Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 03/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, προσκυνάω σε όποιον έφτιαξε την ημέρα αυτή. Ναι είναι η τελευταία της εβδομάδας, οι διακόπτες κλείνουν και ξεκινά ο δικός μας ο προσωπικός ο χρόνος, αυτές οι
φοβερές στιγμές..


Ναι είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη, μια τονωτική ένεση, θεωρητικά και υποθετικά την έκανα και τσουπ… πετάει το ξωτικό..!! Βασικά δε μου αρέσουν οι ενέσεις, τις μισώ! Αλλά να που δε με ρώτησε κανείς.. Με βρήκε στον ύπνο και πάρε να έχεις.. Χαλάλι όμως.. χαλάλι..

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν, αφού από αύριο ξεκινά ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, γεγονός που θα μας ταράξει αρκετά. Να ρίξω στάχτη στα μάτια και όσο τραβήξει αυτή η ανέλπιστη χαρά που νιώθω;;; Να μπω σε γυάλα σα τα χρυσόψαρα, να κάνω και το ψάρι..;;; Αν είναι να παραμείνω χαρωπή, θα το κάνω και με μπόλικες μπουρμπουλήθρες..

Τα πήρα τα δωράκια μου, από παντού.. Όμως αυτό που με απογείωσε, είναι η παραγγελιά και όχι μόνο… Ναι είναι σπίτι μου τώρα πια.. Μου ανήκει. Όλο το ΣΚ θα είμαι παρέα με αυτό.. Θα κοιμηθώ και αγκαλιά του αν χρειαστεί, αρκεί να αποκατασταθεί η ζημιά, στο σύμπαν. Η ενέργεια αυτή είναι τόσο μοναδική, τόσο μαγική, που νιώθω σα να γεννήθηκα εχθές… ξανά και ξανά .. μόνο για εσένα..

πολλά είπα..

Καλό ΣΚ σε όλους…. και από το πεζοδρόμιο… Ανάδρομος Ερμής από αύριο..!!!



Κριός
Η ημέρα σας από μόνη της θα είναι άκρως εκρηκτική! Από το πρωί, γκρίνια και κακό, κάτι θα σας πουν, κάτι θα τους απαντήσετε, που δε θα αργήσουν να ανάψουν τα αίματα. Αν σας μιλήσουν για θέματα που δε σας αφορούν, καλύτερα να κάνετε τη πάπια και να μη δώσετε καμία σημασία. Σιγά μη χαλάσετε το πολύτιμο το χρόνο σας, για τις χαζομάρες των άλλων. Προσοχή πολύ στο τι λέτε..!!!

Ταύρος
Μέρα δύσκολη και με πολύ γκρίνια. Όχι γιατί οι άλλες ήταν καλύτερες, αλλά λέμε τώρα. Τα ψυχολογικά σας πάλι θα σας πιάσουν, θα φουντώσετε κανονικά, θα ανεβάσετε πίεση, αλλά καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να αντισταθείτε σε όλο αυτό. Ζητήστε τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, μερικές φορές δε μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Προσέξτε τη διατροφή σας..

Δίδυμος
Λοιπόν αγαπητά μου να περιμένετε να συμβούν τα απίστευτα σήμερα. Ναι θα σας στριμώξουν στη γωνιά και θα κάνουν μια απόπειρα να σας αλυσοδέσουν και να σας κάνουν και μια μίνι πλύση εγκεφάλου. Φαντάζομαι κάτι, αλλά δε σας το λέω.. Προσέξτε λιγάκι τις αντιδράσεις σας, γιατί ναι μεν θα γίνει το δικό σας, δε σας κρατάει κανείς και τίποτα, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει με όμορφο τρόπο.. Εξηγήστε το ποιοι είστε..

Καρκίνος
Πω πω μέρα που σας ξημέρωσε. Θα γίνετε χίλια κομμάτια, γιατί τα έχετε αφήσει όλα για σήμερα. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, ένα δείπνο οικογενειακό, πάντως κάτι δε θα προλάβετε και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Καλά κάνατε και τα χώσατε όλα σε μια μέρα, για να είστε ελεύθεροι από αύριο, όμως μερικές φορές κάποια είναι ακατόρθωτα, ειδικά για εσάς τους εργασιομανής της παρέας. Για αλλάξτε το πλάνο σας λιγάκι, τώρα που είναι νωρίς. Για να αποφύγετε τη γκρίνια…

Λέων
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, όμως καλό είναι να νιώσετε λίγο το ομαδικό το πνεύμα ξανά και να μονιάσετε με τον κόσμο που συναναστρέφεστε καθημερινά. Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, ή πριν τραβήξετε το δρόμο σας, για το οτιδήποτε, ρωτήστε το φίλο σας, το σύντροφό σας, κάποιον τέλος πάντως που θα μπορούσε να τον ενοχλήσει κάτι και μετά προχωρήστε. Προσοχή γιατί η σημερινή ημέρα είναι άκρως μυστήρια και σκοτεινή..

