Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 22/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό! Αγάπη δίχως ανταπόκριση! Να μια μαχαιριά, μέσα στη καρδιά, πρωί-πρωί… Πόσοι εκεί έξω αγαπάμε έναν άνθρωπο, που δε μας δίνει καμία απολύτως σημασία; Να
σηκώσουμε το χέρι, all together, έτσι για συμπαράσταση! Ο έρωτας δε σε ρωτά! Θέλει να σε πειράξει, θα το κάνει! Θέλει να σε βασανίσει, επίσης θα το κάνει! Θέλει να σε έχει του χεριού του, για τα κρύα του χειμώνα, θα σε έχει. Θέλει να σε έχει μια κρύο, μια ζέστη; Θα το φροντίσει! Ότι θέλει ο έρωτας, αυτό γίνεται. Εσύ και εγώ, είμαστε απλά τα θύματά του. Είτε υπάρχει ανταπόκριση, είτε όχι.
Γιατί η καρδιά, δεν έχει ούτε όρια, ούτε τίτλους, ούτε οδηγίες χρήσης! Αν νιώσει εκείνη τη σπίθα, πήρε φωτιά και κανείς, μα κανείς δε μπορεί να τη σβήσει. Και εσύ έρωτα να έρθεις να της ρίξεις όλο το νερό του κόσμου, θα τη φουντώσεις, γιατί το δικό σου στοιχείο, είναι η φωτιά! Μη πας να με ξεγελάσεις, με τις φιλικές τις προθέσεις σου. Μη ξεχνάς, ότι σε νιώθω και σε βλέπω!

Έρωτας δίχως ανταπόκριση. Ωραίος τίτλος. Βγάζει πολύ πόνο! Έτσι δεν είναι;

Και ερωτώ! Αν εσύ, ο αδιάφορος ο τύπος, δεν ήθελες την ύπαρξή μου μέσα στη ζωή σου, θα το είχες φροντίσει αναλόγως! Σωστά; Βέβαια, δύσκολες οι σχέσεις, οι καταστάσεις, οι περιστάσεις, γιατί πάνω από όλα πρέπει να είμαστε και διακριτικοί. Όμως ο έρωτας, δε κρύβεται, ούτε η περιέργεια φυσικά! Αν εσύ ήσουν πραγματικά αδιάφορος, θα σε είχα ξεπεράσει! Δε θα σε σκεφτόμουν. Δε θα μου έλειπες. Δε θα ήθελα να σου μιλήσω. Ούτε φυσικά θα με ένοιαζε αν είσαι καλά!

Ναι έχω ερωτευθεί πολλές φορές, γιατί είμαι ερωτιάρα γυναίκα. Έχω παθιαστεί πολύ λίγες και ο πόνος πολύ μεγάλος! Έχω κλάψει, ποτάμια.. Έχω πει την ατάκα τύπου, εγώ δε μπορώ να ζήσω χωρίς τον .. τάδε! Μα στο τέλος, όλους τους ξεπέρασα. Μου άφησαν τις εμπειρίες τους, τις αναμνήσεις τους, αλλά είμαι καλά! Δε θα γυρνούσα πίσω σε κανέναν! Και ναι με έχω μουντζώσει αρκετές φορές για τις επιλογές μου.. Το λαμόγιο.. με τραβά τίποτα άλλο δε λέω!

Όμως εσένα, δε μπορώ να σε ξεπεράσω.. Το προσπάθησα και το προσπαθώ ακόμα.. Δε με αφήνεις.. Και δε ξέρω το γιατί.. Αυτό ψάχνω να μάθω..

καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Δύσκολη η ημέρα για εσάς, αφού θα σας πιέσουν να κάνετε διάφορα πράγματα που ούτε καν τα είχατε σχεδιάσει. Δηλαδή, εκεί που έχετε οργανώσει την ημέρα σας μια χαρά, εκεί θα σας ζητήσουν τα απίστευτα και θα σας πετάξουν εκτός τόπου και χρόνου. Ναι θα δαγκωθείτε, ναι θα μουτρώσετε, ναι θα τα πάρετε στο κρανίο, όμως θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε και να συνεργαστείτε, γιατί μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες.

Ταύρος
Παράξενη ημέρα σας ξημέρωσε, δε ξέρω κατά πόσο θα είναι χαρωπή κιόλας. Έχετε τις μαύρες σας, τα ψυχολογικά σας και θα εμφανισθεί και ένα άτομο, που ίσως σας κάνει και τη καρδιά περιβόλι. Μιλήστε με κάποιον φίλο σας, που να εμπιστεύεστε κιόλας και θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε το τοπίο. Πείτε την αλήθεια, για να λάβετε την αλήθεια. Δε ξέρω, μυστήρια μας τα λένε τα άστρα για σήμερα!

Δίδυμος
Σήμερα αγαπητά μου θα εκνευριστείτε αρκετά και με τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο. Κάτι θα συμβεί, που από τη μια θα χαρείτε, από την άλλη όμως θα σας βάλει σε σκέψεις βαθιές. Δηλαδή, σας κάνουν πλύση εγκεφάλου, τύπου να αλλάξετε ζωή, συνήθειες, τρόπο σκέψης και σας κατευθύνουν προς σφαγή να το πούμε ένα πράγμα;;; Πάντως το παίρνετε χαμπάρι γρήγορα και τα κάνετε όλα μπάχαλο. Έτσι σας θέλω, τι Δίδυμοι είστε άλλωστε;;

Καρκίνος
Τι όμορφη ημέρα σας ξημέρωσε. Σήμερα θα είστε φουλ ρομαντικοί και φιλικοί και θα φροντίσετε να καλέσετε τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, να τους περιποιηθείτε όπως τους αξίζει. Όχι δε θα τους δολοφονήσετε, αντιθέτως θα τους τρατάρετε τις λιχουδιές που θα φτιάξετε. Αφήστε για λίγο τις δουλειές σας στην άκρη, αρκετά βασανιστήκατε, άλλωστε η εβδομάδα έφτασε στη μέση της και ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή!

