Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 14/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε Παρασκευή, φοβερό, δε ξέρω τι να πρωτο κάνω.. Συγκλονίστηκα και πάλι.. Ειρωνεύομαι φυσικά, αφού πάλι μια από τα ίδια. Δε θέλει το σύμπαν να μοιράσει τις χαρές του. Τις κρατά για τα Χριστούγεννα, όμως όλα είναι
θέμα ημερών, για να πέσω κάτω, για να κλείσω μια πόρτα, για να φύγω και εγώ και να αφήσω πίσω μου συντρίμμια.

Τύψεις.. χα χα .. ποιος τις έχει εκεί έξω;;; Όλοι μας.. Γιατί αν αναρωτηθείτε, τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας, ξέρετε εσείς, τα λόγια εκείνα, που μόνο εσείς γνωρίζετε, τότε μόνο θα καταλάβετε τι εννοώ.. Δε σας ακούει κανείς, μη φοβάστε, δεν είμαστε όλοι πράκτορες και κατάσκοποι, στο κόσμο αυτόν!

Πόσες κακές πράξεις έχετε, έχουμε κάνει από το καλοκαίρι ως τώρα;; Μη πάω πιο πίσω, γιατί υπάρχει και εκείνη η επιλεκτική η μνήμη που όλως τυχαίως μας ακολουθεί επίμονα.. και μπουρδουκλώνει τις σκέψεις μας..

Γιατί κάνουμε κακές πράξεις; Πιο το όφελος; Αφού το κακό θα γυρίσει πάλι πίσω μας. Ο νόμος της φύσης είναι αυτός, του Θεού, του σύμπαντος, ας το πάρει ο καθένας όπως το θέλει, όμως ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή αυτή. Ακόμα και το τελευταίο θύμα, ξυπνάει κάποια στιγμή και αναρωτιέται, γιατί ρε φίλε;;;

Τύψεις ευτυχώς οι δικές μου ακόμα είναι στο χρώμα γαλάζιο.. Ίσα που υπάρχουν, γιατί αυτά που πράττω εγώ, είναι αθώα πειράγματα. Έτσι απλά μου αρέσει να ανάβω φωτιές πού και πού γιατί τι να κάνουμε τώρα, είναι το στοιχείο μου..
Οι δικές σου οι τύψεις όμως έχουν χρώμα κόκκινο, γιατί ο σκοπός σου ποτέ δεν ήταν ένα αθώο πείραγμα, αλλά καθαρά εξολοθρευτικός.. Και ακόμα είμαι εδώ και σου μιλάω..

Τύψεις.. εσύ γιατί τις έχεις..;;;


Καλό ΣΚ σε όλους..


Κριός
Πω πω μέρα που ξημέρωσε! Σήμερα κάπου θα πάτε, ή κάποιο τηλέφωνο θα σηκώσετε, ή κάτι θα πέσει στα χέρια σας, ή κάτι θα δείτε τέλος πάντων, που θα σας κάνει να ζηλέψετε το σύντροφό σας σε σημείο που δε φτάνει. Δε ξέρω το πώς θα αντιδράσετε, νομίζω ψύχραιμα στην αρχή, αλλά στη πορεία, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι πολύ κακό και θα γίνει ο πανικός ο ίδιος. Το νου σας, γενικότερα, να είναι βάσιμες οι υποψίες σας και όχι φανταστικές.

Ταύρος
Η απογοήτευση σας χτυπά τη πόρτα πρωί-πρωί, όχι πως τις άλλες μέρες δε το έκανε, αλλά ας προχωρήσουμε παραπέρα. Οι δικοί σας άνθρωποι σας στεναχωρούν, αφού πλέον δε μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο από αυτά που ήδη κάνουν. Μη περιμένετε να αλλάξει αυτό, άσχετα αν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Κάποια γεγονότα δε θα συμβούν εσκεμμένα για αυτό ότι και αν γίνει μη το πάρετε κατάκαρδα. Αφήστε το να φύγει. Τόσο απλά.

Δίδυμος
Σήμερα θα νιώθετε όλη την ημέρα κουρασμένοι, ένα πτώμα που λέμε. Αν μπορέσετε να ξεκλέψετε χρόνο και να κοιμηθείτε, να το κάνετε, γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη.. Βέβαια αν εργάζεστε, σε ένα κόσμο φανταστικό, ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά. Τι να σας πω.. Πάντως δύσκολη η ημέρα σας, όχι πώς θα συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δε θα σας παίρνουν τα πόδια σας και οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε θα το κάνετε με βαριά καρδιά.

Καρκίνος
Ω ρε γλέντια, να χαπακωθείτε πρωί-πρωί, ή αλλιώς βαλεριάνα. Κάνει καλό! Μέσα στα νεύρα και τη σχιζοφρένεια θα είστε σήμερα και τίποτα, μα τίποτα δε θα σας αρέσει. Θα τα κάνετε όλα μπάχαλο και στη δουλειά και στο σπίτι και νομίζω πως θα αφηνιάσετε ένα πράγμα. Εντάξει δεν είστε άλογα, ούτε τρέχετε σε κάποια ιπποδρομιακή κούρσα, λάου-λάου, να όμως που δε παίζει για σήμερα. Νομίζω πως ο σύντροφός σας, θα σας φέρει εκείνο το τηγάνι στο κεφάλι… Το νου σας!

