Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 08/11-09/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο ήθελα να κοιμηθώ, να πέσω βαθιά, να ταξιδέψω στο όνειρο, να ξυπνήσω και εγώ μια φορά σα
φυσιολογικός άνθρωπος.. Βρέχει έξω, έχει κρύο, τι πιο ωραία, τα παπλώματα και τα χουζουρέματα.. Αλλά να που το ξωτικό, πρέπει να κάνει και τη κουκουβάγια..

Να το πάμε λίγο πιο gothic; Κάνω τη γυναίκα βαμπίρ. Πολύ άνετα, αφού δεν είναι μια τυχαία νύχτα, ή ένα τυχαίο ξημέρωμα. Η πανσέληνος εχθές, όσο βράδιαζε, έδινε ρέστα και εκεί που ήμουν ψύχραιμη, ξαφνικά φούντωνα και ξανά φούντωνα μέχρι που πήρα φωτιά ολόκληρη και αποφάσισα να αποσυρθώ..
Όμως δεν ήταν γραπτό να κοιμηθώ, από όλες τις απόψεις.. Αστραπές βροντές εγχώριες, όχι απαραίτητα όμως, αφού αν το πιάσουμε και λίγο μεταφορικά το θέμα, θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού ας υποθέσουμε, φώτα έντονα, κόσμος και φασαρία, αυτή η γλυκιά η φασαρία.. Ναι είμαι ακόμα μαγεμένη από το φεγγάρι, όμως ξέρω τι λέω και πού αναφέρομαι..

Insomnia μωρό μου, για πάρτη σου.. Τι άλλο θες να σου πω..

Καλό ΣΚ σε όλους!!!


Κριός
Αν και γκρίζος ο ουρανός, εσείς θα ξυπνήσετε με τρελά κέφια. Ναι σήμερα, θα θελήσετε να κάνετε όλες τις δουλειές του σπιτιού, να πάτε για ψώνια, να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και δε μπορούν να γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Δε σας πτοεί η βροχή, δεν είστε άλλωστε και από ζάχαρη. Χαρωπή η ημέρα σας χαρείτε την, γιατί αύριο Κυριακή, επιστρέφουν τα μουτράκια. Γίνεστε καχύποπτοι πολύ, με τους πάντες και τα πάντα και ξεκινάτε τις ερωτήσεις. Πιάστε και τη λάμπα εκείνη την ανάκρισης. Πρέπει να μάθετε την αλήθεια!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί σήμερα με ένα φίλο σας. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας και αφήστε για λίγο στην άκρη τους τίτλους και τα λεφτά. Αν χρειαστεί να ξοδέψετε και κάτι παραπάνω, κάντε το αρκεί να περάσετε καλά. Μοιραστείτε, για να λάβετε όχι κάτι αντίστοιχο, αλλά συναισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς. Σήμερα εσείς έχετε, αύριο θα έχουν οι άλλοι. Ξεχάστε για λίγο τη τσιγκουνιά σας. Η Κυριακή η ημέρα της αμπελοσοφίας, αφού θα το ρίξετε στη σκέψη για το τι θα κάνετε στη ζωή σας από εδώ και πέρα και ποιοι θα είναι δίπλα σας. Εξετάστε όλες τις περιπτώσεις και μη κρεμάσετε κανέναν άδικα!

Δίδυμος
Τις ημέρες αυτές θα δουλέψετε, θέλετε, δε θέλετε! Ή μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά , ή όχι. Σήμερα θα πάρετε τις αποφάσεις σας, ξέρετε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και μόνο αυτό θα σκέφτεστε. Ναι η δουλειά φέρνει το χρήμα και κάπως έτσι επιβιώνουμε.. Η Κυριακή σας όμως θα είναι λίγο ζόρικη, αφού ξαφνικά εκεί που δεν έχετε τίποτα να κάνετε, θα προκύψουν τα πάντα και θα χρειαστεί να τρέξετε για εκείνους τους επαγγελματικούς λόγους που λέγαμε.. Δώστε προσοχή, τώρα που παίζει, γιατί από έρωτα τα πιάσατε τα λεφτά σας.. Κάτι πρέπει να πηγαίνει καλά.. στη ζωή αυτή..!

