Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 09/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πού να κλείσω μάτι με τέτοιο φεγγάρι, εκεί ψιλά στον ουρανό.. Βρίσκομαι σε υπερένταση κάτι μέρες τώρα, γιατί η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε συμβαίνει στη Γη ή στον Ουρανό, με
επηρεάζει άμεσα γιατί πέρα του ότι είμαι άνθρωπος, ανήκω και σε ζώδιο της γης. Όταν βρέχει ας πούμε, ένας Ταύρος δε θα καθίσει στο λιβάδι να ρεμβάσει το τοπίο.. Θα χαλαστεί τρελά..
Κάτι τέτοιο έχω πάθει, πέρα του ότι νιώθω κάτι σα το James Bond, αφού η καχυποψία καλά κρατεί..
Βρίσκομαι σε πολύ σκοτεινά μέρη, βλέπω πολλά, αλλά δε μιλάω. Παρακολουθώ με αγωνία, γιατί κάτι μου λέει το σύμπαν.


Κάτι συμβαίνει και πρέπει να το καταλάβω. Αλλά δεν είμαι και μάντισσα χρυσό μου… Say something, το είπαμε, το ξανά λέμε, γιατί έτσι θα αποφύγουμε και εκείνες τις παρεξηγήσεις.. Μη φοβάσαι, τον έχω ημερέψει το κακό το λύκο, γιατί αυτή τη φορά πάλεψα με τους δαίμονές μου, κάποιους τους νίκησα, κάποιους δε μπορώ.. Αλλά το λύκο τον έστρωσα.. Σου φώτισα το δρόμο και σε περιμένω..

μη παίξουμε τώρα το λύκε, λύκε είσαι εδώ..;;;

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Αγαπητά μου να το πάρετε απόφαση ότι ως και τις 11 θα τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Σήμερα δε η ημέρα σας θα είναι άκρως εκρηκτική, θα είστε σε μια διάθεση να τα διαλύσετε όλα και να κάνετε αλλαγές αλλοπρόσαλλες. Ή χαπακωθείτε, ή δεθείτε, πάντως συγκρατηθείτε, γιατί παίζει να καταστρέψετε προσπάθειες ετών από τη μια στιγμή στην άλλη… Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο!!

Ταύρος
Η ημέρα σας όλως τυχαίως θα είναι χαρωπή. Μπορεί δίπλα σας να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον, αλλά εσείς θα έχετε τη μαγική σας νεράιδα από πάνω σας όλη την ημέρα για να σας προστατεύει. Κάτι θα σας πουν, κάτι θα σας δείξουν, που θα νιώσετε ότι σας αγαπούν, ότι σας εκτιμούν και ότι τελικά ο κόπος σας δε πηγαίνει και τόσο χαμένος. Πάντα πριν παρατήσετε τα όπλα, εμφανίζεται ένα χέρι βοηθείας..

Δίδυμος
Εντάξει έφυγαν τα πολλά τα μαύρα τα σύννεφα από επάνω σας, μια νέα μέρα ξημέρωσε, χαλαρώσετε και απολαύστε την γιατί σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Επαγγελματικό θα είναι το μαντάτο, αφού ξαφνικά θα σας απαντήσουν, ή θα σας καλέσουν να σας δουν, ή θα σας προτείνουν και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις μη βιαστείτε να δώσετε τα χέρια. Περιμένετε λίγο ακόμα, ίσως να έρθει κάτι πολύ καλύτερο..

Καρκίνος
Μέχρι και τις 11 θα παίζετε μπουνιές με όλο τον κόσμο. Σήμερα δε θα ασχοληθείτε με κάποιο άτομο που σας ενοχλεί πολύ. Θα του τρίξετε τα δόντια; Θα του επιτεθείτε και ότι προκύψει; Θα το διώξετε μακριά από τη ζωή σας; Πάντως δε χαρίζεστε για κανέναν και τίποτα. Επειδή είναι κάπως θολωμένο το μυαλό σας, καλά θα κάνετε να συγκρατηθείτε, να διατηρήσετε τους καλούς σας τρόπους και να ρωτήσετε και να μάθετε πρώτα.. Συνήθως τα φαινόμενα απατούν..

Λέων
Να και ο έρωτας και το σεξ.. Ναι τέτοια θα είναι η ημέρα σας, αν το πάρετε απόφαση και εσείς, αλλά υπάρχει μια φούντωση, μια φλόγα μέσα στη καρδιά.. Τη νιώθετε, μη κάνετε τους ανήξερους τώρα.. Λοιπόν, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, φροντίστε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα, να πάτε μια βόλτα κάπου διαφορετικά, να στρώσετε καθαρά σεντόνια. Μέχρι το βράδυ έχετε άφθονο χρόνο για να προετοιμαστείτε… και ψυχολογικά και σωματικά!

