Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 16/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ μαγικές οι ημέρες αυτές; Βλέπω παντού κάτι να λαμπιρίζει, τι να είναι τα αστεράκια του έρωτα;; Πυγολαμπίδες; Ή η μαγική μου χρυσόσκονη, που επιδεκτικά μου λέει,
«..με χάρισες, άδικα..» κάτι αστράφτει τέλος πάντων, με πολύ νάζι και πονηρά χαμόγελα.

Είναι μέρες όπου η διαίσθηση και η τηλεπάθεια είναι στα κόκκινα, κυρίως για όσους έχουν το χάρισμα αυτό.

Θέλω να κρυφτώ και δε μπορώ. Σε βλέπω εκεί να είσαι κάπου στα σκοτεινά και να με κοιτάς επίμονα. Θες κάτι να μου πεις. Όμως ο εγωισμός σου και το πείσμα σου δε σε αφήνουν. Συνεχίζεις και παρακολουθείς, γιατί βλέπεις κάτι που σου αρέσει, σε γοητεύει, σε αναστατώνει και ναι δεν έχω μόνο εγώ πεταλούδες στο στομάχι! Μη νομίζεις σε νιώθω, πιο πολύ από ποτέ.


Γιατί;;; Αυτό προσπαθώ να μάθω, αλλά ούτε αυτό με αφήνεις. Με έχεις σε μόνιμη τιμωρία, νομίζω και τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, με θες και στο ένα πόδι! Δε ξέρω πως να νιώσω. Γοητευμένη από το κρυφό σου το ενδιαφέρον..;; Μαγεμένη, από τα δικά σου τα νάζια..;; Θυμωμένη, ίσως επειδή ακόμα παίζεις άτιμα και κάνεις ζαβολιές..;;
Ναι μου αρέσουν πολύ οι ζαβολιές σου, είναι άτακτες σα το χαρακτήρα σου και αναρωτιέμαι πότε θα σε μαλώσω.. Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα, για να παίξω ναζιάρικα..

Αχ βρε εσύ… πότε θα μεγαλώσουμε και θα σοβαρευτούμε;;; Π Ο Τ Ε .. !!!

χα χα .. Καλή Συνέχεια σε όλους!!!



Κριός
Σήμερα αγαπητά μου θα συναντήσετε ένα άτομο που έχετε πολύ καιρό να δείτε, έτσι πολύ ξαφνικά. Θα βρεθεί στο δρόμο σας, γιατί σας ψάχνει μέρες τώρα και εσείς θα πρέπει να του αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας, γιατί το σύμπαν θέλει να επανέλθουν οι ισορροπίες. Μπορεί να έχετε καιρό να μιλήσετε, μπορεί να είχατε ψυχραθεί, πάντως η ευκαιρία να φτιάξουν οι σχέσεις σας, θα είναι αυτή η σημερινή. Κάντε το, αξίζει το κόπο!

Ταύρος
Μέρα παράξενη και σκοτεινή αφού το σύμπαν δεν έχει τα κέφια για να ασχοληθεί μαζί σας. Οτιδήποτε έχετε κανονίσει, να περιμένετε να αναβληθεί, γεγονός που σίγουρα θα σας αναστατώσει. Αν κρατήσετε τη ψυχραιμία σας και κινηθείτε έξυπνα, τότε όλα θα πάνε μια χαρά. Αν αρχίζετε να φωνάζετε και να παρεκτρέπεστε, τότε από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε. Συμβιβαστείτε!

Δίδυμος
Μέρα που να σας πω την αλήθεια μου τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και για ένα περίεργο λόγο, είτε έχετε πολλές δουλειές να κάνετε, είτε όχι, θα τα αφήσετε όλα για μια άλλη ημέρα. Άγνωστο για το πότε, αλλά δε χρειάζεται να πιέζεστε κιόλας. Αφού νιώθετε έτσι, αφήστε την ημέρα σας να κυλήσει, χαλαρά και δίχως πολλές σκοτούρες. Μέσα στο παιχνίδια, τα χαμόγελα και το φλερτ, σας βρίσκω… Δε καλοκαίριασε ξανά!!

Καρκίνος
Τα γκρίζα σύννεφα σας επισκέπτονται ξανά και το μυαλό σας πηγαίνει σε θέματα άλυτα που αφορούν είτε την υγεία σας, είτε κάτι οικογενειακό. Αυτές οι σκέψεις θα σας βασανίζουν όλη την ημέρα, για αυτό και εσείς κάντε κάτι για να τις αντιμετωπίσετε. Δηλαδή, μπορεί να βρείτε λύσεις στο πρόβλημά σας, γιατί αυτός είναι και ο λόγος που ξανά εμφανίσθηκαν στο προσκήνιο. Για δραστηριοποιηθείτε..

