Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 18/10 – 19/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους, home sweet home.. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η καθημερινότητα, από τη μια με κρατάει ζωντανή και από την άλλη με φθείρει κανονικά! Η οδήγηση δε μου αρέσει και τόσο, όμως με τη πρώτη ευκαιρία θα
πατήσω το γκάζι και θα απογειωθώ, γιατί μου αρέσει η ταχύτητα! Όχι, δεν σκοπεύω να πατήσω κανέναν, αν και πολύ θα το ήθελα! Κάθε φορά που γλιτώνει μια γριούλα, λέω από μέσα μου, 10 points! Τις ημέρες που δεν εργάζομαι λοιπόν, δε πιάνω αμάξι και όταν έχω άδεια, το ξεχνώ εντελώς!

Μου αρέσει να περπατάω. Τις δουλειές μου να τις κάνω με τα πόδια. Είναι διαφορετικά. Καταρχήν δεν έχω το άγχος του parking, ένα θέμα που με κάνει και κράζω, αφού όλοι θέλουν να παρκάρουν έξω από το μαγαζί που πηγαίνουν. Ναι σε μια ωραία ζωή και ίσως στο χωριό σου, κάτι θα γινόταν, αλλά εδώ είναι ζούγκλα. Και έχω και νεύρα πολλά, τελείωνε.. Βάλτε το πιο πέρα και περπάτα.. βρε!

Και δε φτάνει μόνο αυτό, έχεις και τη κυράτσα να μιλάει στο κινητό, για το οτιδήποτε ηλίθιο, έχεις και το παππού που ξέχασε να βάλει αποσμητικό και έχει μπιχλιάσει όλο το super market, έχεις και τα μωρά που κλαίνε, γιατί θέλουν τα πάντα και ενώ είναι Σάββατο, ξαφνικά έχει πάει η ώρα 13 και δεν έχει μπει ούτε το τσουκάλι στη φωτιά!!

Tragic, δε λέτε..;; Και κάπως έτσι.. φεύγει ένα Σάββατο πρωί, δηλαδή να μια άγρια και σκληρή πραγματικότητα της Αθήνας! Δουλειές και πάλι δουλειές..

Ενώ αν ζούσα στη λατρεμένη μου επαρχία, σε εκείνο το φοβερό νησί, δε νομίζω να έσκουζα και τόσο, αφού μόνο που θα είχα για θέα το απέραντο γαλάζιο.. το μεγάλο μου έρωτα, τη θάλασσα, θα ήμουν καλά.. και χωρίς νεύρα! Αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς..

Καλά να περάσετε.. ότι και αν κάνετε!


Κριός
Από όλα θα έχει ο μπαξές χρυσά μου. Μια κρύο και μια ζέστη, αλλά κάπως έτσι θα είναι το ΣΚ και από άποψη καιρού. Σήμερα ευτυχώς θα είναι μια ευχάριστη ημέρα για εσάς. Θα συναντήσετε τους φίλους σας, θα μάθετε ωραία μαντάτα, θα σας ξεσηκώσουν και ότι προκύψει. Αφήστε τις δουλειές, για μια άλλη μέρα, τελικά! Η Κυριακή σας, θα έχει άλλο φόντο, λίγο πιο μαύρο. Κάτι πάλι θα συμβεί, μια παρεξήγηση, ένα λάθος, που θα τρέξετε να κάνετε το πυροσβέστη. Αυτό ναι, αλλά αφήστε το φταίχτη, να διορθώσει το λάθος του! Όχι εσείς!

Ταύρος
Σήμερα αγαπητά μου παίζει να χτυπήσει το τηλέφωνό σας και να εμφανισθεί κάποιος που μια φορά και ένα καιρό είχατε μια καλή φιλική σχέση, ίσως και επαγγελματική και να σας προτείνει μια νέα δουλειά. Δεν έχει σημασία εάν είναι Σάββατο, σηκώστε το, μιλήστε και σκεφτείτε πολύ σοβαρά το τι θα πείτε. Μπορεί να είναι η ευκαιρία που ψάχνατε τόσο καιρό. Η Κυριακή σας, ας έχει άλλο χρώμα. Πιο φωτεινό, πιο χαρωπό για αυτό αφήστε τις δουλειές και ασχοληθείτε με κάτι που σας ψυχαγωγεί. Βγείτε έξω, πηγαίντε μια βόλτα, συναντήστε τους φίλους σας. Πρέπει να χαλαρώσετε και εσείς λίγο στη ζωή σας!