Καρκίνος
Κάτι θα σας προτείνουν σήμερα, αλλά εσείς το μόνο που θέλετε είναι να αρνηθείτε και να χουχουλιάσετε. Επειδή συνήθως δε δίνετε ξεκάθαρες απαντήσεις, θα σας βασανίσουν κάπως, για αυτό πείτε ένα όχι εξαρχής να ξεμπερδεύετε. Αφήστε το θέατρο για μια άλλη μέρα. Η Κυριακή σας είναι εντελώς διαφορετική. Νιώθετε καλύτερα, πιο ρομαντικά, πιο ερωτικά. Έχετε και όρεξη για νάζια και κουβεντούλες. Κάπως έτσι μπορεί να μάθετε την αλήθεια για θέματα που ψάχνετε καιρό τώρα και σας βασανίζουν. Δίνετε το μέλι σας, παίρνετε τη πληροφορία! Υπόγειες καταστάσεις..

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες θα είστε όλο το ΣΚ! Δε σας πτοεί τίποτα, ούτε η βροχή, ούτε το κρύο, ότι θελήσετε να κάνετε, θα το κάνετε με πολύ τόλμη και θάρρος. Μπράβο σας, ετοιμαστείτε να γίνετε μούσκεμα, να κρυώσετε και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι. Γιατί ως συνήθως, δεν ακούτε κανέναν! Σε πρώτο πλάνο ο εαυτός σας και τις δυο ημέρες, συνεπώς οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν, άμα αποζητούν και τόσο πολύ τα παρέα σας, παρά εσείς. Είτε μείνετε σπίτι, είτε σας φάνε οι δρόμοι, όλα επιλογή σας θα είναι, για αυτό διασκεδάστε το όσο γουστάρετε!!!

Παρθένος
Αυτό που έχει τραβήξει τη προσοχή σας τις ημέρες αυτές, ή το άτομο, δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι φυσικά, σας βασανίζει πολύ! Θέλει δουλειά ακόμα, είτε είναι κάποιο έργο, είτε μια σχέση και μη περιμένετε να γίνουν θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα εμπόδια που έχουν προκύψει, σας λένε κάτι. Ψάξτε το και να είστε υπομονετικοί. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, να είστε σίγουροι. Κυριακή τώρα, φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο. Ένα μικρό ταξιδάκι, ακόμα και στα Καλύβια για μπριζολάκι, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Αλλάξτε παραστάσεις, επιβάλλεται!

Ζυγός
Τέλειο το ΣΚ σας, μη το πείτε ούτε το παππά. Ήρεμοι θα είστε, χαμογελαστοί και ατάραχοι. Απίστευτο και όμως αληθινό. Κάντε ότι σας αρέσει, σήμερα είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να πάτε μια βόλτα, να δείτε φίλους, να αλλάξετε παραστάσεις. Ακόμα και σπίτι αν καθίσετε, μια ταινία εποχής ή άκρως ρομαντική, θα σας έφτιαχνε το κέφι το ίδιο. Η Κυριακή σας βρίσκει περισσότερο προσγειωμένους στη πραγματικότητα, αφού η δουλειά σας είναι το μεγάλο το βάσανο. Σκεφτείτε θετικά, βάλτε νέους στόχους και θα τους πετύχετε όλους, να είστε σίγουροι για αυτό!!!

Σκορπιός
Όχι δεν θα έχετε και τρελά κέφια σήμερα. Θα σας πάρει λίγο από κάτω, αυτή είναι η αλήθεια, γιατί ξαφνικά το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε ανθρώπους και σχέσεις, που υπήρχαν μια φορά και ένα καιρό και τώρα πουθενά. Ναι ένα flash back θα το κάνετε και η επιθυμία σας για να ερωτευθείτε, να παθιαστείτε, να ζήσετε ξανά το όνειρο, θα γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, διεκδικείστε αυτό που πραγματικά θέλετε. Η Κυριακή σας ευτυχώς πιο χαρωπή. Με κόσμο θα είστε, συζητήσεις πολλές θα γίνουν, όμως για εσάς, δε θα μάθει κανείς, τίποτα απολύτως!

