Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 14/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω τι μας ξημέρωσε ακόμα, δεν έχω ιδέα! Να υποθέσω μια φοβερή και τρομερή ημέρα;; Να φανταστώ τη θετική ενέργεια, όμορφη και δροσερή να μας
κάνει παρέα;; ή το Κρόνο κάποιον να κατασπαράζει από την άλλη, γιατί έτσι του γουστάρει, χρόνια τώρα;; Άντε να πάει στο Τοξότη, γιατί αρκετά έχουμε βασανιστεί εμείς οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι!! Δε θα απομείνει και τίποτα στο τέλος.. Ούτε καλημέρα δε θα λέμε σε λίγο.. το προσμένω και αυτό..

Η διαίσθηση της γυναίκας.. Τόσο δυνατή, τόσο μοναδική, τόσο μαγευτική, που τη βρίσκω και κάπως ανεξήγητη, αφού ξέρει, την αλήθεια πάντα τη ξέρει.. Ήμουν σίγουρη, το είχα δει το όνειρο και έχω δει και τη συνέχεια.. Όμως ρίχνω στάχτη στα μάτια, γιατί το ζητούμενο δεν είναι να πιάσω τα ηνία και να ολοκληρώσω την αποστολή αυτή, αλλά είναι να δω τι θα κάνεις εσύ για αυτό.. Δε γίνεται να σου προσφέρω το πιάτο, έτσι όπως εσύ το θες. Θέλω να μου το ζητήσεις πρώτα. Πρέπει να μάθω, να καταλάβω, να διαπιστώσω, να σε δω να προσπαθείς, γιατί η αποστολή αυτή είναι κοινή. Αφορά και τους δυο. Και έχεις όλα τα φόντα χρυσό μου, για μια λαμπερή νίκη.. αλλά με το Κρόνο παρέα, δε το βλέπω..

Αναρωτιέμαι αν αξίζεις τόση πολύ αγάπη.. Αν όλα αυτά τα λόγια σε αγγίζουν κάπου, γιατί η αλήθεια είναι ότι το ψύχος καλά κρατεί μέσα στη καρδιά σου.. Να ντύνεσαι καλά μωρό μου.. μη κρυώσεις κιόλας.. σε χρειάζομαι!


Κριός
Ερωτική η ημέρα σας πολύ! Τα άστρα σήμερα βοηθούν τους ελεύθερους και ωραίους, να γνωρίσουν κάποιο άτομο, να φλερτάρουν έντονα και να γεμίσουν το κενό, σε αυτή τη σκληρή καθημερινότητα. Ο άνθρωπος που θα μπει τώρα στη ζωή σας, θα μείνει κιόλας, για αυτό δείξτε το καλό σας εαυτό και μετά βγαίνουν τα ελαττώματα, σιγά-σιγά. Όμως και για τους άτακτους της παρέας, το ματάκι θα παίξει κάπως, γιατί το μικρόβιο είναι ένα και κοινό.. χα χα!

Ταύρος
Πολύ θετική η ημέρα σας, φτου-φτου μη τη ματιάσω. Ότι έχετε κατά νου εξελίσσεται μια χαρά και φτιάχνει πολύ το κέφι σας από αυτό. Αν σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, να τη σκεφτείτε στα σοβαρά και τα άστρα λένε να την αναλάβετε. Τόσο καιρό ψάχνετε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας, τώρα μη κάνετε τους δύσκολους. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας, ως δια μαγείας. Χαρείτε το λοιπόν..!!

Δίδυμος
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε.. Έχετε βάλει κάποιο άτομο στο μάτι και πρέπει να το γνωρίσετε οπωσδήποτε. Κάτι έχει που σας αρέσει πολύ, σας γοητεύει και σας ξανάβει τη φαντασία. Δε ξέρω αν θα είναι ερωτικό ή όχι, πάντως θα τη κάνετε τη κίνησή σας, γιατί θα προκύψει η ευκαιρία που ψάχνατε καιρό τώρα. Ο τολμών νικά, για αυτό αφήστε τις ντροπές και συστηθείτε με πολύ θάρρος και θράσος. Ακόμα και έτσι θα υπάρξει μια γοητεία..

