Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Αιώνιοι Αντίπαλοι! Είναι θέμα χημείας ή αστρολογίας;; by F’Ariel!

Μπορεί να είναι Κυριακή, μπορεί τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, όμως οι σκέψεις είναι τέτοιες, που είμαι έτοιμη για επίθεση! Φτιάχνω άμυνα καλύτερα, να μπορώ, να αντιμετωπίσω τις ψυχές που
με πολεμούν καθημερινά, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, δεν έχει σημασία.. πρέπει να βρίσκομαι πάντα σε ετοιμότητα..

Και επειδή είμαι μια γνήσια Ταυρίνα, μπορεί να τα βλέπω όλα στα κόκκινα, όμως έχω και πολλές ευαισθησίες και ειδικές αδυναμίες, που με μια λάθος κίνηση, η Βασίλισσα είναι εκτός παιχνιδιού. Ρουά Μάτ.. λέξεις με δυνατή έννοια! 


Και σκέφτομαι, μα τι έχω κάνει στη ζωή αυτή, για να έχω αντιπάλους, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό.. Δεν ενοχλώ κανέναν, δεν είμαι αδιάκριτη, το μόνο που κάνω είναι να επιθυμώ, να θέλω, να απαιτώ, αλλά πάνω από όλα να το δουλεύω η ίδια προσωπικά, με πολύ κόπο και σκέψη, γιατί το σημαντικότερο δεν είναι να πετύχω τους στόχους μου, αλλά να ικανοποιήσω την ύπαρξή μου στη ζωή αυτή, επάξια και με αξιοπρέπεια..

Και αφού παραλογίστηκα.. ας πάμε στο θέμα μας..

Σας έχει τύχει να γνωρίσετε κάποιον και να τον αντιπαθήσετε αμέσως; Να σας προκάλεσε τέτοια ταραχή, που να μη θέλετε να το ξανά δείτε ποτέ; Το φοβερό σημάδι; Απώλεια μνήμης, δηλαδή πώς σε λένε τώρα; Εκατό φορές το ίδιο όνομα..

Λένε τα αντίθετα έλκονται. Ναι το πιστεύω, εκεί που κράζεις, εκεί γουστάρεις κιόλας. Μια πικρή αλήθεια, που πρέπει να ειπωθεί. Αυτό αφορά κυρίως ερωτικές συναντήσεις, αφού όσο έντονη είναι η γνωριμία, τόσο και αξέχαστη μένει!

Στη δουλειά όμως, αλλάζει το σκηνικό. Οι αντιπάθειες, προκαλούν ανταγωνισμό, ίντριγκες, σκοτεινές καταστάσεις. Πόλεμο και μάχη σώμα με σώμα, μυαλό με μυαλό.

Όλα αυτά είναι όντως θέμα χημείας. Σε βλέπω και ανατριχιάζω. Μπορεί από ηδονή, μπορεί όμως από απέχθεια. Όλα παίζουν κανονικότατα. Είναι όμως και θέμα αστρολογίας.

Με το που γνωρίζω κάποιον τον ρωτάω τι ζώδιο είναι. Δε μπορώ. Μου βγαίνει αυθόρμητα. Έτσι καταλαβαίνω με τι έχω να κάνω.. Από μυαλό, ψυχοσύνθεση, τα πάντα.. Και κινούμαι ανάλογα.. Δηλαδή αν γνωρίσω ένα Τοξότη (άντρα), θα αδιαφορήσω στο δευτερόλεπτο. Αν είναι όμως Σκορπιός, θα γοητευτώ, θα αστράψουν τα μάτια μου..

Για να δούμε λοιπόν ποια Ζώδια, είναι αυτά, που με τη πρώτη ματιά, είναι έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια… Μπορεί να είναι όντως αντιπάθεια εξ ουρανού, μπορεί όμως να κρύβει και ένα ανεξέλεγκτο πάθος. You never know..

Αναπόφευκτοι αντίπαλοι λοιπόν..


Κριός
Με Κριό, Ταύρο, Καρκίνο, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, Αιγόκερω..

Να το σχολιάσω, γιατί δε κρατιέμαι.. Το βλέπετε ότι τελικά εσείς είστε τα παράξενα της παρέας. Δε ταιριάζετε και με πολλούς. Όλο στη κόντρα είστε, στη γκρίνια και τα μουτράκια.. Πω πω..!!!

Ταύρος
Με Κριό, Ταύρο, Δίδυμο, Λέων, Σκορπιό

Κοίτα να δεις τρέλα, εδώ παίζει απίστευτη αντιπαλότητα και πολύ δυνατό σεξ! Τώρα συγκλονίζομαι, γιατί είναι θέμα χημείας. Ότι πιο δύσκολο και πιο απολαυστικό, δε λέτε;; χα χα ..

Δίδυμος
Με Ταύρο, Τοξότη

Τι βολικά παιδιά. Σας έχω παρεξηγήσει τελικά. Ταιριάζετε με όλους. Βέβαια, αλλιώς πώς θα μαθαίνατε τις πληροφορίες, που τόσο τις γουστάρετε;; Επικοινωνιακοί όπως πάντα.. Μήπως να ψάχνατε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα τέτοιο ζώδιο;;;

Καρκίνος
Με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω

Με το Κριό στα κόκκινα από τη πρώτη τη στιγμή. Οι λοιποί συνήθως ακολουθούν με πιο μέτρια ταχύτητα, όμως υπάρχει κάτι εκεί πέρα που σας ενοχλεί πολύ. Να σας το πω εγώ;;; Δε μπορείτε να ακολουθήσετε τη ταχύτητα που έχουν στη ζωή και αυτό σας πιέζει σε σημείο άκρως εκρηκτικό.. Όχι ούτε σύντροφος, ούτε συνάδελφος..

