Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια Σαββατοκύριακου 11/10 – 12/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από τα πατώματα στους ουρανούς, αλλά προσωρινό το συναίσθημα.. Να σας πω την αλήθεια μου, μόνο οι Τοξότες είναι μέσα στη χαρά και τη τρελή την ευτυχία! Εμείς οι υπόλοιποι, θα
έχουμε ένα απρόβλεπτο ΣΚ, αφού με τον ανάδρομο Ερμή παρέα, εκεί στο Ζυγό, όλο και κάτι παράξενο θα συμβεί!

Βασικά υπάρχει μια σύγχυση σε όλους, αφού λίγο πολύ, οι δουλειές έχουν προτεραιότητα και το χρήμα. Μέρες που ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του, κάποιοι μπορεί να σηκώσουν και μπαϊράκι, εντάσεις, πολλές εντάσεις..


Θα σας πρότεινα λοιπόν, να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας, τις σκέψεις σας και αν κάποιος δε συμφωνεί ή δεν ακολουθεί, ας μη το κάνει. Δηλαδή, δε χρειάζεται να πείσετε κάποιον, αφού μπορείτε και μόνοι σας. Συνέπειες σαφώς και θα υπάρξουν, αφού η γνωστή ατάκα, τύπου, «.. ναι σε καταλαβαίνω μωρό μου, κάνε ότι θες..» σημαίνει φυσικά, «..όχι δε σε καταλαβαίνω, αλλά από το να μου τα πρήζεις κάνε ότι θες και τα λέμε μετά.. κατοπινά..» χα χα .. κάπως έτσι ξεκινούν οι πανικοί..!!

Ψυχραιμία πάνω από όλα και αράξτε.. Χαλαρώστε όσοι μπορείτε και ρεμβάστε το οτιδήποτε.. ΣΚ είναι.. μη τρελαθούμε κιόλας..!!


Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Με τα προσωπικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε τις ημέρες αυτές. Σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και φέρεστε σχετικά απότομα στους δικούς σας ανθρώπους. Σήμερα δε, θα αποφασίσετε να μιλήσετε στο ταίρι σας. Μπορεί η συζήτηση να μην ολοκληρωθεί και αυτό να σας εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Αύριο, θα επιμείνετε για τη συνέχεια, γεγονός, που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Προσέξτε τα λόγια σας και τι να σας πω.. όρεξη που την έχετε..!! Μια βόλτα είναι μια καλή ιδέα..

Ταύρος
Χαρωπή η ημέρα σας, όλως τυχαίως! Καθαρίστε το σπίτι σας, διακοσμήστε το λίγο διαφορετικά και καλέστε τους φίλους σας. Μαγέψτε τους με τις μαγειρικές σας ικανότητες και φροντίστε να το διασκεδάσετε με τη ψυχή σας. Η Κυριακή σας επιφυλάσσει παράξενες ερωτικές εκπλήξεις. Κάτι κινείται εκεί έξω, ιδιαίτερα για τους μοναχικούς της παρέας. Το νου σας, εσείς που έχετε μπλέξει με απαγορευμένες καταστάσεις.. Μπαίνετε ακόμα πιο βαθιά στο παιχνίδι..

Δίδυμος
Καλά δε φαντάζεστε μέρα που σας ξημέρωσε. Μπορεί σήμερα να σας ζητήσουν ακόμα και σε γάμο!!! Ερωτική και αγαπησιάρικη θα είναι από την αρχή ως το τέλος που σημαίνει ότι και αυτό αν δε συμβεί, τότε ξαφνικά θα νιώσετε μια ιδιαίτερη έλξη ακόμα και για το καλύτερό σας φίλο. Εννοείται ότι δε σκέφτεστε καθαρά. Για αυτό καθίστε φρόνιμα! Τη Κυριακή θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και οτιδήποτε σκεφτείτε θα το κάνετε πράξη. Δε σας μαζεύει κανείς!

Καρκίνος
Δε ξέρω πώς να σας το πω, αλλά βγάλτε από το μυαλό σας τις βόλτες και τη ξεκούραση, γιατί έχει σκληρή δουλειά μέσα στο ΣΚ! Ξαφνικά θα πρέπει ή να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, ή ακόμα και να κάνετε μια γενική καθαριότητα στο σπίτι σας. Η Κυριακή σας θα είναι πολύ πιο χαρωπή, αν φυσικά το πάρετε απόφαση ότι πάλι θα δουλέψετε. Δε θα σας αφήσουν σε ησυχία, όλο με κάτι θα ασχολείστε. Τι να πω, ένα τρελό weekend σας ξημέρωσε..

Λέων
Ετοιμάστε μια μικρή βαλιτσούλα για να φύγετε μακριά.. όσο πιο μακριά γίνεται. Ξαφνικά ένα ταξιδάκι θα προκύψει, μπορεί να το έχετε οργανώσει από εχθές, μπορεί όμως και να είναι απρόβλεπτο. Πάντως μια πολύ μεγάλη βόλτα τη κάνετε. Αυτό θα σας ανανεώσει και θα φύγει ένα μεγάλη βάρος από μέσα σας. Η Κυριακή σας επιφυλάσσει ερωτικές εκπλήξεις. Γνωρίζετε ένα άτομο, που σας τραβά το ενδιαφέρον ως δια μαγείας. Δε ξέρω πως θα το χειριστείτε αυτό, ιδιαίτερα εάν έχετε ήδη σχέση!