Δίδυμος
Την ημέρα σας θα τη περάσετε με τους φίλους σας. Συζητήσεις από εδώ, ιδέες από εκεί, πάντως θα εκπλαγούν με αυτά που θα τους πείτε. Όμως δε θα σας αφήσουν έτσι. Οι ερωτήσεις τους, θα σας κατευθύνουν προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Δηλαδή αν κάτι σας αρέσει πολύ, θα πρέπει να το γίνει δικό σας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν χρειάζεται να πάρετε πληροφορίες, κάντε το, έχετε όλα τα φόντα! Βρίσκετε πάντως μια νέα ασχολία! Και εκεί που θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, εκεί το πρόγραμμα της Κυριακής, σας ξενερώνει κάπως! Έχει φασίνα τρελή, για αυτό μη κανονίσετε τίποτα!

Καρκίνος
Πιο τέλειο ΣΚ από αυτό δεν υπάρχει! Ντυθείτε ωραία, βγείτε από το σπίτι και ξεχάστε να γυρίσετε. Για τόσο πολύ. Μέρα που θα συναντήσετε τους φίλους σας και ξαφνικά εκεί που θα πίνετε το καφεδάκι σας, εκεί θα σκάσει και ένα άτομο από το παρελθόν και ο Θεός βοηθός! Ερωτικό θα είναι; Φιλικό θα είναι; Πάντως θα αναστατωθείτε γλυκά και θα σας μαζεύουν κανονικά! Η Κυριακή σας ακόμα πιο χαρωπή, σας βλέπω να είστε όλη την ημέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Ναι θα μιλήσετε με τους πάντες, αλλά το άτομο που σας ενδιαφέρει θα το κρατήσετε για το τέλος.. Μη ντρέπεστε!

Λέων
Και για εσάς τέλειο θα είναι το ΣΚ, δε φαντάζεστε τι θα σας συμβεί! Βέβαια θα πρέπει να βγείτε από το σπίτι, να κυκλοφορήσετε, γιατί οι μοιραίες συναντήσεις, δε μπορούν να προκύψουν στο καναπέ σας! Φορέστε τα ωραία σας τα σέξι και βγείτε έξω, με τους φίλους σας, ή ακόμα και μόνοι! Και ξαφνικά, να ένας παλιός έρωτας! Αυτά είναι.. Θα σας φλερτάρει ξανά από την αρχή, μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω και θα θυμηθείτε πώς είναι να είστε μέσα στο παιχνίδι ξανά! Ωραία που είναι.. Αύριο δε για εσάς τους ερωτευμένους και τολμηρούς της παρέας, σας λέω, κάντε το πρώτο βήμα και δε θα χάσετε! Ναι έχει σεξ, για όλα τα λιοντάρια..!! χα χα ..

Παρθένος
Σήμερα γλυκά μου θα σας έλεγα να βγείτε από το σπίτι, αφού κλείσουν τα μαγαζιά. Από το πρωί θα έχετε τη τάση να ξοδέψετε τα πάντα! Ναι αν κάνετε το λάθος και θελήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, θα γυρίσετε στο σπίτι με ένα κάρο τσάντες, θα τα έχετε σηκώσει όλα και μετά ούτε για τσιγάρα! Για αυτό προτείνω ακόμα και να σας αλυσοδέσουν! Θα γκρινιάζετε μετά, για αυτό σας το λέω. Απολαύστε τη Κυριακή σας, παρέα με τους φίλους σας και χαλαρώστε και λίγο στη ζωή σας. Χαρωπή και ευχάριστη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις!

Ζυγός
Εντάξει μέσα στη μαύρη μαυρίλα είστε χρυσά μου, γιατί το νευρικό σας σύστημα και δεν είναι καλά και θα σας συμβούν και τα απίστευτα! Και εκεί που θα τρώγεστε με τα ρούχα σας, εκεί θα εμφανισθεί και ένας ή μια πρώην και θα πάθετε το εγκεφαλικό. Ναι εφόσον έχετε αφήσει στη μέση πράγματα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε και να λυθούν. Άλλη μέρα δε θα υπάρξει για αυτό. Ενδόμυχα θέλετε να τα ξανά βρείτε, ή τουλάχιστον να ζήσετε μια ακόμα ερωτική στιγμή μαζί του/της! Κάντε το αν σας παίρνει, αλλά μετά τι;;;; Τη Κυριακή λοιπόν ξεκουραστείτε, καλύτερα απομακρυνθείτε από τους πάντες και ξεκαθαρίστε λιγάκι τα συναισθήματά σας!

