Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 17/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, its Friday I’m in love! Όχι πως τις άλλες τις ημέρες δεν είμαι, αλλά σήμερα πιο πολύ! Το σύμπαν παίζει πολύ άτακτα παιχνίδια και νομίζω πως
έχει συνωμοτήσει με αυτό το Κάρμα και κάτι γίνεται πίσω από τη πλάτη μου.
Ανεξήγητα πράγματα μου συμβαίνουν τις ημέρες αυτές, από τη μια γοητεύομαι πολύ, από την άλλη όμως απογοητεύομαι ακόμα περισσότερο, γιατί η αλήθεια είναι ότι το αίνιγμα και το υπονοούμενο, πηγαίνουν σύννεφο!!!

Ωραίο όλο αυτό το παιχνίδι του μυαλού, έτσι να δουλεύει ο εγκέφαλος, αλλά ο δικός μου μωρό.. έχει πάρει φωτιά! Θα κάψει φλάντζα σε λίγο και μετά, δε θα καταλαβαίνω γρι! Ούτε φυσικά θα πιάνω πουλιά στον αέρα.. χα χα .. και ναι σκέφτομαι λίγο πονηρά και πρόστυχα πρωί-πρωί.. θα φταίνε οι μέρες!!


Ψάχνεις να βρεις το τέλειο και αυτό δεν υπάρχει. Όμως αυτό που ψάχνεις είναι μπροστά σου και ακόμα το κοιτάς, το περιεργάζεσαι, απορείς, νομίζω δε μπορείς να το πιστέψεις, αλλά ναι είμαι η γυναίκα των ονείρων σου! Όχι αγάπη μου, δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι, απλά σου λέω πως έχουν τα πράγματα. Ψάξε και άλλο, εκεί στη πιάτσα που γυρνάς και παίζεις τα άτακτα παιχνίδια σου, αλλά όταν είσαι μόνος, αυτή που είναι δίπλα σου και σου κρατά το χέρι είμαι εγώ και καμία άλλη τσούπρα..

τεσπα.. έτσι να μιλήσουμε και λίγο νεανικά.. Εδώ είμαι και σε περιμένω … ακόμα..

Καλό ΣΚ σε όλους…!!!



Κριός
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, μέσα στα χαμόγελα και τη χαρά, όμως σοβαρευτείτε λιγάκι και ασχοληθείτε με εκείνες τις εκκρεμότητες, που υπάρχουν στην άκρη του μυαλού σας και σας βασανίζουν πολύ. Μη ξεκινήσετε κάτι νέο, γιατί μετά να περιμένετε να γίνουν όλα ένας αχταρμάς και να αγχωθείτε πολύ. Οργανωθείτε και βάλτε προτεραιότητες. Για να είστε ξένοιαστη από αύριο!

Ταύρος
Σας ξημέρωσε μια πολύ παράξενη ημέρα που θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις όλων των ειδών. Μπορεί από την αρχή να μη δείξει κάτι τέτοιο, αλλά όσο περνάει η ώρα, κάτι θα συμβεί, κάτι θα μάθετε που θα απογειωθείτε από τη χαρά σας. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ότι θα συναντήσετε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και συγχρόνως τους σκέφτεστε πολύ τον καιρό αυτόν! Και λέω εγώ.. ναι εντάξει..!!

Δίδυμος
Λοιπόν γλυκά μου ετοιμαστείτε να συναντήσετε μια παλιά σας αγάπη, έναν έρωτα ίσως κάπως ανεκπλήρωτο, πάντως το παρελθόν ξανά χτυπά και πολύ δυνατά μάλιστα! Κάποιος ή κάποια σας θέλει πίσω και θα κάνει τα πάντα για να σας έχει. Αυτό από τη μια θα σας γοητέψει αρκετά, από την άλλη ίσως να σας δημιουργήσει και προβλήματα. Πάντως τη σύγχυση τη παίρνετε και άντε να εξηγήσετε τα ανεξήγητα!

Καρκίνος
Σήμερα θα το πάρετε απόφαση ότι για να προχωρήσουν τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια, θα πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά και απόψεις φυσικά και να κινηθείτε διαφορετικά. Είστε σε πολύ καλή διάθεση και αυτό θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το κλίμα στη δουλειά και να συνεργαστείτε πιο ομαλά με τους άλλους. Διώξτε οτιδήποτε δε σας κάνει, μη τα λυπάστε, το κάθε πράγμα στο καιρό του. Τώρα πάλιωσε. Καιρός να ανανεωθείτε..

