Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια της εβδομάδας 11/11 – 17/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, ας κάνουμε το κλασικό μας flash back, να δούμε κατά πόσο το ξωτικό, σας τα είπε σωστά τις ημέρες που πέρασαν..

Το λίγο κρύο και λίγο ζέστη, ναι το ένιωσα στο πετσί μου ως Ταυρίνα που είμαι, αφού τα πήρα τα μαντάτα και
ας μη μου άρεσαν καθόλου. Δε πειράζει, θα το προσπεράσω και πάλι το γεγονός, θα κάνω τα στραβά τα μάτια, θα σου το ανταποδώσω αυτό το συναίσθημα, πλησιάζουν οι ημέρες, έτσι για να νιώσεις και εσύ λίγο όπως νιώθω εγώ, κάθε φορά που κάνεις τη λαμογιά σου..

Πάει πέρασε ακόμα μια εβδομάδα από τη ζωή μας.. Αδιάφορη μπορώ να πω… όμως με κάποιες στιγμές ανεπανάληπτες και φοβερές! Εσάς, σας συνέβη τίποτα το συγκλονιστικό;; Ή πάλι φάγαμε με το κουτάλι, τα παραμύθια της Χαλιμάς..;;;



Μια όμορφη Κυριακή να έχετε..


Κριός
Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Θα φροντίσουν οι δικοί σου οι άνθρωποι, να σε στριμώξουν και να σε πιέσουν για διάφορα, γεγονός που θα σε στρεσάρουν και θα αντιδράσεις πολύ άσχημα. Από τις 12 ως τις 15, οι μέρες σου θα είναι απρόβλεπτες και στενάχωρες. Ζήλειες, πάθη, λόγια! Στις 16 και 17, ξανά βρίσκεις τον εαυτό σου. Δώσε τις απαντήσεις που πρέπει και πρόσεχε τη συμπεριφορά σου.

Ταύρος
Πικάντικες θα είναι οι ημέρες σου, αφού θα έχουν λίγο από όλα. Λίγο κρύο, λίγο ζέστη, τουλάχιστον στο τέλος, όλα καλά θα πάνε. Με τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα ασχοληθείς περισσότερο, αφού μπορεί να σου γίνει μια νέα πρόταση, κάτι που καιρό περιμένεις τώρα. Φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες είναι στο πλάι σου, αλλά τη σκληρή τη δουλειά θα τη κάνεις μόνη σου. Προσοχή στις 13 και 14!

Δίδυμος
Να είσαι σίγουρη πως από τις 11 ως τις 15, θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου κανονικά. Όλα ξανά τα περνάς από κόσκινο, τη σχέση σου, τη δουλειά σου, τους φίλους σου και αυτό που βλέπεις δε σου αρέσει καθόλου. Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, κυρίως στο θέμα το εργασιακό, αλλά όλο εμπόδια σου βάζουν. Λεφτά σου χρωστάνε και δε στα δίνουν. Μια πολύ σοβαρή αιτία για να χαλάσει μια φιλία. Στις 16 σου κάνουν μια νέα πρόταση.

Καρκίνος
Και εκεί που λες να ασχοληθείς με τη δουλειά σου, εκεί σου προκύπτουν προσωπικά ζητήματα, κυρίως ερωτικά και γκρεμίζεται ο κόσμος σου όλος. Από τις 13 ως και τις 15, τα βάζεις με το ταίρι σου, η ανασφάλειά σου στα κόκκινα και νιώθεις ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Καλά θα κάνεις να μη περιμένεις τον ουρανό με τα άστρα, γιατί δε θα τα λάβεις και θα απογοητευθείς άδικα. Προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές.

Λέων
Θα σου πρότεινα να μη κανονίσεις τίποτα τις ημέρες αυτές, γιατί οι αναβολές και τα εμπόδια θα πρωταγωνιστήσουν! Στις 11 τσακώνεσαι με τον κόσμο στη δουλειά. Στις 13 με το καλύτερό σου φίλο. Ευτυχώς που ο έρωτας καλά κρατεί. Κάτι ύποπτο συμβαίνει, αφού θα ερωτοτροπήσεις στα κρυφά, θα φλερτάρεις άφοβα και είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, θα παίξεις και να προσέχεις, γιατί μπορεί να καείς!

