Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 11/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μέρα μας ξημέρωσε.. Απορώ και εγώ η ίδια.. Ούτε κέφια έχω, ούτε διάθεση να μιλήσω για
τον κύριο Έρωτα, ούτε να πω τις ιστοριούλες μου τις τρελές.. Βουτηγμένη στο άγχος πρωί-πρωί, γιατί ενοχλούμαι, από συμπεριφορές, από απόψεις, από νοοτροπία, από τα πάντα σχεδόν, αφού όλοι κρύβονται και παίζουν με τις λέξεις.. Βγαίνω εκτός παιχνιδιού, γιατί απλά βαριέμαι και κάπως έτσι σας λέω..

Καλημέρα!




Κριός
Εντελώς διαφορετική η σημερινή ημέρα για εσάς. Χαμογελάτε, αποκτάτε ξανά εκείνη την αυτοπεποίθηση και αναλαμβάνετε εκ νέου, να λύσετε τα θέματά σας. Κάτι σας έταξαν, γεγονός που σας έφτιαξε τη διάθεση και βρίσκετε το κουράγιο, να τα δείτε λίγο πιο σφαιρικά και από διαφορετική οπτική γωνία. Ξαφνικά ξεμπλοκάρουν και έρχονται οι απαντήσεις. Μη βαριέστε, διορθώστε τα λάθη σας και φτιάξτε νέες βάσεις!

Ταύρος
Κάτι θα κάνετε, μια μαγική κίνηση, που θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και σας βασανίζει καιρό τώρα. Το ζήτημα θα μπορούσε να είναι επαγγελματικό, όμως και ερωτικό. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ευκαιρίες που θα προκύψουν εντός της ημέρας και να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να τις αρπάξετε. Ναι το πράσινο το φως θα ανάψει να το περιμένετε από στιγμή σε στιγμή! Να φάτε καλό πρωινό!

Δίδυμος
Σήμερα θα σας βάλει κάτω το ταίρι σας και θα σας τα ψάλει κανονικά. Κάτι κάνατε πάλι, που αυτή τη φορά δε θα περάσει έτσι. Το κακό στην υπόθεση θα είναι ότι θα έχει δίκιο και δε θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε τόσο εύκολα. Αυτό θα σας πιέσει αρκετά και παίζει πολύ να ξεσπάσετε σε κόσμο που δε φταίει. Βαθιές ανάσες, περπατήστε, κάντε κάτι άλλο, γιατί θα είστε με ανεβασμένη τη πίεση όλη την ημέρα.

Καρκίνος
Η ημέρα σας θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η χθεσινή ήταν παιχνιδάκι. Πάρτε τα χάπια σας πρωί-πρωί και να είστε έτοιμοι για όλα. Θέλετε τόσο πολύ να πετύχετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, που ετοιμάζεστε να συνεργαστείτε με τον άγνωστο Χ, που μπορεί στο τέλος και λεφτά να σας φάει και να σας ισοπεδώσει. Αφήστε το θέμα για μια άλλη ημέρα που θα είστε πιο ψύχραιμοι. Αλλιώς τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί σας εξαπατούν!

Λέων
Καλύτερα να μη πάτε στη δουλειά σήμερα. Από το πρωί νωρίς θα υπάρχουν γκρίνιες και εντάσεις. Και όχι με μια περίπτωση μόνο, σχεδόν όλοι θα πέσουν επάνω σας, να σας φάνε, γιατί κάνατε ένα λάθος, αμελήσατε κάτι σοβαρό, πάντως σκούρα τα πράγματα χρυσά μου. Καιρός να μπει λίγο το μυαλό στη θέση του γιατί μπορεί να έρχονται Χριστούγεννα, αλλά εσείς μονίμως κάνετε διακοπές. Εντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, δε λέω, αλλά ας είστε προσεχτικοί γενικότερα σε ότι κάνετε και λέτε!!!

