Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό-Ζυγό, από τις 4/10 – 25/10/2014, by F’Ariel!

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό και μετά στο Ζυγό! Να τρομάξουμε όλοι μαζί παρέα, γιατί η αλήθεια είναι ότι πάλι οι σχέσεις μας θα περάσουν από κόσκινο, πάλι παρεξηγήσεις θα προκύψουν και πάλι στο τέλος θα
έχουμε αίματα και λίγα λέω..

Μπορεί να μιλάω απλά, καθημερινά, γιατί η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι μια απλή, καθημερινή ύπαρξη, που ζω ανάμεσά σας και δε ξεχωρίζω για κάτι το ιδιαίτερο.. απλά μου αρέσει να γράφω και να ασχολούμαι με τα ζώδια.. Για αυτό θα αφήσω τις επιστημονικές τις έννοιες, άλλωστε δε τις κατέχω και θα συνεχίσω στο δικό μου το μοτίβο, αυτό του ξωτικού.. Και σε όποιον αρέσουμε.. Σωστά;;

Δε θα είναι καλές οι ημέρες για τους περισσότερους από εμάς, όμως θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα συγχρόνως.

Δηλαδή, εάν έχετε αγανακτήσει από μια δύσκολη επαγγελματική σχέση, κάποιοι θα ζητήσετε το λόγο και τα ρέστα και θα ρισκάρετε, αλλά θα δικαιωθείτε, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον. Οι συνέπειες μπορεί στην αρχή να φαντάζουν τραγικές, όμως η πορεία θα μπορούσε να είναι πολύ πιο συναρπαστική.

Εάν αγαπάτε και δε το λέτε, καιρός να το πείτε. Πρέπει η αγάπη να μαθευτεί, οι προθέσεις να φανούν και ο καθένας να πάρει το δρόμο του. Κάποιοι πληγώνονται και κάποιοι γίνονται ευτυχισμένοι, όμως για όλα υπάρχει μια αιτία, έτσι δεν είναι;; Σήμερα εσύ, αύριο εγώ, μεθαύριο ο άλλος, πάντως για όλους υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που μπορεί να φέρει την αληθινή ευτυχία, τον έρωτα, τη ζωή.. το φως το αληθινό..

Ο ανάδρομος Ερμής λοιπόν, θα χτυπήσει σε τέτοιου είδους αδύναμα σημεία, που σίγουρα έχουν να κάνουν με τις καθημερινές μας τις σχέσεις. Μη ξεχνάτε, ότι και αν σας συμβεί, οι ωραίοι οι τρόποι, είναι το κλειδί, για ένα αξιοπρεπές τέλος, ή αρχή.. Εσείς αποφασίζετε..



Κριός
Εσείς κάπως τη σκαπουλάρετε. Όχι εντελώς όμως, αλλά θα είστε σχετικά ψύχραιμοι, λογικοί και συμβιβαστικοί. Οικονομικά ζητήματα θα πέσουν στο τραπέζι ξανά, θα ξεφυτρώσουν από το πουθενά διάφορες οφειλές και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε όλα άμεσα! Αν είστε έτοιμοι να κλείσετε μια νέα συμφωνία, καλά θα κάνετε να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να ζητήσετε περισσότερα χρήματα. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι τα ξανά βρίσκετε, αφού προτείνετε λύσεις αυτή τη φορά. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να συναντήσετε μια παλιά σας αγάπη. Σε κάποιους θα κάνει καλό, σε κάποιους θα φέρει το χάος..

Ταύρος
Οι σχέσεις σας πάλι πέφτουν, στο τραπέζι επάνω. Τι να κάνουμε, τα ζώδια αυτά σας επηρεάζουν άμεσα! Ερωτικά θέματα, ένα άτακτο παρελθόν ας πούμε, κάνουν την εμφάνισή τους και εσείς θα πρέπει με ωραίο και λεπτό τρόπο να τα αντιμετωπίσετε, για να μην εκτεθείτε. Όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, να υποθέσουμε ότι το σύμπαν θα σας δώσει μια τέτοια ευκαιρία; Την αλήθεια να τη πείτε, με προσοχή όμως! Επαγγελματικά μη περιμένετε και θαύματα. Εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές, θα σας πάνε πίσω και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Συνηθισμένοι στα χιόνια, για αυτό οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή και κάποια στιγμή, θα έρθει στα ίσα του το πράγμα..

