Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 21/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι μπορώ να πω πως σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, αφού υπάρχουν μέρες που όχι απλά δε θέλω να γράψω, θέλω να εξαφανισθώ από προσώπου γης! Αυτά είναι τα ανεξήγητα του σύμπαντος και μέχρι να
ανακαλύψω τις βαθύτερες αιτίες, προτιμώ την αφάνεια..

Παρασκευή σήμερα!!! Γιούπι.. Έφτασε η πιο ονειρεμένη ημέρα της εβδομάδας. Τη λατρεύω και ας μη μου συμβαίνει τίποτα το συγκλονιστικό. Είναι η αγαπημένη μου ημέρα. Το λένε άλλωστε και τα άστρα για τους Ταύρους αυτό..!!

Κατά βάθος η σημερινή ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα ζώδια.




Το χρήμα και ο έρωτας πρωταγωνιστούν κανονικά και θα συμβούν μυστήριες καταστάσεις σχεδόν για όλα τα ζώδια. 


Ναι προς το βραδάκι, τα κρυφά χαμόγελα, οι ματιές, η ικανοποίηση, το πάθος, ο έρωτας, θα μας επισκεφτούν και να είστε σίγουροι πως θα έχουμε όνειρα γλυκά και φαντασμένα.. 

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Αγαπητά μου αν είχατε ρίξει άδεια για να πιάσετε γεμάτα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σήμερα θα έχετε τις απαντήσεις που με αγωνία περιμένατε. Θα σας τη δώσουν τη δουλειά όμως με λιγότερα χρήματα. Το θέμα είναι τι στόχους έχετε; Γιατί και από την αρχή κάτι να το πιάσετε, το ζητούμενο είναι το αν υπάρχει προοπτική.. Ρίξτε το πήχη και σημασία έχει να είστε μέσα στο παιχνίδι, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον!

Ταύρος
Ρομαντική η ημέρα σας σίγουρα. Μπορεί να σας προκαλέσουν κιόλας, όμως όχι για να επιτεθείτε, αλλά για να πείτε μια γλυκιά κουβέντα εκεί που πονά η καρδιά σας περισσότερο. Ξεχάστε για λίγο τα πείσματα και τους εγωισμούς και φροντίστε να ζεστάνετε λίγο τη κατάσταση. Και να μη το θέλετε αυτό, τα άστρα θα σας σπρώξουν στα σίγουρα προς μια κατεύθυνση. Μεταξύ μας τώρα, μη κάνετε πως δε θέλετε..

Δίδυμος
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε από όλες τις απόψεις. Σίγουρα με το χρήμα θα έχει σχέση, αφού παίζει τώρα στη ζωή σας και είστε μια χαρά. Θέλετε διάφορα πράγματα για τον εαυτό σας και θα τα απαιτήσετε με γλυκό τρόπο και θα σας τα δώσουν. Είστε χαριτωμένα πλασματάκια όταν θέλετε, είναι και τα άστρα με το μέρος σας σήμερα, ποιος σας πιάνει. Μείνετε εκεί που είστε και αφήστε τις έξαλλες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις..

Καρκίνος
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και η διάθεσή σας έχει φτιάξει πολύ. Βέβαια θα πρέπει να φτιάξετε και των άλλων, γιατί τόσες μέρες τους κάνατε λίγο κουρέλι. Αν έχετε κάνει ένα λάθος να το παραδεχθείτε και να το φτιάξετε. Αν έχετε μαλώσει με τους δικούς σας ανθρώπους, να ζητήσετε ένα συγγνώμη. Το κλίμα της ημέρας είναι να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η αγάπη, ο καλός ο λόγος και οι καλές οι πράξεις, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν!

Λέων
Πρέπει να είστε πονηροί τις ημέρες αυτές. Γίνονται γύρω σας διάφορα πράγματα, κυρίως στη δουλειά σας, που άμα ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά, μπορεί να πάρετε και τη θέση κάποιου κατά λάθος φυσικά και με την αξία σας και να έρθει και εκείνη η αύξηση που τόσο περιμένετε. Κάντε τις σωστές κινήσεις, για να έρθουν αυτά που επιθυμείτε και αφήστε τα παιδιαρίσματα για λίγο. Θα κουραστείτε ιδιαίτερα σήμερα, όμως θα αξίζει το κόπο.