Τοξότης
Το είπαμε, τέρμα οι χαρές και τα γλέντια. Από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα είναι πιο δύσκολη από την άλλη. Σήμερα θα σας ζητήσουν διάφορα πράγματα, που εσείς δε θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία και αυτό θα είναι η αιτία να προκύψουν εντάσεις, είτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, είτε με τους συνεργάτες σας. Δώστε βάση σε αυτά που σας λένε και μη κάνετε του κεφαλιού σας. Αύριο δε, τι Κυριακή σας ξημερώνει δε ξέρετε, θα σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας. Εντάξει ζοριστήκατε λιγάκι, αλλά αυτό δεν είναι η αιτία να το βάλετε πάλι στα πόδια. Στη μάχη φαίνεται ο ικανός!

Αιγόκερως
Έχετε τα κέφια σας, πάει τελείωσε. Δε σας ρίχνει κανείς και τίποτα το ηθικό. Σήμερα δε ξέρω, ή θα φτιάξετε ένα φαγητό που δεν έχετε ξανά μαγειρέψει, ή θα αναλάβετε ένα έργο, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πάντως η περιέργεια που έχετε, θα σας οδηγήσει σε νέα, πρωτότυπα μονοπάτια. Καλά θα κάνετε, να ξεκινήσετε να ρωτάτε, να μάθετε πρώτα τα απαραίτητα και μετά να ξανοιχτείτε. Αργά και σταθερά. Και με γνώση πάνω από όλα. Η Κυριακή σας βρίσκει ακόμα πιο ανεβασμένους ψυχολογικά, αφού τελικά πέτυχε το γλυκό και ακούσατε και πόσα μπράβο. Κάτι σας έχει ξεσηκώσει τρελά και δε μαζεύεστε με τίποτα..

Υδροχόος
Και ναι το ΣΚ αυτό θα ξεπροβάλει το παιδί που κρύβετε μέσα σας και θα παίξετε πολύ θαρρώ.. Από όλα τα καλά θα έχουν οι ημέρες σας, αρκεί να αποφασίσετε για το τι θα κάνετε, πώς το θέλετε και γιατί.. Οι επιθυμίες σας πάνω από όλα. Ακόμα και το σύμπαν, έχει κατά γοητευτεί από τη προσωπικότητά σας. Σήμερα παίξτε με όλο σας το είναι. Χαμογελάστε, πειράξτε κόσμο, ναι ένα μικρό κακό διαβολάκι. Παραδεχτείτε το, σας αρέσει πολύ και μόνο που το διαβάζετε. Αύριο Κυριακή, σοβαρεύουν λίγο τα πράγματα, γιατί τα επαγγελματικά σας σχέδια, πάλι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ναι χτυπούν τα τηλέφωνα, συζητήσεις από εδώ, ραντεβού από εκεί, άλλο αγαπημένο σας σπορ..!!!

Ιχθύες
Αγαπητά μου πλασματάκια σήμερα με το που θα ανοίξετε τα ματάκια σας, να προσμένετε να ακούσετε και το κουλό! Ναι κάτι θα σας πουν, που θα σας χαλάσουν πολύ το κέφι, δε ξέρω κατά πόσο θα συγκρατηθείτε, πάντως δε θα μιλιέστε για πολλές ώρες, να υποθέσω. Ή θα τα κάνετε όλα λίμπα και καταστρέφετε την ημέρα. Διαλέγετε και παίρνετε. Θα σας πρότεινα λοιπόν, να το αφήσετε να το πάρει το ποτάμι. Ίσως να ήταν μια κακιά στιγμή. Κυριακή τώρα, εσείς θα κάνετε πλάνα για το μέλλον. Θα βρείτε ακόμα και τη πιο ξεχασμένη ψυχή, αρκεί να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας! Έτσι σας θέλω!

magicfariel@gmail.com