Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια της εβδομάδας 04/11 – 10/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ας κάνουμε ένα flash back, στις ημέρες που πέρασαν, έτσι για να παίξουμε με το σύμπαν και τα μαγικά του. Σειρά μας, να τεστάρουμε, κατά
πόσο έπεσαν μέσα τα άστρα, ή όχι… Δε θα μας ξεγελά μόνο αυτό, ας το ξεγελάσουμε και εμείς…!!!

Κυριακή σήμερα, έχει βγει ο ήλιος, τι πιο όμορφο, τα δέντρα ποτίστηκαν και με το παραπάνω, ανάσανε η γη όλη μπορώ να πω.. Χειμώνας είναι άλλωστε, είναι ωραίο που βρέχει, βροντάει, σείεται ο κόσμος όλος..

Αλλά το σημερινό το πρωινό είναι τόσο ήσυχο, τόσο όμορφο, ο ήλιος είναι τόσο ζεστός και ας κρατήσει λίγο, δε πειράζει.. Είναι αρκετό για να με κάνει να χαμογελώ και να λέω, η ζωή είναι ωραία τελικά, έτσι όπως είναι.. με τα ζόρια της και με τα αγόρια της.. χα χα .. μη ξεφύγουμε από το θέμα.. θα πάθω κάτι..!!!

Τι να κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές, μεγάλες αδυναμίες..

Σας αποκαλύπτω τα μαγικά μου λοιπόν και ότι προκύψει..


Μια όμορφη Κυριακή να έχετε όλοι…!!!



Κριός
Φρόντισε να κάνεις συμμάχους, παρά αντιπάλους στις 4! Η πανσέληνος στις 7 ευτυχώς, σου ταιριάζει γάντι και νιώθεις και πιο ωραία και πιο σίγουρη, για τις επιλογές σου. Στις 8 κάνε δουλειές που εκκρεμούν και μη σε πάρει το σκοτάδι. Στις 9 και 10, αλλάζει το σκηνικό, πνίγεσαι και θες να μάθεις την αλήθεια. Ένα λάθος θα είναι η αιτία, να κάνεις κάτι πάλι από την αρχή.

Ταύρος
Γίνεσαι πιο ευαίσθητη, μιας που η πανσέληνος στις 7 γίνεται στο ζώδιό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τις σχέσεις σου. Προσοχή στις 10, μη φτάσεις στα άκρα, ένας χωρισμός καραδοκεί! Δώσε για να λάβεις. Ξέχνα το παρελθόν και κοίτα μπροστά. Τυχερή ημέρα στις 11, κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σου, μια ευκαιρία, που θα σε βοηθήσει να ανέβεις κάτι σκάλες! Καιρός για δράση!

Δίδυμος
Ενώ στις 5 είσαι μέσα στις γλύκες, μετά ίσως το θέμα γάμος, να σου χαλάσει πολύ τη διάθεση. Μπορεί ακόμα και η ιδέα της συγκατοίκησης. Η πανσέληνος στις 7 σε βοηθάει να δώσεις λύσεις. Από τις 9 και μετά δραστηριοποιείσαι περισσότερο. Χρησιμοποιείσαι τις γνωριμίες σου. Βρίσκεις δουλειά, αλλά εκεί ίσως να υπάρχει και ένας παλιός σου έρωτας. Πρόσεχε μη εκτεθείς! Στις 10 η μεγάλη συνάντηση.

Καρκίνος
Μέσα στα νευράκια σε βρίσκω στις 5 και 6, αφού ξαφνικά ασχολείσαι με τον κόσμο και το ποια είναι η γνώμη του για εσένα. Ένας άνθρωπος σε πλησιάζει, για καλά; Για κακό; Πάντως σε μπερδεύει πολύ. Μη πιστεύεις! Στις 9 ασχολείσαι με τον έρωτα, καχύποπτα. Ρώτα για να μάθεις! Απέφυγε τα περιττά έξοδα στις 10! Νομίζω παίρνεις άδεια από το σύμπαν, γιατί δεν ασχολείσαι καν.

Λέων
Σου λείπει κάποιος. Στις 4 επικοινώνησε εσύ μαζί του. Από τις 8 και μετά χαλαρώνεις, αλλά όχι και τόσο. Σκέφτεσαι τι θα κάνεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου. Στις 10 μη παραφέρεσαι. Όλα μπορούν να λυθούν με ωραίο τρόπο. Μη κάνεις τα απλά, δύσκολα. Ξεκίνησε κάτι νέο στις 5! Τα δίνεις όλα στη δουλειά σου ως τις 7. Νιώθεις καλά, σίγουρη για τον εαυτό σου, προχωράς, δίχως να ξέρεις πού θα βγεις.

