Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Υδροχόος ένας Απρόβλεπτος Χαρακτήρας, by F’Ariel!

Ακόμα μια παραγγελιά! Η συγκεκριμένη είναι παράξενη και μυστήρια, αφού η ενδιαφερόμενη ψυχή, έχει και ωροσκόπο Ταύρο! Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, είναι μια άλλη ιστορία!!! Όμως, αφού το ψάχνει και θέλει να μάθει, ας του αποκαλύψω τα μυστικά μου, όχι όλα βέβαια και ας
βγάλει το πόρισμα από μόνος τους.. Πώς το λένε.. ήθελες τα, και έπαθες τα…

Το φρόνιμο είναι, να ξεκινήσω από τον Υδροχόο, γενικότερα ως ύπαρξη και μετά να καταλήξω στο τι εννοεί ο ποιητής, όταν υπάρχει ένας Ταύρος ως ωροσκόπος στο παιχνίδι.

Ας τρελαθούμε λοιπόν..

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος, πρωτότυπος, ζωηρός και επινοητικός πολύ. Ποτέ δεν ακολουθεί κανέναν, έχει το δικό του το μονοπάτι, για αυτό θεωρείται και εκκεντρικός και πολύ δύσκολος στο να τον πλησιάσεις. Είναι ανθρωπιστής, όμως με το δικό του, το μοναδικό τον τρόπο. Όλα ωραία ως τώρα.

Όμως έχει και την άλλη του τη πλευρά, εκείνη τη σκοτεινή που του αρέσει και περισσότερο. Είναι πολύ πεισματάρης, απρόβλεπτος, χαώδης, ιδιότροπος, επαναστατικός και πολύ αυστηρός. Συνήθως είναι ψυχρός και απόμακρος και δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τη γνώμη του κόσμου. Θα αντιδράσει, έτσι όπως θέλει, όποτε θέλει και ότι συμβεί! Και εννοείται ότι πολλές φορές, μη πω τις περισσότερες, δεν αντιλαμβάνεται το πόσο έχει πληγώσει αυτούς που τον νοιάζονται.. Όποιος αγαπά έναν Υδροχόο, υποφέρει γλυκά, τι να κάνουμε τώρα..

Συνήθως ή έχει ένα γεροδεμένο σώμα, ή ψιλό και λιγνό. Τα μάτια του μπορεί να είναι καθαρά, φιλικά, διαπεραστικά, όμως πάντα ψυχρά, γιατί όπως όλοι ξέρουμε καθρεπτίζουν τη ψυχή.. Μπερδεύουν τα μάτια ενός Υδροχόου, προκαλούν ταραχή μεγάλη..!!! Όσο για την αύρα του, όπου πάει αναστατώνει.. Αλλά και πάλι λίγοι θα τον πλησιάσουν..

Το όνειρό του, η μηχανή του χρόνου! Να μπει μέσα και να ταξιδέψει παντού! Σε όλο το πλανήτη, σε όλες τις εποχές, να πάει ακόμα και στο μέλλον, γιατί η φύση του είναι τέτοια. Το ζώδιο αυτό, δεν ανήκει καν στη γη, αφού είναι ο αέρας ο ίδιος, βιώνει τις φαντασιώσεις του και είναι συνήθως εκτός πραγματικότητας, για τους λοιπούς ανθρώπους!

Ως σχέση, ο Υδροχόος είναι άπιαστος. Η ελευθερία είναι το οξυγόνο του και αν και έχει πολλές σχέσεις στη ζωή του, δύσκολα παντρεύεται! Είναι ανεξάρτητος πολύ και προτιμά τις «φιλικές» τις σχέσεις, παρά τις κανονικές με στάμπα. Σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο παραπέρα. Αλλά καμία απαίτηση προς το άτομό του. Ο άνθρωπος που θα καταφέρει να τραβήξει τη προσοχή του, θα πρέπει να έχει πιάσει το νόημα εξ αρχής. Δηλαδή να γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο απαραίτητος στον Υδροχόο, έτσι ώστε να μη μπορεί να ζήσει δίχως εκείνον! Δύσκολο πολύ, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Το παράξενο της υπόθεσης είναι, ότι ενώ ο ίδιος μπορεί να είναι άπιστος, δε δέχεται σε καμία περίπτωση να είναι και το ταίρι του με αυτόν! Πόσο εγωιστικό Θεέ μου, αλλά πόσο ηθικό και σωστό! Ιδιαίτερα εάν ο Υδροχόος, είναι άντρας! Αυτά κάνει ο δίκαιος ο Κρόνος! Τα θέλει όλα δικά του. Στη περίπτωση που απατήσεις έναν Υδροχόο, εννοείται ότι θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχει και η περίπτωση να εξαφανιστεί και να μη το ξανά δεις ποτέ στη ζωή σου.. Ναι τα κάνει και αυτά!

