Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Υδροχόος 21/11.. έχει ακόμα η νύχτα..!!!

Μπορεί να έγραψα τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, όμως πάντα υπάρχει λίγο ακόμα..

Ναι το ξέρω είναι άδικο πολύ για τα λοιπά τα ζώδια, όμως οι αδυναμίες παραμένουν ένα πράγμα, σα
το παλιό καλό κρασί..

Μπορεί η ημέρα να τελειώνει, όμως τώρα που ήρθε η νύχτα, υπάρχει και το ζουμί, για αυτό θα σας αποκαλύψω τα μυστικά μου.. και οτι προκύψει..

Υδροχόοι μου, άτακτα μου πλασματάκια, που κανείς δε σας συμπαθεί, γιατί είστε παράξενοι και απρόβλεπτοι..

Όμως επειδή τον έχω ωροσκόπο, συμπάσχω στη μούρλια, για αυτό ίσως να ασχολούμαι λίγο πιο πολύ..

Να υποθέσουμε πως τα νευράκια πάει έφυγαν. Τώρα βγήκε το φεγγάρι. Λατρεμένη ώρα.. Βέβαια είναι ακόμα βαρετά, γιατί αργά τη νύχτα συμβαίνουν και τα καλύτερα, δε λέτε;;;

Για αυτό ας μιλήσουμε, για πόσο ερωτική θα μπορούσε να είναι η νύχτα σας απόψε.. Άλλωστε τα άστρα σας έχουν μαγέψει κατά κάποιο τρόπο και αν ανοίξετε και λίγο τα ματάκια σας και το μυαλό σας φυσικά, θα δείτε και θα νιώσετε πολύ αγάπη. Τόση αγάπη που θα πάθετε ένα σοκ!!!

Εντάξει μη καβαλήσετε κανένα καλάμι γιατί σας έχουν στη μπούκα γενικώς! Αυτά που συνήθως κάνετε μέσα στην αφέλεια σας, πληγώνουν και δε ξεπερνιούνται και τόσο εύκολα.

Πιστέψτε το σύντροφό σας, πιστέψτε το άτομο που σας ενδιαφέρει, επιτέλους στοπ στη καχυποψία και τότε όλα θα πάνε μια χαρά..

Στη φωλίτσα σας να αράξετε απόψε, με καλό φαγητό, ποτό και παρέα. Μπορεί να είναι η/ο σύζυγός σας, μπορεί ακόμα και η ερωμένη ή ο εραστής σας.. Πάντως μη βγείτε έξω, γιατί θα σας φύγει το mood και άντε μετά να ξανά έρθει..

Αν όμως είστε απο τα άτομα που δε μπορούν να καθίσουν σπίτι, τότε μπορεί να προκύψει μια παράξενη γνωριμία. Και εφόσον είστε ελεύθεροι φυσικά.. χα χα .. αστείο είπα.. για τους άτακτους της παρέας..

Σεξ δε ξέρω αν θα κάνετε, μπορεί έτσι να δείχνει αλλά το τέλος είναι πάντα απρόβλεπτο..

Καλό Βράδυ..

magicfariel