Λέων
Η ημέρα σας κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη! Ένα ταξίδι. Το θέλετε καιρό τώρα, έχετε ανάγκη από τη διαδρομή και τις διαφορετικές εικόνες και θα προκύψει μια ευκαιρία, είτε μέσα από τη δουλειά, είτε για διασκέδαση, που θα την αρπάξετε και θα περάσετε και πολύ super! Μη το σκέφτεστε. Το ξέρουμε ότι δεν έχετε λεφτά, αλλά το καλό το παλικάρι έχει και άλλο μονοπάτι. Άλλωστε ως τις 21 πετάει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα!

Παρθένος
Λοιπόν να αρχίζετε να πιστεύετε σε εκείνο το καλό τον άγγελο που έχετε από πάνω σας και σας προστατεύει. Σήμερα ως δια μαγείας, ή θα σας επιστρέψουν κάτι χρωστούμενα, ή θα σας πληρώσουν κάποιους λογαριασμούς και θα πάρετε μεγάλη ανάσα. Πάντως το χρήμα θα κινηθεί υπέρ σας, για αυτό μη να μη γκρινιάζετε και φέρνετε την αρνητική ενέργεια προς το μέρος σας.. όλα καλά θα πάνε!

Ζυγός
Μπα είστε εσείς ερωτευμένοι; Έχετε χρόνο για τέτοια; Μέρα που θα βασανιστείτε πολύ με τέτοιου είδους σκέψεις. Βασικά ή βρίσκεστε σε δίλημμα ποιον να πρώτο διαλέξετε, ή είστε σε φάση, χωρίζω δε χωρίζω. Πάντως πριν πάρετε κάποια απόφαση, καλό είναι να συζητήσετε τις σκέψεις σας, με κάποιον που εμπιστεύεστε πολύ, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή πάνω σας, δε βλέπετε καθαρά!

Σκορπιός
Πολύ ερωτική η ημέρα σας. Θα λάβετε και χαρμόσυνες ειδήσεις, ανεβαίνει πολύ η διάθεσή σας, θα το δείτε. Το παρελθόν ξανά χτυπά! Κάποιος σας θέλει απεγνωσμένα και θα σας το δείξει έντονα. Τι θα κάνετε εσείς; Άγνωστο! Πάντως ναι θα παίξετε μπάλα, θα φλερτάρετε, θα ερωτοτροπήσετε γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη αυτό. Μπορεί να καταλήξετε και με σεξάκι, αλλά αυτό δε θα σημαίνει και κάτι, έτσι δεν είναι;

Τοξότης
Καλά σήμερα ερωτεύεστε ξανά από την αρχή μια παλιά σας αγάπη. Εκεί που το είχατε λήξει το θέμα, εκεί επιστρέφετε με πολύ πάθος και τρέλα. Όλο αυτό θα κρατήσει ως τις 25, για αυτό μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια. Απολαύστε τη στιγμή και αποφύγετε υποσχέσεις που δε σκοπεύετε να τηρήσετε ποτέ! Σεξ, πολύ από αυτό έχει η ημέρα σας, για αυτό φροντίστε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι. You never know..!

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητά μου θα έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο από τα παλιά. Όχι δε θα είναι ερωτικό, αλλά επαγγελματικό, αφού θα σας προτείνει να κάνετε ομάδα. Ναι θα χαρείτε πολύ, αλλά ως συγκρατημένα άτομα, θα πρέπει να το ψάξετε πρώτα, γιατί πιστεύετε ακράδαντα, ότι, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Να σηκώσετε το τηλέφωνο ακόμα και σε άγνωστο νούμερο, γιατί κάθε νέα συνεργασία, μπορεί να σας φέρει εκείνο το χρήμα που τόσο λατρεύετε!

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα και μέσα στις ιδέες! Εντάξει χαλαρώστε λιγάκι, γιατί εάν είναι να βγάλετε και λόγο, να περιμένετε να κόψουν μερικοί τις φλέβες τους. Δε μπορούν όλοι να ακολουθήσουν ούτε τις σκέψεις σας, ούτε τους ρυθμούς σας. Ο ενθουσιασμός που νιώθετε σας προκαλεί μια σύγχυση, μπορώ να πω και άλλα λέτε, άλλα θα εννοείτε. Συγκεντρωθείτε χρυσά μου..

Ιχθύες
Μέρα που σας ξημέρωσε. Φορέστε γυαλιά, καμπαρντίνα και κρυφτείτε στις γωνιές. Κάτι θα μάθετε, κάτι θα σας πουν, είστε και καχύποπτοι πολύ, περισσότερο σας βρίσκω να τα παίρνετε στο κρανίο και να κάνετε το κατάσκοπο. Και όλα αυτά στο χώρο που εργάζεστε και μέσα από τους φίλους σας. Δηλαδή ένα μπάχαλο η κατάσταση. Μη πιστεύετε τίποτα τις ημέρες αυτές. Τα περισσότερα είναι φαμφάρες. Εσείς στο στόχο σας!

magicfariel@gmail.com