Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 25/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή είχα μια άγρια νύχτα, τύπου ένας ενοχλητικός γείτονας εκστασιάστηκε, δε θα επεκταθώ σε ιστοριούλες, αφού
βασικά γράφω με το ένα μάτι..

Για αυτό θα το χαρακτηρίσουμε το σημερινό.. Σύντομο & Ουσιαστικό..

Καλή συνέχεια σε όλους!




Κριός
Οτιδήποτε αναλάβετε, φροντίστε να το ολοκληρώσετε εντός της ημέρας! Μη περιμένετε βοήθεια από κανέναν! Στηριχτείτε στα πόδια σας! Η γκρίνια δε φέρνει λύσεις..

Ταύρος
Δύσκολη ημέρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας ή να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Αφήστε να το πάρει το ποτάμι. Αποφύγετε τον οποιονδήποτε διάλογο!

Δίδυμος
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα χτυπήσουν όλα κόκκινα μέσα σας. Θα είναι μια συνάντηση ερωτική; Θα σας απορρίψουν από μια δουλειά; Βγάζετε έναν άλλον εαυτό!

Καρκίνος
Ξαφνικά θα βρεθείτε μέσα σε ένα πεδίο μάχης και αν αντιδράσετε θα λάβετε και εσείς μέρος. Αποφύγετε τους νευρικούς και οξύθυμους ανθρώπους. Σας παίρνουν τα σκάγια..

Λέων
Με καλή διάθεση ξεκινάει η ημέρα σας. Αφήστε τους πάντες στην απέξω και δραστηριοποιηθείτε από μόνοι σας. Η βοήθειά τους, ο μεγάλος σας ο μπελάς!

Παρθένος
Ερωτικά καυγαδάκια είτε είστε σε σχέση χρόνια, είτε όχι! Το αλατοπίπερο της ζωής. Ξαφνικά θα νιώσετε ένα πάθος και τον έρωτα πιο κοντά από ποτέ.. Έχει σεξ απόψε!

Ζυγός
Θα σας προκαλέσουν σήμερα με τη συμπεριφορά τους διάφοροι και εσείς θα πέσετε στη φάκα και θα αντιδράσετε με το χειρότερο τον τρόπο. Αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω..!!

Σκορπιός
Να προσέξετε τη συμπεριφορά σας και γενικώς το πώς εκφράζετε τις απόψεις σας. Μην είστε πεισματάρηδες και εγωιστές. Βρείτε άλλο τρόπο να πείσετε τους συνομιλητές σας!

Τοξότης
Σήμερα να περιμένετε να σας κριτικάρουν. Μην τους αφήσετε έτσι. Να ανταποδώσετε τα πυρρά γιατί ο σκοπός τους θα είναι να σας ρίξουν το ηθικό. Εσείς το σκοπό σας!

Αιγόκερως
Είστε σε πολύ καλή διάθεση. Αυτά που θέλετε, αυτά θα συμβαίνουν εντός της ημέρας και ναι θα τη νιώσετε την ικανοποίηση μέσα στο πετσί σας. Πετάει η ομάδα από όλες τις απόψεις!

Υδροχόος
Τα ψυχολογικά σας κάνουν party! Μέσα στη στεναχώρια είστε, για μια κατάσταση που φαίνεται πως δε μπορεί να αλλάξει. Ότι δε σας αφορά άμεσα, διώξτε το, σας κάνει κακό!

Ιχθύες
Ο κόσμος θα πέφτει στα πατώματα, αλλά εσείς ως συνήθως μια χαρά. Και να λιποθυμήσουν μπροστά σας, εσείς μαζέψτε αυτό που έπεσε και κάντε το δικό σας!

magicfariel@gmail.com