Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 13/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε μπορούσε το ΣΚ να κρατούσε μια μέρα ακόμα; Όχι ότι θα είχα και τίποτα σπουδαίο να κάνω, αλλά χρειάζομαι πολύ relax. Δε τη παλεύω, ο εγκέφαλός μου είναι ήδη έτοιμος να εκραγεί.. Αλλάζω σκέψεις, κλίμα, διαθέσεις και μπαίνω στο ψητό!
Χαμένες ευκαιρίες. Τραγικό όταν συνειδητοποιείς τι θα μπορούσες να είχες και τι έχασες! Πόνος κατευθείαν μέσα στη καρδιά.

Κάπως έτσι ξύπνησα, γιατί υπάρχει μια σκέψη που εμφανίζεται έτσι από μόνη της και μου θυμίζει, εκείνη τη βραδιά, εκείνη τη χαμένη ευκαιρία. Την είχα ξεχάσει για χρόνια. Όμως κάθε πράγμα στο καιρό του. Και να, που τώρα πια τη θυμάμαι τη στιγμή, σα να ήταν εχθές και νιώθω σκοτάδια γιατί δεν υπάρχει κάποιο φως που να μου λέει.. «..Δε πειράζει, θα τη βρεις ξανά στο δρόμο σου.. είναι κάπου εκεί, ψάξε καλύτερα..»

Κάθε πράγμα στο καιρό του.. ναι παρηγοριά στον άρρωστο! Τίποτα άλλο δε λέω. Άμα το νιώθεις, το θέλεις πολύ, τότε δε περιμένεις, τρέχεις να το αρπάξεις, να το κάνεις δικό σου, ότι και αν είναι αυτό, γιατί απλά το θέλεις.. Σιγά μη περιμένεις.. τον καιρό του.. Αφού ο χρόνος δεν υπάρχει.. Όλα είναι μια ψευδαίσθηση..

Κάπως έτσι, με πολύ τρέλα και κορδέλα, σας λέω καλημέρα και καλή εβδομάδα..



Κριός
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, με όρεξη μεγάλη μπορώ να πω! Ευτυχώς θα βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση που σημαίνει ότι θα δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, θα κατανοήσετε τα λάθη σας, θα τα διορθώσετε και θα προχωρήσετε παρακάτω. Μέχρι και τις 18, ξεμπλοκάρουν τα πάντα, για αυτό δραστηριοποιηθείτε τώρα που είναι το σύμπαν με το μέρος σας!

Ταύρος
Η μέρα της φιλοσοφίας. Τι εννοώ; Ότι οι συζητήσεις θα πάνε και θα έρθουν, δε ξέρω κατά πόσο έχετε χρόνο για κάτι τέτοιο, πάντως θα μαλλιάσει η γλώσσα σας. Βασικά θα σας ζαλίσουν με διάφορα και ένας πονοκέφαλος ή βραχνάς παίζουν πολύ! Το μυαλό σας είναι στο πώς να βγάλετε χρήματα παραπάνω. Τρόποι υπάρχουν, όμως ένα πιο έμπειρο άτομο από εσάς, θα σας δώσει τις λύσεις που αποζητάτε!

Δίδυμος
Από εχθές είστε μέσα στα χαμόγελα και έτσι θα νιώθετε τουλάχιστον ως τις 16! Χαρωποί και ανάλαφροι, αφού σας έλυσαν κάποιο πρόβλημα, σας βοήθησαν και τώρα εσείς πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε το κάθε πράγμα στη θέση του. Εντάξει ξανά βρήκατε την όρεξή σας, όμως βάλτε προτεραιότητες γιατί το χάος είναι εκεί, δίπλα σας.. Δε σκοπεύει να σας εγκαταλείψει τόσο εύκολα!

Καρκίνος
Γλυκά τι πάθατε; Από εχθές νομίζω δαιμονιστήκατε. Κάτι σας είπαν, κάτι ακούσατε που σας έχει εκνευρίσει αρκετά και η ημέρα σήμερα έχει συνέχεια. Δεν έχετε κέφια, είστε μέσα στα νεύρα και βασικά δε θέλετε ούτε άνθρωπο να δείτε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μη χαλάσετε τη διάθεση των άλλων. Η αλήθεια είναι ότι ένα μυστικό σας παίζει πολύ να αποκαλυφθεί και τρέμετε στην ιδέα! Αντιμετωπίστε το!

Λέων
Καλά σήμερα θα γίνετε το αγαπημένο παιδί της παρέας. Όλοι εσάς θα αποζητήσουν, όχι για τα ωραία σας μάτια φυσικά, αλλά γιατί προφανώς θα είστε οι μοναδικοί που σας κόβει.. Εννοώ με τις έξυπνες και γρήγορες ιδέες. Μπράβο σας, καιρός ήταν να αναγνωριστούν οι μοναδικές σας οι σκέψεις. Για αυτό να τις ρίξετε στο τραπέζι, δίχως ντροπές, γιατί θα εντυπωσιάσουν. Μέρα θετική από όλες τις απόψεις κυρίως στη δουλειά!