Παρθένος
Μυστήρια η ημέρα σας, από εκείνες που σας αρέσουν πολύ. Έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο. Είτε με θέματα επαγγελματικά, είτε με τα ερωτικά σας. Υπάρχει κάποιος όμως που σήμερα θα σας βοηθήσει αρκετά. Μπορεί να μην αποκαλυφθεί γενικότερα, όμως ως δια μαγείας, θα φτιάξει τη διάθεσή σας και θα σας δώσει και λύσεις απρόσμενες. Ναι όλα θα μια χαρά θα πάνε, για αυτό χαμογελάστε. Μπορείτε..

Ζυγός
Λοιπόν η ημέρα σας είναι μαγική. Ξεπερνάτε τα χθεσινά μπουρίνια, δε ξέρω με πιο τρόπο, πάντως ξυπνάτε με χαμόγελα και πολύ όρεξη να κάνετε κάτι πολύ τρελό. Δε ξέρω τι θα αφορά, πάντως η ιδέα που θα σας έρθει, θα σας ξεσηκώσει αρκετά και βλέπω να κάνετε και μια μικρή επανάσταση από το πουθενά. Σίγουρα κανείς δε θα σας σταματήσει και αυτή τη φορά ούτε τις συνέπειες δε θα σκεφτείτε. Ναι ωραία ημέρα για να ξεδώσετε.. Βουρ στο ψαχνό λοιπόν..

Σκορπιός
Κάποιοι σκέφτεστε να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας και να ασχοληθείτε με κάτι το διαφορετικό. Μετά τις 25 οι ταρζανιές παρακαλώ πολύ, γιατί το σύμπαν είναι ύπουλο και παίζει βρώμικα παιχνίδια. Έρχεται και μια έκλειψη στο ζώδιό σας, για αυτό βαστάτε γερά και πιστά στη θέση σας! Μπορεί το χρήμα να μιλά, όμως αν είναι προσωρινό δε το χρειάζεστε. Εσείς θέλετε κάτι πιο μόνιμο. Ψυχραιμία και χαμόγελα, κάτι καλό θα συμβεί για εσάς.. κάπου μέσα στην ημέρα..

Τοξότης
Καλά σήμερα απογειώνεστε κανονικά. Τόση φαντασία έχετε καιρό να φτιάξετε μέσα στο μυαλό σας.. Μήπως θα πιείτε κάτι της το απαγορευμένο;; Μέρα που θα βελτιωθεί πολύ το κέφι σας, αλλά θα ζήσετε και στιγμές έντονης παραίσθησης. Κάποιοι φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο, κάποιοι δε μπορείτε για αυτό ξεφεύγετε αλλιώς.. Κάτι δε μας λένε τα άστρα, κάτι μας κρύβουν. Πάντως ότι και αν συμβεί, με προσοχή γιατί δε βρίσκω το λόγο να γκρεμοτσακίζεστε έτσι ξαφνικά!

Αιγόκερως
Λοιπόν, εκεί που νιώθετε ότι είστε μόνοι σα τη καλαμιά στο κάμπο, εκεί εμφανίζεται και από το πουθενά μια βοήθεια.. Δε θα πληρώσετε μόνοι σας τη ζημιά, θα μπουν και άλλοι στο παιχνίδι, γιατί ας πούμε μια βλάβη στο σπίτι, αφορά όλους. Μια βλάβη στο αυτοκίνητο αφορά πάλι όλους. Θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση αφού λεφτά έρχονται πάλι εξ ουρανού και εσείς γιατρεύεστε.. χα χα .. Σκρουτζ!!

Υδροχόος
Δουλειά και πάλι δουλειά. Είστε άρρωστοι νομίζω πολύ με το θέμα αυτό. Καλά κάνετε αν βγάζετε λεφτά αλλά να τα χαίρεστε κιόλας! Τι σας λέω τώρα.. Σήμερα ίσως να συναντήσετε κάποιο άτομο, το οποίο θα σας κάνει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ναι η ιδέα θα σας αρέσει πολύ, θα σας ξεσηκώσει και θα σας δώσει έτσι μια ώθηση για να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τις υποθέσεις σας. Για δραστηριοποιηθείτε και μη κάνετε και το βαρύ πεπόνι..

Ιχθύες
Μέσα στα τρελά τα κέφια, εργασία και χαρά θα έλεγα καλύτερα, αφού είστε οι περισσότεροι του δημιουργικού και καλλιτεχνικού ρεπερτορίου. Σήμερα δε ξέρω σα μεθυσμένοι θα είστε, ανάλαφροι και πολύ χαμογελαστοί. Μήπως θα χαπακωθείτε πρωί-πρωί;; Μήπως;;; Πάντως με το αλτσχάϊμερ κάνετε στενή παρέα, αλλιώς δεν εξηγούνται οι εσκεμμένες απώλειες μνήμης που έχετε.. Τρέλα εσείς, τρέλα και οι άλλοι, αγαπητά μου..

magicfariel@gmail.com