Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 24/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή έφτασε! Ως δια μαγείας! Δεν έχω λόγια! Σκέφτομαι να σας πω μια ιστοριούλα ακόμα και μετά να αποχωρίσω.. Παράξενη που είναι η ζωή.. Σου φέρνει ανθρώπους, σε
στιγμές που τους χρειάζεσαι, όμως σου τους παίρνει πίσω κιόλας, γιατί .. άγνωστο το γιατί..

Παίζουμε τον καιρό αυτό. Δε παίξαμε όλο το καλοκαίρι και παίζουμε τώρα. Λίγο πριν έρθουν τα χιόνα. Πόσο παράξενο είναι αυτό; Οι μάσκες καλά κρατούν, δε πέφτουν με τίποτα, γιατί η αλήθεια είναι κρύβουν ένα μεγάλο μυστήριο, που αν αποκαλυφθεί, θα γίνει ηφαιστειακή έκρηξη και λίγα λέω..


Κρυφτό το αγαπημένο παιχνίδι πολλών ανθρώπων. Παρακολουθούν τα πάντα, σου μιλούν για ιστορίες για αγρίους, ρίχνουν τη στάχτη με τα σακιά, όμως ακόμα και έτσι, στο κόσμο το κατασκοπευτικό, στο κόσμο το δικό σου, σε βλέπω! Ξέρω πως είσαι εσύ! Αλλά δε μπαίνω και στη φωτιά για αυτό.. Έχει όμως πλάκα! Μου αρέσει! Με καίει! Γουστάρω!

 ..οι μάσκες θα πέσουν ποτέ… ;;; αναρωτιέμαι χρόνια τώρα..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Πολύ ευχάριστη η ημέρα σας. Λεφτά έρχονται από το πουθενά. Ή εσείς θα πάρετε ένα αναπάντεχο μπόνους, ή το ταίρι σας, πάντως γεμίζει το πορτοφόλι κανονικά. Μπράβο χρυσά μου, ξέρετε εσείς. Μια βόλτα στα μαγαζιά, είναι η θεραπεία σας. Όμως κρατήστε και καμιά καβάντζα γιατί ο μήνας είναι ατελείωτος..!!

Ταύρος
Νέες γνωριμίες; Άνθρωποι από τα παλιά επιστρέφουν ξανά και μπαίνουν κατευθείαν μέσα στη καρδιά σας; Πολύ χαρούμενη η ημέρα σας έτσι πολύ ξαφνικά. Κάποιοι μάλιστα παίρνετε και την απόφαση του γάμου ή της συγκατοίκησης. Μέρα που φέρνει ευχάριστες αλλαγές στη καθημερινότητά σας..

Δίδυμος
Φοβερή η ημέρα σας κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Ένα τηλεφώνημα, ή μια συζήτηση, θα σας οδηγήσουν εκεί ακριβώς που θέλετε. Μη κάνετε το λάθος και σας πιάσουν οι σπαρίλες σας, σας έφαγα. Μέρα που θα φέρει την ευκαιρία στη πόρτα σας, για εσάς που ψάχνεστε κυρίως. Την αρπάζετε από τα μαλλιά και προχωράτε!

Καρκίνος
Κάτι θα σας τσίμπησε στον ύπνο ή θα είδατε κακό όνειρο. Ξυπνάτε με τρελά κέφια, αγαπάτε όλο τον κόσμο και αλλάζετε και ακόμα και τη τελευταία τρίχα του μαλλιού σας. Ναι βρήκατε τη λύση. Θα ανανεωθείτε πρώτα εσείς και μετά θα εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, θα ξεχάσετε τους τσακωμούς και θα το φλερτάρετε σας να γνωριστήκατε χθες.. Μπράβο σας!

Λέων
Κάτι αλλάζει στη ζωή σας, για καλό όμως. Κάποιοι παίρνετε την απόφαση να μοιραστείτε το σπίτι σας με παρείτσα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι η σχέση σας, προχωράει για σοβαρά πλέον. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να αλλάξετε σπίτι. Σε κίνηση να βρισκόμαστε.. κάτι τέτοιο. Αλλαγές ευχάριστες έρχονται, για αυτό ας είναι και καλοδεχούμενες!

