Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια της εβδομάδας, 01/10 – 07/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όχι δε με πλάκωσε το πάπλωμα, ούτε με πιάσανε οι σπαρίλες μου, αντιθέτως, σήμερα είναι μια άλλη μέρα και
δεν έχω και τα τρελά τα κέφια για να γράψω..

Φυσικά, επειδή είστε η μεγάλη μου αδυναμία, εσείς τα ξωτικά μου, θα σας αφήσω μια ιδέα του τι πέρασε, με μια μέρα έκπληξη.. Άλλωστε δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο. Σας κάλυψα και με το παραπάνω το ΣΚ που μας πέρασε..


Για αυτό σας αφήνω για σήμερα, έτσι να μελετήσετε τα άστρα σας και από αύριο, επιστρέφω, με νέα … πιο φρέσκα..!!

Φιλάκια & Καλή Εβδομάδα.. να έχουμε..


Κριός
Προσωπικά: Το χαμόγελο εξαφανίζεται από τα χείλη σου όλες τις ημέρες. Σε στριμώχνουν οι καταστάσεις και τα γεγονότα και ζορίζεσαι απίστευτα. Ότι και αν σου πουν, στις 1 και 2 φρόντισε να μην αντιδράσεις. Μόνο στις 5 χαλαρώνεις με φίλους και παρέες.
Astro-tip: Απέφυγε τα κουτσομπολιά στις 3 !
Εργασία: Πίεση, άγχος και νεύρα. Κάνε τα στραβά τα μάτια. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Ιδιαίτερα εάν είσαι φορτισμένη. Ανάδρομος είναι αυτός!

Ταύρος
Προσωπικά: Είσαι περίεργη για κάτι και το ψάχνεις πολύ. Στις 2 δες τη πραγματικότητα και μη σκέφτεσαι αρνητικά. Με τον ανάδρομο στις 4 πρόσεξε τις σχέσεις σου και το πώς συμπεριφέρεσαι. Στις 5 θα κάνεις κάτι που κανείς δε θα το μάθει, γιατί κανείς δε θα σε καταλάβει.
Astro-tip: Ξεκινάς γυμναστήριο..
Εργασία: Προτίμησε το ομαδικό το πνεύμα παρά να τα κάνεις όλα μόνη σου. Στις 3 ζήτα βοήθεια αν τη χρειάζεσαι και στις 6 συνεργάσου με όσους χρειάζεται.


Δίδυμος
Προσωπικά: Εσύ καταστρέφεις τα πάντα. Υποψίες απιστίας μπαίνουν στο μυαλό σου. Ψαχουλεύεις. Τώρα τι βρίσκεις, εσύ ξέρεις. Ξεκαθαρίζεις το τοπίο. Μπορεί ακόμα να φτιάξεις βαλίτσα και δρόμο. Στις 5 θα έχουμε δράματα. Να μου το θυμάσαι! Μη ξοδεύεις λεφτά για να εντυπωσιάσεις!
Astro-tip: Στις 4 να πας στο γιατρό!
Εργασία: Θα προσπαθήσουν να σε βάλουν σε καλούπι. Εσύ δε μπαίνεις και αντιδράς! Στις 7 να είσαι έτοιμη για όλα. Θα χρειαστείς εφεδρικό σχέδιο.

Καρκίνος
Προσωπικά: Καλύτερα να πάρεις μια άδεια από τη δουλειά, γιατί σου πέφτουν όλα μαζεμένα. Υπάρχει κάποιο άτομο που θα σε προκαλέσει, για να αντιδράσεις και να δει τι αληθινά αισθάνεσαι για αυτό. Στις 2 εκδηλώσου για να αποφύγεις τα χειρότερα. Προσοχή στις νέες γνωριμίες!
Astro-tip: Βγες έξω στις 5!
Εργασία: Δεν έχεις το χρόνο να εστιάσεις σε βάθος. Στις 6 παίρνεις μια ανάσα, αλλά στις 7 θα πρέπει να διαλέξεις. Δουλειά ή σπίτι;

Λέων
Προσωπικά: Κοίταξε τον εαυτό σου τις ημέρες αυτές. Εσύ έχεις προτεραιότητα και όχι οι άλλοι. Ο ανάδρομος στις 4 επαναφέρει τα ερωτικά σου προβλήματα στην επιφάνεια. Πολύ ζέστη-κρύο, για αυτό προετοιμάσου! Στις 5 κάνε αυτό που εσύ θες! Θα σε ακολουθήσουν, μην ανησυχείς!
Astro-tip: Πρόσεχε πώς αντιδράς στις 6!
Εργασία: Τις ημέρες αυτές θα χρειαστούν τη βοήθεία σου. Να τη δώσεις. Στις 3 επικίνδυνη ημέρα. Συμβιβάσου και ακολούθησε! Πάλι το δικό σου θα γίνει στο τέλος.

