Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 12/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και οι μάσκες καλά κρατούν, δε λένε να φύγουν επάνω από τα πρόσωπα, γνωστών και μη, αλλά δε πειράζει. Έχω διαίσθηση. Γνωρίζω τι συμβαίνει, όμως όχι
και στο απόλυτο.
Η αύρα του καθενός είναι πολύ ξεχωριστή και όταν υπάρχει συνωμοσία μεγάλη, γίνεται ένα πανηγύρι στο σύμπαν και μου έρχεται ειδοποίηση ακόμα και στη νέα μου εφαρμογή, το viber! Ακόμα και το σύμπαν κάνει οικονομία, χα χα ..

Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω τι να πρωτο-πιστέψω.. ! Εσένα που με ποθείς τρελά και μου το δείχνεις;;; Εσένα που λες πως με αγαπάς, αλλά δε βλέπω, ούτε νιώθω κάτι τέτοιο;; Ή εσένα που κρύβεσαι και ακόμα ψάχνεις για απαντήσεις, πού ήδη τις έχεις λάβει;;; 



Πραγματικά το χάος μου επισκέφτηκε τη πόρτα και δε λέει να φύγει με τίποτα. Βέβαια, επέστρεψε εκείνη η σκοτεινή η αύρα στη θέση της, στο σπίτι της, στο κρεβάτι της και ναι τώρα έχει κέφια. Θέλει να παίξει. Θέλει να με μαζέψει πάλι πίσω. Θέλει όχι να μάθει, αλλά να ικανοποιήσει τον εγωισμό της. Μόνο θέλει, αλλά δε προσφέρει απολύτως τίποτα. Όμως το χάος καλά κρατεί, γιατί είναι η επιλογή σου, να βουτάς μέσα και να πιτσιλάς όλους τους υπόλοιπους.. Αυτή τη φορά χρυσό μου, κολυμπάμε παρέα, δε με βλέπεις που είμαι δίπλα σου… Τι νόμιζες πως ακουμπάει τον ώμο σου; Κάποιο σαλάχι ας πούμε;;;

..and the show must go on..


Κριός
Μη ρωτάτε από εδώ και εκεί, για να σας απαντήσουν σε θέματα που αφορούν εσάς προσωπικά. Κανείς δε ξέρει πώς αληθινά νιώθετε και τι είναι αυτό που επιθυμείτε κατά βάθος. Αφού ποτέ δε λέτε όλη την αλήθεια, κρύβετε τις λέξεις, για αυτό μη περιμένετε να λάβετε κάτι σωστό πίσω. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και αν δεν είστε σε τέτοια κατάσταση, τότε ρωτήστε τον εαυτό σας και απαντήστε μόνοι σας!

Ταύρος
Ευχάριστη θα είναι η ημέρα σας και γεμάτη από φίλους και παρέες. Τηλέφωνα από εδώ, μηνύματα από εκεί, δε νομίζω να μείνει και πολύ μυαλό για να ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, βρίσκετε συμπαράσταση στο όνειρο και ξαφνικά αποκτάτε και επαφές με ανθρώπους που έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σας. Ακόμα και με τους συναδέλφους σας θα αγαπήσετε, για τόσο πολύ!

Δίδυμος
Κάτι παράξενο θα κάνετε σήμερα, δίχως φυσικά να λάβετε κάτι πίσω. Δηλαδή θα μεταμορφωθείτε σε πολύ καλά πλασματάκια και οτιδήποτε σας ζητήσουν θα το κάνετε. Μπορεί να δωρίσετε ακόμα και τα ρούχα σας, εκείνα που δε παίζει να φορέσετε ποτέ ξανά στη ζωή σας. Μπορεί να προσφέρετε ένα πιάτο φαί. Μπορεί να μοιραστείτε τα μυστικά του επαγγέλματός σας, πάντως μια καλή πράξη πάντα βοηθάει. Θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας!!!

Καρκίνος
Να και μια μέρα μέσα στην εβδομάδα που θα είστε και μια χαρά. Φεύγουν για λίγο τα νευράκια και οι γκρίνιες και έρχεται η αισιοδοξία. Όλα θα πάνε μια χαρά, κάτι νέο θα ξεκινήσετε στη δουλειά σας και ενώ όλοι θα σας λένε να μη το κάνετε, εσείς δε θα ακούσετε κανέναν. Βρείτε τρόπο να τους αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, με επιχειρήματα λογικά και αφήστε τους συναισθηματισμούς και τα χαμόγελα. Πείστε τους!!!

Λέων
Ωραία μέρα σας ξημέρωσε, θα είστε χαρωποί, ρομαντικοί και χαμογελαστοί. Βασικά θα σας πιάσει μια λογοδιάρροια και θα τα πείτε όλα. Τα πάντα! Όχι όμως τα μυστικά σας. Ξέρετε τι κάνετε εσείς.. Θα δείξετε στιγμή αδυναμίας και καλά, θα σας λυπηθούν και μετά δε θα σας χαλάσουν το χατίρι. Ναι το έχετε το χάρισμα αυτό, να ξεγελάτε τον κόσμο, ακόμα και με το πιο καλοπροαίρετο συναίσθημα. Προσοχή μη παρασυρθείτε και πείτε πράγματα που δε πρέπει.. Γιατί συμβαίνει και αυτό, πού και πού..!