Λέων
Το πρόγραμμά σας σήμερα είναι γεμάτο από τα πάντα. Σας πληροφορώ πως λίγα θα κάνετε γιατί θα προκύψουν διάφορα κουλά, που θα σας αποσυντονίσουν κανονικότατα. Η ψυχραιμία, πάει σας τελείωσε, αλλά όσο και αν φωνάζετε και σκούζετε, τίποτα δε θα γίνει, τσάμπα το χρόνο σας θα χαλάσετε. Αν σκέφτεστε να βγείτε έξω το βράδυ, σκεφτείτε το ξανά, γιατί οι ατυχίες θα σας ακολουθούν παντού! Μη χάσετε και το πορτοφόλι σας, ας πούμε..

Παρθένος
Ουδέτερη η ημέρα σας αλλά όχι και τόσο όμορφη. Μη περιμένετε να κάνετε κάποια ιδιαίτερη συζήτηση σήμερα και καλά θα κάνετε να την αποφύγετε, γιατί θα παρεκτραπεί το πράγμα και βλέπω να βάζετε και τα κλάματα από τα νεύρα σας. Αποφύγετε τις αρνητικές τις σκέψεις και βάλτε μπροστά την εμπειρία σας, για να λύσετε τα τωρινά σας τα θέματα. Ακόμα και μια σκέψη από περασμένες εποχές μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό το δρόμο.

Ζυγός
Μπα, θα ξυπνήσετε σήμερα με το συναίσθημα εκείνο της οικονομίας. Θα έχετε σίγουρα πυρετό γιατί δε σας ταιριάζει καθόλου, το ξέρετε αυτό. Ξαφνικά, θα αναρωτηθείτε πού πηγαίνουν τα λεφτά σας και τι πρέπει να κόψετε για να σας περισσέψουν μερικά. Εντάξει κόψτε τις κακές τις συνήθειες και τις απολαύσεις σας. Τι είναι αυτό, δε μπορώ να σας πω, είναι τα μυστικά σας.. Πάντως σα ξωτικό σας λέω, πως η ζωή είναι μια και πως πρέπει να την απολαύσουμε.. όπως και αν έχει!

Σκορπιός
Ανήσυχοι όπως πάντα επαγγελματικά. Θέλετε ακόμα περισσότερα για τον εαυτό σας και το παλεύετε πολύ, αλλά αν ήδη βρίσκεστε σε μια καλή θέση, παραμείνετε εκεί, υπάρχει λόγος. Κάθε πράγμα στο καιρό του δε λένε.. Υπομονή και ψυχραιμία. Εσείς που ψάχνετε για δουλειά, πρέπει λίγο να κοιτάξετε και κάπου αλλού, σε ένα διαφορετικό αντικείμενο από τα συνηθισμένα και ας είναι λιγότερα τα χρήματα. Το ζητούμενο είναι να ξεκινήσετε από κάπου. Το παρελθόν, δυστυχώς πάει τελείωσε!

Τοξότης
Εμπόδια στη δουλειά σας προκύπτουν από το πουθενά. Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τα ξεπεράσετε και φυσικά να τα δώσετε όλα για όλα. Δε κάνετε πίσω με τίποτα, γιατί είστε μάχιμοι και δε σας αντιπροσωπεύει μια ήττα. Βρείτε άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας και μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα. Πρέπει το ΣΚ σας να είναι ξένοιαστο και χαρωπό και να μη σας βρει κλεισμένους μέσα. Πριν δράσετε σκεφτείτε, τι μπορεί να προκύψει και κινηθείτε αναλόγως!

Αιγόκερως
Σήμερα θα σας εκνευρίσουν απίστευτα πολύ. Έχετε δώσει όμως δικαιώματα, για αυτό ότι είναι να πείτε, να το ξεστομίσετε όμορφα, με το γάντι και όχι με άγαρμπο τρόπο. Ξαφνικά επεμβαίνουν στη ζωή σας, στην ερωτική ή προσωπική τέλος πάντων και έχουν και άποψη. Εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε κάτι τέτοιο, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να τους το κόψετε μαχαίρι. Πάλι μάχιμους σας βρίσκω. Πότε θα ησυχάσετε εσείς;;;

Υδροχόος
Δεν έχετε τα κέφια σας. Δεν έχετε όρεξη ούτε να δείτε κάποιον, ούτε να ακούσετε ένα κάρο αηδίες. Βέβαια αυτό δε γίνεται, γιατί είναι η φύση σας τέτοια, που αν δε μπουρδουκλωθείτε με τον κόσμο, θα πάθετε κάτι. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, τα λόγια σας, γενικά τα πάντα, γιατί δεν έχετε και ωραίους τρόπους στο να δείχνετε στους άλλους πως ενοχλείστε. Άλλωστε επιλογή σας είναι το σημερινό το πρόγραμμα, για αυτό τώρα να μη γκρινιάζετε!!!

Ιχθύες
Εντάξει τόσες μέρες μέσα στη τρελή τη χαρά, απορήσαμε και εμείς τα δύσμοιρα. Σήμερα κάτι θα συμβεί που θα σας προσγειώσει πολύ ανώμαλα στη γη και πάλι θα σκοτεινιάσει το σύμπαν σας όλο. Κάθε εμπόδιο για καλό, αυτό έχω να σας πω. Δε το βάζετε κάτω, αντλήστε περισσότερες πληροφορίες αν χρειάζεται και δώσετε μια μάχη εκ νέου, για να γίνει το δικό σας. Μη ξεκινήσετε το γαύγισμα, συνεργασία θέλει και ανθρωπιά πάνω από όλα!!! Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα..

magicfariel@gmail.com