Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Άστατος ο Νοέμβρης ερωτικά για τους Διδύμους! Μήπως επειδή είστε Ανεξάρτητοι Εραστές;;; by F’Ariel!

Μπορεί να μην είναι η εποχή του, όμως έχω παραγγελιά και πρέπει να μη χαλάσω και το χατίρι σε μια ψυχή.. Εσύ που γουστάρεις ένα Δίδυμο, στο λέω από τώρα,
τα έπιασες τα λεφτά σου! Μήπως ένιωσες κάτι στο στομάχι;

Βέβαια ένα ζώδιο τόσο ανεξάρτητο, ταιριάζει με παράξενες υπάρξεις όμως το καρμικό ζώδιο του Διδύμου, είναι ο Ζυγός! Εκεί ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και η σχέση τους χαρακτηρίζεται ως Θεσπέσια! Τα ζώδια που ακολουθούν είναι ο Κριός, το Λιοντάρι και ο Τοξότης! Αυτή είναι η αλήθεια!

Αν λοιπόν κοπελιά, ενδιαφέρεσαι, για ένα Δίδυμο, ψάξε πρώτα τον αστρολογικό σου το χάρτη και αν έχεις μπόλικα από τα παραπάνω ζώδια, προχώρα! Αν όχι, μη περιμένεις και θαύματα. Παρέμεινε στην εμπειρία και μόνο. Δηλαδή απόλαυσέ το, για όσο κρατήσει! Το ίδιο και λέω και σε εσάς, τους άντρες, εξαίρεση δεν υπάρχει καμιά!

Ο Δίδυμος, έχει διπλή προσωπικότητα. Δε δεσμεύεται εύκολα, δε του αρέσει άλλωστε, πνίγεται και φεύγει, εξαφανίζεται! Είναι συναρπαστικός ως σύντροφος, ρομαντικός πολύ, όμως και πολύ άστατος! Εκεί που χαμογελά και περνά καλά, εκεί ξενερώνει και ασχολείται με κάτι άλλο. Ακόμα και στο σεξ! Χα χα ..
Όταν ο Δίδυμος νιώσει εκείνη την ακαταμάχητη έλξη για κάποιον άλλον, τότε θα ξεκινήσει και τις πολύωρες τις συζητήσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο θα εισβάλει μέσα στο μυαλό σου, θα αντλήσει τις πληροφορίες που θέλει και θα διαπιστώσει κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου ή όχι! Αν δηλαδή είναι μούγκα στη στρούγκα, το πιο επικοινωνιακό ζώδιο ever, τότε έχεις το σημάδι, ότι απλά δεν ενδιαφέρεται!

Η ανεξαρτησία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για ένα Δίδυμο. Ακόμα και δεσμευμένος να είναι, θα βρει τον τρόπο να αποδράσει, δηλαδή η απιστία για ένα τέτοιο τύπο, ακόμα και για μια γυναίκα, είναι απλά θέμα χρόνου για να συμβεί. Δε το θεωρεί για τον εαυτό του τίποτα το φοβερό και τρομερό, αντιθέτως έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει δίπλα σου, ο Βρούτος, ή η Μοιχαλίδα!
Κάθε μέρα είναι και διαφορετική με έναν εραστή Δίδυμο. Απρόβλεπτη η συμπεριφορά του, ο ψυχικός του ο κόσμος, μη περιμένεις να σου πει τι έκανε εχθές το βράδυ! Και την αλήθεια να γνωρίζεις θα σου την αλλάξει γιατί είναι και αυτό χάρισμα μεγάλο! Και ναι στο σεξ, θα κρεμαστείς και από εκείνο το πολυέλαιο, γιατί ο Δίδυμος είπαμε, γουστάρει περιπέτεια και νέα πράγματα συνεχώς.. Γυμνάσου λοιπόν! Χα χα ..

Γάμος! Απρόοπτο και απρόβλεπτο το γεγονός αυτό για ένα Δίδυμο. Στην εκκλησία σίγουρα θα έρθει καθυστερημένος, γιατί ακόμα και τη τελευταία στιγμή, δε θα πιστεύει τι πάει και κάνει.. Σα θυσία, σα πρόβατο προς σφαγή, πάντως τα εγκεφαλικά τα περνάει κάθε στιγμή και λεπτό! Για να πετύχει μια σχέση, ή ένας γάμος με ένα Δίδυμο, θα πρέπει να τρως κάθε μέρα γλιστρίδα, γιατί η φλυαρία και η πολυλογία θα σου κάνουν το κεφάλι καζάνι και θα πρέπει να απαντάς κιόλας. Όσο σου μιλάει ο Δίδυμος και σε πρήζει εν ολίγοις, άλλο τόσο ενδιαφέρεται για εσένα. Αν σταματήσει, τότε ψάξου, είναι ήδη αλλού!

Για να δούμε τώρα ο Νοέμβρης πώς θα είναι αστρολογικά, ερωτικά πάντα, όχι τίποτα άλλο, εσύ που ενδιαφέρεσαι και καίγεσαι για ένα Δίδυμο, να ξέρεις πότε να κάνεις και τι κίνησή σου.. Πάλι απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά του… αλλά λέμε τώρα!

Λοιπόν, ο Δίδυμος ερωτικά δε θα είναι και στα καλύτερά του, γιατί θα τον πιάσουν πάλι τα υπαρξιακά του και δε θα ξέρει τι θέλει. Ότι έχει στη ζωή του, θα θελήσει το αντίθετο! Για τόσο πολύ. Τα πιάνει πάλι όλα από την αρχή και αντί να γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα, τρελαίνεται ακόμα πιο πολύ! Τυχερές ημέρες 16/11 και 22/11! 

Ερωτικές Ημέρες
1/11
5/11
19/11
21/11
25/11 επικίνδυνη ερωτικά ημέρα.. πάθη φουντώνουν.. εκρήξεις!
29/11
30/11

Αυτά τα ολίγα.. Τώρα που ξέρεις, τι θα κάνεις;;;;; χα χα ..

magicfariel@gmail.com