Καρκίνος
Επιτέλους θα συνέλθετε από εκείνο το πνεύμα του κακού που σας έχει κυριεύσει μέρες τώρα και θα αγαπήσετε ξανά όλο τον κόσμο. Έτσι είναι το σύμπαν, μας τρελαίνει το μυαλό, αλλά μόλις η αγάπη κάνει τσα εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Φίλοι και γνωστοί θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα και θα σας δείξουν πόσο σας εκτιμούν και σας χρειάζονται. Δε γκρινιάζουμε σήμερα, έτσι;;;

Λέων
Λοιπόν, υπάρχει ένα άτομο που σας τη πέφτει, ή αλλιώς σας φλερτάρει πολύ έντονα. Μέχρι σήμερα δεν έχετε καταλάβει και πολλά, αλλά θα εκδηλωθεί ακόμα περισσότερο και θα πάθετε σοκ! Ερωτική η ημέρα σας, θα γοητευθείτε από το γεγονός και δε ξέρω ακριβώς τι θα κάνετε. Πάντως οι ελεύθεροι παίξτε μπάλα, γιατί σας αξίζει, οι δεσμευμένοι χωρίστε πρώτα και μετά κάντε ότι γουστάρετε!!

Παρθένος
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ξαφνικά μετά τη κατσάδα, έρχεται και μια νέα πρόταση. Θα είναι κάπως μυστική, ίσως και κάτω από το τραπέζι, αλλά εσείς θα την αναλάβετε, γιατί πρέπει καιρό να τη περιμένατε. Είναι που δεν είστε ικανοί;;; Τώρα θα τους δείξετε όλους!! Χα χα .. πάντως χαμογελάστε και μην αφήσετε κανέναν να σας ρίξει το ηθικό. Πετάει η ομάδα που λέμε..

Ζυγός
Αν χαμογελάσετε και γίνετε πιο αγαπητοί στους φίλους και στους γνωστούς που έχετε, τότε θα δείτε και διαφορετική αντιμετώπιση από αυτούς. Ξεχάστε για λίγο τα βάσανά σας και τις κλεισούρες και κοινωνικοποιηθείτε, δηλαδή βγείτε έξω, μιλήστε, επικοινωνήστε, δείξτε το πραγματικό σας εαυτό και θα δείτε ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να σας προτείνουν ακόμα και μια νέα δουλειά. Είναι πολύ τυχερή η ημέρα σας, για αυτό δε θέλω γκρίνιες..

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητά μου ντυθείτε ωραία και κυκλοφορήστε. Πρέπει να σας δουν, να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, να μπείτε στο παιχνίδι ξανά, πολύ δυναμικά, γιατί μια νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται μόνο για εσάς. Δεν έχει σημασία εάν ήδη ασχολείστε με κάτι, έχετε την ικανότητα να πετύχετε πολλά πράγματα μαζί. Μη κλειστείτε στο σπίτι με τίποτα και χαμογελάστε, κάνει καλό!

Τοξότης
Γλυκά μου είναι οι ημέρες σας, το είπαμε και εχθές κάθε μέρα και καλύτερη. Σήμερα δε ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού κάποιο άτομο θα γνωρίσετε, θα σας γοητέψει και ξαφνικά θα γίνετε και πάλι οι κυνηγοί. Λατρεμένο σπορ δε λέω! Βγείτε έξω, δείτε κόσμο, κάντε δημόσιες σχέσεις, γιατί όλα χρειάζονται στη ζωή αυτή. Κάτι νέο έρχεται και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρέπει να το αναλάβετε.

Αιγόκερως
Πολύ σέξι ντύνεστε και θα σας μαλώσω.. Έχετε πάρει πολύ τα επάνω σας, λάμπετε κανονικά και μέσα στα χαμόγελα και τις πονηρές τις σκέψεις σας βρίσκω. Μπράβο καιρός ήταν, γιατί τόση γκρίνια, είχατε γίνει βασανιστικοί πολύ. Να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και αφήστε τις τσιγκουνιές για το βαρύ το χειμώνα. Μια νέα γνωριμία προκύπτει που σας γοητεύει ιδιαιτέρως!

Υδροχόος
Μια χαρά και δυο τρομάρες είστε! Ναι μπορεί να έχετε τα υπαρξιακά σας, όμως δε φταίει το σύμπαν για αυτό, μόνο το μυαλό σας και τίποτα άλλο. Σήμερα θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, εκείνες που μαζί δε κάνετε και χώρια δε μπορείτε. Ότι και να σας πω, πάλι το δικό σας θα κάνετε για αυτό το κρατάω μυστικό.. Απρόβλεπτοι όπως πάντα πάλι θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας! Ο κόμπος στο στομάχι, φεύγει μόνο με τις καλές τις πράξεις..

Ιχθύες
Μέσα στα χαμόγελα και στην αυτοπεποίθηση θα είστε σήμερα. Κάτι νέο αναλαμβάνετε και το μοιράζεστε είτε με το σύντροφό σας, είτε κάποιο άτομο από τη δουλειά σας. Βασικά θα παίξετε λίγο πιο ομαδικά και αυτή τη φορά θα επιλέξετε να ηγηθεί το θέμα σας, ένα άτομο πολύ διαφορετικό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις στους άλλους, όμως εσείς θα κοιμάστε ήσυχα!! Για να δούμε..

magicfariel@gmail.com