγμή που θα συμβαίνει κάτι, εσείς να μη το απολαμβάνετε και τόσο, όμως κατά βάθος θα σας κάνει καλό.

Γεγονότα θα συμβούν διάφορα, που θα είναι τόσο δυνατά, βασικά θα σας δείξουν τα σημάδια που καιρό ψάχνατε, για να βρείτε το δρόμο που θα διαλέξετε από εδώ και πέρα. Πιστέψτε στον εαυτό σας, είστε ικανοί για τα πάντα και ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Να λέτε πιο συχνά τη λέξη ναι και ας μην την εννοείτε, μετά δε θα μπορείτε να κάνετε πίσω και έτσι θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Μπορεί ακόμα και να αλλάξετε σπίτι, ή να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Πάντως οι αλλαγές στη ζωή σας, θα είναι μεγάλες και πολύ σημαντικές. Ακόμα και αν θέλετε να πάτε κάπου για τις γιορτές των Χριστουγέννων, να οργανωθείτε από τώρα και να το τολμήσετε. Θα περάσετε super. Το φευγιό είναι η φύση σας, για αυτό καιρός να ικανοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας.

Ερωτικά τώρα, τα άστρα σας τα λένε κάπως παράξενα. Από τη μια μπορεί να εμφανισθεί ένα άτομο, το οποίο θα σας αναστατώσει πολύ και θα ξυπνήσει από μέσα σας εκείνο τον άτακτο και ερωτύλο διαβολάκο που κρύβεται.. τόσο καλά, μερικές φορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ζήσετε μια περιπέτεια, από το πουθενά.

Από τις 17 και μετά όμως, έρχονται σκοτάδια και στεναχώριες.. Βασικά συνειδητοποιείτε τη πραγματικότητα και πληγώνεστε από συμπεριφορές που ελπίζατε πως θα φτιάξουν. Μετά από αυτό θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας, αλλά όσο και αν το προσπαθήσετε οι δικοί σας άνθρωποι θα σας στηρίξουν και θα σας βάλουν στο γιορτινό το κλίμα. Αποφασίστε αν θέλετε να θερμάνετε ξανά τις σχέσεις σας με άτομα που σας έχουν απογοητέψει. Μπορεί τώρα να βλέπετε πιο καθαρά και να μπορέσετε να συγχωρέσετε ένα λάθος.. που κάποτε συνέβη.

Καλός ο Δεκέμβρης, αλλά μόνο στην αρχή του.. Από τα μέσα και μετά, ζορίζουν τα πράγματα. Επαγγελματικά τώρα, μέρες με αρκετή πίεση, άγχος και λαθάκια. Καλά θα κάνετε να μη φέρνετε αντιρρήσεις, να μην αντιμιλάτε σε ανωτέρους και να προσέχετε γενικώς τι λέτε και σε ποιον. Είναι μια περίοδος που μπορείτε άνετα να προχωρήσετε παρακάτω, δηλαδή να πάρετε μια προαγωγή, ή να δημιουργήσετε κάτι το μοναδικό, αρκεί να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε καλά επίπεδα και δίχως παρεξηγήσεις φυσικά.
Μην ανακατεύεστε εκεί που δε σας σπέρνουν, γιατί θα μπλέξετε με υποθέσεις που δε θα σας αφορούν και μετά το χάος. Κάντε τη δουλειά σας και ας πέφτουν δίπλα σας στα πατώματα, ίσως τα φαινόμενα να απατούν και να θέλουν να σας ανακατέψουν ακόμα περισσότερο. Προστατέψτε τον εαυτό σας, τα συμφέροντά σας και μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί..

Και τέλος με τα λεφτά θα έχετε ένα θέμα. Δηλαδή θα σας ζητήσουν να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, για τους άλλους. Δε ξέρω αν θα είναι σε στυλ βοήθειας, ίσως ακόμα και να σας εκβιάσουν για να τα δώσετε. Ψυχραιμία πάνω από όλα, αρνηθείτε με τρόπο διπλωματικό, παίξτε θέατρο αν χρειαστεί, πάντως μη κάνετε το λάθος να ξοδευτείτε. Και το όχι, πρέπει να λέγεται πού και πού..

Πάντως, εσείς που περιμένετε τον έρωτα, εκεί γύρω στην άνοιξη θα κάνει την εμφάνισή του και η ζωή σας, αλλάζει σίγουρα προς το καλύτερο..

magicfariel@gmail.com