Παρθένος
Σήμερα θα τα δώσετε όλα για όλα! Είτε αυτό αφορά κάτι ερωτικό, είτε κάτι επαγγελματικό. Θα ρισκάρετε, θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, θα κάνετε ντου από παντού και ότι προκύψει. Ακόμα και μια νέα συμφωνία, δύσκολη ως ακατόρθωτη, εσείς θα τη παλέψετε με νύχια και δόντια και ναι παίζει στο τέλος να τα καταφέρετε. Άλλωστε τα δύσκολα σας αρέσουν πιο πολύ, έτσι δεν είναι;;; Δραστηριοποιηθείτε, μπείτε μπροστά και μη φοβάστε τίποτα. Τουλάχιστον το προσπαθήσατε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Ζυγός
Κάτι σας ζητούν οι δικοί σας οι άνθρωποι, η οικογένειά σας και εσείς δε θέλετε με τίποτα. Μπορεί να είναι παράλογο, μπορεί και όχι, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το κλίμα τεταμένο. Δώστε τις απαντήσεις σας, όποιες και αν είναι αυτές, αρκεί μετά να μην αλλάξετε γνώμη. Πρέπει να είστε ήρεμοι, γιατί καλό είναι να εξηγήσετε σε μερικούς, πώς έχει το θέμα. Με λογικά επιχειρήματα πάνω από όλα. Αλλιώς τσάμπα ο καυγάς!

Σκορπιός
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε.. Επιτέλους χαμογελάτε και η διάθεσή σας, στα καλύτερά της! Βέβαια, αφού ρημάξατε τους πάντες τις προηγούμενες ημέρες, τώρα είστε μια χαρά. Σήμερα θα είστε και πολύ γοητευτικοί και κανείς μα κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι. Ζητήστε αυτά που θέλετε, με ωραίο και ευγενικό τρόπο και θα γίνει όλο δικό σας. Ύπουλο και συμφεροντολογικό το θέμα, αλλά έτσι είστε εσείς, μια έτσι και μια γιουβέτσι..!!!

Τοξότης
Ναι θα το βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη και θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και δε θα σας αρέσει καθόλου αυτό. Δύσκολη η ημέρα σας, για το ψυχικό σας τον κόσμο, γιατί αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς έχουν προκύψει ως συνήθως. Θα τσακωθείτε με τους πάντες, γιατί δε φτάνουν όλα αυτά, θα σας κάνουν και υποδείξεις, κάτι που δε σας αρέσει καθόλου. Εντάξει, σήμερα σας στριμώχνουν, αλλιώς φως δεν υπάρχει!!

Αιγόκερως
Εσείς μπορεί να νιώθετε μια χαρά, όμως οι άλλοι όχι και τόσο. Πάλι σας πιέζουν για διάφορα, αλλά εσείς έχετε τις δικές σας τις απόψεις. Σήμερα δε, δε θα σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας, αφού έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, ξέρετε ποιο δρόμο θα διαλέξετε και είστε έτοιμοι για όλα. Βασικά να φορέσετε τη πανοπλία σας, γιατί η μάχη θα γίνει και θα είστε και πρώτο μέτωπο. Μήπως να χαλαρώνατε λιγάκι;;; Αξίζει το κόπο;;;

Υδροχόος
Αχ χρυσά μου ετοιμάζεστε πάλι να κάνετε τη γκάφα του αιώνα. Προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας, αυτά που λέτε και μην αντιδράτε σα τρελά κάθε φορά που ακούτε πράγματα που δε σας αρέσουν. Σήμερα κοιτάξτε την εικόνα σας, κυρίως στο επαγγελματικό το κομμάτι και πολύ βασικό δε πρέπει να εκτεθείτε με τίποτα. Αν υποσχεθήκατε κάτι να το τηρήσετε. Αν έχετε ραντεβού, να πάτε. Άλλο η εξέλιξη μιας συζήτησης και άλλο η εσκεμμένη αδιαφορία.

Ιχθύες
Δε ξέρω πώς εσείς νιώθετε, πάντως τα άστρα είναι με το μέρος σας κανονικότατα. Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει πρόσφατα, θα σας δώσουν μερικές ιδέες, πιο τολμηρές ίσως, αλλά θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σκεφτείτε το γιατί, το αν και το λοιπόν και πάρτε τις αποφάσεις σας. Έχετε κόσμο που σας στηρίζει και αν αυτό που θα επιλέξετε είναι ωραίο, θα έχετε και ακόλουθους στο όνειρο. Δώστε βάση στη δουλειά σας!!

magicfariel@gmail.com