Παρθένος
Ετοιμαστείτε να παίξετε ξύλο είτε μεταφορικά, είτε κανονικά. Επαγγελματικά βάσανα προκύπτουν, ανάβουν τα αίματα και δέχεστε μεγάλη επίθεση σε σημείο που θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί. Κρατήστε χαρακτήρα και αντιμετωπίστε το με επίθεση αν χρειάζεται, αρκεί να έχετε τα σωστά επιχειρήματα. Ψυχραιμία πάνω από όλα, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας μειώνει. Ξέρετε τι κάνετε.. καλύτερα από τους άλλους..!!

Ζυγός
Κάτι θα προκύψει στο σπίτι σας που θα σας βγάλει όχι έξω από τα ρούχα σας, δεν υπάρχει ο θυμός που θα νιώσετε. Ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας;;; Σας κάνουν έξωση;;; Μια αλλαγή χωρίς να σας υπολογίσουν;;; Πάντως σας τη χαλούν τη ζαχαρένια και θα είστε μέσα στα νεύρα όλη την ημέρα. Ψυχραιμία, μια κουβέντα είναι μόνο, αλλά αν δε μπορείτε να το αντιμετωπίσετε άμεσα, αφήστε να έρθει η Κυριακή καλύτερα.. που θα είστε σαφώς πολύ καλύτερα..

Σκορπιός
Πάλι τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν και πολύ μαυρίλα, αλλά έτσι είναι με αυτά που συμβαίνουν στο σύμπαν. Νομίζω κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι, αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο αυτό! Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε διάφορα τις ημέρες αυτές, που δε μπορείτε να τα πείτε πουθενά. Καλό όμως θα κάνετε στον εαυτό σας, να μιλήσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε πολύ. Βγάλτε τα από μέσα σας!!!

Τοξότης
Σήμερα είναι η ημέρα των χρημάτων. Κάτι θα πρέπει να πληρώσετε, θα ανοίξετε το πορτοφόλι και θα διαπιστώσετε ότι δε σας φτάνουν. Γεγονός που θα σας στρεσάρει αρκετά και θα χρειαστεί να ζητήσετε πίσω κάτι δανεικά από ένα φίλο ή φίλη. Ναι θα έρθετε σε δύσκολη θέση, μπορεί να προκύψει και παρεξήγηση, αλλά τώρα βρίσκεστε εσείς σε ανάγκη. Μπλέκονται τα πράγματα πολύ.. Ας έχετε καλούς τρόπους..

Αιγόκερως
Τα έχετε πάρει εντελώς με τον κόσμο που συναναστρέφεστε κυρίως στη δουλειά. Η άμεση επαφή σας με αυτούς, σας έχει κάνει να δείτε κατά πόσο είναι έξυπνοι και δραστήριοι, γεγονός που σήμερα ειδικά θα σας απογοητέψει εντελώς! Και ναι δε θα κρατηθείτε, θα το ανοίξετε το στοματάκι σας και θα γίνει ο χαμός. Φαρμάκι, δηλητήριο, τα πάντα θα πετάξετε, αλλά μόνο πανικό θα προκαλέσετε και τίποτα άλλο. Βρείτε τρόπο να τους εξολοθρεύσετε.. χα χα !!

Υδροχόος
Μέσα στο άγχος είστε αγαπητά μου.. και δε πρέπει. Αν κάτι δε σας πάει καλά, δε γίνεται όπως εσείς θέλετε, μη το κάνετε καθόλου. Όταν ζορίζετε τον εαυτό σας, για κάτι που δε σας αρέσει, τότε γίνεστε πολύ κακοί με τους πάντες. Πείτε ένα όχι και πιστέψτε στο κάθε εμπόδιο για καλό. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη.. έτσι δε λένε;; Για αυτό οργανωθείτε καλύτερα και προχωρήστε παραπέρα..

Ιχθύες
Λοιπόν βασανίζεστε τις ημέρες αυτές, πολύ εγκεφαλικά. Έχετε διαπιστώσει κάποια πράγματα για τους δικούς σας ανθρώπους, ξαφνικά ξυπνήσατε και έχετε συγκλονιστεί. Ναι παίζει τόση χαζομάρα τριγύρω, καιρός να το πιστέψετε! Είστε έτοιμοι να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πετάξετε ρουκέτες, όμως κάτι σας κρατά. Δε ξέρω για πόσο γιατί και εσείς είστε λίγο ανυπόμονοι με τις διαπιστώσεις σας. Πρέπει να τις μοιραστείτε, αλλιώς θα σκάσετε!!!

magicfariel@gmail.com