Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 02/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λοιπόν, το πήρα απόφαση θα πάω να φτιάξω κορμί! Εννοώ θα ξεκινήσω γυμναστήριο, το Σάββατο το πρωί, γιατί αν το αφήσω για Δευτέρα, τα
πιάσαμε τα λεφτά μας, δε θα κάνω απολύτως τίποτα! Είμαι ανώμαλη γκόμενα, το ξέρω, αλλά ο σκοπός δεν είναι για να πάω στη θάλασσα και να δείξω το brazil μου, αλλά να ντυθώ τη νύχτα, εκεί με τα σεξι φορέματά μου και να είμαι αστέρι!!


Να κάποιες ζουν για τη στιγμή της παραλίας, εγώ ζω για τη στιγμή που θα νυχτοπερπατήσω και θα συγκλονίσω τα πλήθη… χα χα .. καλάμι, ανεβαίνουμε και πετάμε!!!

Κάτι πρέπει να κάνω και εγώ, ως μια σύγχρονη 40άρα, αφού τα χρόνια περνούν και όχι δε θέλω να γίνω μια αγελάδα! Το μπότοξ θα το κάνω μόλις χρειαστεί, άλλωστε θέματα ομορφιάς, δεν είναι ποτέ ντροπή.. 


 Και πάμε και λίγο στο ψαχνό… τι είναι καλύτερο, το τεκνό, ή το πιο μεστωμένο τεκνό… ;;;;; χα χα χα .. προτιμώ την εμπειρία, τη γνώση, τους καλούς τους τρόπους, τον κύριο που θα μου ανοίξει την πόρτα, που θα μου τραβήξει τη καρέκλα, που θα με κοιτάξει μέσα στα μάτια και θα λιώσω…

Για αυτό.. βουρ για κορμί και ότι προκύψει..

..είναι ακόμα Πέμπτη…;;; πωωωωωωω



Κριός
Κατεβάστε τα τηλέφωνα, εξαφανιστείτε από τους πάντες, αρκεί να σας αφήσουν στην ησυχία σας. Μέρα που θα βάλετε μπρος τις μηχανές και θα ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Ακόμα και σπίτι να είστε, σας βλέπω να κάνετε μια γενική και ένα ξεκαθάρισμα, γεγονός που θα σας αποσπάσει πολύ χρόνο. Απομονωθείτε, με ωραίο τρόπο, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα!

Ταύρος
Ξεπεράστε για λίγο την ανασφάλειά σας και μη σκέφτεστε άσχημα πράγματα. Ακολουθήστε τα σημάδια και θα διαπιστώσετε ότι καμία σχέση η πραγματικότητα, με αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Συμβαίνουν διάφορα γύρω σας, κάποια σας αφορούν άμεσα και κάποια όχι. Αφήστε να ξετυλιχτεί το κουβάρι από μόνο του. Θα εκπλαγείτε και θα νιώσετε και μια γερή δόση ευτυχίας!

Δίδυμος
Εντάξει κάνετε παρέα με ευκατάστατους ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν κάθε μέρα και να ξοδεύουν δίχως να τους νοιάζει αν θα έχουν να πάρουν τσιγάρα αύριο. Εσείς, όμως αν δεν ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία, καλύτερα να μαζευτείτε, καλύτερα να πείτε όχι σε μια πρόταση για έξω, γιατί σήμερα ειδικά, θα ξεπαραδιαστείτε. Μη προσπαθήσετε να τους φτάσετε, ούτε να το παίξετε άνετοι και ωραίοι. Μαζευτείτε!!

Καρκίνος
Πολύ ευαίσθητοι θα είστε σήμερα και θα σας πιάσει και το ύφος του δασκάλου και σας βλέπω να πιάνετε το τηλέφωνο και να μη το κατεβάζετε με τίποτα. Μπορεί όμως και μια σύντομη συζήτηση, να καταλήξει να γίνει πολύωρη και φυσικά να χάσει την ουσία της. Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και μπείτε στο ψαχνό. Ή θα βοηθήσετε έτσι όπως πρέπει, ή να ξέρετε ότι το χρόνο σας τσάμπα θα τον χάσετε..

Λέων
Γλυκά μου κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας και τα δικά σας τα συμφέροντα γιατί πολύ ασχολείστε με τους άλλους και δε κάνει. Μέρα που κάτι θα συμβεί που θα σας εκνευρίσει, θα σας απογοητέψει, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ θύμα, ας πούμε και έτσι ίσως συνέλθετε από εκείνο το πέπλο της δικαιοσύνης. Δεν είναι όλα ροζ στην εποχή μας, για αυτό ξανά λέω, κοιτάξτε τον εαυτό σας!!!