Λέων
Με Ταύρο, Λέων, Σκορπιό

Εντάξει το καταλάβατε έτσι; Ερωτικό το ζήτημα εντελώς. Εδώ είναι που λέμε για εκείνη τη χημεία.. Έντονη η σχέση σας και με τα τρία τα ζώδια, αλλά σε ρυθμό που γοητεύεστε απίστευτα πολύ!

Παρθένος
Με Παρθένο, Σκορπιό

Βέβαια, πώς μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους οι βασικοί κατάσκοποι της παρέας. Αφού την ίδια δουλειά κάνουν, συλλέγουν πληροφορίες, χρήσιμες και μυστικές που θα είναι αιώνια αντίπαλοι, σε όλα τα επίπεδα. Το ποιος υπερέχει είναι ένα θέμα.

Ζυγός
Με Κριό, Λέων, Ζυγό, Τοξότη, Αιγόκερω

Εννοείται ότι δε ταιριάζετε με τίποτα, γιατί εσείς είστε ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές και τα συγκεκριμένα ζώδια, είναι λίγο κανίβαλοι, για τα δικά σας δεδομένα. Ένα άγριο σεξάκι με Κριό, θα σας άρεσε, αλλά ως εμπειρία και μόνο. Προτιμάτε πιο μπερδεμένες και απελευθερωμένες καταστάσεις.. Ως συνάδελφοι, δε το συζητώ. Τα μαχαίρια από τη πρώτη τη στιγμή.

Σκορπιός
Με Κριό, Ταύρο, Λέων, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, Αιγόκερω

Το ξέραμε ότι είστε οι παράξενοι της παρέας αλλά εδώ έχουμε θέμα μεγάλο. Καταλαβαίνετε τι εννοεί ο ποιητής;; Αν το πιάσουμε ερωτικά, υπάρχει μια χημεία, μια ανεξήγητη έλξη, που το σεξ θα συμβεί, ο κόσμος να χαλάσει. Ως εκεί όλα super! Αν το πιάσουμε επαγγελματικά, εκεί έχει καθημερινή ξιφομαχία. Η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός στα κόκκινα!

Τοξότης
Με Κριό, Παρθένο, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, Αιγόκερω

Εσάς πουλάκια μου δε σας πιάνει κανείς. Σας αρέσει το ανέμελο, το χαρωπό, το δημιουργικό, που σημαίνει ότι και λίγο χάος, δε πειράζει. Αυτό φυσικά αναστατώνει απίστευτα τα αντίπαλα φιλαράκια σας, όμως και ένα δυνατό σεξάκι έτσι από το πουθενά, μπορεί να παίξει, έστω για μια φορά. Επαγγελματικά ούτε να το συζητάτε.. Εσείς θέλετε την ελευθερία σας, πάνω από όλα!

Αιγόκερως
Με Κριό, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, Αιγόκερω
Πώς να ταιριάξετε μεταξύ σας, μου λέτε;;; Δύσκολο πολύ το παιχνίδι αυτό. Σε τίποτα δε σας βρίσκω να υπάρχει έλξη, αφού είστε άτομα που η τετράγωνη λογική σας καθοδηγεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Σιγά μην ασχοληθείτε με τον ενοχλητικό, ξερόλα Σκοριπό ας πούμε.. εσείς γνωρίζετε καλύτερα!! Και κάπως έτσι ξεκινούν οι μάχες!!

Και πάμε τώρα στα παράξενα της παρέας!! Ο Υδροχόος και ο Ιχθύες, είναι οι πιο βολικοί της παρέας. Δεν ενοχλούν κανέναν, δεν έχουν αντιπαλότητες και έχθρες και βασικοί είναι αγαπητοί σε όλους! Έτσι θέλουν να πιστεύουν, όμως αστρολογικά είναι μια αλήθεια και αυτό.. Βασικά για να το αναλύσουμε το μυστήριο, είναι τόσο πολύ στο κόσμο τους αυτά τα ζώδια, ζουν δηλαδή πολύ με τη φαντασία τους και τα δικά τους όνειρα, που δε μπαίνουν καν σε διαδικασία να ασχοληθούν με τους γύρω τους. Αυτό βέβαια, προκαλεί έντονες αντιδράσεις, μίση, έχθρες, αλλά ως δια μαγείας, τα προσπερνούν και δε τους αγγίζουν με τίποτα.. Νερό, καταγάλανο νερό, με ψαράκια και γοργόνες μέσα.. Σε πολύ ήπια μορφή..

Υδροχόος
Με Λέων, Σκορπιό

Εδώ μπορεί να ανάψουν τα αίματα, αφού είναι επίμονα τα ζώδια αυτά και γίνονται πολύ ενοχλητικά όταν θέλουν. Ναι μπορούν να ταρακουνήσουν έναν Υδροχόο, αλλά όχι για πολύ και αυτό είναι το παιχνίδι μετά.. Μια σου και μια μου και καμία σου, γιατί είμαι Υδροχόος και παίζω διαφορετικά.. χα χα !!

Ιχθύες
Με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη

Ταιριάζετε με αυτά τα ζώδια, όμως υπάρχουν και στιγμές που μια διαφωνία, μια κόντρα, μπορεί να προκύψει και ξαφνικά να τα αίματα. Το ψαράκι ξεχνάει, συγχωρεί εύκολα, όμως οι λοιποί, πέφτετε στα πατώματα από την απάθειά του.. Ούτε κακία μένει, ούτε τίποτα.. τι έγινε; Πότε;;

magicfariel@gmail.com