Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 23/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους χειμώνας! Και αναρωτιόμουν, πότε θα ανάψω τζάκι, αλλά ήρθε η απάντηση, προφανώς
το ΣΚ αυτό! Εντάξει αρκετά με τις ζέστες και τους ήλιους, βαρέθηκα! Ήταν και ένα απαίσιο καλοκαίρι, από άποψη ψυχολογική, ας βάλουμε μια ρημαδό τελεία, να προχωράμε παρακάτω!

Νεύρα και άγχος! Μου φαίνεται πως ο ανάδρομος Ερμής, λίγες μέρες πριν φύγει, δίνει ρέστα! Αύριο έχουμε και εκείνη την έκλειψη στο Σκορπιό, δε ξέρω, πώς θα τελειώσει η εβδομάδα.. Θα έχουμε αίματα ή όλα θα κυλήσουν μια χαρά;;;;
Πάντως αν θεωρήσω τον εαυτό μου ως πειραματόζωο, τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Τσίτα και παραλογισμός, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! Συνεπώς, πρέπει να φορέσω ένα ζουρλομανδύα, γιατί βάλλομαι από όλες τις πλευρές!

Η αλήθεια είναι ότι δε τη παλεύω ούτε με τον εαυτό μου! Δεν υπάρχει και κανένα φως στον ορίζοντα, είμαι και ανυπόμονη πολύ, πέφτω κάθε μέρα και περισσότερο σε εκείνα τα σκοτάδια τα άκρως απαισιόδοξα και δε με σώνει κανένα χέρι.. Όχι δε βιάζομαι, η υπομονή μου είναι πέρα για πέρα γαϊδουρινή, όμως και έξι μήνες δεν είναι λίγο το διάστημα που προσμένω, για ένα θαύμα.. Όσο το αποζητώ, άλλο τόσο πραγματοποιείται κάπου αλλού και φυσικά, δε μπορώ ούτε καν να το αγγίξω..

Για αυτό αποσύρομαι.. δεν έχω να ελπίζω σε τίποτα.. ούτε καν σε εσένα..


Κριός
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε και πάλι και τα χαμόγελα. Κάτι έχει φτιάξει μέσα σας, νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και κάποια σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον, είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθούν. Όλα ρολάρουν ομαλά για εσάς και επαγγελματικά, αλλά και συναισθηματικά. Όμορφη η ημέρα σας, αφήστε την να κυλήσει έτσι όπως έρθει. Σύντομα θα έρθουν και λεφτά, είτε από τη πλευρά σας, είτε από κάπου αλλού!

Ταύρος
Επιτέλους φτιάχνουν οι σχέσεις σας με τον κόσμο. Είστε και εσείς πιο χαμογελαστοί, πιο δεκτικοί, πολύ ευαίσθητοι ξαφνικά; Πάντως κάνει και το σύμπαν τα μαγικά του και από εκεί που το τοπίο ήταν ρημαγμένο, εκεί που δεν υπήρχε καμία ελπίδα, εκεί ξαφνικά θα λάμψουν όλα! Παρηγοριά στον άρρωστο το λέω, αλλά να που τα άστρα είναι αισιόδοξα.. Για αυτό λοιπόν και εγώ όπως και εσείς, ας προσμένουμε εκείνο το θαύμα, είναι καλοδεχούμενο..

Δίδυμος
Να γελάσω τώρα ή μετά;; Σήμερα λέει θα σοβαρέψετε πολύ και θα ασχοληθείτε με τα θέματά σας, όμως με πολύ διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα δε θα σας πιστεύουν στην αρχή, θα νομίζουν ότι κάνετε πλάκα, αλλά εσείς το ρόλο το πήρατε και τώρα θα το παίξετε! Ναι οι λεπτομέρειες δε σας αρέσουν και τόσο, όμως τα άστρα θα κάνουν εκεί τα μαγικά τους και ξαφνικά θα σας αρέσουν και θα γίνετε και οι εκνευριστικοί της παρέας. Ξέρετε οι άλλοι δε παίζουν!! Χα χα ..

Καρκίνος
Καιρός να φτιάξετε πάλι τις σχέσεις σας και να γνωρίσετε και νέο κόσμο. Δημόσιες σχέσεις αυτό πρέπει να κάνετε, να κυκλοφορείτε, να σας βλέπουν, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε τους νέους στόχους που έχετε βάλει ή σας έχουν βάλει. Πάντως θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, για αυτό ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να σας δουν. Δε θα είναι επιφανειακό όλο αυτό, αφού οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε, μένουν στη ζωή σας, για καιρό..!!

Λέων
Ξαφνικά θα σας πιάσει πάλι μια μανία να φτιάξετε το σπίτι σας. Θα είναι από θέμα καθαριότητας; Θα πιάσετε πάλι το μυστρί; Καλά αυτό δε παίζει, κάποιος άλλος θα το κάνει, αλλά πάλι ξεσηκώνεστε για χοντρά πράγματα. Λάθος μέρα διαλέξατε, βροχές θα έχει, για αυτό αφήστε τις τολμηρές τις αποφάσεις και μην ενθουσιάζεστε τόσο εύκολα. Ποτέ δε τελειώνουν σε μια μέρα και μετά βασανίζεστε! Κάντε μια γενική, αλλάξτε κανένα ριχτάρι, ή κάδρο και αφήστε τα λοιπά για την άνοιξη..