Παρθένος
Ενώ στις 11 είσαι έτοιμη για όλα, ξαφνικά από τις 12 ως και τις 14, θα προκύψουν απρόβλεπτα γεγονότα και θα σε πετάξουν εκτός τόπου και χρόνου. Συνεργάτες σου σε φορτώνουν ακόμα και με τη δική τους τη δουλειά, κάτι που θα σε εκνευρίσει αφάνταστα και θα συμπεριφερθείς με το χειρότερο τον τρόπο. Καλά θα κάνεις να απομακρυνθείς και να μη μιλήσεις καθόλου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση.

Ζυγός
Μήπως σε έχει βάλει στο μάτι το σύμπαν; Πιο δύσκολες ημέρες από αυτές δεν υπάρχουν και φυσικά ακολουθούν και οι χειρότερες. Λυπάμαι, αλλά από τις 11 ως και τις 16, θα βιώσεις τα απίστευτα, μια μάχη ας υποθέσουμε σε όλα τα επίπεδα. Οι σχέσεις σου περνούν ξανά από κόσκινο, σε προκαλούν και αντιδράς άσχημα. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί ξεπερνάς κάθε όριο. Στις 17, πήγαινε στο γιατρό.

Σκορπιός
Με τις σχέσεις σου ασχολείσαι κυρίως και με τον έρωτα. Γοητεύεις τα πλήθη και κανείς δε σου χαλά το χατίρι στις 11. Κάτι όμως γίνεται, που σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις, είτε για κάποιο φίλο σου, είτε για το σύντροφό σου. Κάνεις ένα ξαφνικά ξεκαθάρισμα στις 13, ίσως να διώξεις του πάντες από δίπλα σου. Το ερωτικό σου παρελθόν, ζωντανεύει ξανά στη μνήμη σου και αποζητάς άλλα πράγματα. Πρόσεχε!

Τοξότης
Τις κρεμάς τις μαύρες τις κουρτίνες κυρίως από τις 11 ως και τις 14! Βάζεις το χέρι στη τσέπη και δε βρίσκεις απολύτως τίποτα, γεγονός που θα στρεσάρει αρκετά. Από την άλλη θυμάσαι μια παλιά σου αγάπη και αναστατώνεσαι, για αυτό σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε μπας και ηρεμίσεις. Από τις 15 και μετά ηρεμείς, για αυτό φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσει το χρόνο σου με ανθρώπους που σου φτιάχνουν το κέφι.

Αιγόκερως
Μπορεί να είσαι χαμογελαστή, όμως βγάζεις δόντια με το παραμικρό. Θα σε προκαλέσουν διάφοροι με τη συμπεριφορά τους, αλλά δε θα επιτρέψεις κάποια συνέχεια. Μια κρύο και μια ζέστη θα είναι οι ημέρες σου, καλό είναι στις 13 να προσέξεις πολύ το πώς θα αντιδράσεις σε αυτό που θα συμβεί, γιατί ξεφεύγεις. Μην αφήνεις τους άλλους να ανακατεύονται στη προσωπική σου τη ζωή. Μυρίζει έρωτας, κρυφός!

Υδροχόος
Περιττό να σου πω, πως τα κάνεις πάλι όλα μπάχαλο. Κάτι ετοιμάζεις επαγγελματικά, που θα πρέπει να το κρατήσεις ακόμα κρυφό και φυσικά να συνεργαστείς με πολύ κόσμο και εκεί θα το χάσεις λιγάκι. Πρόσεχε στις 11 εκτίθεσαι και κακό χαρακτηρίζεσαι. Πάλι δείχνεις τον άσχημο τον εαυτό σου. Ως και τις 14 θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου, αφού πάλι χαλάς λεφτά, πάλι ξεπαραδιάζεσαι, όμως για τις προσωπικές σου τις απολαύσεις..

Ιχθύες
Όταν ο κόσμος πέφτει στα πατώματα, εσύ ξανά γεννιέσαι. Από τις 11 ως και τις 13 θα είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά. Ιδέες, νέα σχέδια, ενθουσιασμός, χαμόγελα, κάνεις καλές πράξεις και πραγματοποιείς σιγά-σιγά και ένα όνειρό σου. Στις 14 κάτι θα συμβεί που θα σε προσγειώσει πολύ ανώμαλα, αλλά εσύ δε το βάζεις κάτω με τίποτα. Στις 16 και 17, ακολούθησε τη διαίσθησή σου και δε θα χάσεις. Πάλι τη βγάζεις λάδι!

magicfariel@gmail.com