Σκορπιός
Σήμερα έχει δουλειές. Πρέπει να ψωνίσετε για το σπίτι διάφορα, τα αφήσατε όλα και άδειασαν και μια γενική το σπίτι, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Νομίζω είναι καιρός να συμμαζέψετε τη γωνίτσα σας, γιατί αυτή θα σας κάνει παρέα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Προσοχή στα έξοδα φυσικά και στο τι αγοράζετε. Μη σπαταλάτε το χρήμα άδικα, είτε το έχετε, είτε όχι. Και αφού φτιάξετε κατάσταση ωραία στο σπίτι σας, καλέστε αύριο τους φίλους σας και μοιραστείτε στιγμές χαρωπές μαζί τους. Έχετε ανάγκη από θετική ενέργεια και χαμόγελα, για αυτό φτιάξτε κατάσταση!

Τοξότης
Φοβερό το ΣΚ αυτό για εσάς, επίσης! Ξεχάστε το σπίτι και τις δουλειές και αποφασίστε ότι θα είστε με τους φίλους σας όλη την ημέρα. Ακόμα και να φέρετε αντιρρήσεις στην αρχή, πάλι θα σας ξεσηκώσουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Καλό θα σας κάνει αφού θα συναντήσετε ξεχασμένες υπάρξεις και κάνουν καλό οι αναμνήσεις πολλές φορές.. Αν και Κυριακή, θα ασχοληθείτε με κάτι το δημιουργικό. Πάλι ετοιμάζετε, εσείς.. Μια νέα δουλειά! Κάντε τα κονέ σας και μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια.

Αιγόκερως
Καλά θα τρελαθώ. Σάββατο που σας ξημέρωσε. Τα άστρα σας θέλουν άπιστους ερωτικά. Το ξέρω δεν είναι του χαρακτήρα σας, αλλά όλοι ήμασταν νέοι μια φορά και ένα καιρό. Λοιπόν, αν έχετε κάνει τη κουτσουκέλα σας, ακόμα και πριν 100 χρόνια που λέει ο λόγος, σήμερα παίζει ή να σας ξεφύγει ή να μαθευτεί και θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Από την άλλη παίζει να σας κατηγορήσουν για κάτι, αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και μετά από αυτή τη τρέλα, έρχεται μια Κυριακή, ανάλαφρη και χαρωπή. Καιρός να φτιάξετε μια νέα συνταγή. Κάτι πρωτότυπο και μοναδικό!

Υδροχόος
Πολύ ερωτικό το βρίσκω το Σάββατο για εσάς, για αυτό προετοιμαστείτε και να νιώσετε συναισθήματα μοναδικά και εκείνες τις πεταλούδες στο στομάχι. Κάτι θα συμβεί, θα πέσει στα χέρια σας, μια φωτογραφία; Ένα γράμμα; Θα διαβάσετε ή θα δείτε κάτι, που θα σας συγκινήσει τόσο πολύ που θα νιώσετε έτσι μια πολύ μεγάλη επιθυμία να έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό. Κάντε το, αλλά μη το πάρετε πίσω μετά! Η Κυριακή σας θα είναι απίστευτα χαρωπή, αφού θα είστε με τους φίλους σας όλη την ημέρα και θα τους προσφέρετε μπόλικη από την αγάπη σας!

Ιχθύες
Σήμερα ετοιμαστείτε να δείτε ανθρώπους που έχετε πάρα πολύ καιρό να συναντήσετε! Είναι τα άστρα τέτοια που και στο περίπτερο να πάτε όλο και κάποιος γνωστός θα εμφανισθεί από το πουθενά και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Πάντως η ημέρα είναι γενικότερα των συναντήσεων με άτομα από το παρελθόν, άτομα που είχατε και έχετε πολλά κοινά, αλλά για κάποιο λόγο ο καθένας διάλεξε το δρόμο του. Ανταλλάξτε ιδέες και θα δείτε ότι κάτι καλό θα βγει από αυτό. Η Κυριακή σας θα είναι λίγο μέσα στα νεύρα, γιατί το ταίρι σας πάλι θα ξεστομίσει τα απίστευτα και εσείς πάλι θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Εντάξει όλοι έχουμε τις κακές μας τις στιγμές.. Ψυχραιμία..

magicfariel@gmail.com