Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 25/10 – 26/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, ακόμα γαλανός ο ουρανός, όμως έχει λίγο κρύο.. Τι παράξενο ΣΚ που μας ξημέρωσε.. Έφυγε επιτέλους ο ανάδρομος Ερμής, έφυγαν και οι εκλείψεις, τώρα έχουμε να
αντιμετωπίσουμε τα απομεινάρια του.

Ναι όντως οι σχέσεις διαταράχθηκαν, παρεξηγήσεις, εντάσεις παντού, όμως αυτό που διαπιστώνω είναι, ότι αυτά που μας συμβαίνουν έχουν σίγουρα μια αιτία, τουλάχιστον να μας δείξουν ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα μας, μας νοιάζονται, μας αποδέχονται και μας ανέχονται, no matter what!


Τις ημέρες αυτές λοιπόν, θα νιώσουμε πιο όμορφα με τον εαυτό μας, θα είμαστε πιο ήρεμοι και θα ξεκινήσουμε να έχουμε εκείνες τις επαφές και ας είναι και τρίτου τύπου, αρκεί να επανέλθουν οι γνωστές-άγνωστες ισορροπίες.

Δημόσιες σχέσεις, το κλειδί για τα περισσότερα ζώδια, αφού το επαγγελματικό στοιχείο, καλά κρατεί! Ναι λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δε θα είναι και ιδιαίτερα ερωτικό το ΣΚ αυτό, αντιθέτως όλοι θα φροντίσουν να κλείσουν τρύπες, να κάνουν νέα πλάνα, να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι αυτό!

Καλό ΣΚ σε όλους & Καλή Επιτυχία!



Κριός
Για εσάς δεν έχει καμία σημασία το αν είναι ΣΚ, έχετε δουλειές με φούντες! Επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη σας, ηρέμισε η ψυχούλα σας, έφυγε και ο ανάδρομος, αυτό ήταν! Απολαύστε τις ημέρες αυτές, γιατί από τις 27 ως και τις 30, θα επιστρέψουν τα γκρίζα σύννεφα και τα μουτράκια επίσης! Καλή ημέρα για δημόσιες σχέσεις και καιρός να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας! Αύριο δε, αρκετοί κάνετε μια γενική καθαριότητα, ή οργανώνετε τα επαγγελματικά σας καλύτερα.

Ταύρος
Αγαπητά μου, ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, γιατί έχετε αμέτρητες εκκρεμότητες και πρέπει να μπει το νερό στο αυλάκι επιτέλους. Ασχοληθείτε με τα πάντα. Το σπίτι σας, τη δουλειά σας, τους ανθρώπους σας. Δε πρέπει τίποτα να μείνει στον αέρα, ούτε και κάποιος παραπονεμένος. Οργανωθείτε και όλα θα τα καταφέρετε. Η Κυριακή σας, θα είναι ιδιαίτερα χαρωπή, αφού ξαφνικά σας στηρίζουν σε κάποιο σας όνειρο και σας βοηθούν να προχωρήσετε παραπέρα.

Δίδυμος
Δε ξέρω πώς να σας το πω, αλλά ξεκινάω.. Ευτυχώς που είστε πολύ καλά ψυχολογικά και μέσα στα χαμόγελα, γιατί ειλικρινά είστε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση, λίγο τρελή; Λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα; Πάντως ή χωρίζετε και ξεκινάτε κάτι νέο, ή δεσμεύεστε με στάμπα πλέον. Κάντε αυτό που νιώθετε πραγματικά, ότι επιλέξετε θα είναι και το ιδανικότερο για εσάς. Η Κυριακή σας, θα είναι άλλη φάση, αφού σκέφτεστε μια δουλειά και θα κάνετε κινήσεις για να την αποκτήσετε!

Καρκίνος
Σήμερα χρυσά μου θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Το ταίρι σας είναι ο στόχος, αλλά τώρα τελευταία σας κάνει κάτι νούμερα και πρέπει να βρείτε τον τρόπο και να το χαλιναγωγήσετε και να μην έρθουν εκείνες οι εντάσεις που δε σας αρέσουν καθόλου. Χαμογελάστε, φορέστε τα σέξι σας, μιλήστε γλυκά και μη περιμένετε ως το βράδυ για παιχνιδάκια και τα σχετικά. Αφιερώστε όλη την ημέρα σας στον έρωτα.. Βέβαια, από αύριο, ζητάτε να λάβετε πίσω, αυτά που θα προσφέρετε σήμερα. Δε ξέρω αν θα σας το κάνουν το χατίρι.. Μουτράκια βλέπω..

Λέων
Και ξαφνικά μπαίνει η λογική μέσα στον εγκέφαλό σας και γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Σάββατο σήμερα, μήπως μπερδέψατε λίγο τις ημέρες. Δε γίνεται όλη την εβδομάδα να είστε απαθής και τώρα να παίρνετε εμπρός, που οι άλλοι σταματούν. Σκεφτείτε τις κινήσεις σας, είτε αυτές θα είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές και δράστε αναλόγως. Θα εκτιμηθεί το ενδιαφέρον σας, ιδιαιτέρως! Η Κυριακή σας θα είναι μάχιμη. Ποιο relax και κουραφέξαλα. Ή ξεκινάτε μαστορέματα στο σπίτι, ή κάνετε τα νέα σας επαγγελματικά πλάνα.. Σε δουλειές να βρισκόμαστε, λέω εγώ!