Λέων
Θα ξυπνήσετε σίγουρα με παράξενες διαθέσεις. Κάπως σα τα μικρά τα παιδιά. Δε θα έχετε την όρεξη να πάτε στη δουλειά, ίσως να σκαρφιστείτε και διάφορες φτηνές δικαιολογίες, πάντως μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω. Μέρα που καλά θα κάνετε να μη χώνετε τη μύτη σας, από εδώ και εκεί, γιατί και κάποιοι θα εκνευριστούν με τη πάρτη σας και ίσως ανακαλύψετε και διάφορα που θα σας συγχύσουν πολύ! Αφήστε το να το πάρει το ποτάμι και αύριο μέρα είναι..

Παρθένος
Λοιπόν αγαπητά μου σήμερα κάποιος θα σας προσβάλει και θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο. Εννοείται ότι δε θα καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια και θα επιτεθείτε πίσω και εσείς. Θα είστε πολύ ντόμπροι και απόλυτοι στις απόψεις σας και σε αυτά που θα ξεστομίσετε φυσικά, που θα εντυπωσιαστούν όλοι με το άτομό σας και θα σας εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο. Μάχιμοι και πρώτο μέτωπο!

Ζυγός
Εσείς μέσα στα χαμόγελα και ο κόσμος γύρω σας θα σφάζετε κανονικά. Εννοείται πως από κάποιο σημείο και μετά όλο αυτό θα σας ταράξει, για αυτό να είστε σε ετοιμότητα ή να ξεγλιστρήσετε από το τυφώνα, ή να παίξετε μπουνιές. Η ημέρα σας θα είναι απρόβλεπτη και εκεί που θα στρώνει, εκεί θα χαλάει κιόλας. Και όλο αυτό θα σας το προκαλέσουν οι άλλοι. Μήπως να μείνετε σπιτάκι σας;; Μήπως;;

Σκορπιός
Σας ξημέρωσε μια από τις πιο αγαπημένες σας ημέρες. Μέσα στο μυστήριο θα είστε από το πρωί και θα κάνετε πάλι τα μαγικά σας. Θέλετε να μάθετε το μυστικό κάποιου άλλου και θα βρείτε τον τρόπο, άλλωστε είστε ειδικοί, στις κρυφές αποκαλύψεις. Αυτή τη φορά όμως το παιχνίδι που θα παίξετε θα είναι παράξενο πολύ. Εκεί με τους ρόλους που θα πάρετε, θα γοητευθείτε, θα παρασυρθείτε, θα ξελογιαστείτε, πάντως ανεξήγητη η περίπτωσή σας, εντελώς!

Τοξότης
Εντάξει, πρέπει να διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Ως και τις 28 όλο το σύμπαν είναι με το μέρος σας και κάθε μέρα και καλύτερη. Σήμερα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, δημιουργήστε, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και θα εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος. Αν σας έχουν δώσει προθεσμία, για κάτι που ετοιμάζετε, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Η συνέπεια παίζει σημαντικό ρόλο!

Αιγόκερως
Απρόβλεπτη η ημέρα σας, αυτό είναι μια προειδοποίηση από το σύμπαν. Καλά θα κάνετε να οργανωθείτε καλά, να έχετε plan b, που λέμε και να ξεκινήσετε νωρίς από το σπίτι, γιατί άγνωστο το πότε θα φτάσετε στο προορισμό σας. Μπορεί να σας έχουν κλείσει τους δρόμους, μπορεί ένα τροχαίο, μπορεί ακόμα και λάστιχο. Δύσκολη η ημέρα σας και πολύ μυστήρια, για αυτό το νου σας!

Υδροχόος
Αγαπητά μου σήμερα θα είστε πολύ αφηρημένα. Δε ξέρω, τι φταίει για αυτό, αλλά καλά θα κάνετε να μην ασχοληθείτε με κάτι, που θα απαιτεί τη προσοχή σας 100%! Γιατί θα κάνετε λάθη και μετά θα εκνευριστείτε και θα χαλαστείτε. Σας βρίσκω λίγο ρομαντικούς, λίγο φευγάτους, λίγο πέρα βρέχει, μπράβο σας, τα καταφέρατε και πάλι. Να δω τι ζαβολιά θα κάνετε, γιατί μόνο τότε έχετε τα κέφια, για παιχνίδια.. Προσοχή μην εκτεθείτε!

Ιχθύες
Καλά σήμερα να περιμένετε να σας πρήξουν με τα προβλήματά τους. Θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και μπούρου-μπούρου από εδώ, πολύ κλάψα από εκεί, θα σας χαλάσουν αρκετά τη διάθεση. Ναι σήμερα δεν έχετε την όρεξη κανενός, γιατί έχετε τα δικά σας τα βάσανα, που πρέπει να σκεφτείτε και να αντιμετωπίσετε. Για αυτό καλύτερα να το φωνάξετε έξω δυνατά, ότι δεν έχετε τα κέφια σας, παρά να σας ζαλίσουν τον έρωτα με τα δικά τους!

magicfariel@gmail.com