Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 21/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λέω να σας μιλήσω για τον Έρωτα ξανά! Είναι η αιτία που ζούμε, που ανασαίνουμε, που υπάρχουμε! Το συναίσθημα αυτό, η κατάσταση που βρισκόμαστε, είναι ο λόγος, που
ξυπνάμε το πρωί, που χαμογελάμε, που ταξιδεύουμε εγκεφαλικά, στην άλλη άκρη της γης! Το πιο φοβερό και δυνατό καρδιοχτύπι, όλων των εποχών!

Ο Έρωτας, όμως είναι ύπουλος. Αν δε του δώσεις τη σημασία που πρέπει, αν δεν τον φροντίσεις έτσι όπως επιθυμεί, αν δε του ανταποδώσεις τα βέλη του, τότε φέρνει μίση, πολέμους, έχθρες!
Μήπως πέρα από φτερωτός, είναι και ένας πολυτάλαντος ακροβάτης; Δηλαδή πως, περπατά, πάνω σε εκείνο το τεντωμένο το σχοινί, με τόση δεξιοτεχνία, δε πέφτει, όμως εσένα θα σε ρίξει, θα σε ισοπεδώσει, γιατί ακόμα και το σχοινί, του ανήκει. Σου επιτρέπει να περπατάς επάνω, τα φτερά του σου προσφέρουν μια μαγική ισορροπία.. υπάρχει όμως παγίδα! Ψάξε, βρες την, εξολόθρευσέ τη!

Δεν ήξερα ότι όταν ερωτευθώ παράφορα, ότι θα έπρεπε να φορέσω και ρούχα παραλλαγής! Όχι δε πάω σε κανέναν πόλεμο, εγώ μια μικρή χίπισσα, πώς;; Αφού υποστηρίζω .. το love, peace και όλα τα σχετικά.. Αντιθέτως σου τραγουδώ Janis, θυμάσαι; Take a little piece of my heart… και τσαλαπάτα το!
Αχ αυτός ο έρωτας, πόσο τον λατρεύω.. Πόσο τον χρειάζομαι.. Πόσο θέλω να κρυφτώ μέσα στα φτερά του και να νιώθω για πάντα, εκείνο το πρώτο καρδιοχτύπι, εκείνο το πρώτο ξενύχτι, εκείνη τη μπουνιά στο στομάχι, εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο της υπέρμετρης ευτυχίας… αχ πόσο και πάλι αχ πόσο..

..ακόμα δε σε έπεισα μωρό μου;; Είσαι ερωτευμένος μαζί μου.. ή όχι..;;; Πώς νιώθεις τώρα; Έχεις πιεσόμετρο;; χα χα .. αυτό θα σου πει..!!


Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Σήμερα είστε οι καλοί της παρέας. Δε μαλώνετε με κανέναν, αντιθέτως συνεργάζεστε και τους φέρνετε όλους προς το μέρος σας. Όπου και αν βρεθείτε, θα φέρετε τη γαλήνη ένα πράγμα και όχι δεν έχετε πυρετό. Οι σχέσεις σας με τον κόσμο φτιάχνουν, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Ακόμα και με το ταίρι σας, ίσως κανονίσετε για μια χαλαρή έξοδο. Ημέρα ρομαντική, χαρωπή, γεμάτη από θετικά συναισθήματα.

Ταύρος
Τη mother Teresa τη θυμάστε; Μια πολύ καλή γυναίκα; Ναι σήμερα θα γίνετε πολύ καλοί άνθρωποι, θα στάζει μέλι το στόμα σας και θα βοηθήσετε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη. Μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί να είναι ένα πιάτο φαί, μπορεί να αφήσετε πουρμπουάρ καλό, πάντως τη καλή τη πράξη σας θα τη κάνετε, για τη ψυχή σας μόνο. Να έχετε κατά νου, ότι όλα είναι δανεικά αλεύρια στη ζωή αυτή, εχθές κάποιοι άλλοι, σήμερα εσείς!

Δίδυμος
Χρυσά μου τι παράξενη ημέρα σας ξημέρωσε. Να περιμένετε λοιπόν σήμερα, να σας κάνουν μια πρόταση, κυρίως προσωπική, τύπου ή να συζήσετε, ή να αρραβωνιαστείτε, πάντως κάποιος θέλει να σας βάλει λουριά και αλυσίδες, μπας και γίνετε και πιο καλοί άνθρωποι. Μπορεί όμως να είναι και για δουλειά, εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες σας ασχολίες. Αν δουλεύατε σε μπαρ, ξεχάστε το. Μπορεί ξαφνικά να γίνετε η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά! Κάτι αλλάζει, το νου σας, τι τάζετε και σε ποιους!!!

Καρκίνος
Πείτε μου την αλήθεια. Ποιον είδατε στον ύπνο σας, έτσι ξαφνικά; Μήπως μια παλιά σας αγάπη; Ένα φίλο παιδικό; Πάντως να περιμένετε ή να σας πάρει τηλέφωνο, ή να προκύψει μια πολύ ξαφνική συνάντηση. Αν δε γίνει κάτι μέχρι το μεσημεράκι και αφού συνεχίζει να τριγυρνά στο μυαλό σας η φιγούρα του ανενόχλητα, τότε σηκώστε εσείς το ρημάδι ή στείλτε ένα μήνυμα. Να ξέρετε ότι οι έντονες οι σκέψεις είναι πάντα αμοιβαίες!!!!