Ως Εραστής τώρα, τι να πρώτο γράψω και τι να πρώτο αφήσω! Σοκάρομαι μόνο με τη σκέψη! Ο Υδροχόος είναι πολύ εγκεφαλικός τύπος! Αν δε κάνει πρώτα σεξ μαζί σου εκεί μέσα στο μυαλό, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεις το σώμα του γυμνό! Απίστευτο, έτσι;;;; Είναι παράξενη υπόθεση και εκεί.
Πρώτα θα σε σοκάρει με τη ψυχρότητά του και την αδιαφορία του και μετά αφού βιώσεις την υπέρτατη μάχη, τύπου διαλύεται όλος ο κόσμος σου ένα πράγμα, εκεί θα σου δοθεί με πάθος ανεξέλεγκτο και εντάξει, ο πανικός ο ίδιος! Μια κρύο και μια ζέστη! Αυτά θέλουν οι Υδροχόοι, αυτά κάνουν οι Υδροχόοι.
Μπορεί να γίνει ακόμα πιο παράξενος εραστής, αφού του αρέσουν τα περίεργα, τα sex toys, το group sex και οτιδήποτε, ναι έχει και διαστροφές, που πρέπει να τις ικανοποιήσει, σε αυτή τη ζωή και όχι στην άλλην!

Αυτά τα ολίγα για τον Υδροχόο!

Υπάρχουν και άλλα φυσικά, μπορεί να γίνει ατελείωτη η ανάλυση προς το ζώδιο αυτό, αλλά θα ξεφύγουμε εντελώς και δε κάνει..!!!

Και πάμε τώρα να δούμε, για εσένα αγαπητέ μου, που έχεις ωροσκόπο Ταύρο, τι σημαίνει;;; χα χα χα … εσύ και αν τα έπιασες τα λεφτά σου.

Δυο άνθρωποι ξεχωριστοί. Διχασμένη προσωπικότητα. Του ύψους και του βάθους. Του βουνού και της θάλασσας. Ο αέρας με τη γη! Κοινά στοιχεία ναι, όμως με το πιο παράξενο και μυστήριο τρόπο!

Ο Ταύρος είναι και αυτό σταθερό ζώδιο, όμως βαστάει και με τα δυο του πόδια στη γη αυτή. Ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και γιατί. Δε βιάζεται, έχει απίστευτη υπομονή και επιμονή, σκάει γάιδαρο που λέμε, αλλά η απόφαση που θα πάρει όταν τη πάρει, θα είναι αυτή και τέλος! Ξεροκέφαλος και πεισματάρης, όσο εκεί που δε φτάνει. Να ένα κοινό στοιχείο με τον Υδροχόο!

Αρέσουν και στους δυο οι υλικές οι απολαύσεις, αλλά ο Ταύρος ζει για να έχει ένα δικό του σπίτι, τη φωλίτσα του, τη γωνίτσα του, ενώ ο Υδροχόος, το έχει ως φρούριο. Και όχι δε ζει για το σπίτι των ονείρων του. Συνεπώς, εδώ υπάρχει μεγάλη σύγχυση γιατί εκεί που η μια πλευρά θέλει ασφάλεια, η άλλη πλευρά τα διαλύει όλα! Εδώ και αν έχουμε κρύο-ζέστη! Μέσα σε ένα μυαλό, σε μια ψυχή!

Κοινό σημείο είναι το θέμα της πίστης! Δεν τους αρέσουν τα ψέματα, δε συγχωρούν ποτέ έναν άπιστο σύντροφο, τα κάνουν όλα μπάχαλο, ή φεύγουν, εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Πάλι καλά.. χα χα ..

Ο Ταύρος είναι του καναπέ, ενώ ο Υδροχόος βρίσκεται ήδη στο διάστημα. Για αυτό εσύ είσαι συνεχώς στο κόσμο σου και όταν σου μιλάνε θες και λίγη ώρα, για να απαντήσεις. Πρέπει να επιστρέψεις πίσω..

Βασικά ο Υδροχόος είναι αυτός που ξαμολιέται στο σύμπαν και ο Ταύρος τον ξανά μαζεύει πίσω! Είναι μια σχέση παράξενη, δύσκολη, όμως πολύ εξαρτημένη, αφού ουσιαστικά ο ένας καλύπτει τα κενά του άλλου. Δηλαδή η τρέλα συναντάει τη λογική και το αντίστροφο!

Έχω κάτι χάπια.. τα θες;;;; χα χα χα …

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos