Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 07/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να σας πω τι τραγουδάω πρωί-πρωί;;; Ρουβά! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Δε το έκανα μικρή και το κάνω τώρα… Αυτά κάνουν οι διαφημίσεις, πλύση εγκεφάλου. Όμως υπάρχει αιτία. Κάτι λέει ο στοίχος, που μου αρέσει πολύ…
«..οτι και αν λες, εμένα θα θες;;; σε εμένα θα γυρνάς;; ..» ειλικρινά δε το ξέρω γιατί είμαι του ξένου ρεπερτορίου, αλλά να που μου κόλλησε.. πάει τρελαίνομαι.. το χάνω.. χα χα !!


Έτσι είναι οι ερωτευμένες οι ψυχές.. Ξαφνικά τα κάνουν όλα! Εννοείται ότι δε παίζει να πάω μπουζούκια για πάρτη σου μωρό.. σιγά μη κάνω και χαρακίρι.. είμαι γκόμενα με στιλ, θα τα πιω βεβαίως-βεβαίως, αλλά σε πιο dance ρυθμούς..

Και πάμε τώρα στους στοίχους.. Τι λένε εν ολίγοις;;; Ότι, ότι και αν λέω, ότι και αν κάνω, όπως και αν αντιδρώ, σε εσένα πάντα θα γυρνώ γιατί εσένα αγαπώ.. Ναι έτσι είναι.. Με σέρνεις.. με παρασέρνεις και γουστάρω..

αν μπορούσα να βάλω μια εικόνα, θα ήταν μια κοπέλα, κάπου σε ένα καταπράσινο λιβάδι, θα κοιτούσε τον ουρανό και θα αναστέναζε, τόσο πολύ, που ακόμα και τα σύννεφα θα πήγαιναν πιο γρήγορα.. μη πω μποφόρια..

αφήστε έχουμε και πανσέληνο αύριο.. το ξωτικό.. ήδη παραληρεί..

Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Χρυσά μου μη περιμένετε να είστε καλά ψυχολογικά, με όλο αυτό το πανηγύρι που συμβαίνει στο σύμπαν.. προεόρτια της αυριανής ημέρας. Πάλι μουτράκια, μέσα στη ξινίλα θα έλεγα, αφού σας ενοχλούν τα πάντα. Το ταίρι σας, η δουλειά σας, ακόμα και τα ρούχα που φοράτε. Ναι θα τρώγεστε κάπως, όλη μέρα και όλη νύχτα, όμως δεν είναι μέρες τώρα για να πάρετε αποφάσεις τύπου χωρισμού, ή παραίτησης! Θα το μετανιώσετε...

Ταύρος
Έχω την εντύπωση ότι σας μαγέψανε.. Γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή, τέρμα το κάπνισμα, το ποτό και οτιδήποτε γενικότερα σας χαλάει την εμφάνιση, τον οργανισμό και το κέφι. Φλας της στιγμής;;; ή θα κρατήσει λίγο παραπάνω;; Μη ξεχνιόμαστε κιόλας, ζούμε για τις απολαύσεις, παρέα με τους Ζυγούς! Δραστηριοποιήστε, το παίρνετε απόφαση και τη προσπάθεια να βελτιωθείτε και εσωτερικά και εξωτερικά θα τη κάνετε. Αυτό μετράει πάνω από όλα. Η προσπάθεια.. και το αποτέλεσμα φυσικά!

Δίδυμος
Πω πω, μέσα στη γκρίνια είστε και τη μουρμούρα. Ακόμα και εσείς οι ίδιοι δεν αντέχετε τον εαυτό σας. Εντάξει, είστε και δύστροπα πλασματάκια, άντε να σας φέρουν στα ίσα σας! Κάτι συμβαίνει γύρω σας, αλλάζουν πάλι τα δεδομένα και εσείς θα πρέπει και να είστε μέσα στο παιχνίδι, απαραιτήτως και να έχετε και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά. Αφήστε τη κλάψα και τα κροκοδείλια δάκρυα και δραστηριοποιηθείτε! Μαγικά συμβαίνουν σε όσους το παλεύουν..

Καρκίνος
Μέρα πολύ δύσκολη για εσάς. Φανταστείτε ότι υπάρχει μια κλεψύδρα κάπου εκεί κοντά σας και οτιδήποτε κάνετε σήμερα, θα πρέπει να πηγαίνει βάση σχεδίου. Στη δουλειά άγχος πολύ και πίεση και ξαφνικά θα προκύψει και ένα οικογενειακό ζήτημα, που αυτό θα σας στρεσάρει ακόμα περισσότερο. Μοιράστε το χρόνο σας σωστά. Αν δε χαζεύετε από εδώ και εκεί, τα προλαβαίνετε όλα! Μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.. δε σας παίρνει..

Λέων
Να περιμένετε σήμερα να σας χαλάσουν τα σχέδια. Οτιδήποτε έχετε κατά νου, να το ξεχάσετε. Δε θα σας αρέσει καθόλου αυτό, όμως δε θα έχετε και κάποια άλλη επιλογή. Σκεφτείτε μόνο, ότι τα απρόοπτα είναι πάντα τα καλύτερα και σήμερα η ημέρα σας έχει και από αυτό.. Εντάξει δε σας λέω να χαμογελάσετε, αλλά μη φέρνετε και τόσες αντιρρήσεις, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ακολουθήστε, είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε κάτι ερωτικό.. you never know..

Παρθένος
Σήμερα δε πρέπει να ασχοληθείτε καθόλου με το χρήμα. Θα μπλέξετε τα μπούτια σας, αφού από τη μια έχετε τη διάθεση να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, αλλά θα δείτε κάτι σε μια βιτρίνα και θα μπείτε σε πολύ μεγάλο πειρασμό. Τι σημαίνει αυτό;; Κάτι δε θα πληρωθεί. Κάτι θα παραμείνει για να σας βασανίζει. Κλείστε τα μάτια μέχρι να τακτοποιήσετε όλες σας τις οφειλές. Από την άλλη καμία διαπραγμάτευση δε θα πετύχει. Αφήστε το για τις 9 του μήνα!

Ζυγός
Ξυπνήστε νωρίς, φάτε καλά, γιατί η ημέρα κρύβει εκπλήξεις όλων των ειδών και οι περισσότερες θα είναι σχετικά δυσάρεστες. Σας στριμώχνουν γενικότερα και σας ζητούν τα απίστευτα. Αυτό θα σας αγχώσει πάρα πολύ, αλλά αυτό που θα σας χαλάσει ακόμα περισσότερο, θα είναι ο τρόπος που θα σας το ζητήσουν. Ξέρω είστε ευγενικές ψυχές, όμως σήμερα τρεχάτε ποδαράκια μου. Μη δίνετε σημασία στις παράλογες συμπεριφορές του κόσμου.. Κάντε τη πάπια..

Σκορπιός
Θέλετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα σήμερα, που ο χρόνος δε θα σας φτάσει με τίποτα. Πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε και έρθει και η γκρίνια μαζί, οργανωθείτε ακόμα καλύτερα και ζητήστε τη βοήθεια ενός δικού σας ανθρώπου. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε πολύ καλύτερα. Δύσκολη ημέρα, απαιτητική, αλλά πρέπει να αντεπεξέλθετε, αν θέλετε τα αποτελέσματα να είναι υπερ σας. Τι σκαρφιστήκατε πάλι;;; Ο Θεός και η ψυχή σας!!

Τοξότης
Ωραία η ημέρα σας και χαρωπή πολύ. Βέβαια, δε θα σας αφήσουν έτσι, αφού κάποιος φίλος που γνωρίζει όλη την ιστορία σας, θα σας επισκεφτεί και θα σας ανακατέψει κάπως. Καιρός να του δείξετε την ενόχλησή σας, μπορεί να γνωρίζει τα προσωπικά σας ζητήματα, όμως δεν έχει το δικαίωμα να ανακατεύεται, εκεί που δε τον σπέρνουν. Εντάξει μη τσακωθείτε, απλά με ωραίο τρόπο να του κόψετε τη φόρα..

Αιγόκερως
Δύσκολη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Στο σπίτι τρέχουν πράγματα που δε σηκώνουν καμία αναβολή, στη δουλειά υπάρχουν εκκρεμότητες που κάθε λεπτό που περνάει το ρίσκο αυξάνεται και εσείς είστε κάπου στη μέση και απαραίτητοι παντού. Οργανωθείτε, πάρτε βαθιές ανάσες και ξεκινήστε μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά και δίχως νεύρα. Απλά πάρτε το απόφαση ότι θα εξαντλήσετε όλη σας την ενέργεια και τη ψυχική και τη σωματική και μη γκρινιάζετε!

Υδροχόος
Ωχ και πάλι ωχ.. Οτιδήποτε έχετε κανονίσει για σήμερα, να περιμένετε να αναβληθεί ή να ακυρωθεί, δίχως να σας ρωτήσει καν! Θα είναι επαγγελματικό το ζήτημα, θα είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο;; θα είναι ερωτικό;; Πάντως όπως και να έχει, ένα απρόβλεπτο γεγονός, σας ανατρέπει τα πάντα και πρέπει μέσα σε χρόνο ρεκόρ, να το αντιμετωπίσετε και να ξεφύγετε κιόλας! Όπου λέει exit και εσείς.. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό.. Το νου σας..

Ιχθύες
Δε πρέπει να κοιμάστε καλά τα βράδια. Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας, ένα άτομο το οποίο σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Επειδή πάτε καλά από διαίσθηση, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί του και αν σας κάνει κακό, διώξτε το! Από την άλλη αν έχετε τους ενδοιασμούς σας, κάντε μερικές ερωτήσεις παγίδες και εξετάστε όλες τις περιπτώσεις. Βασικά μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Ψάξτε το!!

magicfariel@gmail.com