Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 28/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αχ αυτή η πολυπόθητη Παρασκευή έφτασε ξανά.. Δεν είναι τέλειο το συναίσθημα αυτό;;; Άντε να
χουχουλιάσουμε λίγο στο σπιτάκι μας, άλλωστε μπήκε χειμώνας για τα καλά..

Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω μια φλόγα μέσα στη καρδιά που μου καίει τα σωθικά κάθε μέρα και από λίγο.. Να φταίει το σύμπαν για αυτό; Να φταίει εκείνο το κάρμα; Να φταίει που με πολιορκείς με το πιο παράξενο τον τρόπο;

Ψάχνω για εκείνες τις ρημάδες τις απαντήσεις και μου έρχονται με το σταγονόμετρο, γιατί όπως έχουμε ξανά πει, έτσι είναι το παιχνίδι των ενηλίκων, άτιμο, πρόστυχο, διεστραμμένο, απαγορευμένο, αλλά τόσο ωραίο και απολαυστικό.. Ελάτε τώρα, μεταξύ μας μιλάμε τώρα..

Από τη μια σκέφτομαι να αράξω στο καναπέ μου, δίπλα από το τζάκι και να χαλαρώσω, από την άλλη τι party animal είμαι;; Μήπως να φορέσω εκεί τα σέξι μου και να βγω να τα πιω και να γουστάρω;; Πω πω μεγάλο το δίλημμα..

Ψάχνω αυτό που θα με ξεσηκώσει, που θα με μεταμορφώσει, σε εκείνο το κορίτσι, το τρελοκόριτσο, μιας ανεπανάληπτης εποχής.. Της δικής σου..!! 

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μια χαρά θα είστε σήμερα μέσα στα χαμόγελα. Το μυαλό σας θα είναι σε εκείνο το ταξιδάκι που θέλετε να κάνετε. Σε εκείνο το πτυχίο που θέλετε να πάρετε. Πάντως προχωράτε παραπέρα σε όλα τα επίπεδα και σας αρέσει πολύ αυτό. Είδατε που τσάμπα ανησυχείτε πολλές φορές;; Μήπως τελικά είστε υπερβολικοί; Ότι έχετε σχεδιάσει, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, θα πραγματοποιηθεί κανονικά και δίχως υπερβολές!

Ταύρος
Τι μαυρίλα είναι αυτή Παρασκευιάτικο;; Θα σας μαλώσω.. Μέσα στα σκοτάδια θα είστε σήμερα, όλο σκέψεις και αναστεναγμούς, τι συνέβη; Μήπως έπεσαν τα καράβια σας απέξω; Πάντως κανείς δε θα καταλάβει τι σας συμβαίνει, που σημαίνει πως δε θα μπορέσουν και να σας βοηθήσουν σε κάποιο πρόβλημα που ίσως να έχετε. Ανοίξτε το στοματάκι σας και μη τα κρατάτε μέσα σας, κάνουν κακό! Τώρα αν αφορούν τα μυστικά σας, άλλο θέμα..

Δίδυμος
Μέχρι και τις 30 πετάει η ομάδα για αυτό φροντίστε να μη τα κάνετε μπάχαλο με τη συμπεριφορά σας. Επαγγελματικά είναι τα μόνα ζητήματα που σας απασχολούν και οι νέες συνεργασίες που θέλετε να κάνετε. Να προχωρήσετε ακάθεκτα όπου σας συμφέρει, όμως μην έχετε ύφος, ούτε στυλάκι γιατί δεν αρέσουν πια αυτά. Φροντίστε σήμερα να ακούσετε και την άλλη τη πλευρά και αν δε συμφωνείτε δε χρειάζεται να υπάρξουν εντάσεις.. Υπάρχει και άλλος τρόπος!

Καρκίνος
Παράξενα μας τα λένε τα άστρα για εσάς. Ευτυχώς είστε σε πολύ καλή διάθεση και έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας πιο ουσιαστικά. Το μυαλό σας κατεβάζει ιδέες για το πώς θα γίνει η δουλειά σας πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική. Εντυπωσιάζετε με αυτό τον τρόπο, για αυτό αφού το έχετε σήμερα, να το δείξετε. Χαρείτε τώρα που είναι νωρίς, γιατί σας αποκαλύπτω πως έρχονται αλλαγές. Μεγάλες αλλαγές!!!

Λέων
Γλυκά μου, σας ξημέρωσε μια φοβερή και ανεπανάληπτη ημέρα. Η πιο ερωτική όλου του μήνα θαρρώ, για αυτό να ντυθείτε ωραία, να χαμογελάσετε και φυσικά να αφήσετε το σύμπαν να σας απογειώσει κανονικά. Μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα πολύ δυναμικά που σημαίνει πως πρέπει αν θέλετε να βρεθείτε με μια ψυχή, σηκώστε το τηλέφωνο και κάντε το. Μπορεί και μια απρόβλεπτη συνάντηση να σας αναστατώσει πάρα πολύ. Ξεσηκώματα βλέπω και τρελές καταστάσεις!!!

