Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 28/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ερωτική ημέρα μας ξημέρωσε!! Πω πω γλέντια που θα κάνουμε σήμερα, σχεδόν όλα τα ζώδια! Τι έγινε βρε σύμπαν; Το πήρες απόφαση, να
μας τρελάνεις, σωστά;

Φλερτ από εδώ, κρυφές ματιές από εκεί, χαμόγελα πονηρά. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα όλη την ημέρα.


Φυσικά, τα άστρα δε ξεχωρίζουν τα νόμιμα από τα παράνομα, για αυτό θα πρότεινα στους δεσμευμένους, το νου σας! Από την άλλη ποια είμαι εγώ που θα το παίξω οσία και τα σχετικά, αφού μια κολασμένη είμαι.. χα χα .. τι σας λέω πρωί-πρωί, αλλά φταίνε τα άστρα και τα μαγικά τους..

Μας λείπουν άνθρωποι, φίλοι μας, παλιοί εραστές, είμαστε κάπως ανήσυχοι, όμως με το ρομαντικό τον τρόπο, τον όμορφο, εκείνο από μια ξεχασμένη, αθώα εποχή.

Ναι το σύμπαν θα μας τρελάνει, γιατί δε γίνεται εκεί που όλα ήταν στο σκοτάδι, ξαφνικά το φως! Να ρωτήσω τι κρύβεται από πίσω;; Μήπως ένα χάος..;;
Γεμίζει το φεγγάρι.. κάθε μέρα και πιο πολύ.. Φοβάμαι..

Να περάσετε super ότι και αν κάνετε..!!!



Κριός
Όχι δεν είστε καλά. Έχετε πάλι τις μαύρες σας και τα ψυχοπλακωτικά σας. Γιατί; Έπεσαν μήπως τα καράβια σας απέξω; Για συνέλθετε λιγάκι. Αργία σήμερα, η ημέρα που συνήθως την αφιερώνουμε στην οικογένεια ή στους φίλους. Καλύτερα να μη μείνετε μόνοι σας και να βρείτε εκείνο το άτομο που θα μπορέσετε να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες ή τα επόμενα βήματά σας, μπας και το βγάλετε από μέσα σας και ξεσκάσετε! Πάντως μη κακο μοιράζετε..

Ταύρος
Γλυκά μου, σήμερα θα μιλήσει η διαίσθησή σας κανονικά! Κάτι που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι και αυτό που συμβαίνει στα αλήθεια. Βέβαια, ψάχνεστε ακόμα, όμως ακούστε τι καρδιά σας, εκείνη ξέρει! Μια νέα γνωριμία κάνετε, μυστήρια πολύ, όμως σας αναστατώνει γλυκά και σας ξεσηκώνει κιόλας. Καιρός να ξεπεράσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε παραπέρα. Μη λέτε όχι σε κάτι παράξενο.. Θα υπάρξει και συνέχεια..

Δίδυμος
Λοιπόν σήμερα θα σας φλερτάρει κάποιος γνωστός, που ναι μεν αλλά! Μπορεί να είναι από το χώρο της εργασίας σας, μπορεί όμως και από το φιλικό σας το περιβάλλον. Πάντως δε θα είναι και τόσο αθώο, γιατί από τη μια θα έχει να σας προσφέρει κάτι που θέλετε πολύ και από την άλλη ίσως να σας βάλει και κάποιους όρους, τύπου να ικανοποιήσει πρώτα τις επιθυμίες του. Ας πούμε ένα φιλάκι. Δε ξέρω κατά πόσο θα ενδώσετε! Ανάλογα με τις διαθέσεις..

Καρκίνος
Μήπως γνωρίσατε κάποιο άτομο πρόσφατα το οποίο ξαφνικά σας λείπει; Είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό σας, αλλά για κάποιο λόγο δε μπορείτε να το συναντήσετε; Για να σηκώνετε το τηλέφωνο και να έρχεστε εσείς σε επαφή μαζί του και όχι μόνο, να πείτε ένα γεια, αλλά και να δείξτε το πώς αληθινά νιώθετε! Κερδισμένοι θα βγείτε σίγουρα, βέβαια δε θα εμφανισθεί μπροστά σας σήμερα, αλλά you never know..

Λέων
Με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε μέρα που είναι και όλως τυχαίως θα διαπιστώσετε ότι σας αρέσει ένα άτομο, κάποιος που ποτέ πριν δε σας είχε περάσει από το μυαλό, αλλά τελικά η απουσία του, ίσως να σας ταρακούνησε λιγάκι. Γοητεύεστε από μια μορφή, πολύ παράξενη, υπάρχει μια έλξη, όμως το βρίσκετε κάπως ανεξήγητο όλο αυτό και τρομάζετε. Αν έχετε ήδη σχέση, να καθίσετε φρόνιμα, αν όχι, γιατί δε δοκιμάζετε; Δεν έχετε κάτι να χάσετε!!!