Παρθένος
Φάτε καλό πρωινό γιατί θα σας τρέξουν κανονικά σήμερα. Κυρίως στη δουλειά. Κάτι πολύ παράξενο και ακατόρθωτο θα σας δώσουν αλλά εσείς θα το αλλάξετε το σκηνικό, γιατί το καλό το παλικάρι έχει και άλλο μονοπάτι. Κανείς και τίποτα δε θα σας χαλάσουν το κέφι, αντιθέτως εσείς θα εκνευρίσετε μερικούς-μερικούς. Θετική η ημέρα σας με αποτελέσματα πέρα των προσδοκιών σας. Έτσι, φάτε τους!!

Ζυγός
Λατρεμένα μου παιδιά, ως τις 16 θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και ναι με τη δουλειά, κάτι καλό θα προκύψει, να το περιμένετε! Σήμερα η ημέρα σας θα είναι κάπως μυστήρια, όμως θα σας αποκαλύψει πράγματα που δε τα ξέρατε που θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέρον. Το μάθημα πρέπει να το πάρετε, όμως δε θα δυσκολευτείτε και τόσο. Πάνω κάτω το περιμένατε. Χαμογελάστε, φέρνει τύχη..

Σκορπιός
Ωχ.. προθεσμίες και περιορισμούς βλέπω.. Καθόλου καλή η ημέρα σας, από όπου και αν τη πιάσετε. Σήμερα θα πρέπει να πληρώσετε κάποιο λογαριασμό οπωσδήποτε αλλιώς βλέπω να είστε με κεριά το βράδυ, ένα πράγμα. Από την άλλη να περιμένετε το ταίρι σας, να σας αποκαλύψει ένα μυστικό, που παίζει να πάθετε και ένα εγκεφαλικό. Χα χα .. για προφυλαχτείτε και να είστε σε ετοιμότητα.. Πόλεμος μου μυρίζει.. των Ρόουζ..!!

Τοξότης
Πετάει η ομάδα τίποτα άλλο δε σας λέω. Πολύ χαρούμενοι, ανάλαφροι, δίχως βάσανα και σκοτούρες, κάπως έτσι θα είστε όλη την ημέρα. Εντάξει δεν υπάρχει αυτό, σπάνιο το φαινόμενο, αλλά και εσείς είστε σπάνιοι ως ύπαρξη, δε λέτε; Μέχρι και τις 19, θα είστε στα φόρτε σας, για αυτό δημιουργήστε και παίξετε όχι μόνοι σας, ούτε αυτό που σκέφτεστε… παίξτε παρέα με τους άλλους!! Πιο άμεσα θα είναι τα αποτελέσματα..

Αιγόκερως
Φωτιά έχει πάρει ο εγκέφαλός σας! Τόσες σκέψεις μαζεμένες καιρό είχατε να τις μαζέψετε εκεί μέσα, από σήμερα κιόλας θέλετε να τις βάλετε όλες σε εφαρμογή. Καλά κάνετε και είστε δραστήριοι, όμως πρέπει να βάλετε προτεραιότητες και να μην αγχώνεστε πάνω από όλα. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, ξέρετε τι θέλετε, πώς και γιατί και θα κάνετε τα πάντα για να γίνει το δικό σας! Μάχιμοι, πρωί-πρωί..!!

Υδροχόος
Μάλιστα.. πώς να σας το πω τώρα, θα με παρεξηγήσετε.. χα χα! Λοιπόν…ξεκινάω..! Πολύ ερωτική θα είναι η ημέρα σας και μέσα στα αινίγματα και τις τσαχπινιές. Κάτι θα κάνετε πάλι, θα προκαλέσετε λίγο το σύμπαν, ή το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα λάβετε ένα τσουνάμι συναισθημάτων και αποκαλύψεων. Είστε έτοιμοι να νιώσετε τόση πολύ αγάπη ή θα τρέξετε πάλι να κρυφτείτε;;; Κάντε εσείς τα μαγικά σας εκεί πέρα και αφήστε ελεύθερο το σύμπαν να πράξει όπως νιώθει.. Φταίω τώρα;;; Πείτε μου..

Ιχθύες
Πώς θα ξεκινήσει η ημέρα σας; Κάτι θα ψάξετε να βρείτε, δε θα το βρίσκετε και ξαφνικά θα ξεκινήσετε γενική καθαριότητα και οργάνωση εκ νέου. Τι σημαίνει αυτό;; Ότι βρήκατε τη μέρα πρώτον, αφού είναι Δευτέρα και κανείς φυσικά δε θα έχει την όρεξή σας. Ακόμα και στο γραφείο, σας βλέπω να το σηκώνετε στον αέρα και ανεξάρτητα εάν βρείτε αυτό που ψάχνατε, εσείς θα συνεχίσετε μέχρι τέλος! Καλά να περάσετε..

magicfariel@gmail.com