Λέων
Μέρα αδιάφορη θα έλεγα, δίχως εντάσεις και επεισόδια. Θα πετάξετε για λίγο το στέμμα στην άκρη και τη στολή του πρωταγωνιστή και θα ασχοληθείτε με τα κοινά πράγματα, αυτά που για εσάς μπορεί να είναι ανούσια, αλλά για τους άλλους όχι. Καλή ημέρα λοιπόν, για να μιλήσετε με την οικογένειά σας, να δείτε συγγενείς ξεχασμένους και να πείτε και μια καλή κουβέντα. Φτιάχνουν οι σχέσεις σας και σας βλέπουν πάλι με άλλο μάτι!

Παρθένος
Λοιπόν έχετε τύψεις! Λείπετε συνέχεια από το σπίτι, από τους δικούς σας, τους φίλους σας και σας κάνουν όλοι παράπονα. Και εσείς για να ηρεμίσετε τα πνεύματα, θα πάτε στα μαγαζιά, θα ξεπαραδιαστείτε, για να τους αγοράσετε δώρα, για να τους ρίξετε στάχτη στα μάτια! Δεν είναι αυτό το ζητούμενο χρυσά μου. Κρατήστε τα λεφτάκια σας και βρείτε το χρόνο, να προσφέρετε τον εαυτό σας στους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Η παρουσία σας είναι ανεκτίμητη. Ακόμα δε το μάθατε αυτό;

Ζυγός
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Να βγείτε από το σπίτι, να σας δει λίγο ο ήλιος και να σηκώνετε και τα τηλέφωνα. Το σύμπαν θα σας φέρει δίπλα σας ανθρώπους που και θα σας φτιάξουν το κέφι, αλλά οι συζητήσεις μαζί τους, ίσως σας οδηγήσουν, σε μια νέα συνεργασία, ή ακόμα μπορεί να σας δώσουν ιδέες, για το τι θα ακολουθήσει. Για αυτό αφήστε τις κόνξες και τα μουτράκια και δείξετε λίγο ενδιαφέρον στους τριγύρω..

Σκορπιός
Μια πολύ καλή ημέρα για να φτιάξετε το κλίμα στις σχέσεις σας, ή κάτι που έχει χαλάσει τέλος πάντων. Όλα χαλασμένα τα βρίσκω στη ζωή σας, αφού ο Κρόνος δεν έχει αφήσει και τίποτα όρθιο! Σήμερα, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δείτε τι πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας. Μιλήστε πιο γλυκά, ζητήστε πιο όμορφα, μπείτε στο παιχνίδι ως ομαδικός παίχτης και όλα θα πάνε μια χαρά.. Όσο είστε εγωιστές και πεισματάρηδες, άλλο τόσο τα σκοτάδια δε φεύγουν!

Τοξότης
Ωραία ημέρα για να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε εκείνες τις χάρες, από τους ανθρώπους που μια φορά και ένα καιρό είχατε βοηθήσει. Ντροπές δεν υπάρχουν σε αυτά, άλλωστε νιώθετε και πολύ ωραία με τον εαυτό σας, δε θα διστάσετε να κάνετε και χιούμορ, ακόμα και για ένα βάσανο μεγάλο που έχετε. Μιλήστε όμορφα και ευγενικά και δε θα χάσετε. Άλλωστε για αυτό είναι και οι φίλοι. Σήμερα αυτοί, αύριο πάλι εσείς!

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου στάζει φαρμάκι το στόμα σας με το παραμικρό και ενώ είστε top of the top, κάποιοι θέλουν να σας κρεμάσουν. Καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο συμμαζεμένοι, όχι τόσο εκδηλωτικοί, αν είναι να ξεφουρνίσετε κάτι το καταστροφικό. Μη πληγώνετε τους δικούς σας ανθρώπους, δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες. Κάντε υπομονή να φύγει ο ανάδρομος Ερμής, να ξεθολώσει το τοπίο και τα μυαλά των ανθρώπων και μετά δράστε αναλόγως!

Υδροχόος
Δύσκολη ημέρα αγαπητοί μου! Ενώ βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, θα σας τη χαλάσουν οι άλλοι. Εντάξει μπορεί να έχετε τύψεις, για τον απαίσιο τον τρόπο σας, γιατί η αλήθεια είναι ότι είστε κάπως απότομοι και ψυχροί, αλλά σήμερα δεν είναι καλή ημέρα, ούτε για να ζητήσετε συγγνώμη, αλλά ούτε για να συμβιβαστείτε με κάτι που δεν είστε στη πραγματικότητα. Αποφύγετε συμφωνίες, συζητήσεις, οτιδήποτε μπορεί να σας μειώσει ή να δώσει σε κάποιον την ευκαιρία να σας εκμεταλλευτεί!

Ιχθύες
Γιατί τόση χαρά; Τι συμβαίνει; Κάνατε σεξάκι εχθές το βραδάκι; Μπράβο σας.. Καιρός ήταν.. Εντάξει καλά κάνετε και νιώθετε μέσα στην ευτυχία, αλλά το νου σας, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να πείτε ναι σε όλα και να βάλετε και το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη δίχως να υπάρχει λόγος. Να θυμάστε ότι δεν εξαγοράζονται όλοι! Επίσης τα λεφτά βγαίνουν πολύ δύσκολα. Και φυσικά, δεν είναι όλοι άξιοι μιας τέτοιας τόσο καλής συμπεριφοράς. Το νου σας λοιπόν.. Μη γίνεστε το θύμα, ξαφνικά!

magicfariel@gmail.com