Δίδυμος
Ο ανάδρομος θα φέρει ανακατωσούρες πολλές στα επαγγελματικά σας θέματα. Εκεί που ήσασταν σίγουροι και αποφασισμένοι για κάτι, εκεί όλα θα ανατραπούν και θα γίνει ο χαμός. Βασικά μπορεί ακόμα να σας υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια και να πέσει στην αντίληψή σας ευτυχώς νωρίς και να τα κάνετε όλα ρημαδιό. Ψυχραιμία, γιατί οι καλοί οι τρόποι πάντα κερδίζουν στο τέλος, όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι. Εξαφανίζεστε από τους πάντες και τα πάντα, μπορεί να καταλήξετε και σε ένα βουνό απομονωμένοι, όμως προέχει η ψυχική σας υγεία, την οποία θα βρείτε με πολύ φυσικούς τρόπους..

Καρκίνος
Δε ξέρω πώς να σας πω τα μαντάτα.. Βασικά είστε στο κόσμο σας, ως συνήθως! Βρήκατε το μήνα, να πάτε να ζητήσετε μια αύξηση;;; Ή ακόμα αν σας προτείνουν μια δουλειά, να απαιτήσετε ακόμα περισσότερα;;; Ρισκάρετε πάλι σε λάθος εποχή. Αλλά ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί, όμως λίγο αργότερα, γιατί τώρα καίγεται το σύμπαν! Εντάξει, θέματα καριέρας θα σας βασανίσουν. Θέλετε επιτέλους να ανταμειφτείτε για τους κόπους σας και να σας φέρονται ίσα και δίκαια. Να περιμένετε να χαλάσει το κινητό σας, ο υπολογιστής σας ακόμα και η τηλεόραση του σπιτιού. Φτιάξτε τα!

Λέων
Το σπίτι σας και τα περιουσιακά σας, είναι αυτά που θα σας βασανίσουν πολύ. Ξαφνικά θα πρέπει να πληρώσετε διάφορα σπασμένα να το πω, κάτι που είχατε αμελήσει πριν χρόνια;; πάντως θα αγανακτήσετε γιατί πραγματικά δε παίρνετε καμία ανάσα τουλάχιστον με τα χρέη σας. Θα νιώσετε μια ανασφάλεια, όμως αν κινηθείτε με λογική και μέτρο, όλα θα τα αντιμετωπίσετε στο τέλος! Καλά θα κάνετε να προσέχετε τι λέτε και σε ποιον, γιατί οι παρεξηγήσεις θα είναι πολλές και καθημερινές. Προσοχή δώσετε στο αμάξι σας, γιατί μπορεί να σας αφήσει και από μπαταρία, στα καλά καθούμενα!!!

Παρθένος
Ξαφνικά θα έχετε την επιθυμία να ανοίξετε τη καρδιά σας και να μιλήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί. Αυτό το συναίσθημα, είναι καλό, όμως όταν δεν είστε θολωμένοι και ξέρετε πού εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Μη παρασύρεστε από συναισθηματισμούς και να είστε καχύποπτοι, γιατί οι εχθροί είναι καμουφλαρισμένοι τριγύρω. Μη δείχνετε τα αδύναμα σημεία σας. Να είστε ντόμπροι απέναντι στους ανθρώπους σας και να μη λέτε ψέματα. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας ζητήματα, μαζέψετε τα χρωστούμενα, πληρώστε τα σπασμένα, πάντως μην αφήνετε τρύπες ανοιχτές από εδώ και εκεί..

Ζυγός
Λοιπόν, πάλι κάτι σας μπήκε στο μάτι και θέλετε να το αγοράσετε πολύ, όμως είναι πανάκριβο ως συνήθως! Να μη κάνετε καμία αγορά, να το ξεχάσετε αυτό, γιατί μετά θα το μετανιώσετε στα σίγουρα. Μη λέτε ότι δε σας προειδοποίησα.. Για αυτό τις ημέρες αυτές θα αποφασίσετε να οργανωθείτε οικονομικά, να δείτε τι έχετε, πόσα θα έρθουν, πού θα τα δώσετε όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα χάος. Δε σας πτοεί φυσικά, αφού ζωή δίχως ανέσεις, δεν είναι ζωή για εσάς. Μαζευτείτε και ξεχάστε για λίγο τις αδυναμίες σας. Στη πορεία φυσικά θα σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας, τύπου πόσο ευτυχισμένοι είστε με τις επιλογές σας. Εδώ εσείς ξέρετε..