Παρθένος
Καλά θα κάνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μιλήσετε στους κατάλληλους ανθρώπους για να σας έρθει και μια βοήθεια εξ ουρανού που λέμε και να μπορέσετε και εσείς να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς στόχους που έχετε βάλει. Ναι, οι γνωριμίες θα σας χρειαστούν, γιατί σας αρέσουν και τα δύσκολα και τα ακατόρθωτα. Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις. Κάντε δημόσιες σχέσεις!

Ζυγός
Λοιπόν σήμερα σας βλέπω να ανοίγετε τα τεφτέρια και να τα βάζετε κάτω, να δείτε τι έχετε, πώς θα περάσετε, τι θα πληρώσετε και αν θα μείνει και κάτι πίσω.. Αισιόδοξες σκέψεις κάνετε, γιατί η αλήθεια είναι ότι μια νέα δουλειά που θα σας προτείνουν, θα έχει όλες τις προοπτικές για να έρθουν εκείνα τα λεφτά που τόσο τα περιμένετε. Βέβαια, μην ελπίζετε σε θαύματα τρελά, για αυτό διαχειριστείτε σωστά αυτά που έχετε και όταν έρθουν και τα υπόλοιπα, τα κάνετε ρούχα!

Σκορπιός
Σήμερα ξεκινάνε τα γενέθλιά σας.. Το γνωρίζω και θα σας το κάνω το αφιέρωμα και θα είναι και πολύ super! Φοβερές ημέρες για εσάς, λαμπερές και φωτεινές, έχει φτιάξει πολύ η διάθεσή σας και αν και το σύμπαν παίζει άτακτα παιχνίδια, αυτή τη φορά νομίζω πως δε σας αγγίζει και τόσο.. Φτιάχνουν επιτέλους οι σχέσεις σας με τον κόσμο και έτσι και ο έρωτας ξανά μπαίνει στη ζωή σας και βρίσκετε και μια νέα δουλειά, εσείς που τη ψάχνετε..!!

Τοξότης
Είστε έτοιμοι για πόλεμο που εσείς θα το ξεκινήσετε, με πολύ χαρωπούς τόνους. Οι άλλοι μπορεί να πέσουν στα πατώματα, όμως εσείς πετάτε και κανείς δε μπορεί να σας πιάσει. Έχετε μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, κυρίως στη δουλειά σας και είστε και άκρως αποφασιστικοί. Δύσκολα θα σας χαλάσουν το κέφι, ούτε αντιρρήσεις θα σας φέρουν, άλλωστε στο τρελό δε λέμε ποτέ όχι!!

Αιγόκερως
Τι έγινε χρυσά μου; Αποφασίσατε να κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο; Πώς έγινε αυτό; Πάντως η ατζέντα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και γκλαμουριά. Μήπως θα πάτε και γυμναστήριο να γραφτείτε έτσι για να σας δουν και να τους δείτε; Πάντως δε κάθεστε φρόνιμα, θέλετε να βγείτε λίγο περισσότερο από το καβούκι σας και θα το κάνετε, έστω για μια ημέρα. Δημόσιες σχέσεις λοιπόν, ή άκρως κατασκοπευτικές;; Εσείς ξέρετε και μόνο εσείς..

Υδροχόος
Τσίτα τα γκάζια χρυσά μου! Η δουλειά και μόνο η δουλειά σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Κάτι έχετε στα σκαριά, κάτι ετοιμάζετε, στο αθόρυβο πάντα, όμως αυτό σας έχει στρεσάρει αρκετά και τον έχετε χάσει κάπως και τον ύπνο σας! Ναι κυνηγήστε το όνειρο, ποτέ δεν είναι αργά και όσο η ψυχή σας το αποζητάει με πάθος και πολύ τρέλα, άλλο τόσο εσείς πρέπει να είστε μάχιμοι και μέσα σε όλα. Σήμερα έχουμε πόλεμο. Όχι μεταξύ μας.. όμως με όλους τους άλλους!

Ιχθύες
Ωχ και πάλι ωχ! Ερωτεύεστε παράφορα μια νέα ύπαρξη που μπαίνει στη ζωή σας! Να και τα κουλά της ημέρα! Δε ξέρω πού θα πάτε ή τι συναντήσεις θα έχετε, πάντως μια νέα γνωριμία σας αναστατώνει γλυκά, σας ξεσηκώνει και δε ξέρω καν το πώς θα αντιδράσετε! Παίζει να χάσετε και τον ύπνο σας! Βέβαια αν μείνετε μέσα στο σπίτι, δε πρόκειται να έρθει από το παράθυρο. Πιστεύουμε στους αγγέλους, αλλά τους προκαλούμε κιόλας να αποκαλυφθούν.. Το νου σας!

magicfariel@gmail.com