Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 29/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ατελείωτος ο μήνας, δε λέτε;; Έφτασαν επιτέλους και τα κρύα, άντε να μαζευτούμε, μπας και ζεστάνουν και λίγο οι καρδιές, γιατί
δε μας τα λέει καθόλου καλά το σύμπαν!

Βιώνουμε την εποχή της απόλυτης παράνοιας, αφού ο κόσμος τα έχει δει όλα και συμπεριφέρεται πολύ αλλοπρόσαλλα! Τα προβλήματα έχουν φτάσει στο Θεό και ο χαρακτηρισμός άλυτα, τους ταιριάζει απόλυτα!

Ο φθόνος και η ζήλια καλά κρατούν και κυριαρχούν κιόλας, αφού ο ανταγωνισμός τελικά τρομάζει πολύ! Κάποιοι τη θέλουν όλη τη πίτα δική τους, όμως όσοι νιώθουν έτσι, δυστυχώς, δεν έχουν αντιληφθεί, ότι σήμερα πλέον μοιραζόμαστε, για να επιβιώσουμε και ίσως και με αυτό τον τρόπο, να διορθώσουμε και κάποια λάθη από το παρελθόν..

Ναι σε μια ωραία Αθήνα, πριν 15-20 χρόνια, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχαν όλοι σχεδόν ίσες ευκαιρίες, δηλαδή αν είχες το μυαλό, έβρισκες και τα φράγκα και η επιτυχία ήταν δική σου! Ναι αμα μπεις στο χορό, θα χορέψεις. Σίγουρα θα αδικήσεις κάποιους, σίγουρα θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες, αλλά σε μια μάχη, ή τα δίνεις όλα, ή κάθεσαι σπίτι σου!
Σήμερα όμως, αυτή η μάχη, έχει αφήσει πολύ άσχημα συναισθήματα.. Εμφανίστηκαν ξαφνικά οι παράπλευρες απώλειες, για να πάρουν το αίμα τους πίσω, για κάτι που συνέβη μια φορά και έναν καιρό;; Η μάχη είναι ίδια, ακόμα πιο σκληρή και ή παίζεις σωστά, ή πάλι θα χάσεις..

Γιατί φοβάσαι τον ανταγωνισμό;;; Δεν έχεις τα φόντα να τον αντιμετωπίσεις;;; Για αυτό φίλε, κάνε στην άκρη και ασε μας να παίξουμε μπάλα, όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε..


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Δύσκολη και άσχημη ημέρα για εσάς. Μέσα στα νεύρα θα είστε όλη μέρα και ως το βράδυ. Αν έχετε σκοπό να ζητήσετε κάτι από τους άλλους, μια χάρη, ας υποθέσουμε, καλύτερα να το αφήσετε για τις 31, γιατί για μερικές ημέρες το σύμπαν, θα σας αναστατώσει και θα φέρει φουρτούνες. Ας είστε στο αθόρυβο και στο διακριτικό. Αποφύγετε λόγια άσκοπα, φέρνουν εντάσεις!

Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική, για να πείσετε τους συνομιλητές σας. Αν έχετε τα σωστά επιχειρήματα, θα καταφέρετε να γίνει το δικό σας. Αν αρχίσετε με φωνές, δε θα βγάλετε καμία άκρη και φυσικά και το χρόνο σας θα χάσετε άδικα και δε θα βγει και τίποτα το ουσιαστικό στο τέλος. Εστιάστε στο πρόβλημα, βρείτε γιατί προέκυψε και λύστε το, δίχως έντονες συμπεριφορές!

Δίδυμος
Υπάρχει κάτι που σας απασχολεί έντονα και σας χαλάει και το κέφι. Όπου και αν στραφείτε δε θα βρείτε ανταπόκριση καμιά, γιατί πείτε το συνομωσία, πείτε το όπως θέλετε, όλως τυχαίως κανείς δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Για αυτό και εσείς, κάντε την ανατροπή και βρείτε εκείνο το άτομο, που θα μπορέσει να σας μιλήσει αντικειμενικά, δίχως κανένα συμφέρον. Παίξτε εκτός χορού για να χορέψουν μετά οι άλλοι…!!!

Καρκίνος
Κάτι συνέβη πάλι, που τα έχετε πάρει φουλ κρανίο! Απειλείται η ερωτική σας ζωή; Το σπίτι σας; Οι δικοί σας άνθρωποι; Πάντως είστε μέσα στη μαύρη μαυρίλα και έτοιμοι για πόλεμο! Καλά θα κάνετε να καθίσετε φρόνιμα, να βγάλτε από το μυαλό σας όλη αυτή την αρνητική τη φαντασία και να δείτε τι συμβαίνει στη πραγματικότητα. Ναι, συμβιβαστείτε, γιατί κακώς είστε έτοιμοι για κρεμάλα. Εξετάστε όλες τις περιπτώσεις, πριν κάνετε ντου από παντού!