Παρθένος
Προσωπικά: Τις ημέρες αυτές κοίτα να είσαι όμορφη και περιποιημένη και να βγαίνεις έξω από το σπίτι. Στις 4 απέφυγε τις ανούσιες συζητήσεις και τα κουτσομπολιά. Μπορεί να πεις κάτι λάθος και να ανάψεις φωτιές. Στις 6 πολύ τυχερή η ημέρα σου. Νιώθεις απαραίτητη. Astro-tip: Στις 7 πλήρωσε τα χρέη σου! Εργασία: Στις 2 σου έρχεται μια ιδέα που σου ανατρέπει τα σχέδια. Ακούς μια κατσάδα, όμως μη δίνεις σημασία. Είσαι πιο ικανή από όσο σου δείχνουν. Στις 5 μαθαίνεις κάτι ευχάριστο.

Ζυγός
Προσωπικά: Μια γλυκιά ανάμνηση έρχεται από το παρελθόν και σε αναστατώνει κάπως. Ως τις 3 σου προκύπτουν θέματα οικογενειακά που σου αποσπούν τη προσοχή. Ακολούθησε και ας μην έχεις το κέφι. Στις 5 ετοιμάσου να ζήσεις στιγμές άκρως ερωτικές και σέξι.
Astro-tip: Συγκεντρώσου στις 6!
Εργασία: Κάτι λεφτά που περιμένεις, δεν έρχονται, τουλάχιστον ως τις 4. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου στις 6 γιατί στις 7 σε κατσαδιάζουν για τα καλά. Πρόσεξε πώς θα αντιδράσεις.

Σκορπιός
Προσωπικά: Ο μήνας σου μπαίνει καλά! Συναντήσεις, συζητήσεις, νέα θα ακούσεις, όμως από τις 3 ως και τις 7, επιστρέφουν τα μαύρα σύννεφα. Πριν κάνεις το μεγάλο μπουμ, μίλησε με κάποιον δικό σου άνθρωπο. Στις 4 δε με τον ανάδρομο στο ζώδιό σου, μη περιμένεις να σε καταλάβει κανείς! Astro-tip: Απέφυγε τα ψώνια στις 5! Εργασία: Θολωμένο το τοπίο και ρημαγμένο. Μη κάνεις καμία κίνηση, μέχρι να είσαι απολύτως σίγουρη. Στις 7 μην αναλάβεις πολλά πράγματα μαζί, δε θα προλάβεις.

Τοξότης
Προσωπικά: Πάρε άδεια από τη δουλειά και φύγε μακριά στην εξοχή. Έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να καθαρίσεις το μυαλό σου. Στις 3 πρόσεχε μη δανείσεις λεφτά σε φίλους. Στις 5 γνωρίζεις ένα νέο άτομο, που σε αναστατώνεις και του το δείχνεις.
Astro-tip: Πήγαινε στο γιατρό!
Εργασία: Μέρες που θα περάσουν πολύ γρήγορα. Δε θα δώσεις και τόσο πολύ τον εαυτό σου στη δουλειά, αφού προέχει η δική σου ψυχολογική ισορροπία.

Αιγόκερως
Προσωπικά: Λιγοστός ο προσωπικός σου ο χρόνος. Από τις 5 και μετά να περιμένεις να πάρεις μια ανάσα. Ως τότε οι εντάσεις δε θα λείψουν, ούτε οι έντονες οι αντιδράσεις. Συγκρατήσου γιατί στις 6 θα βρεις τον τρόπο να μεταδώσεις την ανησυχία σου ή την εμπειρία σου.
Astro-tip: Κράτα τις ισορροπίες στις 7!
Εργασία: Στις 3 θα τα πεις όλα χύμα και τσουβαλάτα, όμως κανείς δε θα σε ακούσει. Θέσε τα όριά σου και άσε τους άλλους να χρονοτριβούν.

Υδροχόος
Προσωπικά: Ο μήνας δε σου μπαίνει και τόσο χαλαρά. Με νευράκια πολλά και εντάσεις. Στις 5 θα πάρεις μια ανάσα, εκεί θα ξεσηκώσεις τους πάντες να ακολουθήσουν τις διαθέσεις σου και θα περάσετε καλά. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να σε έχουν μαχαιρώσει με αυτά που θα κάνεις και θα λες. Astro-tip: Μπορείς να ξεστρατίσεις γευστικά!
Εργασία: Προσοχή στις 4! Καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια, σε τρελαίνουν κανονικά. Οργανώσου καλά, ιδιαίτερα εάν ταξιδεύεις! Προσοχή στις 7! Χάνεσαι!

Ιχθύες
Προσωπικά: Λίγο μοναχικά ξεκινά η εβδομάδα σου. Από τις 3 και μετά θα στάξει το στόμα σου φαρμάκι. Καλύτερα να προσέχεις γιατί κανείς δεν είναι καλά. Στις 6 ξανά βρίσκεις τον εαυτό σου. Μέχρι τότε ας είσαι προσεχτική στις αντιδράσεις σου και στο πώς φέρεσαι γενικότερα.
Astro-tip: Προσοχή εσύ που ταξιδεύεις!
Εργασία: Στις 5 θα μάθεις ότι θα πάρεις κάτι λεφτά από το πουθενά και θα απογειωθείς. Όπως θα έρθουν έτσι θα φύγουν, για αυτό μη ξεσηκώνεσαι. Στα 7 θα δεις το εχθρό μπροστά σου!

magicfariel@gmail.com