Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 10/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκεφτόμουν να εξαφανισθώ για σήμερα, γιατί απλά δεν έχω κέφια. Όμως, ούτε εσείς έχετε ιδιαίτερα κέφια, για αυτό έπρεπε να ψάξω να βρω την αιτία. Ο ανάδρομος Ερμής, λοιπόν τρελάθηκε!! Μπήκε στο Ζυγό, που σημαίνει ότι
πάει οι σχέσεις μας ξανά στα κόκκινα!!! Παρεξηγήσεις, κακή επικοινωνία, γκρίνια, ζήλειες, φθόνος, πολλά σκοτάδια, επειδή ο ανάδρομος Ερμής είναι στα φόρτε του… τώρα ποιος το πιάνει;;; και ποιος τον αφήνει;;;

Και εκεί που βόλταρα στο facebook, είδα ένα video με τον Elton John και αμέσως μου ήρθε το τραγούδι.. “..I guess that’s why they call it the blues”.. Είχα καιρό να το ακούσω, όμως όσα χρόνια και αν περάσουν, τραγούδια αγάπης και έρωτα, ποτέ δε τα ξεχνώ.. Έχω μεγαλώσει με αυτά.. Έτσι πάτησα το play, έπρεπε να το δω και να καταλάβω, γιατί νιώθω και εγώ έτσι.. Πέτυχα διάνα το σκηνικό, αφού μου έδωσε την απάντηση, αυτή που ψάχνω και αποζητώ με αγωνία..

Ναι στην αγκαλιά σου θέλω να τρέξω, να χαθώ, να ξεφύγω.. Ας αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, πάει ότι έγινε-έγινε.. Ας κοιτάξουμε το σήμερα και το αύριο.. Αλλά πάλι μόνη με τις σκέψεις μου ταξιδεύω παρέα με τα σύννεφα και τις μελωδίες του λατρεμένου μου Elton..


Καλό ΣΚ σε όλους..!!!


Κριός
Γλυκά μου με τον ανάδρομο Ερμή πλέον στο Ζυγό, να περιμένετε πάλι οι σχέσεις σας με τους άλλους να διαταραχθούν. Που σημαίνει ότι και μουτράκια θα έχουμε σήμερα και μπορεί να κυλήσει και ένα δάκρυ γεμάτο από παράπονο. Πριν το μικρό γίνει μεγάλο, καλά θα κάνετε να συζητήσετε σε ήπιους τόνους και να πείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και να συμβιβαστείτε με μια λύση που θα βολεύει και εσάς, αλλά και τους άλλους.

Ταύρος
Εκρηκτική η ημέρα σας με πολύ κακοκαιρία θα έλεγα. Λίγο τα νεύρα σας να προσέξετε και τη συμπεριφορά σας απέναντι σε συναδέλφους κυρίως, γιατί σας βλέπω να ξεκινάτε πόλεμο από το πουθενά. Είστε κάπως ξινοί θα έλεγα και κάθεστε και σε αναμμένα κάρβουνα, που σημαίνει ότι σας ενοχλούν οι πάντες. Δε μπορώ να σας πω συγκρατηθείτε, αφού ένα δίκιο το έχετε, αλλά να που δε πιάνουν και όλοι πουλιά στον αέρα.. Ψυχραιμία πάνω από όλα..

Δίδυμος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε και τα χαμόγελα. Να και κάτι παράξενο.. Κάποιος ή κάτι θα σας θυμίσει μια παλιά σας ασχολία, κάτι που σας άρεσε πολύ. Παίζει, να ασχοληθείτε με αυτό όλη την ημέρα. Θα είναι ο χορός; Θα είναι το ποδήλατο; Δε μπορώ να φανταστώ.. Πάντως, αφού έχετε την όρεξη να γίνετε παιδιά ξανά, κάντε το, άλλωστε Παρασκευή είναι.. Το νου σας αύριο.. ερωτικά μπερδέματα.. χα χα!!

Καρκίνος
Ναι από σήμερα θα σας πιάσει ένα σαρδάμ και άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε, άλλα θα καταλαβαίνουν.. Πάντως χαοτική η επικοινωνία σας με τον κόσμο και παίζει να ξεκινήσουν και παρεξηγήσεις από αυτό.. Μη κανονίσετε τίποτα για αύριο, γιατί έχουν έρθει πολύ μαύρα σύννεφα από επάνω σας και παίζει και να δουλέψετε είτε από το σπίτι, είτε από οπουδήποτε βρίσκεστε!

Λέων
Τι να σας πω, αγοράστε πολλές τσίχλες από το περίπτερο, γιατί καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε. Για τόσο πολύ. Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό, σας προκαλεί ένα χάος μέσα στο μυαλό, που αλλιώς θα σκέφτεστε κάτι και αλλιώς θα το λέτε.. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όπου και αν βρίσκεστε, δηλαδή είτε είστε με φίλους, είτε με συναδέλφους, είτε ακόμα και με το ταίρι σας. Ψυχραιμία και μην είστε τόσο αυθόρμητοι σήμερα..