Παρθένος
Φοβερό ΣΚ, δε θέλω να ακούσω λέξη! Έχετε πληρώσει σχεδόν τα πάντα ή τα πάντα και ξαφνικά διαπιστώνετε ότι έχετε και ρέστα. Ναι αυτό θα είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Σας βλέπω ή να φεύγετε έτσι για το υποτιθέμενα τετραήμερο, ή να μη μαζεύεστε στο σπίτι με τίποτα. Πάντως σήμερα παίζει να βρεθείτε μέσα στα μαγαζιά και να μη ξεκολλάτε τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν. Θεϊκή η Κυριακή σας, ακόμα μπορεί να ξυπνήσετε παρέα με τον έρωτα και να του φτιάξετε και πρωινό.. Το σύμπαν δουλεύει για πάρτη σας και μόνο..!!!

Ζυγός
Εντάξει έφυγε ο ανάδρομος, πάει το σύμπαν έρχεται σιγά-σιγά στα ίσα του και μαζί με αυτό και εσείς! Σήμερα φροντίστε να μείνετε λίγο μόνοι, να ηρεμίσετε, να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα στη ζωή σας. Πάλι αλλαγές, πάλι νέα σχέδια, θα είστε μέρος τους παιχνιδιού ή θα αλλάξετε κατεύθυνση; Όπως νιώθετε. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Η Κυριακή σας, λίγο στριμωγμένη, αφού γονείς, αδέρφια, μαζεύονται και σας κάνουν ένα κεφάλι καζάνι. Πρέπει όμως να τους βοηθήσετε, αν σας το ζητήσουν!

Σκορπιός
Πολύ στη μπίσνα το έχετε ρίξει μερικοί και ξαφνιάζομαι! Εντάξει είναι οι εποχές δύσκολες όμως η ζωή θέλει από όλα. Και τις δυο ημέρες θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Σα να έχετε πάρει φωτιά ένα πράγμα. Αυτή τη φορά θα συνδυάσετε το παρελθόν, με το μέλλον και θα καταφέρετε κάτι το ανορθόδοξο μεν, αλλά ωραίο δε! Βγείτε έξω να σας δουν, μιλήσετε με κόσμο, κάντε δημόσιες σχέσεις, αυτά που θα σας συμβούν τις μέρες αυτές, θα σας φέρουν και το χρήμα που τόσο αποζητάτε!!!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως πηγαίνετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κανείς πλέον δε μπορεί να σας φτάσει. Σήμερα θα ακούσετε διάφορες ιδέες από άτομα πολύ παράξενα και θα σας αρέσουν. Βλέπετε το όνειρο όλως τυχαίως και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε περισσότερα και άμεσα. Η καλλιτεχνική σας φλέβα στα κόκκινα!! Η Κυριακή σας όμως άλλη φάση. Θα βγείτε έξω, θα ξεπαραδιαστείτε, αλλά θα το διασκεδάσετε με τη ψυχή σας. Καλά μη φάτε και τα τελευταία σας ευρώ.. έχουμε μέλλον ακόμα..

Αιγόκερως
Τι να πω η έρημη.. Πάλι με τις δουλειές σας θα ασχοληθείτε. Ναι πετάει η ομάδα, ψυχολογικά είστε μια χαρά, όμως είναι και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πρέπει να οργανωθείτε γενικώς! Τι σημαίνει αυτό; Ή κάνετε γενική καθαριότητα στο σπίτι και κατεβάζετε χαλιά και κουβέρτες, ή πάλι με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε και δε δίνετε σημασία σε τίποτα και κανέναν. Από ιδέες είστε φουλ και ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε, για να είναι όλα τέλεια. Άντε ξεκινήστε και καλή επιτυχία!

Υδροχόος
Λοιπόν αγαπητά μου σας βλέπω σήμερα να κρεμιέστε από τους πολυελαίους! Ναι για τόση μούρλια λέμε, αφού θα σας τσιμπήσει κάτι και θα κάνετε ή πολλές τρέλες μαζεμένες, ή μια και καλή! Πάντως το παιδί από μέσα σας ξυπνά και κανείς δε θα καταφέρει τουλάχιστον για την ημέρα να σας συνεφέρει! Και πάνω στο παιχνίδι, διαπιστώνετε πως έχετε πάρει κιλά, πώς οι αντοχές σας δεν είναι οι ίδιες, πώς πρέπει να κόψετε τη μάσα, το αλκοόλ και να το ρίξετε λίγο στην υγιεινή τη ζωή! Δύσκολο αυτό, αφού είστε άνθρωποι με πάθη, αλλά ένας Υδροχόος ξέρει πολύ καλά πότε να σφίγγει τα λουριά! Κυριακή και δίαιτα, όμως δε ταιριάζουν.

Ιχθύες
Αλλάζετε τακτική αγαπητά μου. Εκεί που μέχρι σήμερα το παίζατε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ξαφνικά θα κάνετε τις γατούλες. Τι έγινε, κάνατε καμιά βρωμοδουλειά και μας το κρύβετε; Πάντως μέσα στις γλύκες σας βρίσκω και τους συμβιβασμούς. Εντάξει ο ανάδρομος Ερμής φταίει για όλα, αλλά τώρα έφυγε, για αυτό φροντίστε να συνέλθετε το συντομότερο! Τη Κυριακή σας βλέπω να πηγαίνετε σε ένα Tennis club ας πούμε, ή κάπου τέλος πάντων με κόσμο βαρετό, αλλά συγχρόνως απαραίτητο. Δημόσιες σχέσεις λέγεται αυτό!

magicfariel@gmail.com