Παρθένος
Τελειώνει η εβδομάδα, έχετε μαζέψει και απίστευτη αρνητική ενέργεια, σήμερα ξεσπάτε και τα κάνετε όλα λίμπα!!! Μέρα δύσκολη και άκρως εκρηκτική σας ξημέρωσε και δε νομίζω να μπορέσετε να γλυτώσετε από το τυφώνα του σύμπαντος. Τα βάζετε κυρίως με το ταίρι σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, με το σπίτι σας γενικώς, αφού τόσο καιρό συμβαίνουν πράγματα που σας ενοχλούν αλλά δεν έχετε το χρόνο να τα αντιμετωπίσετε. Σήμερα ο πανικός ο ίδιος.

Ζυγός
Με ένα χαμόγελο ως εκεί δα πάνω θα είστε σήμερα όλη την ημέρα. Νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, είστε ήρεμοι και ξαφνικά αγαπάτε και όλο τον κόσμο. Τι έγινε; Κάνατε σεξ εχθές το βράδυ και δε μπορείτε να το κρύψετε; Πάντως ύποπτα μας τα λέτε.. Μέρα που θα λύσετε παρεξηγήσεις με διάφορα άτομα και θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Πιο δυναμικοί και πιο δραστήριοι από ποτέ, προχωράτε στα επόμενα βήματά σας!

Σκορπιός
Αχ αυτό το χρήμα σας έχει πάρει τα μυαλά. Βέβαια αν χρωστάτε από εδώ και εκεί, καλά κάνετε και βασανίζεστε τόσο. Πάλι με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε, θέλετε να κλείστε όλες σας τις τρύπες και θα το καταφέρετε αυτό. Ευκαιρίες υπάρχουν εκεί έξω, αρκεί να το πάρετε στα σοβαρά το θέμα και να δραστηριοποιηθείτε εντός της ημέρας και όχι αύριο. Πολύ θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Μήπως να παίρνατε και κανά τηλέφωνο να ζητούσατε εκείνη τη χάρη;;;

Τοξότης
Καλά σας βλέπω να φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο. Το μυαλό σας είναι πολύ φευγάτο, είναι αστρολογικό το γεγονός, για αυτό να μην ανησυχείτε! Θετική η ημέρα σας και αισιόδοξη για αυτό δε θέλω μουτράκια, ούτε υπαρξιακά.. Θέλετε να γνωρίσετε νέο κόσμο, να αλλάξετε παραστάσεις και θα το κάνετε. Τίποτα δε σας σταματά. Σας βλέπω σήμερα να κλείνετε εκείνο το εισιτήριο που λέγαμε. Να είναι όμως μετά επιστροφής..!! Μη παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας..

Αιγόκερως
Μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά θα είστε και σήμερα. Λίγο το ταίρι σας γκρινιάζει, νομίζω θα σας κάνει και σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά εσείς θα βρείτε τον τρόπο να το λύσετε και αυτό. Εντάξει μην είστε πικρόχολοι και άγαρμποι, αφού δεν υπάρχει και λόγος για να χαλάσετε την ημέρα σας. Ακόμα και θέματα με τα άτομα από το σπίτι σας ίσως προκύψουν, αλλά εσείς ως αρχηγοί θα βάλετε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους.

Υδροχόος
Λατρεμένα μου πλασματάκια, σήμερα είναι μια φοβερή ημέρα για εσάς. Ναι θα χαμογελάσετε από ικανοποίηση, από αγάπη, από ανθρωπιά, πάντως γίνεστε πιο φιλικοί και προσαρμόζεστε πιο εύκολα με το περιβάλλον σας. Φίλοι και γνωστοί, θα κάνουν τα πάντα για να σας φτιάξουν το κέφι, νομίζω δε θα υπάρξει άνθρωπος που θα σας φέρει αντίρρηση σήμερα. Το στόχο που έχετε βάλει το πετυχαίνετε και απογειώνεστε κανονικά!! Μπράβο σας..

Ιχθύες
Βιώνετε φοβερές ημέρες και μη κατσουφιάζετε αν σας προκαλούν και σας αλλάζουν το πρόγραμμα. Ότι μας συμβαίνει υπάρχει και ένας λόγος σε αυτό. Πετάει η ομάδα κανονικά, κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και καιρός να ανοίξετε και εσείς τα φτερά σας και να προχωρήσετε στο επόμενο level που λέμε.. Χαμογελάστε και απολαύστε αυτό που το σύμπαν σας προσφέρει και αν χρειαστεί να ξεβολευτείτε για λίγο, δε πειράζει. Και η τσέπη σας θα γεμίσει και εσείς θα ανανεωθείτε! Το νου σας..

magicfariel@gmail.com