Παρθένος
Μέρα που θα νευριάσετε πάρα πολύ, γιατί εκεί που περιμένατε να λάβετε κάποια χρήματα, εκεί προς το μεσημεράκι θα διαπιστώσετε ότι δε πρόκειται να συμβεί.. Ακόμα και αν πρόκειται να πληρώσετε κάτι, μπορεί να ξεκινήσετε με τέτοια διάθεση, αλλά στη πορεία τα γεγονότα και οι καταστάσεις να σας οδηγήσουν προς το αντίθετο ρεύμα. Πάντως καμία συναλλαγή οικονομικού χαρακτήρα δεν ευνοείται σήμερα. Πάρτε το απόφαση!

Ζυγός
Καλά να πάτε σε ένα φαρμακείο, να προμηθευτείτε ηρεμιστικά γιατί από σήμερα και ως τις 25 θα σας πάει κάπως περίεργα, αφού ο ανάδρομος Ερμής, σας είπε καλημέρα. Το νιώσατε;;; Καθυστερήσεις, εμπόδια, το χάος το ίδιο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, θα τα νιώσετε ξανά, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.. Παρασέρνετε πολύ κόσμο στο δικό σας το σκοτάδι, αυτό είναι μια συμπαράσταση.. Μέρες είναι θα περάσουν. Απλά μη τεντώνετε το σχοινί, ιδιαίτερα σε επαγγελματικές σχέσεις!!!!

Σκορπιός
Βασικά σήμερα και αύριο θα ταρακουνηθείτε κάπως, ψυχολογικά κυρίως. Το μυαλό σας θα πάρει ανάποδες στροφές και ότι νιώθετε θα το μετατρέπετε σε κάτι πολύ σκοτεινό. Μέσα στη καχυποψία και στην απαισιοδοξία θα είστε σήμερα και μου φαίνεται ότι θα τα ξανά πείτε με τον αυτοκαταστροφικό τον εαυτό σας. Βάλτε κάποιον να σας μαζέψει και να σας ταρακουνήσει, γιατί δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε έτσι. Όλα στη φαντασία σας είναι..

Τοξότης
Το αστρολογικό γεγονός της ημέρας ίσα που σας ακουμπάει και μόνο για σήμερα. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε, γιατί γενικότερα είναι η ημέρα των παρεξηγήσεων και ο καθένας θα ακούει ότι θέλει και τον συμφέρει. Ας αποφύγετε την επικοινωνία με τον κόσμο, μείνετε λίγο μόνοι, καλό θα σας κάνει, έτσι θα έχετε και την ησυχία σας όλη την ημέρα. Αλλιώς να προσμένετε απρόβλεπτες συμπεριφορές από όλο τον κόσμο.. Χαλαρά..

Αιγόκερως
Τώρα εξηγούνται όλα! Παρεξηγήσεις στη δουλειά, με άτομα κύρους και μπελάδες. Οι σχέσεις σας πάλι στα κόκκινα και προκύπτουν και κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας, τρελαίνεστε κανονικά. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, γιατί ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό, φέρνει τη καταστροφή, κυρίως σε θέματα σχέσεων. Μη καταστρέφετε ότι έχετε φτιάξει καιρό τώρα. Στο χέρι σας είναι η ημέρα σας να κυλήσει ομαλά. Κάντε και λίγο τη πάπια, δε χάλασε και ο κόσμος..

Υδροχόος
Κάτι πάλι μπήκε μέσα στο μυαλό σας, κάτι θέλετε πολύ και κανείς δε σας δίνει σημασία και ανεβάζετε πυρετό μόνο από αυτό. Γλυκά μου μετά τις 25 θα φτιάξει το κλίμα κυρίως για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Να φύγει πρώτα μια έκλειψη στις 24 και ο ανάδρομος φυσικά και μετά θα δείτε το φως, εκείνο το λαμπερό! Δεν έχετε κέφια για τίποτα σήμερα. Μουτράκια και γκρίνια.. η διάθεσή σας..

Ιχθύες
Σχετικά δύσκολη η ημέρα σας, γιατί ενώ δε σας αγγίζει και τόσο το χάος, θα το δείτε και θα το βιώσετε από τη πλευρά των άλλων. Κάποιο άτομο δε, θα σας μιλήσει με ένα τέτοιο τρόπο, που θα σας έρθει συμφόρεση. Να είστε έτοιμοι για τα πάντα και αν το πάρετε στο χαλαρό, δε θα έχουμε αίματα. Αν όμως τα πάρετε φουλ κρανίο, τότε θα γίνει πόλεμος. Προσοχή η ημέρα δεν είναι καλή για κανέναν. Ο ανάδρομος τρελάθηκε..!!!

magicfariel@gmail.com