Λέων
Θα σας πρότεινα σήμερα να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Αφήστε τις άσκοπες τις τσάρκες, ή μετά τη δουλειά σπίτι κατευθείαν, γιατί οι μέρες που ακολουθούν, θα είναι δύσκολες και πολύ σκληρές για εσάς. Ύπνος, ζεστούλα, ηρεμία, οπωσδήποτε! Ούτε οι φίλοι σας μην έρθουν σπίτι. Αποφύγετε κάθε επαφή, γιατί πρέπει να καθαρίσει ο εγκέφαλός σας, από διάφορες σκέψεις που σας βασανίζουν..!!

Παρθένος
Δε πιστεύω να βγείτε blind date τις ημέρες αυτές; Είναι εποχές για να συναντάμε αγνώστους; Συγκλονίζομαι! Σας πειράζω η αλήθεια.. όλα μέσα στη ζωή είναι. Πάντως αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι τέτοιο, να το προχωρήσετε γιατί θα είναι κελεπούρι η γνωριμία και θα σας αρέσει πολύ. Μη προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε, η προσωπικότητά σας είναι αρκετή. Κλείστε και δεύτερο ραντεβού, θα είναι ακόμα καλύτερο!

Ζυγός
Σήμερα αγαπητά μου θα σας κάνουν τούρμπο! Εκεί που θα είστε όλοι μαζεμένοι, εκεί θα προκύψει και το φλέγον το θέμα και εσείς θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Δύσκολη ημέρα πολύ, δε ξέρω κατά πόσο θα αποφύγετε τις έντονες τις αντιδράσεις, πάντως το φαγητό, ή ο καφές, θα σας κάτσουν στο στομάχι κανονικά! Ψυχραιμία πάνω από όλα, είναι περίεργη η ημέρα αστρολογικά!

Σκορπιός
Ναι χρυσά μου θα τα πάρετε στο κρανίο φουλ και θα ανοίξετε πόλεμο με τους πάντες. Δύσκολη η ημέρα σας, προφανώς κάτι θα μάθετε και δε θα σας αρέσει και τόσο. Μέσα στα νεύρα και στο παραλογισμό σας βρίσκω για αυτό καλύτερα να απομονωθείτε, να απομακρυνθείτε και να κλείστε το στόμα σας. Ότι και αν ξεστομίσετε, θα πικράνει πολύ τους άλλους και παίζει να σας το κρατήσουν και μανιάτικο, που λέμε..

Τοξότης
Γλυκά μου θα κάνετε να ψάξετε τις τσέπες σας να βρείτε τα λεφτά και πουθενά τα λεφτά!!! Ναι είναι τέλος του μήνα, ήσασταν και υπερβολικά σπάταλοι, κάποια στιγμή αδειάζει το πουγκί! Αν έχετε δανείσει χρήματα, να τα ζητήσετε πίσω και όχι χαϊδεύοντας τα αυτιά μερικών. Με ειλικρίνεια, πάθος και θάρρος. Όταν σας τα ζητούσαν ήταν καλά;;; Πάντως μη λυπάστε και τόσο.. Σειρά σας τώρα!!

Αιγόκερως
Υπάρχει ένα θέμα που όχι απλά σας βασανίζει, αλλά σας καίει το μυαλό! Θέλετε να το λύσετε μέρες τώρα, όμως σας είναι δύσκολο πολύ! Σήμερα δε θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι και αν δε πάρετε τα χάπια σας, θα γίνει της τρελής! Μέσα στην ένταση σας βρίσκω και στη γκρίνια, γιατί πλέον πνίγεστε! Κάντε λίγο πίσω και αφήστε να εξελιχθεί το πράγμα λίγο από μόνο του.. Και μετά ντου από παντού!!

Υδροχόος
Μέσα στο άγχος και στα νεύρα θα είστε σήμερα. Ότι και αν κάνετε, το μυαλό σας θα πηγαίνει σε αυτό που πραγματικά σας βασανίζει και θα φουντώνετε ακόμα πιο πολύ. Και επειδή θα είστε έτσι συνεχώς, θα σας πρότεινα, ένα σάκο του μποξ, μια βόλτα μεγάλης διάρκειας, ή πολύ σεξ! Βέβαια, άντρας, άγχος και σεξ, δύσκολο το βρίσκω, αλλά επειδή εσείς είστε ιδιαίτερη περίπτωση, κάτι μπορεί να γίνει!!!

Ιχθύες
Μέχρι τώρα κάνατε τα χατίρια των άλλων. Σήμερα εκεί που θα είστε μια χαρά, ξαφνικά θα θυμηθείτε ότι πρέπει και οι άλλοι να σας προσφέρουν κάτι, πίσω, ως αντάλλαγμα. Για αυτό θα ρίξετε την ιδέα και θα συγκλονίσετε τους πάντες. Μόνο κάντε το από νωρίς το πρωί, για να υπάρχει ο χρόνος, να προσαρμοστούν στη δική σας τη παράλογη τη φαντασία και να σας ακολουθήσουν φυσικά. Απλά με το μαλακό, γιατί η ημέρα αστρολογικά δεν είναι και πολύ καλή.

magicfariel@gmail.com