Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 13/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αστραπές και βροντές εχθές το βράδυ, συγχρονίστηκαν τα σύννεφα με τη ψυχή μου.. Εκδίκηση! Το θέμα της ημέρας! Γιατί να υπάρχει αυτή η λέξη; Γιατί να υπάρχουν άνθρωποι, που
νιώθουν ηδονή, όταν πράττουν κακές πράξεις;

Μέρες σκέφτομαι, πως ήρθε το τέλος, πώς σιγά-σιγά θα σταματήσω να δίνω και να δίνω και η άποψη τύπου, φίλε, άμα γουστάρεις, κάνε κάτι, αντέδρασε, κυριάρχησε και φυσικά δεν άργησε να έρθει και εκείνος ο περιβόητος ο κεραυνός! 


Εκδίκηση, για τα πιο μικρά πράγματα, ως τα πιο μεγάλα! Ο διάλογος δεν υπάρχει καν, η ανταλλαγή απόψεων δηλαδή, μπας και κατανοήσουμε ο ένας τη ψυχή του άλλου. Όχι, υπάρχει μόνο κακία, γιατί πιο εύκολα, προσφέρουμε ένα πιάτο κρύο, μια πικρόχολη κουβέντα, ένα μαντάτο, άκρως εγωιστικό αλλά συγχρόνως και καυστικό και ναι, καλύτερα να σου βάλω τρικλοποδιά, παρά να σου προσφέρω το χέρι εκείνο, της αγάπης και της συμπόνιας..

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο άκρως εκδικητικό και είτε είναι το κυρίως, είτε ο ωροσκόπος, είτε υπάρχει σε πλανήτες, μια και το αυτό! Θα σου τη κάνει και θα τρέχεις με τα χίλια! Συνήθως το δουλεύει καιρό το πράγμα, όμως άμα έχει πάρει το κολάι, σου προσφέρει μια φοβερή εκδίκηση με πολύ σαντιγί, στο πιτς φιτίλι! Ναι έχω μιλήσει για αδυναμίες πέρα κάθε φαντασίας, όμως υπάρχει και η άλλη η πλευρά, εκείνη η σκοτεινή που αναφέρομαι, που ναι δε ξέρει από αγάπη, από έρωτα, από φιλία, από συμπόνια και δεν ενδιαφέρεται ούτε να δει πώς είναι όλα αυτά..

Εκδίκηση, να τη φας και να είναι κρύα..!!! Μου συνέβη, αλλά συνεχίζω να είμαι μια κυρία.. !!! Do you..? 


Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Μουτράκια πάλι, θα σας μείνει κουσούρι.. Πάλι θα τα βάλετε με κάποιο άτομο, μπορεί να είναι μέσα από την οικογένειά σας, μπορεί και από τη δουλειά. Όχι δε θα είναι ξαφνικό, πάνω-κάτω την έχετε μυριστεί τη δουλειά και είστε σε ετοιμότητα από τα χθες. Σήμερα δε, θα προκύψουν άλλα κουλά, που δε θα αντέξετε, θα το ανοίξετε το στοματάκι σας και θα γίνει πανικός. Ξεδώστε αλλά με μέτρο, γιατί κάποιος πρέπει να κρατήσει τα μπόσικα. Ας είστε εσείς λοιπόν..

Ταύρος
Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, μπορεί μια νέα δουλειά, ή ένας άνθρωπος. Καιρό τώρα αποζητούσατε αυτή την ευκαιρία, δε πρέπει να κάνετε πίσω, αντιθέτως, αυτή τη φορά θα πρέπει να συμβαδίσετε και να δουλέψετε περισσότερο από ποτέ. Η ευκαιρία που ψάχνατε, νομίζω έφτασε στη πόρτα σας, απλά εσείς πρέπει να τη δείτε, να τη καλημερίσετε και να την αρπάξετε πριν είναι πάλι αργά.. Άλλωστε στα δύσκολα, είστε ακόμα καλύτεροι..

Δίδυμος
Γλυκά μου παράξενη η ημέρα σας και απρόβλεπτη. Τη κλείσατε τη συμφωνία, μια νέα δουλειά είναι όλη δική σας, όμως πάλι θα τα τσουγκρίσετε στο οικονομικό. Κάποιος δικός σας άνθρωπος, άλλα σας είπε και άλλα θα προκύψουν, γεγονός που θα σας αναστατώσει και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Θα σας πρότεινα να ηρεμίσετε και να δείτε τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και να συμβιβαστείτε. Στη τελική βάλτε κάποιους όρους. Το νου σας γιατί έχετε και τα υπαρξιακά σας.. μη τα διαλύσετε όλα!

Καρκίνος
Σήμερα που εσείς θα έχετε ορεξούλες για γούτσου-γούτσου, δε θα έχει ο σύντροφός σας. Εντάξει μη το πάρετε κατάκαρδα, ούτε να ξεκινήσετε τη μουρμούρα. Ότι και να σας πω, τις κουρτίνες θα τις κρεμάσετε και θα είναι και μαύρες και θα τα κάνετε και όλα μπάχαλο, αφού οι υποψίες για απιστίες και ψέματα θα πρωταγωνιστήσουν ξανά. Το ξέρουμε ότι είστε άρρωστοι με το ταίρι σας, αλλά τέτοιες συμπεριφορές οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα. Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Λέων
Η ημέρα των αναβολών. Να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά, γιατί ότι ραντεβού και αν έχετε, δε θα γίνει, όχι από τη πλευρά σας, αλλά από των άλλων. Ναι θα τα πάρετε στο κρανίο φουλ, γιατί δε σας αρέσει ούτε να σας στήνουν, ούτε οι ασάφειες. Εντάξει σας καταλαβαίνω, αλλά και εσείς, βρήκατε την ημέρα, που είναι όλοι μέσα στα νεύρα και στο άγχος. Πάρτε βαθιές ανάσες και αν σκοπεύατε να κάνετε το τραπέζι σε κάποιον, επιβεβαιώστε πιο πριν, μη κάνετε τσάμπα τα έξοδα..!!!

