Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα σήμερα 22/11/2014, για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς & Υδροχόους, by F’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα σήμερα να κάνω κάτι το διαφορετικό. Αφού λοιπόν είναι Σάββατο και έχουμε και μια αδυναμία στο νούμερο 22, ας γράψω αρχικά, για τα ζώδια που
ίσως να έχουν μαγευτεί από αυτό.. Υποθέσεις κάνω και μόνο υποθέσεις.. γιατί αποδεικτικά στοιχεία, δε συνηθίζει να αφήνει κανείς τους.


Και τα τέσσερα ζώδια, κρατούν καλά τα μυστικά τους και δε τους παίρνεις λέξη με καμία περίπτωση. Ούτε φυσικά σου αφήνουν κάποιο εμφανές σημάδι. Ή σου κόβει και πιάνεις τα υπονοούμενα τα πιο απόκρυφα και σκοτεινά ή αδιέξοδο!!!
Για αυτό και εγώ, θα ξεκινήσω από τους παράξενους της παρέας, τα αιώνια παιδιά και μετά αν μου έρθει πάλι έμπνευση, ξέρω πολύ καλά με ποιους θα συνεχίσω.. Με τον αέρα ένα πράγμα, μπας και δω προς τα πού γέρνει η βάρκα, εκείνη η παντός καιρού…

Υπόψη πως έχουμε και Νέα Σελήνη στο Τοξότη..

So.. let this journey begin..


Ταύρος
Νευράκια σήμερα, από το πρωί.. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, πάλι κάτι σας χάλασε το κέφι. Το καλό είναι πως είστε μέσα στην ενέργεια, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνετε και μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας, γιατί όσο να’ναι η φωλίτσα σας, είναι ότι πιο σημαντικό στο κόσμο όλον. Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη σας βοηθάει, να πάρετε τα πάνω σας ψυχολογικά, όσο ράκος και αν είστε και φυσικά να ψάξετε την άκρη του νήματος σε προσωπικά και ερωτικά ζητήματα. Είστε σίγουροι για αυτό;;; Γιατί πάλι στα πατώματα σας βλέπω.. Προτιμήστε την ηρεμία σας και τη γαλήνη πάνω από όλα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, πότε και γιατί. Ερωτικά τώρα η ημέρα θα μπορούσε να είναι ιδανική, αν σταματήσετε τη γκρίνια και ανάψετε εκείνο το πράσινο το φως στο ταίρι σας. Στη τελική φορέστε εκείνα τα σέξι τα εσώρουχα και κάντε μερικές βόλτες μέσα στο σπίτι, έτσι σίγουρα θα σας προσέξει. Επαγγελματικά τώρα, κάτι καλό κινείται στην ατμόσφαιρα. Αν θέλετε περισσότερα λεφτά, κάντε κάτι για αυτό, ευκαιρίες υπάρχουν..

Λέων
Μπορεί χρυσά μου να μην έχετε δεκάρα τσακιστή που λέμε, όμως έχετε πληρώσει όλους σας τους λογαριασμούς και δε χρωστάτε σχεδόν πουθενά. Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, γιατί επιτέλους αντιμετωπίσατε εκείνες τις εκκρεμότητες από το παρελθόν και μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει μια νέα ημέρα για εσάς. Μέσα στον ενθουσιασμό και στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, ίσως και κάπως ξεσηκωμένοι, σας βλέπω να διασκεδάζετε μέχρι το πρωί και ας μην έχετε αύριο ούτε για τσίχλες! Επιθυμίες, έντονα πάθη ξυπνούν και όλως τυχαίως θυμόσαστε το παλιό καλό σας εαυτό. Κάνει τα μαγικά του ο Ερμής εκεί πέρα από το Σκορπιό, για αυτό θα λυθεί η γλώσσα σας και θα γίνετε πιο ερωτικοί με το ταίρι σας. Ή μια νέα γνωριμία προκύπτει για τους ελεύθερους, ή κάποιος από τα παλιά σας λέει hello.. Επαγγελματικά και Σάββατο, δε ταιριάζουν.. Ας το αφήσουμε λοιπόν..

Σκορπιός
Αν και Σάββατο το μυαλό σας είναι στα επαγγελματικά σας και σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες εσείς τις έχετε δημιουργήσει με το πείσμα και τη ξεροκεφαλιά σας. Βέβαια φταίει και ο Κρόνος που προφανώς δίνει ρέστα, γιατί πριν φύγει από το ζώδιό σας, θα πρέπει να αφήσει τη στάμπα του για τα καλά. Κάποιοι έχετε προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, ίσως λίγο πιο ταπεινό, ίσως πιο φανταχτερό, οι θυσίες σίγουρα έχουν γίνει. Όμως οι λοιποί έχετε παραδώσει πνεύμα και σώμα και προσμένετε για ένα θαύμα. Ευκαιρίες θα φανούν, αρκεί να ανοίξετε τα ματάκια σας και να συμβιβαστείτε με το σήμερα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή και φυσικά δεν έρχεται από μόνο του. Ευαίσθητοι από όλες τις πλευρές, θέλετε αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, για αυτό σας βρίσκω με γλυκόλογα και μέσα στις καλές τις πράξεις.. Νομίζω σεξ θέλετε, αυτό που σας αρέσει πιο πολύ! Διεκδικήστε για να σας έρθει..

Υδροχόος
Αγαπημένα μου παιδιά, τι έχετε πάθει; Γιατί τόση μίρλα και κακό; Δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας και ούτε το σπίτι σας πια δε σας χωρά! Κάποιοι πάλι βαλιτσούλα και δρόμο, κάποιοι δυστυχώς εδώ, αλλά πάλι βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας και το μέλλον, ένα αβέβαιο μέλλον. Ηρεμήστε λίγο στη ζωή σας, δε γίνεται συνεχώς να είστε αρχηγοί. Μέλος μια ομάδας είναι το καλύτερο. Δημόσιες σχέσεις. Καλή συμπεριφορά. Θα βρείτε λύσεις στα πάντα και αυτό που θέλετε θα γίνει, γιατί δύσκολα το βάζετε κάτω, αλλά δε χρειάζεται ούτε η ψυχή η δική σας να βγει, ούτε των άλλων.. Τα άστρα φωνάζουν κυνηγήστε τα όνειρά σας. Κοινωνικοποιηθείτε. Μη μένετε στάσιμοι στα ίδια και τα ίδια. Όμως πάντα με το χαμόγελο και τους καλούς τους τρόπους. Λεφτά έρχονται, όμως μη βιάζεστε αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Αφήστε λίγο το χρόνο να κυλήσει.. Πού κέφια για έρωτες, αγάπες και λουλούδια.. Είδατε, άλλη μέρα σήμερα!

magicfariel@gmail.com