Λέων
Κάτι θα ακούσετε σήμερα και θα τρέξετε να το πείτε χαρτί και καλαμάρι και θα βάλτε και λίγη σάλτσα από επάνω. Μπράβο σας, να περιμένετε να εκτεθείτε κιόλας, γιατί δε σας τα είπανε σωστά και αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά. Καλά θα κάνετε λοιπόν, ότι και αν σας πουν, να το κρατήσετε για τον εαυτό σας, ή τουλάχιστον αν τόσο πολύ καίγεστε να το μοιραστείτε, κάντε και μια διασταύρωση, πιο πριν.. Το νου σας, παρεξηγήσεις on the way..!!

Παρθένος
Τα έξοδα που έχετε είναι πολλά και το μυαλό σας μέρες τώρα προσπαθεί να βρει κάτι που θα λύσει το πρόβλημα αυτό. Δεν είναι εύκολο, όμως αν έχετε ένα χόμπι δημιουργικό, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, έτσι για το χαρτζιλίκι σας. Κάτι θα ξεθάψετε από το παρελθόν σας, που θα σας χαρίσει και όμορφες αναμνήσεις αλλά και την όρεξη, να ασχοληθείτε ξανά από την αρχή.

Ζυγός
Μέρα καλή για εσάς, ευτυχώς έχετε ακόμα τη δύναμη να χαμογελάτε, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή που έχει κατσικωθεί στο σβέρκο σας, δε ξέρω πώς επιβιώνετε! Υπομονή 10 μέρες ακόμα και θα φτιάξει κάπως το πράγμα. Σήμερα θα είστε τόσο ήρεμοι, που θα βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που έχετε. Θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε και διορθώσετε κάποιο λάθος που κάνατε μια φορά και ένα καιρό. Τις σχέσεις σας να προσέξετε!!!

Σκορπιός
Πω πω σκοτεινοί και μυστήριοι που έχετε γίνει. Δε λέτε κουβέντα για τα νέα σας επαγγελματικά πλάνα, τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας! Εντάξει σας είπα να μη ξεστομίσετε τα μυστικά σας, αλλά το σύμπαν σας θέλει αστακούς! Προστατέψτε τα συμφέροντά σας, κοιτάξτε τη πάρτη σας και μόνο και ναι η ημέρα είναι πολύ θετική, κυρίως για θέματα εργασιακά και οικονομικά. Μήπως να ρισκάρατε και λίγο;;;

Τοξότης
Μέσα στα χαμόγελα είστε και πολύ ευτυχισμένοι. Τι άλλο να σας πω, έτσι θα νιώθετε τουλάχιστον σχεδόν όλο το μήνα. Μη σας παρασέρνουν οι γκρίνιες των άλλων, δε σας αγγίζει τίποτα που λέμε. Σήμερα δε θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο, θα σας το ανακοινώσουν καλύτερα, που θα ενθουσιαστείτε πολύ. Ή μια νέα δουλειά, σε ομαδικό πάντα επίπεδο, ή ένα ταξίδι αλλά θα είστε και εσείς μέσα. Πάντως μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει!!

Αιγόκερως
Μέρα που θα νοσταλγήσετε λίγο το παρελθόν και ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε. Σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε τους. Δεν είναι ντροπή και μια βόλτα για ένα καφεδάκι, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Κάποιος σας λείπει πολύ, η κολλητή σας;; ο αδερφός σας;; Πράξτε όπως νιώθετε, για να σας περάσει, πολύ σημαντικό αυτό και να γαληνέψει και η ψυχή σας. Το σύμπαν κάτι θέλει να σας πει..!!

Υδροχόος
Ρομαντικούς πολύ σας βρίσκω σήμερα και αναρωτιέμαι αν έχετε πυρετό. Πάντως λίγο τα σύννεφα, λίγο το φθινόπωρο, σιγά-σιγά, το παίρνετε απόφαση ότι χειμωνιάζει και ότι πρέπει και εσείς να κουρνιάσετε κάπου. Θα σας έλεγα να αποζητήσετε μια ζεστή αγκαλιά και όχι τα γνωστά ψυχρά και ανώνυμα μονοπάτια που προτιμάτε. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας αρέσει, ψαχουλέψτε τα πράγματά σας, θα βρείτε τρόπο, να περάσει η ημέρα σας ευχάριστα.

Ιχθύες
Λοιπόν αγαπητά μου το σύμπαν σήμερα σας επιφυλάσσει μικρές δυσάρεστες εκπληξούλες. Τι εννοώ.. Εκεί που κάτι θα το φτιάχνετε και θα το ολοκληρώνετε, εκεί θα χαλάει, θα βρίσκετε το λάθος, τα κενά, κάτι τέλος πάντων δε θα σας αρέσει και θα το κάνετε ξανά από την αρχή. Αυτό θα σας εκνευρίσει αρκετά γιατί η αλήθεια είναι ότι το μεράκι μια φορά το έχετε όχι εκατό!! Ψυχραιμία, γιατί μέσα στην ημέρα θα προκύψουν τέτοια κουλά αρκετά.. βεβαίως-βεβαίως..!!

magicfariel@gmail.com