Παρθένος
Δύσκολη η ημέρα σας, αφού θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και θα σας τα ψάλουν κανονικά. Όμως εσείς δε θα το αφήσετε έτσι, αφού θα σας πνίγει το δίκιο και θα τα πείτε και εσείς χύμα και τσουβαλάτα. Καλά θα κάνετε, βέβαια να περιμένετε να υποστείτε και τις συνέπειες, που μπορεί να είναι καταστροφικές, μπορεί και όχι. Πάντως τα νεύρα σας δεν είναι και στα καλύτερά τους, αν μπορέσετε να αποφύγετε ένα τέτοιο γεγονός, θα ήταν το ιδανικότερο.

Ζυγός
Εντάξει να τα πάρετε τα χάπια σας, από νωρίς το πρωί γιατί σήμερα είναι οι ημέρα των παρεξηγήσεων και των τσακωμών. Ναι θα προκύψουν διάφορα, που ούτε οι άλλοι θα κρατήσουν τις κουβέντες τους, αλλά ούτε και εσείς. Σχέσεις, που δεν έχουν γερές βάσεις, διαλύονται και αυτές που τις έχουν τη παθαίνουν τη ταραχή τους. Τι να σας πω, να κλειστείτε μέσα στο σπίτι; Να μη σηκώσετε το τηλέφωνο; Δε γίνεται. Πρέπει να το αντιμετωπίσετε και αυτό το τσουνάμι.

Σκορπιός
Μέσα στα νεύρα θα είστε σήμερα από νωρίς το πρωί. Θα σας φταίνε οι πάντες και τα πάντα, αλλά αυτή τη φορά, σας έδωσαν και αφορμές και τα έχετε πάρει στο κρανίο φουλ. Πάλι κάνετε εκείνο το ξεσκαρτάρισμα, πάλι διώχνετε από κοντά σας τον κόσμο, κοιτάξτε να είστε σίγουροι για τα πάντα, πριν πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις. Εντάξει δε σας αρέσουν οι κόλακες και οι συμφεροντολόγοι, αλλά μήπως κάπου κατά βάθος φταίτε και εσείς;;;

Τοξότης
Στο παράθυρο σας βλέπω όλη την ημέρα, να κοιτάζετε τον ουρανό και να σκέφτεστε πολύ ρομαντικά. Θα είναι κάποιο φίλο σας; Κάποιο εραστή σας; Πάντως θα έρθουν πολλές ιδιαίτερες εικόνες στο μυαλό σας, που κάποιες θα σας κάνουν να δακρύσετε και κάποιες να χαμογελάσετε. Μήπως να σηκώνατε εκείνο το τηλέφωνο και να κάνατε την επαφή;;; Στην εποχή μας η επικοινωνία είναι άμεση και άκρως οικονομική.. Άντε μη το σκέφτεστε!!!

Αιγόκερως
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα τα πάρετε κρανίο φουλ. Απρόβλεπτα γεγονότα σας αποσυντονίζουν κανονικά και εσείς μέσα στο δικό σας το χαμό, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και αυτά! Θα φωνάξετε, θα βρίσετε, θα ανέβει η πίεση κανονικά, πάντως νομίζω πώς ξεφεύγετε εντελώς και θα σας έχουν με υπογλώσσια κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Το νου σας, μην αντιδράσετε έτσι όπως σας λέω, αντιθέτως ψυχραιμία και λογική πάνω από όλα!

Υδροχόος
Πάλι έχετε βάλει ένα στόχο, δύσκολο πολύ αλλά όχι ακατόρθωτο. Είναι επαγγελματικό;; Είναι ερωτικό;;; Η νεκροψία θα δείξει, γιατί με εσάς, τα απρόβλεπτα τα πλασματάκια που έχουμε μπλέξει, δε ξέρουμε πραγματικά το τι μας ξημερώνει. Τα μεγάλα όνειρα, θέλουν μεγάλες πράξεις και κάποιους συμβιβασμούς. Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να δουλέψετε σκληρά εκ νέου. Καιρός να ξεχάσετε τους τίτλους, τα λάφυρα, τις περασμένες τις εποχές και να ζήσετε λίγο το τώρα!

Ιχθύες
Καλά είστε απίστευτοι τύποι. Όλος ο κόσμος σφάζεται κανονικά σήμερα και εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Πώς γίνεται αυτό, να μας το πείτε… Μα κάθε φορά.. Όνειρα κάνετε, είστε φιλόδοξοι, αισιόδοξοι, χαρωποί και έτοιμοι για όλα. Γλυκά μου καλά κάνετε, αλλά προσγειωθείτε λίγο πίσω στη γη, γιατί πολύ φαντασία έχει πέσει στο όνειρο και σας βλέπω να γκρεμοτσακίζεστε από στιγμή σε στιγμή. Πατήστε φρένο γιατί έρχεται το κουλό..

magicfariel@gmail.com