Παρθένος
Πετάει η ομάδα από όλες τις απόψεις. Τι έγινε; Κοιμηθήκατε παραπάνω και πήρατε τα επάνω σας; Πάντως σήμερα θα φορέσετε και εκείνη τη στολή της μάχης και θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα στους πάντες. Ο καθένας στο πάγκο του και τσιμουδιά. Μπράβο, καιρός ήταν, προσέξτε μόνο μη δημιουργήσετε εμπόλεμη κατάσταση για τους άλλους, γιατί θα σας πυροβολήσουν κάποια στιγμή, να το προσμένετε. Ακόμα και στον έρωτα, θα κάντε τη ζαβολιά σας!

Ζυγός
Μια χαρά θα είναι η ημέρα σας και δυο τρομάρες. Σοβαρά τώρα, δε το λέω ειρωνικά. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας βασανίζει είτε στη σχέση σας, είτε στη δουλειά σας. Καλά θα κάνετε να πάρετε τη πρωτοβουλία και να ανοίξετε εκείνη τη συζήτηση, που κατά βάθος θα σας ανακουφίσει. Μη κρύβεστε άλλο. Πείτε την αλήθεια και ζητήστε να τη μάθετε. Γιατί τα πράγματα δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, ούτε τόσο άσχημα όσο τα φαντάζεστε! Χαμογελάστε είναι όλα μια χαρά..

Σκορπιός
Επιτέλους χαμόγελα και φως! Δόξα να έχει, γιατί μαζί με εσάς καίγεται όλος ο σταθερός σταυρός.. Μην εξηγώ τώρα.. Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας, που είναι σίγουρη επιτυχία. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί και ερωτικό, πάντως οι κινήσεις που κάνατε θα έχουν αποτέλεσμα τρελό. Παίζετε κάτι σα σκάκι, δυνατό παιχνίδι για έξυπνα μυαλά. Αυτό που θέλετε θα γίνει δικό σας σήμερα! Ρουά Μάτ!

Τοξότης
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, για αυτό να φάτε καλό πρωινό να έχετε τις δυνάμεις σας γιατί θα τις χρειαστείτε. Και εκεί που στη δουλειά νομίζατε πως ήρθε το τέλος και ότι υπάρχει αδιέξοδο, εκεί θα σας έρθουν οι ιδέες τις οποίες φυσικά θα πρέπει να τις πραγματοποιήσετε κιόλας. Από τα σκοτάδια στο φως, από τη μια στιγμή στην άλλην. Μη φοβάστε τίποτα και να είστε αισιόδοξοι. Με αυτό τον τρόπο εντυπωσιάζετε άμεσα το κοινό σας!

Αιγόκερως
Καλά εσείς έχετε ξεφύγει τελείως σε επαγγελματικό επίπεδο αναφέρομαι. Όλο νέα πράγματα μαθαίνετε, όλο χώνεστε σε περίεργες και μυστήριες καταστάσεις και σας αρέσει πολύ. Ναι έτσι να ανοίγει το μυαλό και οι εμπειρίες να είναι πρωτότυπες και μοναδικές. Μέρα που θα γοητέψετε τα πλήθη, θα χαμογελάσετε αρκετά και η φαντασία σας θα καλπάσει ως εκεί δα πάνω.. Έτσι μπράβο.. power η κατάσταση!

Υδροχόος
Μυστήρια, Παράξενη και Χαρωπή η ημέρα σας και Ο Θεός μαζί σας. Ναι σήμερα θα καταφέρουν να σας ξεσηκώσουν και να ανταποδώσετε, σε κάτι που κρύβει μυστικά και καταστάσεις που σας αρέσουν πολύ. Κρύβουν φαντασία και όνειρο, στοιχεία που ζείτε μόνο. Ότι και αν κάνετε, μη το πείτε σε κανέναν. Χαρείτε από μόνοι σας, για πάρτη σας εντελώς και όταν έρθει η ώρα, το λέτε. Και αν χρειαστεί. Τι σκαρώνετε πάλι, χρυσά μου;;;

Ιχθύες
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κάνετε αλλαγές. Οτιδήποτε δε σας αρέσει, θα το διώξετε μακριά και όχι δε θα αφιερώσετε άλλο το πολύτιμο το χρόνο σας για καταστάσεις ή ανθρώπους που δε σας προσφέρουν αυτά που θέλετε. Εγωιστικό αυτό, αλλά φιλανθρωπικό ίδρυμα, τέλος..!! Είστε πολύ κοντά σε αυτό που θέλετε και αν έχετε υπομονή και επιμονή, όλα θα γίνουν. Φύγετε για ΣΚ μακριά, ή κλείστε τους διακόπτες γιατί σας περιμένουν ανεπανάληπτες στιγμές!

magicfariel@gmail.com