Παρθένος
Εντάξει είπαμε να είστε πρώτο μέτωπο, να είστε αρχηγοί, αλλά σε λίγο έτσι όπως πάει θα κάνετε και τις δουλειές των άλλων. Ξέρω σας αρέσει η τελειότητα, όμως τα άτομα που είναι δίπλα σας, πρέπει να κατανοούν την αδυναμία σας αυτή και να συμπαραστέκονται με το κάθε τρόπο. Μην αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Από την άλλη ζητήστε για να λάβετε. Κανείς δε θα προσφέρει κάτι, έτσι για τα ωραία σας τα μάτια..

Ζυγός
Δύσκολη η ημέρα σας, γιατί θα σας ζητηθεί να παίξετε το ρόλο του κριτή. Δηλαδή, κάτι θα συμβεί, μπορεί να είναι οικογενειακό, μπορεί και επαγγελματικό και θα σας κάνουν ερωτήσεις που εσείς θα πρέπει να απαντήσετε ειλικρινά. Η αλήθεια πολλές φορές πληγώνει, όμως είναι ανεκτίμητη. Για αυτό πείτε την άποψή σας και ας έχουμε δάκρυα και πανικούς, δε πειράζει, όλα κάποια στιγμή ξεπερνιούνται!

Σκορπιός
Πόσο χαίρομαι για αυτά που θα σας πω.. Τι τέλεια ημέρα σας ξημέρωσε. Άκρως ερωτική και ρομαντική. Ναι είστε πάλι μέσα στο παιχνίδι, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Χα χα .. πόσο δύσκολο και συγχρόνως ωραίο είναι αυτό;;; Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, δεν έχει ιδιαίτερα χαρίσματα, για αυτό αν θέλετε να ακούσετε μια γλυκιά κουβέντα, ή να το συναντήσετε, σηκώστε το τηλέφωνο και ζητήστε το. Τόσο απλά!!!

Τοξότης
Ναι είστε μέσα στο μάτι του κυκλώνα και γίνεται ένας χαμός παντού! Δε θα μπορέσετε να αποφύγετε τα παρατράγουδα, να είστε σίγουροι για αυτό, λοιπόν συνιστώ ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια. Το περιβάλλον σας, στο σπίτι ή στη δουλειά θα είναι εκρηκτικό και όσοι μπορέσετε να διαφύγετε από την έξοδο κινδύνου, θα είναι η ιδανικότερη λύση. Πάρτε βαθιές ανάσες και αντιμετωπίστε την ημέρα. Μάχιμη εντελώς!

Αιγόκερως
Το παρελθόν σας χτυπά τη πόρτα πρωί-πρωί.. Δε ξέρω αν είδατε κάποιο όνειρο, πάντως ρομαντικούς πολύ σας βρίσκω και κάθε τι που θα βλέπετε σήμερα, θα σας γυρίζει πίσω, τόσο πίσω ακόμα και στα παιδικά σας τα χρόνια. Μπορεί ακόμα και να περάσετε από τη παλιά σας τη γειτονιά και να θυμηθείτε πόσο ανέμελοι ήσασταν τότε, γεγονός που μπορεί να σας κάνει ακόμα και να δακρύσετε. Μήπως σας λέει κάτι το σύμπαν για αυτό;;;

Υδροχόος
Μέχρι και τις 14 μη περιμένετε να χαμογελάσει το χειλάκι σας. Μέσα στο άγχος και στη γκρίνια θα είστε, γιατί τα λεφτά σας στρεσάρουν και οι νέες συμφωνίες. Μόνο τα επαγγελματικά σας, σας ενδιαφέρουν, γιατί πάλι είστε έτοιμοι να βάλετε την υπογραφή σας κάπου, αλλά θέλετε πρώτα να είστε απολύτως σίγουροι για αυτό. Και βέβαια, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει αφού κάνετε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Κρόνος είναι αυτός χρυσά μου, για αυτό.. ψυχραιμία..

Ιχθύες
Πολύ ρομαντικούς και φαντασμένους σας βρίσκω. Πάλι κάτι ονειρεύεστε, πάλι κάπου έχετε μπλέξει και θέλετε όλως τυχαίως να προσφέρετε τη βοήθειά σας και ας μη βγάλετε φράγκο εσείς. Ωραία, που είναι εκεί πάνω στο συννεφάκι σας. Και τώρα προσγειωθείτε πάλι πίσω και μη γίνεστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, για το κάθε τυχάρπαστο. Το νου σας γιατί αυτά τα αυθόρμητα που κάνετε φέρνουν και απρόοπτα.. που έρχονται!!!

magicfariel@gmail.com