Παρθένος
Εντάξει το καταλάβαμε ότι έχετε τα κέφια σας τις ημέρες αυτές, όμως για να συνέλθετε λιγάκι γιατί αν ψάξετε τις τσέπες σας θα δείτε πως έχετε ξεπαραδιαστεί και πάλι. Μια δώρα, μια κεράσματα, μια εσείς, μήπως σας ανήκει κάποια τράπεζα και δε το ξέρουμε;; Κρατήστε το κέφι σας, όμως κοιτάξτε τη πάρτη σας και μόνο. Σκληρό και εγωιστικό αυτό που σας λέω τώρα, αλλά μόνο έτσι ίσως μπείτε σε σκέψεις, για το τι εννοεί ο ποιητής! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται!

Ζυγός
Μέρα αρκετά καλή για εσάς, όχι και τόσο για κάποιο φίλο σας, που θα χρειαστεί τη βοήθειά σας! Να τη προσφέρετε και ας σας πετάξει εκτός προγράμματος. Δε πειράζει. Έτσι είναι οι φίλοι. Μια εσείς, μια εκείνοι. Πάντως θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, στο τέλος της ημέρας, θα χαμογελάσετε, γιατί όλο αυτό που θα σας συμβεί, ίσως να σας θυμίσει το πώς ξεκινήσατε και το πού έχετε φτάσει σήμερα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή!

Σκορπιός
Τα άστρα σήμερα θα σας μεταμορφώσουν στα πιο ακαταμάχητα πλασματάκια του κόσμου. Ντυθείτε ωραία, σέξι, αρωματιστείτε και βγείτε έξω, κυκλοφορήστε να σας δουν. Όλοι θα γοητευθούν από τη παρουσία σας, το φλερτ θα παίξει πολύ και τα πονηρά τα χαμόγελα. Μάγοι κανονικοί και μάγισσες, μη το ξεχνάμε αυτό, ποτέ! Τι έχετε στο μυαλό σας, ε λοιπόν, στις διαταγές σας!!! Πάντως αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, γίνεται δικό σας, εξολοκλήρου!!!!!

Τοξότης
Θέλετε να μιλήσετε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας, γιατί πνίγεστε ένα πράγμα. Ευτυχώς που είστε και σε πολύ καλή διάθεση, αλλιώς θα είχαμε σκοτάδια. Ψάξτε την αφορμή, για να ξεκινήσετε μια κουβέντα, όχι τίποτα άλλο, για να βρείτε τον τρόπο να πείτε αυτά που θέλετε εσείς. Όχι σε κάποιον τυχάρπαστο φυσικά, αλλά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Σειρά σας, δε λέτε..;;;

Αιγόκερως
Ευαίσθητους πολύ σας βρίσκω σήμερα και μόνο τα κλάματα που δε θα βάλετε. Ναι οι φίλοι σας είναι στο μυαλό, που ναι μεν σας νοιάζονται και σας αγαπούν, αλλά για κάποιο λόγο δε θα μπορέσουν να είναι κοντά σας σήμερα. Δε πειράζει, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα είναι αρκετό, για να αλλάξετε λίγο το κλίμα και να νιώσετε και εσείς πιο όμορφα. Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν! Σας αγαπούν…

Υδροχόος
Για εσάς ποτέ δεν είναι αργία, πάντα δουλεύετε, είτε σωματικά, είτε εγκεφαλικά. Σήμερα θα σας θα σας τηλεφωνήσουν ή θα σας στείλουν ένα μήνυμα, που θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Στον αέρα σίγουρα και πιο πάνω! Κάτι καλό θα συμβεί, που θα νιώσετε πολύ φοβερά με τον εαυτό σας. Ακόμα μετράτε, γιατί είχατε μήπως άλλη γνώμη;;; Χαμογελάτε και αυτό μου αρέσει..

Ιχθύες
Αφήστε τις δουλειές από αύριο. Σήμερα είναι η ημέρα της τσάρκας και του κουτσομπολιού. Και τα δυο σας αρέσουν πολύ, για αυτό μη κάθεστε σπίτι ούτε λεπτό. Αλλά και έτσι να γίνει, καλέστε τους φίλους σας και ξεκινήστε το θάψιμο. Ρίξτε το στο χαβαλέ, πάντως όχι δουλειά! Χαλαρώνουμε, μιας που είναι αργία και εσείς λόγω και των άστρων, ακόμα περισσότερο. Μήπως να κάνατε και σεξ, προς το βραδάκι;;; χα χα ..

magicfariel@gmail.com