Παρθένος
Και εκεί που δε θα έχετε τίποτα απολύτως να κάνετε για σήμερα, που θα βαριέστε του θανατά, εκεί κάτι θα περάσει μέσα από το μυαλό σας, που θα σας ξεσηκώσει και άγνωστο που και πώς θα καταλήξετε. Η ημέρα σας όμως δεν είναι τόσο θετική και χαρωπή. Σας βλέπω ή να τα πίνετε σε ένα μπαρ μόνοι, ή να βρίσκεστε σε τίποτα περίεργες καταστάσεις, πάντως παράξενα μας το λέει το σύμπαν..

Ζυγός
Να σας πω την αλήθεια απολαύστε τη σημερινή την ημέρα έτσι όπως θέλετε εσείς, γιατί από αύριο ξεκινούν τα γλέντια. Και επειδή σας έχουν ρημάξει κάπως τα άστρα, κάντε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Αν δε θέλετε να δείτε ψυχή, τότε κλείστε τα τηλέφωνα και εξαφανιστείτε. Δε χρειάζεται να είστε παντού παρόν. Ίσως όμως να έχετε και κάτι πονηρό στο μυαλό σας.. θα δείξει..

Σκορπιός
Σήμερα θα βρεθείτε με κόσμο, μια χαρά όλα. Ευτυχώς η διάθεσή σας είναι ακόμα καλή, γιατί από αύριο ως και τις 8, θα είστε μέσα στη μαύρη μαυρίλα.. ένα πράγμα. Συναντηθείτε με φίλους, ανταλλάξτε απόψεις, απλά αφήστε τους να ολοκληρώσουν και μετά πείτε ότι είναι να πείτε. Μη κρεμάστε κανέναν άδικα, γιατί η αιτία είναι το θέμα και όχι η πράξη.. λέμε τώρα..

Τοξότης
Πολύ ρομαντικούς σας βρίσκω σήμερα και εκπλήσσομαι. Ξαφνικά θα σας πιάσει μια μανία, να καθαρίσετε το σπίτι σας, να τακτοποιήσετε το γραφείο σας, να κάνετε μια κοπάνα από τη δουλειά, να ανεβείτε πάνω σε ένα βουνό για να ξεσκάσετε. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά μια απόδραση μπορεί να είναι αληθινή, μπορεί και μεταφορική. Ένα κεράκι, μια κορνίζα, ένα λουλούδι, ταξιδεύουν το ίδιο..

Αιγόκερως
Εντάξει σας βλέπω να πηδάτε από το παράθυρο κανονικά!!! Τόσο καιρό δε μιλούσατε, όμως υπάρχουν και κάποια όρια και όσο καλά και αν είστε ψυχολογικά, κάτι πάλι θα γίνει, που θα εξαγριωθείτε κανονικά. Τίποτα δε θα σας κρατήσει, καυστικοί σίγουρα θα είστε και το φαρμάκι, δηλητήριο. Πω πω, πολλές κακίες θα σας βγουν, αλλά κάποιοι θα σας προκαλέσουν..

Υδροχόος
Μέρα που θα βασανιστείτε κάπως, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά. Βέβαια, υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε, που αφορούν, είτε προσωπικά σας ζητήματα, είτε επαγγελματικά. Βάλτε κάποιον άλλον μπροστά, δεν είναι απαραίτητο να τα κάνετε όλα εσείς, για να είστε σίγουροι ότι είναι όλα τέλεια. Ζητήστε βοήθεια, αν και περισσότερο θα διατάξετε με γκρίνια και κακό.. Ψυχραιμία..

Ιχθύες
Κάτι έχετε κανονίσει για σήμερα με τη παρέα σας, που θα αναβληθεί για μια άλλη φορά. Το θέμα είναι ότι είστε μέσα στη τρελή τη χαρά για αυτό, το προσμένετε πώς και πώς και δε θέλετε να κάνετε πίσω με τίποτα. Για αυτό να πάτε όπου είναι να πάτε, να πάρετε άλλους φίλους σας μαζί, ή ακόμα και μόνοι αν είστε ακόμα καλύτερα. Σίγουρα θα καταλήξετε σε κάποιο μπαρ, να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων..

magicfariel