Παρθένος
Πάλι ταξιδεύετε χρυσά μου. Δεν έχετε κάτσει ούτε λεπτό. Μην εκφραστώ διαφορετικά τώρα.. Φεύγετε για ΣΚ, πάτε για διασκέδαση, αλλά και όχι μόνο. Τα συνδυάζετε όλα εσείς, πονηρά πλασματάκια, δημόσιες σχέσεις, λέγεται αυτό, για να έρθει και μετά το μεγάλο deal! Να ξέρετε όλα τη νύχτα παίζουν.. Την ημέρα κάνουμε τις κότες!

Ζυγός
Αγαπητά μου έρχονται λεφτά! Αυτά δε σας λείπουν τόσο;; Ε λοιπόν έφτασε η ημέρα που θα πληρωθείτε για κάτι που έχετε προσφέρει καιρό τώρα. Γεμίζουν οι τσέπες σας και απογειώνεστε κανονικά. Μπράβο χρυσά μου, τώρα βάλτε τα στην άκρη γιατί ακόμα χρωστάτε της Μιχαλούς! Μη το ξεχνάτε αυτό.. Όχι όποτε σας βολεύει!

Σκορπιός
Δε κακό μοιράζουμε, όχι πια από αυτό μας τελείωσε τουλάχιστον ως τις 31! Όλα πηγαίνουν μια χαρά, το σύμπαν είναι με το μέρος σας, ο Κρόνος ίσως να κάνει διακοπές, πάντως βγείτε έξω και πιάστε τη ζωή από τα μαλλιά. Νέα δουλειά, νέες γνωριμίες, τα λεφτά επιστρέφουν, έστω και λίγα, αλλά κάτι είναι και αυτό.

Τοξότης
Εντάξει μπορεί να είναι όλα τέλεια αλλά και εσείς κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας. Δηλαδή οι δουλειές σας τώρα που πηγαίνουν μια χαρά, μπορεί να σας ματιάσουν έτσι ξαφνικά και να αλλάξει το κλίμα. Συμφωνίες, νέα σχέδια, όλα κρυφά. Τίποτα ακόμα μέχρι να δέσει το γλυκό.

Αιγόκερως
Πολύ ξεσαλωμένους σας βρίσκω και μου αρέσει. Πάντως βγαίνετε από το καβούκι σας, βλέπετε κόσμο πολύ, μιλάτε, γελάτε και περνάτε μια χαρά. Νέες γνωριμίες προκύπτουν και βρίσκετε και ένα νέο χόμπι. Άντε δραστηριοποιηθείτε εκεί πέρα, γιατί πολύ στο κουτσομπολιό το έχετε ρίξει..

Υδροχόος
Σήμερα θα φορέσετε τα καλά σας, το χαμόγελό σας και θα βγείτε έξω να εντυπωσιάσετε τον κόσμο. Θα τα καταφέρετε, γιατί αυτός θα είναι και ο στόχος σας για την ημέρα. Δημόσιες σχέσεις, για να σας συμπαθήσουν ξανά και πείτε και καμιά καλή κουβέντα. Εννοείται ότι η πρώτη σας η σκέψη είναι τα επαγγελματικά σας και πώς να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά!

Ιχθύες
Ψάχνετε απεγνωσμένα για ένα νέο παιχνίδι. Μεταφορικά πάντα. Θέλετε κάτι νέο να μπει μέσα στη ζωή σας, το έχετε βρει κάπως, αλλά δεν είστε απολύτως σίγουροι. Επικοινωνήστε με εκείνα τα φιλαράκια που ξέρουν και κάτι το παραπάνω και μετά αφού σας ρίξουν τις ιδέες προχωράτε αναλόγως! Θα τη βρείτε εσείς την άκρη..

magicfariel@gmail.com