Παρθένος
Κάτι θα γίνει σήμερα που θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Βέβαια μέχρι να νιώσετε έτσι μπορεί να δείτε τη ζωή να περνάει μέσα από τα χέρια σας, όχι ότι θα πάθετε κάτι κακό στην υγεία σας, αλλά τα γεγονότα θα είναι τόσο ψυχοφθόρα που κάποια στιγμή, εκεί που θα είστε έτοιμοι να παραδώσετε ψυχή και σώμα, εκεί θα συμβεί το θαύμα και τσουπ πάλι μέσα στα χαμόγελα. Τι είναι αυτό; Η Κυριακή σας θα είναι όμως πολύ παράξενη. Κάποιος σας πληγώνει με τη συμπεριφορά του και δε πιστεύετε ούτε στα μάτια σας, ούτε στα αυτιά σας..

Ζυγός
Δύσκολο Σάββατο θα έχετε αφού πάλι είστε μέσα στα νεύρα. Και πάλι φυσικά τη πληρώνει το ταίρι σας, ή οποιοσδήποτε είναι κοντά σας τέλος πάντων. Βέβαια τα μπουρίνια είναι ερωτικά, αφού κάτι δε σας αρέσει πάλι και δε θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Δεν είναι καλή ημέρα για να λύσετε τις διαφορές σας. Αφήστε το καλύτερα για αύριο. Η Κυριακή σας σαφώς είναι μια πολύ πιο θετική ημέρα και ως δια μαγείας, θα λυθούν αρκετά από τα βάσανά σας!

Σκορπιός
Το θέμα ξεκούραση να το ξεχάσετε. Κάτι θα προκύψει πολύ ξαφνικά, που θα πρέπει να τρέξετε σήμερα και με το παραπάνω. Δυστυχώς δε θα μπορέσετε να κάνετε πίσω, ούτε δικαιολογία θα υπάρξει δυνατή, για αυτό από το να γκρινιάζετε, κάντε το καλό και όχι ξεπέτες παρακαλώ πολύ.. Πρέπει να είναι τέλειο! Η Κυριακή σας θα είναι πιο χαρωπή, αφού θα βρείτε το χρόνο να κοιμηθείτε και να βρείτε λίγο τον εαυτό σας. Και επειδή έχετε θέματα άλυτα, πάλι θα δουλέψετε. Αλλά με περισσότερο κέφι!!

Τοξότης
Τι φοβερό ΣΚ σας ξημέρωσε..!!! Ντυθείτε ωραία, γιατί θα συναντήσετε πολλούς φίλους και γνωστούς και δε νομίζω να σας δει και το σπίτι καθόλου. Βόλτες, διασκέδαση, χαμόγελα, χαρά, λαμπρές ημέρες από όλες τις απόψεις. Και σήμερα και αύριο να κάνετε ότι επιθυμεί η καρδιά σας. Κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι, αντιθέτως θα χαρούν πολύ, μόνο με τη παρουσία σας. Είδατε, οι μεγάλες οι αποφάσεις, αλλάζουν το σκηνικό τελικά, μια και έξω.. Μπράβο σας!

Αιγόκερως
Μέσα στη γκρίνια θα είστε και στη μανούρα ειδικά σήμερα. Άλλα έχετε κανονίσει, άλλα θα προκύψουν, ο εγκέφαλός σας είναι έτοιμος να καεί με όλα αυτά που συμβαίνουν τις ημέρες αυτές. Καλύτερα να μη κανονίσετε πράγματα που θα αφορούν μόνο τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε να χωρέσει και κανείς άλλος, γιατί θα σας κατηγορήσουν ότι είστε άκρως εγωιστές. Αύριο Κυριακή, σας βλέπω να κάνετε γενική καθαριότητα το σπίτι. Πάλι μέσα στη γκρίνια.. χα χα!

Υδροχόος
Το ξέρω πως σας έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σας πάλι, κοντεύετε να τρελαθείτε. Έχετε αγωνίες και είστε και φιλόδοξα άτομα, μεγάλες οι μάχες που δίνετε μέσα σας! Για αυτό επειδή σίγουρα κάτι σας έχει μπει μέσα στο μυαλό, ακολουθήστε τη καρδιά σας, πιστέψτε στη διαίσθησή σας και πράξτε αναλόγως. Όπου σας οδηγεί αυτή η μαγική γραμμή.. πέπλο.. συννεφάκι.. κάτι, σας δείχνει το δρόμο.. Αύριο είναι μια πιο ωραία ημέρα, γιατί θα λάβετε την απάντηση που τόσο επιθυμείτε. Ναι θα κλείσει η συμφωνία.. Μπορείτε να κοιμηθείτε τώρα!

Ιχθύες
Όλο με τα λεφτά και τις δουλειές σας ασχολείστε. Εντάξει δε σας έχει αφήσει και το σύμπαν σε ησυχία, όλο πληρώνετε σπασμένα προηγούμενων ετών και πού είστε ακόμα! Εντάξει, χαλαρώσετε λίγο, Σάββατο είναι σήμερα και αφήστε λίγο τον εγκέφαλο να κλείσει διακόπτες, θα τον κάψετε έτσι όπως πάτε. Καλά αύριο Κυριακή, θα βγει ο επαναστάτης από μέσα σας και θα θελήσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και μόνο. Ούτε σύντροφος, ούτε παιδιά, ούτε σκυλιά, ούτε γατιά! Και μετά παντόφλα.. χα χα !!

magicfariel@gmail.com