Παρθένος
Κανείς δε μπορεί να σε ξεγελάσει στις 4. Μη πιστεύεις ότι ακούς. Θα τσακωθείς με το ταίρι σου στις 5, υποχώρησε καλύτερα. Στις 7 το φεγγάρι σε τρελαίνει ευχάριστα και θες να κάνεις μια τρέλα. Μη το σκέφτεσαι και πολύ. Φρόντισε να φύγεις στις 8 και 9, να πας ένα ταξιδάκι να ανανεωθείς. Ξεκουράσου στις 10. Τις λύσεις που ψάχνεις θα τις βρεις από άτομα πιο έμπειρα από εσένα. Μη ντραπείς να ρωτήσεις.

Ζυγός
Και εκεί που κάτι πάει να φτιάξει, εκεί θα χαλάσει και πάλι. Για αυτό να φροντίσεις στις 5, να περάσεις μια ερωτική βραδιά, γιατί μετά το χάος! Στις 6 και 7 στη τσίτα εντελώς, αφού μια τα λεφτά, μια ο έρωτάς σου, προκαλούν μια αναστάτωση. Ως τις 9 θα νιώσεις μια ανασφάλεια, αλλά μετά στρώνει το πράγμα. Κλείσε τη συμφωνία στις 10, επίσημα. Μη χάνεις το χρόνο σου άδικα. Φρόντισε να έχεις αποδεικτικά στοιχεία.

Σκορπιός
Παράξενες οι ημέρες σου. Από τη μια θα είσαι καλά με το σύντροφό σου, από την άλλη όχι και τόσο. Στις 8 θέλεις να ξεδιαλύνεις μια ερωτική σου υπόθεση, όμως δύσκολο πολύ. Στις 9 πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί δε θα δεχθείς κάτι πίσω. Άκουσε το ένστικτό σου! Πάλι θα βάλεις ένα νέο στόχο, πάλι θα είναι όλα στα κόκκινα, φρόντισε ο αγώνας σου να είναι αληθινός και όχι για εγωιστικούς λόγους.

Τοξότης
Πάνε τα κέφια και οι χαρές ! Η πανσέληνος στις 7 σε τρελαίνει κανονικά και σου φέρνει απρόοπτα και στη προσωπική σου ζωή και στην επαγγελματική. Πρόσεξε πώς θα αντιδράσεις σε παρατηρήσεις, στον ανταγωνισμό και στην άσχημη κριτική προς το άτομό σου. Εντάσεις στις 7 στη δουλειά. Οργανώσου καλά και προστατέψου. Ίσως δουλέψεις και στις 8. Μη πεις κουβέντα. Συμβιβάσου. Στις 10 μη δίνεις σημασία. Για άλλον χτυπά η καμπάνα.

Αιγόκερως
Τακτοποίησε το σπίτι σου, γιατί στις 5 σου έρχονται επισκέψεις. Φρόντισε στις 6 και 7, να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις κόσμο. Η πανσέληνος, σου ανεβάζει τη λίμπιντο. Γράψου χορό, ή πήγαινε γυμναστήριο, πάντως ξεκόλλα από το καναπέ. Θα πάνε να σε μπλέξουν. Τα μάτια σου ανοιχτά. Μην εξυπηρετήσεις κανέναν, εκεί στις 10, γιατί και τα λεφτά σου θα χάσεις και θα εκτεθείς! Μη γίνεσαι το θύμα.

Υδροχόος
Η πανσέληνος στις 7 σου φέρνει πάλι φουρτούνες στο μυαλό και ξεφεύγει το πράγμα. Καλά θα κάνεις πριν, να αγαπήσεις με τους ανθρώπους σου και να δείξεις λίγη κατανόηση. Στις 8 και 9 θα βάλεις νέους στόχους και θα είσαι χαρούμενη πολύ. Όμως από τις 10 και μετά αλλάζει το σκηνικό, γίνεσαι υπερβολική και προχωράς σε λάθος μονοπάτι. Δώσε σημασία στην εικόνα σου και μη διαταράσσεις άλλο τις σχέσεις σου.


Ιχθύες
Ερωτεύεσαι ξανά, ξεσηκώνεσαι, φλερτάρεις, όλα τα καλά θα σου συμβούν ακόμα και με τη πανσέληνο στις 7. Ξέχνα για λίγο τους εγωισμούς και κάνε εκείνο το τηλεφώνημα που σκέφτεσαι. Πρόσεχε όμως στις 8 γιατί έρχονται ερωτικά καυγαδάκια. Δεν έχεις μυαλό για δουλειά. Είναι αλλού. Αλλά ως παράξενο όν, θα κάνεις τα νέα σου πλάνα στις 9. Όταν οι άλλοι σταματούν, εσύ ξεκινάς! Έχεις υποστήριξη μεγάλη, προχώρα.

magicfariel@gmail.com