Σκορπιός
Χρυσά μου τι να πει κανείς για εσάς. Ο πανικός ο ίδιος! Ένας έρωτας από τα παλιά, επανέρχεται στο προσκήνιο και σας αναστατώνει είτε γλυκά, είτε πολύ βάναυσα. Πάντως θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, που αυτό σημαίνει ότι ή κάποιος θα πονέσει πολύ, ή θα χαρεί ως τον ουρανό και βάλε.. Κοιτάξτε σε επαγγελματικά ζητήματα να είστε ειλικρινής, να πάτε από το ίσιο το δρόμο, γιατί οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί να σας μπλέξει πολύ άσχημα. Όμως και εσείς πρέπει να ξέρετε τι θέλετε. Να είστε συγκεκριμένοι και σαφής, αλλά πάνω από όλα ο εαυτό σας. Πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο level..!!!

Τοξότης
Τη κάνετε για τα βουνά, κανονικότατα. Θέλετε να σκεφτείτε, να αδειάσει το μυαλό σας από τη σκέψη, δεν αντέχετε άλλο. Κάτι έχετε αφήσει πίσω, που θα έχετε την έντονη επιθυμία να το ξανά βρείτε. Μπορεί να είναι μια παλιά δουλειά, μια παλιά αγάπη, φίλοι καλοί αλλά ξεχασμένοι. Πάντως θα βρείτε το χρόνο και την όρεξη να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν και να ξανά κοιτάξετε από διαφορετική οπτική γωνία πλέον, σχέσεις που άξιζαν και αξίζουν να υπάρχουν μέσα στη ζωή σας. Να πάτε εκεί που σας αγαπούν και σας εκτιμούν ως ανθρώπους. Πολύ βασικό αυτό!!

Αιγόκερως
Περιττό να πω ότι οι εργασιομανής της παρέας, όλα στα κόκκινα, κανονικά και με το νόμο. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις για τα ζητήματά σας, δηλαδή το γνωστό plan b γιατί θα το χρειαστείτε από όλες τις απόψεις. Φροντίστε να είστε επικοινωνιακοί, περίεργοι, να ρωτάτε, γιατί πρέπει να συλλέξετε πολλές πληροφορίες, για να πετύχετε κάτι το αρκετά ακατόρθωτο. Οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται, γιατί τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και τα κενά αέρος, θα είναι πολλά και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα! Άγχος πολύ, πίεση πολύ, όμως το μυαλό σας θα στροφάρει κανονικά. Όλα αυτά όμως, μπορεί να αφορούν και άλλα ζητήματα, για αυτό προσοχή!!

Υδροχόος
Γλυκά μου επιτέλους, θα ασχοληθείτε με το image σας. Καιρό σας το φωνάζω, όμως να που έφτασε ο καιρός, αφού αυτή τη φορά το νιώθετε και εσείς από μόνοι σας. Ναι θα κάνετε τα πάντα για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Θα τα καταφέρετε, γιατί σας έχουν πιάσει οι γλύκες σας τώρα τελευταία.. Ξανά κάνετε συζητήσεις με ανθρώπους που μπορεί να συνεργαστείτε, μπορεί και όχι. Να κοιτάξετε το καλύτερο για τον εαυτό σας, ναι μεν το συμφέρον σας, αλλά και για την εικόνα σας, ιδιαίτερα εάν είστε δημόσιο πρόσωπο. Σε αυτό μη συμβιβάζεστε! Βελτιώσετε τον τρόπο που πλασάρετε τον εαυτό σας και θα φτιάξουν πολύ τα πράγματα, ιδιαίτερα εάν έχετε κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα.. Εννοείται ότι απαγορεύεται να ταξιδέψετε.. χα χα .. αλήθεια λέω!!

Ιχθύες
Θα προσπαθήσω να σας τα πω όσο πιο όμορφα μπορώ, αλλά να που δε γίνεται. Λοιπόν, αν μια φορά και ένα καιρό, δεν είχατε πληρώσει κάτι, αυτό θα σας θυμηθεί και θα σας χτυπήσει τη πόρτα κανονικότατα. Να το περιμένετε το εγκεφαλικό, από στιγμή σε στιγμή!! Ήσασταν και wild στα νιάτα σας, τώρα που βάλατε μυαλό, τραβάτε τα μαλλιά σας! Πάντως φαντάσματα σας επισκέπτονται όλων των ειδών. Ακόμα και ένας έρωτας παλιός, φτάνει στη πόρτα σας και παθαίνετε ένα σοκ. Μια φούντωση. Μια φλόγα. Πάντως αν είστε ελεύθεροι απολαύστε το, αν όχι, τότε δύσκολα τα πράγματα. Παρεξηγήσεις θα υπάρξουν αρκετές, να ξέρετε άγνωστο το τι σας ξημερώνει. Πάντως μπορεί να πάτε και σε ένα μέντιουμ μπας και ανακαλύψετε το μυστικό .. εκείνο..

magicfariel@gmail.com